TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Smoothie Blender Test: Se de bedste smoothie blendere

Skrevet af

Er du vild med at få en smoothie om morgenen eller i løbet af dagen? Og kunne du godt tænke dig at have en rigtig god smoothie blender ved hånden? Så er det bare med at læse videre her i vores smoothie blender test, hvor vi tester de 6 bedste smoothie blendere på markedet.

Smoothies er blevet voldsomt populære de seneste år. Ikke kun fordi en smoothie smager rigtig godt, men også fordi det er en nem og hurtig måde at få et måltid på, uden at gå på kompromis med sunde og nærende ingredienser. Er du også hoppet med på bølgen? Og kunne du godt tænke dig en rigtig god smoothie blender, som kan give dig den ene smoothie med på farten efter den anden? Det kan vi godt forstå!

Vi er også selv vilde med smoothie blendere og har derfor fundet 6 forskellige smoothie blendere, som alle er blandt de bedste på markedet lige nu. For hvorfor nøjes, når du kan få det bedste samt et produkt, der rent faktisk holder? Det er filosofien bag vores smoothie blender test, hvor vi ønsker at give dig det bedst mulige udgangspunkt for at komme i gang med at lave smoothies.

Du kan derfor være helt sikker på, at de udvalgte blendere er i høj kvaliet. Vi har desuden forsøgt at finde de bedste blendere på markedet i forskellige prisklasser. Om du derfor er studerende eller har mulighed for at købe den, du har lyst til, har vi en blender til dig.

Rigtig god læselyst og blenderjagt – vi håber, du finder en, der kan give dig en masse lækre og velsmagende drikke.

Se også vores blender test.

Smoothie blender test

I vores smoothie blender test præsenterer vi dig for 6 forskellige modeller fra fire forskellige brands. Alle udmærker sig rigtig godt på kvalitet og ydeevne. Det er ikke kun producenternes ord, vi har taget for gode vare. For de er også bakket op af forbrugernes anmeldelser. Vi har taget os god tid om at udvælge produkterne, så du ikke behøver bruge tid på at reseache og sammenligne. Vi har naturligvis også valgt de bedste forhandlere med de billigste priser, så du heller ikke behøver sammenligne på dette punkt.

Det er derfor ikke tilfældelige modeller vi har valgt ud – men de bedste.

Det drejer sig om følgende modeller:

 • Nutribullet RX
 • Sage “The Boss” To Go
 • BlendJet 2
 • Nutribullet PRO
 • Russell Hobbs Nutriboost blender
 • Sage Blender “The Boss” To Go Plus

For at give dig det bedst mulige udgangspunkt for at vælge en model, der passer perfekt overens med dine behov, har vi sørget for at fremhæve særlige egenskaber samt fordele og eventuelle ulemper. Dermed er du helt med på, hvad det er for et produkt, du ender med at stå med i hænderne, når du har købt det.

Vi håber, det giver dig en rigtig god oplevelse og nogle rigtig gode smoothies.

Nutribullet RX

Nutribullet RX

NutriBullet Rx er NutriBullets mest kraftfulde blender nogensinde – i hvert fald ifølge dem selv. Det er en blender med en effekt på hele 1700 watt. Derudover har den stor kapacitet, en opvarmningsfunktion og håndfri drift, som altså er med til at gøre den til en virkelig lækker og attraktiv smoothie blender!

Specifikationer: Effekt: 1700 watt | Opvarmningsfunktion | Kapacitet: 1,34 liter | 1 hastighedsindstilling | Vægt: 6,8 kilo

Det gode

 • Blender med høj effekt
 • Kan opvarme supper

Det dårlige

 • Det er en blender uden justerbar hastighed

Kraftfuld motor

Nutribullet RX smoothie blender er et perfekt match for dig, der gerne vil i gang med at lave smoothies om morgenen, eller når du skal afsted på farten. For den gør det muligt både at lave sundere og næringsrige drikke, da den kan blende alt lige fra supper og grøntsager til nødder og frø. Motoren er nemlig på hele 1700 watt og er udstyret med cyklonisk drift og patenterede knivblade. Der er derfor ikke det, der ikke kan blendes i denne blender.

Smart opvarmningsfunktion

Det er ikke kun kolde og læskende smoothies, som denne smoothie blender giver dig mulighed for at lave. For den har nemlig også en smart opvarmningsfunktion, der gør det muligt at opvarme supper og andre flydende retter, der smager bedst, når de er opvarmede. Den bruger du blot ved et tryk på en knap. Nemmere bliver det ikke at lave mad, der skal med på farten.

Tre gode skåle

Skåle eller beholdere er ikke noget, du skal gøre dig nogle bekymringer om, da der følger hele tre med af slagsen i købet af denne smoothie blender fra Nutribullet. De er alle med en rigtig god kapacitet, så du har mulighed for at lave en stor portion ad gangen.

Sage the Boss To Go

Sage “The Boss” To Go

Sage “The Boss” smoothie blender er lavet til at give dig smoothies og andre lækre blendede drikke med på farten. For som det ligger i navnet, er den lavet til “To go”. Der følger derfor også to krus med, som du kan tage med farten. Motoren er desuden kraftfuld og kan blende selv de hårdeste og mest frosne ingredienser til en en fin og jævn masse.

Specifikationer: Effekt: 800 watt | 2x 500 ml beholdere | 1 hastighed | Kapacitet: 500 ml | Vægt: 6,4 kilo

Det gode

 • Den er perfekt til dig, der er på farten
 • Den har en god og stabil motor

Det dårlige

 • Hastigheden kan ikke justeres

800 watt motor giver en smooth drikkeoplevelse

Med sine 800 watts motor og Kinetix-blendersystem, kan du blende selv frosne jordbær, bananer og grøntsager. De bliver blendet fint og jævnt helt uden klumper og giver altså en cremet smoothie, der er lækker og behagelig at drikke.

Blenderbeholderne er desuden designet til at være fri for riller, fordybninger og gevind, hvilket gør dem helt ideelle som lækre drikkekrus. De tåler at komme i opvaskemaskinen – så selv når du er færdig med at få din smoothie, er den en fornøjelse at bruge.

Stålbeholder medfølger

Det smarte ved denne smoothie blender er desuden også, at der medfølger en lille stålbeholder, som kan bruges til at kværne nødder og frø. Vil du gerne være sikker på, at de bliver blendet fint, kan du derfor bruge kværnen. Det er især smart, hvis du gerne vil have solsikkefrø eller andre mindre frø med for at mætte mere – men ikke har lyst til de klumper, det giver.

Smart og let design

Leder du ikke kun efter en blender, der kan give dig lækre smoothies og jævne supper, men også gerne vil have et flot design på en og samme tid, kan denne model varmt anbefales. For den er super lækker og moderne i designet og fylder ikke mere, end at du sagtens kan have den stående i køkkenet.

BlendJet 2 transportabel blender, sort

BlendJet 2

Blend en lækker og cremet smoothie på farten! Det er i hvert fald, hvad der er muligt med BlendJet 2, da det er en transportabel blender, som end ikke behøver at være tilkoblet strøm for at kunne blende indholdet! Med ingredienser med på farten og et tryk på en knap, kan du få en frisk smoothie præcis, når du gerne vil have den.

Specifikationer: Transportabel | Oplades med USB-stik | 1 hastighedstrin | Vægt: 400 gram | Kapacitet: 450 gram

Det gode

 • Du kan lave smoothies på farten, da det er en smoothie to go blender
 • Den vejer ingenting
 • Det er en simpel smoothie blender

Det dårlige

 • Den er ikke så kraftfuld som andre blendere

Smoothie blender to go

Denne blender fortjener en rigtig stor plads i vores smoothie blender test, fordi den gør det muligt for dig at have smoothies med på farten – og at du kan lave den, når du har lyst til det. Med andre ord kan du få en helt frisk smoothie, selvom du måske først venter en halv time efter, du er taget afsted. Det er så lækkert! Den fungerer fuldstændigt som en almindelig smoothieblender, da det bare er at trykke på en knap. Forskellen er bare, at den bruger strøm, der er lagret på et batteri frem for strøm, der bliver leveret via en ledning. Det gør den også meget lettere i vægt!

Smart og lækkert design

Der er tænkt på detaljerne i designet af denne smoothie maskine, da den til forveksling ligner en større drikkedunk. Derfor skriger den heller ikke af, at du kommer gående med en blender til smoothies. Vægten på bare 400 gram gør det også nemt og ligetil at have den med i bilen, på kontoret eller på studiet – du kan endda også have den med til træning og så blende ingredienserne, når du har brug for et ekstra skud energi.

NUTRIBULLET PRO Exclusive

Nutribullet PRO

NutriBullet pro smoothie blender giver dig alletiders mulighed for at få en smoothie eller to med på farten. For med 4 forskellige kopper, en kraftfuld motor og effektive knivblade er du udstyret med en smoothie blender, der giver dig alt det, du har brug for.

Specifikationer: 4 kopper/beholdere | Effekt: 900 watt | Ledningsoprul | Kapacitet: 700 ml | Omdrejninger i minutte: 25.000 | Vægt: 3,7 kilo

Det gode

 • God til køkkenet, da den har ledningsoprul
 • Den har en kraftfuld motor
 • Den har rigeligt beholdere

Det dårlige

 • Der er ikke nogle ulemper at finde

Smoothie blender med smart ledningsoprul

Er du også træt af at have ledninger over det hele i køkkenet? Det kan vi sådan set godt forstå. Men, når du køber denne smoothie blender fra NutriBullet får du ikke endnu et ledningshelvede i dit køkken. For den er nemlig udstyret med et smart og praktisk ledningsoprul, som gør det muligt helt at gemme ledningen, når det ikke er i brug.

Den er meget nem at benytte og kan hurtigt rulles op efter, du har brugt den om morgenen, når du kommer hjem eller om aftenen, når du gør klar til en ny dag. Vi er selv vilde med denne funktion, da det gør det muligt at have den stående på køkkenbordet, uden den roder eller fylder for meget.

Vær på farten med fire forskellige beholdere

Med NutriBullet Pro bliver du ikke begrænset i at tage afsted på farten. For den er nemlig udstyret med hele fire forskellige beholdere. Du kan derfor vælge mellem: en kop med håndtag, en kop med “to go” låg, 1 kop med 700 ml og en kop med 500 ml. Er du derfor også træt af at vaske op, er det lige før, at du har en kop til hver dag i hele ugen – om ikke andet har du i hvert fald mulighed for at vælge en kop eller beholder, som passer dig bedst.

En smoothie blender med et lækkert og nordisk design

Køkkenmaskiner kan der hurtigt komme mange af i køkkenet. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du udover at se dig om efter en effektiv smoothie blender også gerne vil have en smoothie blender, der ser lækker ud i designet. Det er, hvad denne model gør. Den er i en lækker champagnefarve, som passer perfekt ind i et moderne køkken. Derudover har den et smart og slankt design, som gør det attraktivt at have den stående i køkkenet.

Alt i alt får du derfor en rigtig lækker nutribullet blender med denne model.

Russell Hobbs Nutri Boost

Russell Hobbs Nutriboost blender

Rusell Hobbs Nutriboost blender er en avanceret blender, der sørger for at give dig en lækker smoothie med frossen frugt, grøntsager eller hvad end, du godt kan lide. Den er perfekt til dig, der gerne vil lave mad hurtigt og nemt – og ikke mindst uden besvær. Derudover følger der også et savtakket blad med, som effektivt kan rive ost, kaffebønner og nødder.

Specifikationer: Effekt: 700 watt | Antal kopper: 5 | Kapacitet: 0,7 liter | Antal blade: 2

Det gode

 • Der er rigeligt med kopper
 • Den har en kraftfuld motor
 • Der følger et savtakket blad med

Det dårlige

 • Der er ikke nogen ulemper at finde

Kopper til hele familien

Med denne smoothies maskine er der ingen i familien, der bliver snydt for en forfriskende drik. For der følger hele fem kopper med, hvoraf tre af dem kan benyttes sammen et låg, så de kan tages med på farten. Med blot et klik kan du starte blenderen – og har du brug for lave flere, er det bare at skifte koppen, hælde ingredienser i og vupti, så er der endnu en kop smoothie.

Kopperne kommer i forskellige størrelser i alt lige fra 300 ml til 700 ml. Du kan derfor vælge en kop alt efter, hvor sulten du er, eller hvor meget smoothie du godt kunne tænke dig i løbet af dagen. Det er smart!

Smart og stilrent design

En smoothie blender skal selvfølgelig virke godt og kunne blende de smoothies, du godt kunne tænke dig i løbet af dagen. Men, det gør selvfølgelig heller ikke noget, at den samtidig ser rigtig godt ud og komplimenterer de øvrige elementer og maskiner, du har stående i køkkenet. Det gør modellen her, da den med sit stållook fremstår stilren og diskret. Du kan derfor sagtens have den stående på køkkenbordet.

Klar opvasken med opvaskemaskinen

Det skønne ved smoothie blenderen her er, at store dele af den er fremstillet til at kunne komme i opvaskemaskinen. Når du og familien derfor er færdige med at bruge kropperne og de tilhørende låg, kan du roligt komme dem i opvaskemaskinen, da de er lavet til at kunne tåle det. Dermed er det kun knivene, der efterfølgende skal gøres rene. Nemmere bliver det ikke at lave smoothies.

Sage Blender _The Boss_ To Go Plus

Sage Blender “The Boss” To Go Plus

Banan, dadler, kakao, vaniljesukker og lidt skyr eller youghurt. Ned i blenderen og tryk på start. Så er der morgenmad eller en lækker snack til midt på dagen. “The Boss” smoothie blender er nemlig lavet til at være din makker på farten – og det gør den godt med en motor på 880 watt og et Kinetix knivsystem.

Specifikationer: Effekt: 880 watt | Antal beholdere: 2 | Knivsystem: Kinetix | Kapacitet: 0,5 liter | Vægt: 5 kg

Det gode

 • Perfekt til at have med på farten
 • Rummelige beholdere

Det dårlige

 • Den har færre beholdere end andre modeller her i testen

Tag din smoothie med på farten

Træning, kontor eller i bussen på vej til arbejde eller familien. Uanset hvor du er på vej hen, eller hvor du befinder dig, er smoothie blenderen her din bedste makker. Ikke fordi du kan tage selve blenderen nemt med under armen, men fordi der følger to beholdere med, som gør det nemt for dig at have en færdiglavet smoothie med samt drikke den, da låget er med en behagelig åbning.

Kan du derfor godt lide at have mad med på farten, og kunne du godt tænke dig en sund en af slagsen, som samtidig også mætter rigtig godt, er blenderen her et rigtig godt bud.

Smoothie med et klik på en knap

Så hurtigt går det denne blender, da der vitterligt ikke skal mere til end et klik på en knap, for at du kan få blendet den lækreste smoothie. Den har desværre kun 1 hastighed. Til gengæld går det hurtigt, og du behøver som udgangspunkt ikke at holde ved den, når den er i gang. Motoren er desuden også kraftig nok til, at du godt kan blende frosne bær eller må isterninger. Vil du derfor gerne have en ekstra kold smoothie, kan dette sagtens lade sig gøre.

Effektive knivblade

Ligesom flere af vores smoothie blendere her i testen er denne også udstyret med Kinetic knivblade. Det er højkvalitets klinger, som formår at trække ingredienserne ned. Og takket være de store og buede fejeblade bliver alle ingredienser – tørre som våde – blendet til en cremet eller helt fin masse. Det er en detalje, der er værd at lægge mærke til, da det giver dig det bedste mulige resultat hver gang, du skal lave en lækker smoothie.

Selvom den ikke har den kraftigste motor af alle blendere her i testen, er den en klar kandidat til at være den bedste smoothie blender. For kopperne er klart blandt de bedste, da de er behagelige at drikke af og effektivt holder smoothien frisk og lækker uden læk.

Sådan vælger du den bedste smoothie blender

Vil du gerne være sikker på, at du vælger den helt rette smoothies blender? Så hjælper vi dig gerne det sidste stykke, så du kan komme herfra med en smoothie blender, som du kan være helt sikker på stemmer fuldstændig overens med dine behov.

For der er selvfølgelig lidt forskellige punkter at overveje, når du skal købe en smoothie blender. Vi har listet de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig herunder. Derudover har vi uddybet nærmere, så du er i stand til at gøre dig nogle specfikke tanker med det samme.

Vi anbefaler, at du overvejer følgende:

 • Skal du vælge en blender eller en smoothie blender?
 • Hvor mange Watt skal du bruge?
 • Hvilke indstillinger skal din smoothie blender have?
 • Hvor stor må eller kan den være?
 • Skal den være med eller uden ledning?

Vi håber, at vi med uddybelsen af disse overvejelser, får dig skridtet videre i købet af den rette smoothie blender. Vi har forsøgt at få det hele med, så du nemt og enkelt kan vælge den absolut bedste smoothie blender blandt de forskellige smoothie blendere i testen her.

Skal du vælge en blender eller en smoothie blender?

Hvad har du brug for at kunne blende? Og hvad vil du gerne bruge en blender til at blende? Det bør du tænke nøje over, da det er afgørende for, om du bør have en almindelig og lidt kraftigere blender, eller om en smoothie blender er det rette valg for dig.

Forskellen er egentligt ikke så stor på en almindelig blender og en smoothie blender, dog bortset fra at almindelige blendere typisk har en kraftigere motor og en større kapacitet. En almindelig blender vil derfor typisk heller ikke have beholdere, der kan tages med på farten.

Så hvad er du mest til?

Vil du bare gerne lave smoothies og have mulighed for at lave en suppe engang imellem, er en smoothie blender fra testen her det oplagte valg. Ellers er du også velkommen til at kigge forbi vores blender test.

Hvor mange Watt skal du bruge?

Watt er afgørende for, hvad der er muligt at blende. Vil du derfor gerne blende frosne frugter og grøntsager, bør du vælge en blender, der som minimum har omkring 800 watt. Det betyder ikke lige så meget, hvis du bare gerne vil kunne blende friske grøntsager og frugter.

I vores smoothie blender test har vi selvfølgelig taget højde for, hvor mange watt der er i de blendere, vi har udvalgt. De fleste af dem er kraftige nok til frosne ingredienser, mens der også er nogle, som er bedre med friske varer – simpelthen fordi de er lavet til, at du skal kunne blende “to go”.

Tænk gerne nærmere over det, så du får præcis den smoothie blender, der passer til dine behov.

Smoothie blender indstillinger

Er der nogle særlige indstillinger, som du sætter pris på? Måske hastighedsjustering? Eller opvarmning? En to go funktion? Selvom det er begrænset, hvor mange indstillinger du kan få med en blender, er der nu alligevel forskel.

Gør dig derfor gerne nogle overvejelser om, hvilke indstillinger du har brug for at få glæde og succes med din blender. I vores smoothie blender test har vi forsøgt at fremhæve de forskellige egenskaber, der er ved blenderne. Dermed kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvad du får ud af den enkelte blender, og om den matcher de behov, du har.

Se f.eks. NutriBullet RX, der har opvarmingsfunktion og håndfri drift!

Størrelse

Som med så mange andre køkkenmaskiner, er du selvfølgelig også nødt til have størrelsen med i overvejelserne. For hvad har du egentligt plads til i dit køkken? Har du i forvejen mange maskiner, eller har du et et forholdsvist lile køkken, kan det være en god ide at finde en blender, der er smal og lille i designet. Betyder det omvendt ikke så meget, er der i højere grad frit valg på alle hylder.

Det er især også værd at lægge mærke til, da der bare heri i vores smoothie blender test er stor forskel på, hvor meget de fylder og ikke mindst, hvor store de virker i designet.

Med eller uden ledning

Vil du gerne lave smoothie klar derhjemme? Eller kunne du godt tænke dig at kunne lave den på farten, eller bare når du er sulten? Det kræver forskellige smoothie blendere og altså, om den er med eller uden ledning. Begge dele er mulige at få – også her i vores smoothie blender test.

Fordelen ved at have en smoothie blender med ledning er, at den har en kraftfuld motor. Ofte vil den også være større end en smoothie blender, du kan have med på farten og altså, vil du kunne lave en langt større portion.

Omvendt er det smarte ved en smoothie blender eller smoothie mixer uden ledning, at du ikke behøver gøre smoothien klar med det samme, men bare kan hælde ingredienserne i og blende dem, når du er klar til at drikke den. Det betyder, at du kan få den helt frisk. Det er især en fordel, hvis du har langt på arbejde, får morgenmad sent på formiddagen eller gerne vil have noget at drikke på vejen hjem for at have energi til resten af dagen, inden den står på aftensmad.

I testen her er langt de fleste med ledning. Dog har vi også fundet frem til en, der er helt fanastisk at have med på farten, der er uden ledning og som kan oplades med et USB-stik.

Vigtige vitaminer at få med

En smoothie er ikke bare lækker. Den giver dig også mulighed for at være on top med din sundhed, da du kan lave smothies bestående af grøntsager og frugter. Det er også en rigtig god prioritering at gøre, da du kan få vigtige og essentielle vitaminer ved at bruge disse.

For at give dig et indblik i, hvad du får ud af at lave smoothies med alt lige fra bær og frugter til grøntsager og mælk, har vi herunder listet og uddybet de forskellige vitaminer, som du bør få med. Vitaminerne optræder typisk i den samme type af fødevarer. Så du bør have nemme og gode muligheder for at få de vitaminer, som du bør have.

A-vitamin

Når du laver smoothies, kan du med fordel gå efter ingredienser med A-vitamin. Det bør du gøre, da kroppen ikke kan undvære A-vitamin. Det kan den ikke, da den skal bruge vitaminet til dit syn, til at holde huden sund og til dine slimhinder. Er du en mand, bliver A-vitaminer også benyttet til at producere sæd med.

Du behøver dog ikke spise det hver dag, da kroppen kan gemme A-vitamin til senere brug. Vitaminet findes i fødevarer som mælk, mango, peberfrugt, gulerødder hyben og spinat.

B-vitamin

B-vitamin er ikke bare ét vitamin. Det er en række af forskellige vitaminer, som alle er vigtige for din krop. Disse bliver brugt til dit nervesystem, stofskifte, hår, hud, negle og meget andet. B-vitaminer sørger for, at den mad, du spiser, bliver lavet om til stoffer, som kan bruges til at bygge kroppen op og vedligeholde den.

Derudover bruger kroppen B-vitaminer tilat lave energi, så du er i stand til at tænke og bevæge dig. Du får B-vitaminer ved at spise nødder, spinat, grønkål og mange andre fødevarer. B-vitamin findes i rigtig mange fødevarer, så derfor mangler du med al sandsynlighed ikke vitaminet.

C-vitamin

C-vitamin er også godt at få med i dine smoothies, da kroppen bruger vitaminet til at optage jern og til at danne bindevæv. Det giver struktur til muskler, knogler, blodkar og tandkød, men spiller også en vigtig rolle i immunforsvaret, stofskiftet og nervesystemet.

Du får c-vitamin i din smoothie ved at bruge solbær, brombær, mango, kiwi og citrusfrugter. Alle er det lækre ingredienser, som giver din smoothie en frisk og lækker smag.

D-vitamin

Jo mere D-vitamin, jo bedre er det. For kroppen bruger vitaminet til dit immunforsvar, til vedligeholdelse af muskler og til at hjælpe med at optage kalk. Dog skal det indtages sammen med fedt for at blive optaget – det kan være fedt fra nødder.

D-vitamin findes primært i fisk, kød og æg. Men det findes også i mælk. Brug derfor gerne mælk i dine smoothies, da der er mange sundhedsmæssige fordele ved at indtage det.

Calcium

Mineraler er også vigtige at få med i kosten. Særligt calcium. For sammen med magnesium og fosfor udgør mineralet den faste substans i knoglerne. Det betyder, at det er, hvad der giver knoglevævet dets styrke. Calcium har også betydning for muskelsammenstrækning, størkning af blodet og blodtrykket.

Du kan derfor med fordel benytte citrusfrugter, havregryn og grønne grøntsager i dine smoothies, da det alle er fødevarer, der har et højt indhold af calcium. Drikker du dog også i forvejen meget mælk og spiser æg, får du også den ration af calcium, som du har brug for.

Jern

Jern er et mineral, som du har meget svært ved at undvære. Mineralet er nemlig en vigtig del af de røde blodceller, som transporterer ilten rundt i kroppen. Derudover bliver det brugt i flere af kroppens enzymer og har derfor en beskyttende effekt for dine celler. Sammen med C-vitamin bliver mineralets evne til at blive optaget i kroppen forøget.

Du får jern ved at bruge fødevarer som bælgfrugter, mandler, spinat og linser. Du kan derfor med fordel lave nogle supper eller pestoer med din blender, som består af grønne grøntsager og linser. Får du ikke jern nok, er du ikke i tvivl, da det giver svimmelhed, træthed og bleghed.

Magnesium

Sidst og ikke mindst er magnesium vigtigt at få med i dine smoothies, når det er muligt, da det indgår i processerne i kroppens stofskifte. Det hjælper nemlig mange hundrede forskellige enzymer med at fungere. Derudover spiller det også en vigtig rolle for hjerte, muskler og nervesystem.

Du får magnesium naturligt ved at spise bananer, bønner, avocado, spinat samt nødder og frø. Der er derfor mulighed for at lave nogle lækre og velsmagende smoothies, som giver dig et tilskud magnesium.

FAQ

Hvilken blender er bedst til smoothie?

I vores smoothie blender test har vi testet alle de bedste smoothie blendere, der er på markedet lige nu. Samtlige blendere er derfor som udgangspunkt de bedste. Men, vil du gerne herfra med en blender, som er lidt bedre end alle andre, kan du med fordel vælge en blender fra NutriBullet. Særligt den førstnævnte her i testen, da det er en meget kraftfuld smoothie blender, der effektivt og sikkert kan blende den ene smoothie efter den anden.

For at få fat i den bedste smoothie blender anbefaler vi dog, at du læser samtlige beskrivelser her på siden. For da vi ikke kender dine behov eller præferencer, er det nemmere, at du selv ud fra oplysningerne finder frem til den bedste smoothie blender for dig.

Om ikke andet kan vi godt garantere, at alle smoothie blendere her på siden er fantastisk gode og med garanti kan blende dig en lækker smoothie eller to.

Kan en blender blende is?

Som udgangspunkt kan en blender godt blende is. Men, det kræver at den er lavet til det og dermed også har nok watt. En blender med under 400 watt egner sig ikke særligt godt til at blende is, da motoren ikke er kraftfuld nok til det.

Har du derfor et ønske om at lave smoothies med is, så de er kolde, når du skal drikke dem, bør du gå efter en af de kraftigere blendere. Her kan vi blandt andet nævne modellerne fra Nutribullet, som vil egne sig rigtig godt til det.

Husk også på, at is kan være hårdt for knivbladene i blenderen. Du bør derfor som udgangspunkt ikke gøre det hver dag – og ellers i så fald købe en blender, hvor du også ved, at det er muligt at få dem skiftet løbende. Du kan gøre det nemmere for blenderen ved først at knuse isen. Så er du også mere sikker på, at det bliver blendet jævnt og uden for mange isklumper.

Hvad er en god blender?

En god blender er en blender, der giver dig mulighed for at lave de flydende drikke og retter, som du har lyst til. Det kan være smoothies, drinks, supper eller pestoer bare for at nævne nogle af de muligheder der er for at lave med en god blender.

En god blender har derfor som udgangspunkt en kraftfuld motor, en stor kapacitet og en brugervenlighed, der er helt i top. For jo nemmere det er for dig at bruge den og for motoren at blende de ingredienser, du gerne vil bruge til drikken eller retten, jo bedre en oplevelse og glæde får du ud af den.

Gå derfor efter en blender, der passer til dine behov, og som ikke begrænser dig i det, du gerne vil bruge den til. For dét er en god blender.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.