TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Vakuumpakker Test: Her er de bedste vakuumpakkere

Skrevet af

Har du købt dig en sous vide? Og mangler du derfor nu en vakuumpakker? Eller vil du af andre årsager gerne vakuumpakke din mad? Så er det heldigt, du er landet her, da vi har fundet frem til de 9 bedste vakuumpakkere.

Når der skal være mad, så lad der være mad!

Er der ikke sandt?

Sådan har vi det i hvert fald, og hvis det også er sådan, du lever livet, er det bare med at se nærmere på de 9 bedste vakuumpakkere, som vi har fundet frem til dig. De udmærker sig alle hos forbrugerne, hvilket er den primære årsag til, at vi har udvalgt nedenstående her til vores test.

For selvom vi også har gennemgået et hav af uvildige test af vakuumpakkere, er det naturligvis brugernes mening, der er den vigtigste og som vejer mest. Du kan derfor være helt sikker på og ganske tryg ved at vælge en vakuumpakker her fra vores test. For det er og bliver de bedste, du kan få.

Og skal vi så ikke til det? Læs med videre herunder!

Vakuumpakker test

OBH Nordica, Gastroback og Caso er bare nogle af de mærker, som har vakuumpakker, der udmærker sig ekstra meget. Faktisk har vi fundet frem til hele 9 forskellige modeller, som alle konkurrerer og lægger godt i svinget til at være DEN bedste vakuumpakker. Hvilken der dog er den ultimativt bedste, er i sidste ende op til dig og de behov, du har.

Det har bestemt ikke været nemt at finde frem til de bedste vakuumpakkere. Men, det er lykkedes med rigtig god og grundig research. Læn dig derfor gerne tilbage og og nyd at blive præsenteret for de bedste vakuumpakkere, der er på markedet, uden du selv behøver lede længe på internettet.

Det drejer sig om følgende modeller:

For at hjælpe dig hurtigt videre i valget af den bedste vakuumpakker, har vi valgt at fremhæve egenskaber, specifikationer samt fordele og eventuelle fordele. Finder du en, som du kan kaste din kærlighed på, har vi også sørget for at linke direkte til en god og billig forhandler. Altså er der ikke langt fra at finde den bedste vakuumpakker til at få den hjem i dit køkken.

Vil du gerne vide mere om de enkelte modeller, kan du altid nærlæse hos forhandleren eller kontakte denne. Så er vi helt sikre på, at du finder frem til de informationer, som du har brug for at kunne træffe den rette beslutning.

Foodsaver V2860

Foodsaver V2860

Flere hastighedsindstillinger, håndfri funktion, skæreordning og meget andet er, hvad du får med denne smarte vakkuumpakker fra FoodSaver. Der er ikke langt fra tanke til handling og til lækker mad på bordet med modellen her.

Specifikationer: Tre hastighedsindstilinger | Integreret plastfolieholder | 2 forseglingsniveauer | Håndfri funktion

Det gode

  • Den går i gang med ét tryk på en knap
  • Den er med to forseglingsniveauer

Det dårlige

  • Der er ikke noget dårligt at sige om modellen her

Altid frisk og lækker smag med FoodSaver

FoodSaver kan vakuumpakke så meget, som du har brug for det. Med flere hastighedsindstillinger, forseglingsniveauer og endda også en integreret plastfolieholder, er det så nemt som at blinke med øjnene. Den er i en høj kvalitet og er perfekt til dig, som går op i madlavning i mere end bare på “hygge-niveau”.

Fylder ikke meget

Er du vant til at have køkkenmaskiner stående fremme på bordet, er det ingen årsag at finde FoodSaver frem, når du skal i gang med at vakuumpakke. For det er ikke meget, den fylder. Nuvel er det ikke den mindste køkkenmaskine, men dens stilrene og flade design, gør den meget diskret at have stående i hjørnet.

Brugervenligt panel

Det er meget nemt og enkelt at vælge hastighed, forseglingsniveau og meget andet på FoodSaver vakuumpakker. For den er udstyret med et meget brugervenligt og nemt panel øverst. Dertil følger der naturligvis også en brugermanual med, som du kan benytte, hvis du gerne vil sættes ind i, hvordan funktionerne er, og hvordan du får det bedste resultat ved at vakuumpakke.

FoodSaver Flow FFS006X

FoodSaver Flow FFS006X

Med FoodSaver Flow kan du vakuumpakke og få mad, der holder sig frisk meget længere. Faktisk holder maden sig helt op til fem gange længere med modellen her, da den kan indstilles til tørhed eller fugtighed alt efter, hvilken råvare du ønsker at vakuumpakke.

Specifikationer: Integreret rulleopbevaring med skær | Pulsfunktion | Integreret kniv | Fødevaregodkendte poser

Det gode

  • Den er med pulsfunktion til forskellige typer fugtige og tørre fødevarer
  • Den har brugervenlige funktioner

Det dårlige

  • Den fylder meget i køkkenet

Tørt eller fugtigt? FoodSaver vakuumpakker hjælper dig

Når først du kommer i gang med at bruge vakuumpakkeren her, finder du hurtigt ud af, at der er stor forskel på, hvad de enkelte råvarer kræver af vakuum for at blive perfekte – enten under tilberedningen, opbevaringen eller nedfrysningen. Nogle råvarer kræver mere fugt mens andre helst skal have det så tørt som muligt. Det kan denne vakuumpakker hjælpe dig med, da den er udstyret med indstillinger, der giver dig mulighed for at skrue op og ned for fugtigheden.

Integreret skærer

Du behøver ikke selv stå at bøvle med at skære poserne til, når de er blevet vakuumpakket. For det sørger maskinen helt selv for med den integrerede skærer. Den holder sig skarp længe og skærer effektivt og hurtigt igennem poserne, når der er skabt vakuum.

Forbered mad med vakuum med medfølgende poser

Når du får lyst til at lave sous vide, kan du gå i gang med at vakuumpakke maden med det samme, da der følger 1 vakuumrulle, 2 store poser, 3 små poser og 3 genlukkelige poser med. Altså behøver du ikke have nogen liggende i første omgang – er du tilfreds med poserne, ved du også, hvilke du skal gå efter, når du løber tør.

Alle medfølgende poser er naturligvis fødevaregodkendte og kan benyttes til alt fra frys til sous vide tilberedning i varmt og kogende vand.

OBH Food Sealer Pro

OBH Food Sealer Pro Vakuumpakker

Om du gerne vil beskytte dine madvarer mod frostskader eller gerne vil kaste dig ud i sous vide, hjælper OBH Food Sealer Pro dig godt på vej. Med et professionelt design og indstillinger er der ikke langt til gourmetmad på tallerkenen.

Specifikationer: Dobbelt forsegling | Poser | Brugervenligt panel og display | Startpakke medfølger | 20 liter i minuttet

Det gode

  • Der følger en startpakke med
  • Den kan forsegle dobbelt for længere varighed

Det dårlige

  • Den er stor og lidt klumset i designet

Tørt eller flydende? Begge dele er mulige

Har du en lækker fond, du gerne vil have til at holde sig lækker i fryseren? Eller bare et godt stykke kød? Om det er tørt eller flydende, kan du bruge vakuumpakkeren fra OBH, da den er i stand til at vakuumpakke alle typer af fødevarer. Så det er bare at give den gas i køkkenet – uanset hvor kreativ du er.

Kan vakuumpakke fødevarer, der er ekstra skrøbelige

Har du nogle fødevarer, som skal behandles med ekstra forsigtighed for at bevare den gode smag eller tekstur? Det er der taget højde for hos OBH, da deres Pro model er udstyret med funktionen “gentle”, der skånsomt vakuumpakker den respektive fødevare.

Længere holdbarhed med dobbelt forsegling

Dertil kan den også lave dobbelt forsegling, hvis du har nogle fødevarer, der kræver dette for at holde sig så friske som muligt. Det er især en fordel, hvis du gerne vil marinere noget kød og lade det ligge et døgns tid, inden du tilbereder det – eller hvis du gerne vil være sikker på, at det friske fisk fra fiskehandleren holder sig lækkert og smagfuldt frem til weekenden.

Caso VC300 Pro

Caso VC300 Pro

Caso vakuumpakker er en vaskeægte testvinder, som med et max. vakuum på -0,8 bar og 12 liter i minuttet er en stærk og yderst praktisk maskine i køkkenet. At den tilmed ikke gør meget væsen af sig og ikke fylder meget er blot endnu et plus i bogen.

Specifikationer: 0,8 bar i vakuumtryk | 12 liter i minuttet | 120 watt effekt | Fuldautomatisk | Variabel svejsetid | Inklusive 2 folieruller

Det gode

  • Den har et højt vakuumtryk
  • Den er meget effektiv
  • Den har et flot og diskret design

Det dårlige

  • Der er ikke umiddelbart nogle ulemper at finde ved modellen fra Caso.

Stærk og effektiv vakuumpakker

Modellen her fra Caso er så absolut en af de bedste vakuumpakkere, da den har et maksimalt vakuum på hele -0,8 bar samt en funktion til både fugtige og tørre fødevarer. Uanset hvad du gerne vil vakuumpakke, kan du gøre det ved blot at trykke på knapper med funktionerne svejse/vakuum, kun svejse, puls vakuum eller variabel svejsetid. Altså har du noget forskelligt at vælge mellem alt efter, hvilken fødevare, der er tale om.

Soft vakuum system

Vakuumpakkeren her kan benyttes til at vakuumpakke alle typer af fødevarer, da den også udstyret med et såkaldt soft vakuum system. Dette er ideelt at benytte til trykfølsomme varer. Det sætter du blot i gang ved et tryk på en knap.

Mange funktioner – testvinder i 2015

Der er ingen tvivl om, at du får en rigtig god vakuumpakker i modellen her, da den er blevet udkåret som testvinder af Politiken tilbage i 2015. Det er ikke nogen tilfældelighed. For ikke alene er brugerne af den vilde med den. Men, den er også udstyret med variabel svejsetid, variabel vakuumstyrke, 2 svejsetråde, variabel svejsebredde og meget andet, som får den til at skille sig en anelse ud fra mængden.

OBH Nordica Supreme 7949

OBH Nordica Supreme 7949

OBH Nordica kan det med køkkenudstyr. Denne model imponerer også med sit stilrene design, brugervenlige panel og effektive vakuumpakning, som gør det til en ren fornøjelse at marinere eller tilberede mad.

Specifikationer: Marineringsfunktion | Vakuum til både tør og fugtig mad | Kompakt størrelse | Startpakke medfølger

Det gode

  • Det er en glimrende vakuumpakker for begyndere
  • Den er kraftfuld
  • Designet er stilrent og diskret

Det dårlige

  • Den er ikke udstyret med lige så mange funktioner som andre i denne test.

En billig og kraftfuld vakuumpakker

Modellen her er billig i indkøb, hvilket gør den ideel for dig, der gerne vil prøve at eksperimentere mere i køkkenet. Det gør den dog ikke til en dårlig vakuumpakker, da den er ganske glimrende og kraftfuld i brug. Den har de funktioner, der er nødvendige for at opnå et godt vakuum, ligesom du både kan vakuumpakke tørre og fugtige fødevarer.

Der følger desuden også en startpakke med, så du ikke behøver at købe dig fattig i diverse poser, inden du får den ind ad døren. Der hører naturligvis også en brugsanvisning med til, så du kan komme godt fra start med din vakuumpakker.

Få vakuum med få tryk på knapper

Selvom vakuumpakkeren ikke har en masse smarte funktioner, er den nu stadig meget brugervenlig at benytte. For øverst på maskinen er der et panel bestående af få knapper tilgængeligt, som du kan benytte alt efter, hvilken type af madvare, du gerne vil vakuumpakke. Så bliver det gjort med enten højt eller lavt tryk.

Et flot design

Når du skal vakuumpakke den gode bøf eller den saftige laks, er det selvfølgelig ikke designet, der afgør hvordan maden kommer til at smage. Til gengæld er det dog rart at have med in mente, da den ikke fylder meget visuelt, når den ikke er i brug. Den kan også sagtens stå i et køkkenskab og gemmes af vejen, da den ikke fylder meget i højden.

Gastroback Basic Plus 46007

Gastroback Basic Plus 46007

“Bedste køb i 2016” ifølge TÆNK. Altså kan du snildt komme til at vakuumpakke en masse lækre fødevarer med denne vakuumpakker fra Gastroback. Den er nem, enkel og særdeles effektiv i brug. Præcis som det skal være.

Specifikationer: Hastighed: 11 liter i minuttet | Medfølgende poser | Folieskærer | Forseglerrulle | 110 watt effekt

Det gode

  • Det er en billig sous vide og vakuumpakker
  • Den er bedst i køb hos Tænk’s “vakuummaskine test” i 2016
  • Den har et stilrent design

Det dårlige

  • Den er ikke så avanceret

Få marineret kød og fisk på ganske få minutter

Det er slut med at stå og få klistrede og beskidte fingre, når der skal marineres. For maskinen her kan gøre det meget hurtigt og nemt bare ved at vakuumpakke. Om du så gerne vil tilberede maden med det samme, lade det ligge nogle timer eller fryse det ned, er helt op til dig. Men det er i hvert fald slut med, at der er marinade over hele køkkenet, da det bliver forseglet i posen!

Få vakuumpakket op til 11 liter i minuttet

Tålmodighed behøver du ikke have meget af i køkkenet. For denne vakuumpakker fra Gastroback vakuumpakker dit kød, din fisk og dine grøntsager på ganske få minutter. Uanset størrelsen på kødet eller formen på grøntsagerne. Det er bare at lægge det i posen, trykke på knappen og så ellers bare vente de ganske få minutter, den tager om at vakuumpakke.

God til begynderen

Har du søgt efter “vakuumpakker sous vide”, fordi du gerne vil forsøge dig med det, kan du sagtens gøre det med denne simple og enkle vakuumpakker. For den er kun udstyret med de mest nødvendige funktioner – men dette er også ganske udmærket, hvis du har brug for en maskine, du kan blive dygtig med.

Caso VC10

Caso VC10

Caso VC10 er en smart og meget lækker vakuumpakker til almindeligt køkkenbrug. Den er ideel til dig, der elsker at lave mad, og som gerne vil gøre noget ekstra ud af det både til hverdag og weekend. Med en hastighed på 9 liter i minuttet, kan du hurtigt få tilberedt lækker sous vide.

Specifikationer: Hastighed: 9 liter i minuttet | Inklusive poser | 110 watt | Vakuum tryk: 0,8 bar

Det gode

  • Den har en fin hastighed
  • Der medfølger poser
  • Den er brugervenlig
  • Det er en billig vakuumpakker

Det dårlige

  • Den er bedst til almindeligt køkkenbrug

En stærk vakuummaskine til det almindelige køkken

Du behøver ikke længere bakse med at skabe vakuum, da maskinen her gør det på ganske få minutter for dig. Uanset om du gerne vil vakkumpakke kød, fisk eller grøntsager til tilberedning eller opbevaring, gør den det til bravour. Den forsegler maden så tæt, at fødevaren holder sig i betydeligt længere tid.

Rengør nemt og hurtigt med en klud

Rengøring er ingen årsag, uanset om du skal marinere eller bare vakuumpakke for at få bedre plads i fryseren. For maskinen kan nemt og hurtigt gøres ren med en fugtig klud. Sørg dog for, at begge pakninger er tørre, inden du bruger den igen. Dertil anbefaler vi også, at vakuumpakkeren bliver efterladt åben, så pakningerne ikke bliver ødelagt.

Husk gerne at gøre den ren hver gang, da det giver en meget længere holdbarhed på maskinen.

En billig maskine, der kan vakuumpakke det hele

Du behøver på ingen måder at begrænse dig med denne vakuumpakker, da den kan vakuumpakke alt lige fra frugt til frisk fisk. Når du skal marinere, kan du også få meget mere ud af kødet, da vakuummet åbner porerne i kødet og lader marinaden trænge dybere ind i kødet.

Velbekomme!

Sico S250

Sico S250

Sico S250 er en vakuumpakker, der skiller sig meget ud fra de øvrige i vores test. Designet indikerer klart, at den både er for private såvel som professionelle, der gerne vil tage madlavningen en tand højere op.

Specifikationer: Kapacitet: 20 liter i minuttet | 2 forseglinger | 400 watt effekt | Blæser | Sikkerhedsventil

Det gode

  • Den kan benyttes til professionel madlavning
  • Den har meget ekstraudstyr
  • Den har en høj kapacitet

Det dårlige

  • Designet er meget industrielt

Italiensk kvalitet

Italien kan det der med kvalitet. Det gælder også for denne vakuumpakker, som er konstrueret til brug til både private og professionelle. Faktisk er den så god en vakuumpakker, at den kan pakke i rigtig lang tid, uden den overopheder, da den har en indbygget blæser.

Ikke nok med det har den også en sikkerhedsventil. Denne beskytter pumpen, hvis du ved et uheld eller uopmærksomt øjeblik kommer til at putte væske i vakuumpakkeren. Med dens magnetlås suger den automatisk luften ud og forsegler posen, når låget lukkes. Det er smart, nemt og hurtigt.

Et professionelt design

Der er ingen tvivl om, at denne vakuumpakker er rettet mod professionelle. For den ser ganske speciel ud og har da også funktioner, som de øvrige i vores test ikke har. Kan du derfor godt lide at bruge samtlige timer i køkkenet, efter du er kommet hjem fra arbejde, kan denne model varmt anbefales. Du kommer på ingen måder til at blive skuffet, da den er blandt de absolut bedste vakuumpakkere.

Da den er henvendt til de mere professionelle kokke eller amatørkokke, er den også en anelse dyrere end de øvrige modeller i vores test. Pengene er dog rigtig godt givet ud, da det er en maskine, der er meget hurtig, kraftig og bestemt driftsikker. Du får derfor en maskine, som holder rigtig længe – og som du kan blive rigtig dygtig i et køkken sammen med.

OBH Nordica Chef Food Sealer

OBH Nordica Chef Food Sealer

Endnu en i rækken fra OBH Nordica for dig, der gerne vil begynde at eksperimentere lidt mere med tilberedning af mad. Sous vide eller ej, så er den eminent til at vakuumpakke for længere holdbarhed eller mere plads i fryser eller køleskab.

Specifikationer: Tryk: -0,8 bar | Anti crush funktion | Hastighed: 12 liter i minuttet | 120 watt effekt

Det gode

  • Den er god også til skrøbelige fødevarer
  • Den har en hurtig hastighed/kapacitet

Det dårlige

  • Der er ikke umiddelbart noget dårligt at finde på modellen her

Gentle og pulse til skrøbelige fødevarer

Det er ikke kun kød eller faste fødevarer, du kan bruge vakuumpakkeren til. For modellen her er også udstyret med gentle og pulse-funktion, som er rigtig godt egnet til skrøbelige fødevarer eller fugtige fødevarer såsom fond, suppe eller noget helt tredje. Det er bare at trykke på knappen – så sørger den selv før at benytte færre bar.

Du behøver ikke være nervøs for, om væsken kommer til at lække, da poserne bliver godt og sikkert forseglet. Der skal derfor meget til for, at det går galt i køleskabet eller fryseren.

Startpakke medfølger

Ved du ikke, hvad du skal købe for at bruge vakuumpakkeren? Det er ikke noget problem, da der medfølger en større startpakke, som du kan benytte de første gange. Så kan du både blive klog på, hvordan du bruger maskinen korrekt og hvilke størrelser af poser, du gerne vil have liggende klar til brug.

Poserne kan alle tåle at komme i mikroovnen samt at blive benyttet til sous vide. Du kan derfor være ganske tryg ved at benytte den.

Så kom vi igennem samtlige modeller i vores vakuumpakker test. Vi håber, du har fået øjnene op for en eller flere modeller, som du gerne vil undersøge nærmere ved de respektive forhandlere, vi har linket til. Har du brug for hjælp til lidt overvejelser, eller har du nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret omkring en vakuumpakker, kan du læse videre herunder.

Overvejelser før du køber din nye vakuumpakker

En vakuumpakker er ikke en maskine, som alle og enhver har stående i køkkenet. Har du heller ikke været så heldig at eje en vakuumpakker før, kan du med fordel gøre dig nogle nærmere overvejelser, inden du udvælger en af de 9 modeller her i vores vakuumpakker test.

Vi anbefaler dig at overveje alt fra, hvad du gerne vil give for en vakuumpakker, til hvad du skal bruge den til. Vi kommer nærmere omkring det ved en uddybning, så du hurtigt og nemt kan tage den rette beslutning.

Vi håber, du med vores hjælp bliver helt skarp på dine overvejelser og i sidste ende på, hvilken af de mange vakuumpakkere på markedet, du godt kunne tænke dig.

Hvad skal vakuumpakkeren bruges til?

Kort og godt: hvad vil du gerne bruge din kommende vakuumpakker til? Er det til at vakuumpakke fødevarer med? Til sous vide tilberedning? Eller noget helt tredje? Selvom en vakuumpakker som udgangspunkt kan bruges til det hele, kan det være en god ide at overveje nærmere, hvad du regner med at bruge den til.

For der kan være forskel på, hvor gode de er, vakuum hastighed, størrelse på poserne og meget andet. Så jo oftere du gerne vil bruge din vakuumpakker, jo hurtigere skal den også gerne være, så du ikke bliver træt af ventetiden. Dertil skal den naturligvis også være i god kvalitet, så den kan holde til at blive brugt ofte.

Opbevaring: Hold maden frisk

Er du typen, der bedst kan lide maden, når den er helt frisk? Men når du ikke altid at spise maden, inden den begynder at være en smule kedelig? Så kan vakuumpakkede fødevarer være vejen frem for dig, da det ganske enkelt holder dine råvarer friske. Det gælder uanset, om du har købt nogle bøffer hjem, du først skal bruge midt på ugen, eller du har købt en stor bunke grøntsager, som du gerne vil være sikker på holder sig resten af ugen.

Det gælder dog også, hvis du har købt kød eller grøntsager hjem, som du gerne vil fryse ned, inden de overskrider holdbarhedsdatoen. For når det er vakuumpakket, undgår du at det bliver tørt, kedeligt og alt for frossent i forhold til, hvad godt er.

Madlavning: Den populære sous vide metode

Vil du gerne kaste dig ud i sous vide tilberedning og den store verden, det nu og engang er? Så giver det god mening at investere i en god vakuumpakker. For sous vide metoden kræver netop, at råvarerne bliver vakuumpakket, inden de bliver sunket ned i det varme vand.

Læs også: Sous vide test

Det er svært at udføre sous vide tilberedning uden en vakuumpakker, da det er meget svært ellers at forsegle posen og selv skabe vakuum. Ønsker du at bruge en del tid på sous vide tilberedning, kan det især godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på det. For der er stor forskel på en vakuumpakker bedst i test og en en af de helt billige.

Prisen

Hvad vil du gerne give for en vakuumpakker? For det er ikke til at komme udenom i dine overvejelser, da de langt fra koster det samme. Du kan derfor både få billige vakuumpakkere såvel som de dyrere. Du gør din søgning efter en vakuumpakker bedst i test meget nemmere ved at beslutte dig for en bestemt prisklasse.

Alene her i vores test er der stor forskel på priserne på de forskellige vakuumpakkere. Så det kan godt betale sig at sætte dig ind i, hvad du gerne vil give, og hvad du kan få for det, du har mulighed for at give prismæssigt.

Vakuumpakker type

Selvom alle vakuumpakkere skaber vakuum og hjælper dig med at forsegle posen inden tilberedning, er der stor forskel på kvaliteten og deres egenskaber. Nogle er meget simple i designet, mens andre er så smarte, at de er håndfri. Dertil er der også nogle i så høj en kvalitet, at de er restauranter værdige.

Så hvilken type passer bedst til dig og dine udskejelser i køkkenet? Jo bedre din kommende vakuumpakker passer til dine evner, tid og lyst i køkkenet, jo mere får du ud af den – og jo gladere bliver du også for den.

I denne vakuumpakker bedst i test har vi forsøgt at finde frem til så mange forskellige typer af vakuumpakkere som muligt. Du skulle derfor gerne have et godt udgangspunkt for at finde din nye bedste ven i køkkenet.

FAQ

Hvad er en vakuumpakker?

Elsker du at lave mad? Og især kød? Så vil du elske at få en vakuumpakker. For med sådan en kan du forlænge kød og grøntsagers holdbarhed i fryseren betragteligt. Men, du kan også tilberede din mad med sous vide eller ganske enkelt bare få maden i køleskabet til at holde lidt længere.

En vakuumpakker gør det, at den suger luften ud af en særlig plastikpose, som er egnet til vakuumpakning. Plastikposen kommer derfor til at omslutte kødet fuldstændigt, uden der er en masse fugtig luft. Endeligt forsegler den posen, så den er absolut tæt. Det er rigtig godt både i forhold til at forlænge holdbarheden og i forbindelse med tilberedning af kødet eller grøntsagerne for den sags skyld.

Hvad bruger man en vakuumpakker til?

Der er stort set ikke det mad, du ikke kan bruge en vakuumpakker til. For sådan en kan vakuumpakke oksekød, svinekød, bøffer, steg, kyllingefileter, grøntsager og meget andet. Vil du gerne bruge en vakuumpakker i forbindelse med madlavning, kan du krydre kødet inden, at posen bliver forseglet – og så kan det tilberedes som sous vide.

Når du bruger en vakuumpakker regelmæssigt til dit kød, vil du også hurtigt opdage, at du får meget mere plads i køleskabet eller fryseren. Simpelthen fordi alt luft er suget ud af emballagen – det er smart og noget, som du hurtigt kommer til at sætte stor pris på.

Hvad er den bedste vakuumpakker?

Den bedste vakuumpakker er den, som matcher sine behov. Vi har udvalgt de 9 bedste vakuumpakkere på markedet, som du frit og trygt kan vælge mellem. Vi er sikre på, at du blandt disse ikke bare finder en god vakuumpakker – men den bedste for dig.

Der vil altid være nogen, der mener de kan udpege en bestemt model til at være den bedste – men i bund og grund handler det udelukkende om, hvorvidt dine behov og ønsker bliver dækket ved den model, du køber.

Hvilken vakuumpakker til sous vide?

Den som du synes, passer rigtig godt til dig og dine behov. Det lyder måske ikke så konkret, men det er sådan, det forholder sig. Alle vores udvalgte vakuumpakkere her i testen gør sig rigtig godt som sous vide vakuumpakker. Falder du derfor også en bestemt model efter at have set dem alle sammen igennem, kan du være sikker på, at den er rigtig god til sous vide.

Hvordan bruger man en vakuummaskine?

Selvom du måske ikke har prøvet at bruge en vakuumpakker før, så er det ganske nemt og enkelt. For en sous vide maskine – eller vakuummaskine – klarer nærmest arbejdet selv.

Det foregår således i følgende trin:

  • Du starter med at lægge fisk, grøntsager eller kød i godkendte poser i vakuumpakning.
  • Herefter placerer du posens åbning i vakuumpakkerens fordybning.
  • Derefter lukker du vakuumpakkeren og trykker på knappen.
  • Tilbage er der kun at vente på, at posen med kød, fisk eller grøntsager kommer ud vakuumpakket i den anden ende.

Selvom det måske er en lidt fej sammenligning, er det lidt som at benytte en lamineringsmaskine. Det er i hvert fald lige så nemt!

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.