Trådløse Høretelefoner TEST: De bedste bluetooth høretelefoner

Elsker du at høre musik dagen lang? Men vil du gerne være fri for at have en ledning hængende? Så tag et nærmere kig på vores trådløse høretelefoner test, hvor vi kommer omkring de 9 bedste høretelefoner med Bluetooth.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Hører du musik hver eneste dag? Og går du højt op i at kunne sætte et par gode høretelefoner på ørerne og ellers bare forsvinde ind i din egen verden?

Det er der ikke noget at sige til, da det er fantastisk at kunne tage nogle høretelefoner på, sætte playlisten på og ellers bare læne dig tilbage, løbe en tur, være kreativ eller hvad du ellers kan lide at lave, når du hører musik.

Det vil du nemt kunne opnå med et sæt høretelefoner med kraftlyd lyd, støjreducerende egenskaber og god komfort. For det er en større fornøjelse at lytte til musik, når der er god lydkvalitet, og de sidder rigtig godt.

Men hvilke høretelefoner lever op til netop det?

Er du lidt forpustet over at skulle søge dig frem til diverse høretelefoner uden at have en reel chance for at få et overblik, er det godt, du er landet her hos os.

Når du skal høre musik, skal det naturligvis være med den bedste lyd og den bedste komfort, så det ikke begrænser dig i det, du laver.

Vi har derfor været kræsne på dine vegne og screenet nettet for samtlige modeller og brands for at finde frem til de absolut 9 bedste trådløse høretelefoner.

De er fundet efter kriterier som aktiv støjreduktion, lang trådløs rækkevidde og en kraftfuld lyd, da det er, hvad vi selv godt kan lide.

For at give dig en reel chance for at skelne de forskellige høretelefoner fra hinanden, kommer vi herunder med en uddybning af egenskaber og specifikationer. Forhåbentligt hjælper det dig til at træffe en nem og hurtig beslutning om, hvilke af de ovenstående trådløse hovedtelefoner, der skal med dig hjem.

Fordele
  • pros-icon.svg De har suveræn effektiv noise cancelling (ANC)
  • pros-icon.svg Batteritiden er lang
  • pros-icon.svg De har touch-betjening
Ulemper
  • cons-icon.svg De har ikke afspilning direkte via USB

Detaljeret gennemgang

Sony WH-1000XM4 er, hvad vi anser for at være de bedste høretelefoner. Her får du en fantastisk noise cancellation, et meget komfortabelt design, en virkelig god lyd og en trådløs forbindelse, der aldrig fejler.

Er du på udkig efter et par trådløse høretelefoner med ANC i verdensklasse, så er det, hvad du får her med Sony. For støjreduktionen er understøttet af avancerede smartteknologier, som skræddersyr lyden til dig og de aktiviteter, du foretager dig.

Faktisk er modellen her 20% mere effektiv end forgængeren, hvilket virkelig giver musik i meget høj lydkvalitet, fordi du ikke bliver forstyrret af lyde udefra.

Du kan automatisk pause musikken

Foruden en fantastisk lyd og støjreduktion får du med disse høretelefoner også den smarte Speak-to-Chat funktion, hvor høretelefonerne kan genkende din stemme og helt automatisk pause musikken. Det er smart, hvis du hurtigt skal have en samtale eller på anden vis lige er nødt til at være til stede i dine omgivelser.

Sensoren stopper også automatisk for musikken, når du tager høretelefonerne af. Der er ingen tvivl om, at modellen her hører til blandt de bedste høretelefoner.

Lang batterilevetid

Du behøver ikke strøm på batteriet for at kunne bruge høretelefonerne. For de fungerer både i aktiv og passiv drift. Batterilevetiden er op til 30 timer i aktiv drift. Når der ikke længere er strøm på batteriet, kan du fortsætte med musikken ved blot at sætte kablet i. Du er derfor altid sikret god lyd og god musik, når du har brug for det.

Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II
Fordele
  • pros-icon.svg Støjreduktionen er god og effektiv
  • pros-icon.svg Der er god lyd
  • pros-icon.svg De kan styres med stemmestyring
Ulemper
  • cons-icon.svg Batteritiden er betydeligt kortere end Sony

Detaljeret gennemgang

Har du ikke brug for de bedste, men kan du godt klare dig med en runner up, finder du et godt match i Bose QuietComfort 35 II. Her kan du forvente en dyb og afbalanceret lyd med active noise cancellation og lang batterilevetid.

Med de støjreducerende høretelefoner fra Bose er det lige før, du ikke bliver forstyrret igen eller kommer ud af din koncentration, når du har brug for det. De er nemlig udviklet med en patenteret teknologi, der gør det muligt at eliminere udefrakommende støj.

Altså bliver musikken ikke forstyrret af underlige lyde, ligesom du kan have en telefonsamtale uden at skulle koncentrere dig ekstra meget om, hvad der bliver sagt. Det er bare at tage dem på og komme tættere på det, du er i gang med.

Du kan endda justere niveauet af støjreduktion mellem to niveauer, så det passer til det, du er i gang med.

Trådløse høretelefoner i høj kvalitet

Bose er ikke bare blandt de bedste høretelefoner takket være effektiv aktiv støjreduktion. Det er de også, fordi de er designet til at kunne tages med overalt. De er fremstillet i slagfaste materialer, glasfyldt nylon og rustfrit stål, hvilket gør dem rustet til et liv på farten.

Men de er ikke bare robuste. De er også behagelige og komfortable at have på dagen lang, da de er udstyret med en blød hovedbøjle lavet i materialer, der anvendes i dyre biler og yachter. De bløde ørepuder er lavet af syntetisk proteinlæder, hvilket nærmest gør, at du ikke mærker, de er på.

Hav kontrol med stemmen

Det er ikke kun musik, du kan lytte til med høretelefonerne. Du kan også aktivt bruge din stemme til at aktivere Google Assistent eller Alexa for at hjælpe dig med at tjekke vejrudsigten, sætte gang i GPS eller noget helt tredje. Du behøver end ikke kigge på telefonen. Det er nemt og enkelt.

Fordele
  • pros-icon.svg De fylder ikke meget og er nemme at have med på farten
  • pros-icon.svg Støjreduktionen er glimrende til for, at de er in-ear
  • pros-icon.svg Lyden er god
Ulemper
  • cons-icon.svg Lyden er ikke lige så omsluttende som ved over-ear eller on-ear høretelefoner

Detaljeret gennemgang

Er du mest til in-ear høretelefoner? Så bliver du ikke skuffet med Apple AirPods Pro, der trods det minimalistiske og knap så fyldige design er spækket med moderne teknologier, god lyd og ikke mindst aktiv støjreduktion.

Det lette design må du endeligt ikke tage fejl af. For det er ikke kun praktisk i forhold til et liv på farten. For trods det lette design, er de spækket med moderne og smart teknologi, som gør det muligt at blokere for al omgivende støj. De kan endda tilpasses netop dine ører, så lyden udefra ikke får lov at slippe igennem.

Med disse trådløse høretelefoner kan du derfor sagtens lukke verden og alt andet ude, når du hører musik eller lytter til en podcast.

Smart gennemsigtighedstilstand

De smarte høretelefoner fungerer ikke kun med active noise cancellation. Du kan også skifte til det, de kalder for gennemsigtighedstilstand. Her lader AirPods Pro den omgivende støj bryde gennem, så du igen kan være opmærksom eller til stede i dine omgivelser. Det er blot et tryk på en knap, der igen lader dig være en del af omverdenen.

Når du trykker på den, modvirker mikrofonerne den støjisolerende effekt – og du kan lige så hurtigt slå det til igen, når det er tid til at fordybe dig.

Automatisk forbindelse til iPhone eller Apple Watch

Når du modtager høretelefonerne, er de mere eller mindre klar til brug. For opsætningen er ganske nem og enkel, da de helt automatisk forbinder sig til din iPhone eller dit Apple Watch. Det kunne ikke være mere simpelt og enkelt.

Fordele
  • pros-icon.svg De har trykknap-betjening
  • pros-icon.svg De er støvbeskyttet
  • pros-icon.svg De har hurtigopladning
Ulemper
  • cons-icon.svg De er ikke med støjreduktion
  • cons-icon.svg De har ikke touch-betjening

Detaljeret gennemgang

Er du fan af trådløs in-ear høretelefoner? Så bliver du også fan af Jabra Elite 3, der med sit trådløse design, høje kvalitet og lange batteritid, gør det til en stor fornøjelse at lytte til musik, podcasts eller snakke med venner og familie på farten.

Går du ikke højt op i støjreduktion eller avancerede teknologier, får du et sæt gode høretelefoner med Jabra Elite 3. De er trådløse og giver dig frihed til alt lige fra at høre musik til at tage telefonen, når vennerne eller mor ringer.

De er meget kompakte og komfortable at have på og giver dig med 28 timers batteritid (via ladeeuiet) mulighed for mange timers afslapning.

Luk lyden uden trods manglende støjreduktion

Høretelefonerne her er ikke udviklet med støjreducering. Men til trods for, at de ikke er lydtætte høretelefoner, skuffer de nu alligevel ikke helt på den front. For det er nemlig muligt at aktivere det, der hedder HearThrough-funktionen. Denne lukker baggrundsstøj ude via fire indbyggede mikrofoner.

Du kan indstille lyden og klangen via en medfølgende app, så lyden bliver præcist, som du gerne vil have den.

Altid god og hurtig forbindelse

Den trådløse forbindelse fejler ingenting ved Jabra Elite 3. Det er hurtigt og stabilt og kan bruges til alt lige fra telefonen til din computer. De kan kobles til to Bluetooth-enheder samtidig, så du hurtigt og nemt kan skifte fra det ene apparat til det andet.

Du kan derfor sagtens tage telefonen, mens du er i gang med at se film. Det er nemt, smart og enkelt!

B&O Play H9 3.0

B&O Play H9 3.0
Fordele
  • pros-icon.svg De har smart touchstyring
  • pros-icon.svg De er med eminent lyd
  • pros-icon.svg De er behagelige at have på
  • pros-icon.svg Batteritiden er lang
Ulemper
  • cons-icon.svg Der er ikke noget dårligt at finde på B&O høretelefoner

Detaljeret gennemgang

Med B&O Play H9 høretelefoner får du ikke bare lyd i verdensklasse og nogle lyddæmpende høretelefoner, der lukker verden ude. Du forkæler også dine ører med de blødeste og lækreste materialer!

Lyden skal være god. Men B&O har med disse høretelefoner også haft fokus på at forkæle dine ører udvendigt med blødt lammeskind, formbart memoryskum og poleret samt anodiseret aluminium.

For at toppe det har de også fremstillet dem med ægte okselæder, der så absolut fuldender det eksklusive design. Både når det kommer til udseende og komfort. Du kan derfor glæde dig til absolut forkælelse af ørerne, når du tager disse høretelefoner på.

Udviklet af lydingeniører

B&O er uden tvivl noget af det bedste, du kan få inden for lyd. Derfor skuffer du heller ikke dig selv eller dine ører med disse støjdæmpende høretelefoner, da de har akustik, der er blevet fintunet af lydingeniører.

Det sikrer dig en rig og meget kraftfuld lyd, der sikrer at du kan få det bedste ud af dit favoritmusik – uanset om du er omgivet af larm eller ro. For høretelefonerne lukker lyden helt ude.

Lyt, lyt og lyt med lang batteritid

B&O er naturligvis ikke kun overlegen, når det kommer til lyd. Det er de naturligvis også, når det kommer til batteritiden.

Med disse ledningsfri høretelefoner får du dermed helt op til 25 timers afspilning med active noise-cancelling tændt og op til 32 timer med noise cancelling slukket. Har du glemt opladekablet, kan du tilslutte et kabel til høretelefonerne og høre musik, så længe du vil.

Der er ingen tvivl om, hvorfor de er blandt de bedste over ear høretelefoner.

Fordele
  • pros-icon.svg Mikrofonen er med noise cancelling
  • pros-icon.svg De er udstyret med directional 53 mm drivere
  • pros-icon.svg De har selvstændig volumenkontrol
Ulemper
  • cons-icon.svg De fungerer bedst til gaming

Detaljeret gennemgang

Spiller du meget? Så kan HyperX Cloud 2 meget vel være dine kommende høretelefoner, da de leverer fantastisk studio-lyd gennem directional 53 mm drivere, der sikrer dig en helt fantastisk præcision. Med behagelig og komfortabel skum, får du tilmed også langvarig komfort.

God lyd er ikke kun vigtigt, når der høres musik. Det er det naturligvis også, når der spilles for fulde hammer.

Høretelefonerne fra HyperX Cloud åbner for en verden af god gaming lyd, som du ikke kan få mange andre steder. De er nemlig udstyret med USB sound card audio control, der forstærker både lyden og stemmen. Du får derfor en god allround HiFi gaming-oplevelse.

Juster på lyden

Foruden god lyd har høretelefonerne også det, der kaldes for selvstændig volumenkontrol. Det har det både til lyden og mikrofonen, så du både kan justere lydvolumen samt volumen i mikrofonen. Du kan naturligvis også tænde og slukke for mikrofonen.

Det giver dig de optimale muligheder for at spille og interagere med dine medspillere!

Komfortabelt design

Når du gamer, er det naturligvis vigtigt, at høretelefonerne sidder godt og behageligt i mange timer. De skal ikke gerne genere eller tage fokus fra det, der er vigtigt: at spille.

Høretelefonerne her har et ret robust design med en stålramme og ørepuder fremstillet i imiteret læder. Derudover har ørepuderne også en høj tæthed, hvilket sikrer en god lyd hele vejen rundt.

Fordele
  • pros-icon.svg De er elegante i designet
  • pros-icon.svg De har justerbar støjreduktion
  • pros-icon.svg De har lang rækkevidde
Ulemper
  • cons-icon.svg Der er ikke noget dårligt at komme efter på lyd eller design.

Detaljeret gennemgang

Disse lækre og meget komfortable høretelefoner er lavet med primær fokus på noise cancelling. Er det derfor vigtigt for dig i dit valg af høretelefoner, bliver de en ren fornøjelse for dig at bruge.

Om du elsker at høre musik, se videoer eller måske endda høre den ene podcast efter den anden, bliver du ikke skuffet over lyden. For Bose Headphones 700 er udstyret med vaskeægte HiFi-lyd.

Høretelefonerne er udstyret med smart og avanceret teknologi, der arbejder sammen for at levere en stor lyd. Uanset hvilken lydstyrke du forsøger dig med, går alle detaljer klart igennem. Du kan derfor roligt læne dig tilbage og bare lukke verden ude.

Seks mikrofoner giver gode samtaler

Høretelefoner er ikke kun gode for musik og podcasts. De er også et godt udgangspunkt for opkald uden forstyrrelser.

Sådan er det i hvert fald med Bose på ørerne. For de er udviklet med et revolutionerende system, der kan besvare og foretage opkald, selv når omgivelserne ikke lige er til det. For seks mikrofoner arbejder sammen for at reducere støjen, så du kan høre personen i den anden ende bedre, ligesom det samme er gældende for den, der er i den anden ende af røret.

Elegant og sofistikeret design

Lyden skal ikke bare være god. Du skal naturligvis også se godt ud, mens du bruger høretelefonerne.

Det kan du med Bose, da de er udviklet i et luksuriøst og meget elegant design. Ørepuderne er fremstillet af blødt proteinlæder, ørekopperne er vippet 15 grader for bedre at afspejle anatomien, mens hovedbøjlen er designet til at passe på hovedet og belagt med blødt skum.

Fordele
  • pros-icon.svg De har aktiv støjreducering
  • pros-icon.svg De har lang batteritid og hurtig opladningstid
  • pros-icon.svg De er i et elegant design
Ulemper
  • cons-icon.svg De har ikke trådløs opladning

Detaljeret gennemgang

Et trådløst headset i eksklusivt design med høj komfort, nem betjening og ikke mindst suveræn lyd er, hvad du får med Bowers and Wilkins PX7.

Bowers & Wilkins skuffer ikke. De er eksklusive hele vejen rundt med en suveræn lydkvalitet og smart noise cancelling. At komforten også er helt i top sammen med designet, gør det blot til en endnu større fornøjelse at bruge høretelefonerne.

Materialerne er valgt for at give dig den bedste mulige slidstyrke og den laveste mulige vægt. Hovedbøjlen er i kulfiber-komposit, ligesom beklædningen på ørekopperne er nano-behandlet for at kunne afvise vand, snavs og støv.

Automatisk tænd og sluk for lyden

Når du lægger PX7 fra dig, tapper de ikke for strømmen. De slukker nemlig selv og standser både musik og din app. Når du så er klar til at tage dem på igen, tænder de helt automatisk og starter for det hele igen samme sted, som du stoppede.

Vil du gerne aktivere stemme-assistenten, trykker du bare på en knap. Så er hun klar til at hjælpe dig.

Hør musik i timevis

Med 30 timers batteritid er der lagt op til mange timers fantastisk musik i ørerne. Du kan endda holde dem på standby i ugevis, da de også er udstyret med smart strømstyring.

Løber du tør for strøm, kan du også benytte dem ved brug af det medfølgende kabel. Så kan du være sikker på at kunne musik eller se film på farten, selv hvis du har glemt opladeren.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
  • pros-icon.svg De har god pasform til en aktiv livsstil
  • pros-icon.svg De har god lyd
  • pros-icon.svg Rækkevidden er høj
Ulemper
  • cons-icon.svg Batterilevetiden er ikke så lang

Detaljeret gennemgang

Indbygget mikrofon, 10 meters rækkevidde, 6 timers batterilevetid og en god komfort er, hvad du blandt andet får med Jaybird Vista in-ear høretelefoner.

De smarte høretelefoner kommer med udskiftelige ørepuder. De kommer i tre størrelser, sådan så du altid kan finde den perfekte pasform efter, hvad der føles naturligt og behageligt. Uanset om du træner eller sidder på kontoret.

De sørger desuden også for at lukke en del lyd ude, så du bare kan koncentrere dig om det, der er vigtigst.

Skab din egen lyd

Med til høretelefonerne hører der også en smart app. Med den får du ubegrænsede muligheder for at justere på lyden. Du kan derfor få højtalerne til at lyde præcis, som du godt kunne tænke dig.

Har du derfor nogle særlige præferencer, når du træner, til når du sidder i toget, eller når du bare slapper af, kan du alt sammen indstille det i appen.

Nemme at have med på farten

De små høretelefoner fylder ikke meget. For at undgå at de bliver væk, følger der et smart etui med, som du kan lægge dem i, når du ikke bruger dem. Du kan samtidig også bruge etuiet til at oplade dine høretelefoner med, når du ikke bruger dem eller har en længere pause.

Så er de klar til brug igen, så snart du har brug for dem.

De er tilmed billige – så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted.

Guide

Vi kan godt forstå, hvis det er fristende at kaste dig ud i at købe de første eller de bedste høretelefoner, du ser. Det bedste du kan gøre for dig selv og dine ører er dog, at du forinden gør dig nogle gode og grundige overvejelser.

Er du i tvivl om, hvad du bør dykke dybere ned i eller gøre dig af overvejelser?

Så kommer vi her med nogle forslag til, hvad der kan være godt at overveje, inden du køber et nyt set høretelefoner. Vi håber, det hjælper dig til at blive helt skarp på, hvad det er, du gerne vil have, og hvad der er det bedste for dig og din lydoplevelse.

Vi er selv svært begejstrede for trådløse høretelefoner i god kvalitet.

Vi har derfor fundet frem til de absolut bedste trådløse høretelefoner fra de bedste producenter på markedet. Håbet er at kunne give dig et fuldt overblik og ikke mindst klæde dig på med høretelefoner, der kun gør din glæde for musik endnu større.

Hvad er forskellen på hovedtelefoner og høretelefoner?

Trådløse høretelefoner og trådløse hovedtelefoner er ét og samme. Når du derfor støder på det ene eller det andet ord, er der ikke nogen forskel. Den reelle forskel ligger i stedet i, hvorvidt der er tale om on-ear, over-ear eller in-ear, da det har noget at sige for, hvordan de sidder på øret, og hvordan lyden holdes inde som ude.

Du skal derfor ikke lade dig forvirre af, hvorvidt høretelefoner eller hovedtelefoner er det bedste. Find i stedet frem til, hvad du synes er mest behageligt for dine ører at have på – for der er stor forskel på modellerne.

Er du i tvivl om, hvad forskellen på on-ear, over-ear og in-ear er, kommer vi herunder med uddybning, som forhåbentligt gør dig lidt mere afklaret omkring, hvad du godt kunne tænke dig.

On-ear, Over-ear, eller In-ear?

Ja, hvad er de bedste? Og hvad foretrækker du? Hvad skal du bruge høretelefonerne til? Det er spørgsmål, du skal stille dig selv i jagten på et nyt sæt trådløse høretelefoner. Nogle foretrækker det ene frem for det andet, mens andre har flere forskellige trådløse høretelefoner liggende alt efter, hvad formålet er.

Trådløse In-ear høretelefoner

Et sæt trådløs in ear høretelefoner er et rigtig godt match til dig, som ikke bryder dig om at have ørepuder siddende på eller omkring øret. In ear høretelefoner sidder nemlig i øret og ikke på øret. De fylder derfor heller ikke særligt meget og kan nemt tages med på farten i et lille etui eller i lommen.

Fordelen ved denne type er også, at de er rare at have på, når du er ude at løbe, fordi det ikke er meget, du bemærker dem. De tynger ikke, men sidder bare fast i øret.

Ulempen ved at vælge in-ear trådløse høretelefoner er, at støjreduktionen ikke er lige så god som ved de andre typer af høretelefoner. Heller ikke selvom teknologien er avanceret, da det bare er noget andet at have nogle omsluttende ørebøffer på. De holder bedre på lyden, fordi de danner en isolerende effekt.

Du kan dog med fordel have et sæt in-ear liggende, som du kan skifte ud med et sæt over-ear eller on-ear, når du har brug for at give ørerne en lille pause af og til.

Læs også: Bedste in-ear høretelefoner

Trådløse On-ear høretelefoner

On-ear hovedtelefoner er høretelefoner med flade ørepuder, der hviler på ydersiden af dit øre. De dækker derfor ikke ørerne, men sidder direkte på dem. De er derfor mellemstore i størrelsen og dermed lidt mindre end over-ear. Det gode ved denne type af trådløse høretelefoner er, at de giver en rigtig god lyd med en høj grad af noise cancelling, netop fordi lyde udefra ikke på samme måde kan trænge ind. De holder dog nødvendigvis ikke altid helt tæt i og med, at de sidder ovenpå ørerne – dog er der en klar og meget tydelig forskel fra in-ear.

Mange trådløse on-ear høretelefoner er desuden designet med meget avanceret teknologi, som i høj grad gør dem i stand til at lukke lyden ude.

Trådløse Over-ear høretelefoner

Over-ear høretelefoner er, hvad du skal gå efter, når du går all in på at finde nogle med noise cancelling. For denne type af høretelefoner omslutter dine ører fuldstændigt og kan med fokus på ørepuder i høj komfort lukke lyden fuldstændigt ude, hvis du har brug for det. De er et perfekt match for dig, der gerne vil høre musik på kontoret, i bussen eller gerne vil kunne føre en samtale på arbejdet, uden du lader dig forstyrre af kollegaer eller andet baggrundsstøj.

Selvom de er meget smarte og på alle måder giver dig lyd for pengene, skal du dog være opmærksom på, at de kan føles tungere at have på end de øvrige modeller. De kan også se lidt voldsomme ud, hvis du har et lille og petit hoved. Vær derfor opmærksom på designet, så det er dig, der kommer med høretelefonerne og ikke omvendt.

Til gengæld kan du glæde dig over at få fuld smæk for skillingen, når det kommer til lyd og reducering af støj. Særligt hvis du prioriterer nogle modeller med fokus på kvalitet hele vejen rundt som dem, vi har med her i vores test af trådløse høretelefoner.

Læs også: Bedste over-ear hovedtelefoner

Skal du bruge noise-cancelling?

Inden du køber et sæt høretelefoner, kan du med fordel tage aktivt stilling til, om de skal være med noise-cancelling eller ej. Det bliver i højere og højere grad en fast del af teknologien i høretelefoner i dag. Med det sagt er det naturligvis ikke alle modeller, der er udviklet med det.

Noise-cancelling behøver ikke være et must, men kan være en klar fordel, hvis du ofte er på farten og kører med tog eller bus. Høretelefonerne kan lukke alt lyd ude, mens du bare nyder at lytte til det, der får dig til at slappe af. Det er også en fordel, hvis du arbejder på et åbent kontor og gerne vil være i stand til at koncentrere dig. Samme er gældende, hvis du ofte skal foretage telefonopkald eller på anden måde ofte skal være ved telefonen og kunne føre nogle samtaler. Her er noise-cancelling guld værd, fordi du ikke behøver forlade lokalet og finde ro.

Vil du gerne bruge noise-cancelling ofte, er det samtidig en god ide at se dig om efter såkaldte on-ear hovedtelefoner eller over-ear hovedtelefoner. For deres design bidrager aktivt til støjreduktionen i form af deres isolerende effekt på øret.

Læs også: Bedste støjreducerende høretelefoner

Pasform

Pasform har en del at sige, når du skal købe et sæt nye høretelefoner. Især fordi det ikke bare er nok, at de ser pæne ud. Det skal være behageligt for dig at have dem på flere timer i træk eller ofte hver eneste dag. Du må derfor endeligt ikke gå ned på komforten og pasformen. Gå gerne efter nogle med bløde ørepuder og en blød bøjle, da det har stor betydning for, hvordan du oplever, at høretelefonerne sidder.

Gå også gerne nærmere ind i specifikationerne for at finde frem til, hvor meget de vejer. De skal ikke gerne tynge dine ører eller på anden vis føles meget tunge at have på – for så går der ikke længe, før du får lyst til at tage dem af igen.

Pasformen er især også noget, du er nødt til at tænke ind, hvis du regner med at skulle bruge dem, når du er aktiv. Når du løber, går lange ture, cykler eller måske dyrker yoga. Her skal de ikke være en hæmsko, glide ned eller føles tyngende. De skal føles rare og behagelige at have på. Tænk derfor formålet ind, inden du klikker køb!

Kvalitet af lyden

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at du også er nødt til at tænke lyden ind i dine høretelefoner. For det er det bærende element. Vil du gerne have det bedste mulige ud af dine høretelefoner, er det derfor en god ide at sætte dig ind i lyden og kvaliteten af den. Der er enormt stor forskel på lyden fra billige trådløse høretelefoner og dyrere trådløse høretelefoner. Så selvom du måske synes, de kan lige nu og her kan være et dyrt køb, er det ikke noget, du fortryder på sigt, da du får det bedste mulige ud af lyden og din musik – præcis som det skal være.

Vi tør næsten godt garantere, at du bliver træt af ikke at prioritere lyden, når du køber høretelefoner. Det er det vigtigste element – så sæt dig gerne ind i det, så du ikke bliver skuffet, når du tager dem på første gang og skruer op for lyden.

Hvad skal du bruge dine trådløse høretelefoner til?

Det sidste du bør overveje, inden du giver dig i kast med at købe et sæt høretelefoner er, hvad du gerne vil bruge dem til. Er det et sæt høretelefoner til løb, du er ude efter? Er det høretelefoner til samtaler på jobbet? Er det høretelefoner med mikrofon til diverse gaming aftener? Noget fjerde? For det har naturligvis indflydelse på, hvilke høretelefoner du bør vælge.

Når du skal være aktiv med høretelefoner på, er det vigtigt, at de ikke sidder i vejen eller virker tyngende. De må heller ikke være en stopklods eller hæmsko for, at du kan lave de øvelser, du godt kunne tænke dig.

Skal du omvendt gerne bruge dem meget i forbindelse med dit arbejde, er det vigtigt at prioritere komforten og pasformen. For skal du have dem på mange timer ad gangen, er det vigtigt, at de ikke gør ondt at have på ørerne over længere tid.

Der er meget at tænke på, når det kommer til trådløse høretelefoner. Men jo mere du dykker ind i formålet og dine egne behov, jo gladere bliver du også for valget af dem.

FAQ

Hvad er de bedste trådløse høretelefoner?

Sony WH-1000XM4 er, hvad vi betragter som de bedste høretelefoner med trådløs rækkevidde. De er også klart blandt de bedste noise cancelling høretelefoner, da de er udviklet med smart og avanceret teknologi på området. Vil du derfor gerne forkæle dine ører med det bedste af det bedste, går du ikke galt i byen med Sony WH-1000XM4.

Hvad koster et par trådløse høretelefoner?

Vil du gerne have et sæt, der er i god kvalitet, og hvor der ikke er en finger at sætte på lyden, skal du gerne op og give et sted mellem 1.500 – 2.000 kroner. Dette er meget almindeligt at give for et sæt trådløse høretelefoner, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst, når det kommer til lyd og design. Du kan også få et sæt trådløs høretelefoner til færre penge – men så skal du være indstillet på at måtte gå på kompromis med lyd, komfort eller andre smarte teknologier.

Hvad er bedst: over-ear, on-ear, eller in-ear?

Det bedste er, hvad du foretrækker og er mest komfortabel med. Skal vi se på det rent lydmæssigt, er over-ear og on-ear klart de bedste typer, du kan gå efter, når det kommer til høretelefoner. Du kan også få in-ear høretelefoner, der gør det rigtig godt på lyd – men det ikke helt samme kvalitet eller niveau, som du får med de øvrige typer. Prøv dig frem og se, hvad du og dine ører har det bedst med. For det er i bund og grund det, der er det afgørende for, hvad der er bedst.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×