TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Gasgrill test: Her er de bedste gasgrill på markedet

Skrevet af

Får tankerne om mad fra grillen mundvandet til at løbe? Grillmad er også fantastisk, og vil du gerne gøre det noget oftere og på en god gasgrill? Så bliv hængende, da du her bliver præsenteret for 8 af de bedste gasgrill på markedet.

Sol og sommer. Det kan ikke nydes uden en masse god og lækker grillmad. Og vil du tilmed gerne undgå den lange ventetid, der er på kulgrillen, er en gasgrill et fantastisk alternativ.

Men der er naturligvis stor forskel på gasgrill – og der er ingen grund til at gå på kompromis. Vi går også ud fra, at det netop er derfor, du er landet her i vores test af de bedste gasgrill. For hvorfor nøjes?

Derfor har vi herunder fundet frem til og samlet de absolut bedste gasgrill, du kan få lige nu. Vi synes nemlig ikke, du skal nøjes med mindre efter en lang, våd og kold vinter. Derudover slipper du også for en del forvirring, da vi har gjort det nemt og enkelt for dig at få et overblik over, hvilke gasgrill der rent faktisk er de bedste.

Tag dig god tid til at sætte dig ind i de enkelte modeller herunder i testen. Klik dig også gerne videre til de forhandlere, vi linker til, så du får det fulde overblik over alle specifikationer ved hver enkelt af de modeller, du finder interessant.

Vi håber, du finder, hvad du søger.

Gasgrill test

Vi kan nærmest høre bøfferne syde på grillen. Kan du også allerede det, er vi ret sikre på, at du bestemt ikke bliver utilfreds med de modeller, vi har fundet frem til her i vores gasgrill test. Det er toppen af poppen og inkluderer blandt andet gasgrill fra Weber og Morsø. Alene ved disse producenter er der mange at vælge iblandt. Men, ved hjælp fra uvildige tests og forbrugeranmeldelser, er det lykkedes os at sortere og finde frem til de ypperste modeller.

Du kan glæde dig til følgende modeller:

Foruden at fremhæve egenskaber og funktioner, kommer vi naturligvis også ind på fordele og ulemper ved de respektive modeller. Det giver dig et nuanceret indblik i modellerne og hjælper dig forhåbentligt på rette vej til at vælge den bedste gas grill.

Tilbage er der kun at sige rigtig god jagt på grillen i dit liv -vi håber, vores gasgrill test er det sidste skridt til at finde vejen dertil.

Weber Spirit II E-310 GBS

Vi giver denne gasgrill ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5/5 stjerner).

Weber Spirit II E-310 GBS Gasgrill

Sprit II E-310 GBS fra Weber er en mellemstor grill, der giver dig alt det, du har behov for til at kunne grille en lækker bøf. Den kan bruges året rundt og har et grillareal på 60 x 46 cm. Altså er der rigeligt plads, selv når der er gæster på besøg.

Specifikationer: Infinity gastændingssystem | Brændere i rustfrit stål | Indbygget termometer | iGrill 3 kompatibel | 6 redskabsholdere | Porcelænsemaljeret låg | Sammenklappeligt sidebord | Gasgrill bedst i test

Det gode

 • Tidløst design
 • Stor grillrist
 • Har udtagelig midte

Det dårlige

 • Der er ikke umiddelbart ulemper at finde

Nem, pålidelig og brugervenlig gasgrill

Spirit II E-310 GBS er en Weber gasgrill, der om noget fortjener at være med i vores gasgrill test. For den leverer rigtig godt på mange parametre. Med sit Infinity gastændingssystem er det ingen årsag at tænde grillen. Sammen med 3 gode brændere i rustfrit stål er det også både nemt og hurtigt at tilberede bøffen eller svitse grøntsagerne. Det kan du endda både gøre på inddirekte og direkte varme.

Røgsmagen behøver du heller ikke gå helt glip af, selvom det er en gasgrill, da de indbyggede Flavorizer Bars leder både fedt og kødsaft væk fra brænderne og i stedet giver røg til den perfekte grillsmag.

Lav pizza, wok eller vafler

Det er ikke kun bøffer og grøntsager, du kan smide over grillen. For denne Weber gasgrill har nemlig også en udtagelig midte, som gør det muligt at placere en GBS-indsats fra Weber såsom en pizzasten, wok eller et vaffeljern. Du bliver derfor på ingen måde begrænset i, hvad du alt kan lave på grillen.

Vil du tilmed også gerne have flute eller andet brød til din aftensmad eller frokost, kan du benytte dig af den smarte varmehylde, der holder brødet varmt og sprødt, indtil resten af maden er klar.

En håndterbar grill

For at det skal være en fornøjelse hele vejen igennem at benytte grillen, skal den naturligvis også være nem at flytte rundt på. Det sikrer de smarte hjul, at den er. Den er naturligvis ikke en letvægter. Men, har du brug for at rykke den til et andet sted på terrassen eller sætte den i ly for regnen i garagen, er dette en mulighed.

Når du er færdig med at bruge gasgrillen, er det bare at børste risten og overfladerne – så er den klar igen til næste gang, du har mulighed for at grille.

Morsø Forno Medio

Morsø Forno Medio

Morsø Forno Medio er en handy og lækker grill med et anderledes udtryk. Den er enormt stilren uden at gå på kompromis med grillarealet og vigtige funktioner for at kunne grille det perfekte stykke kød. Den kan benyttes både med og uden understel, hvilket gør den meget fleksibel i brug.

Specifikationer: Grillareal: 53 x 46,5 cm | 2 hovedbrændere | Grillrist | Termometer i låget

Det gode

 • Det er en flot gasgrill
 • Den er simpel i brugPros

Det dårlige

 • Den har ikke samme funktionsmuligheder som Weber
 • Grillarealet kunne være større

En moderne og handy gasgrill

Er en Weber gasgrill ikke lige så meget dig? Og kunne du i stedet godt tænke dig en grill, der ser lidt mere fancy ud? Det er netop, hvad du får med Morsø Forno Medio Gasgrill. For er der noget, den er, så er det moderne, anderledes og lækker.

Den er særligt handy, fordi det er muligt at bruge den uden et understel. Dette er selvfølgelig praktisk at have og bruge, hvis du gerne vil grille meget af gangen, eller bare gerne vil have den stående samme sted på terrassen.

Ellers er det muligt at have den stående for enden af et stort havebord eller sågar at tage den med på tur i sommerhus (husk dog lige gassen).

En simpel gasgrill

En gasgrill behøver ikke være fancy for at være med i vores gasgrill test. Det er nok, at den er yderst holdbar og leverer et rigtig godt stykke grillet kød eller fisk. Har du derfor ikke behov for en masse fancy redskaber eller ekstraudstyr for også at kunne lave vafler med mere, er denne Morsø gasgrill et rigtig godt valg.

Grillen har to brændere, en lækker rist og et termometer i låget, så du hele tiden kan holde øje med, om temperaturen er den rette. Altså har den alt det, der er nødvendigt for at grille noget lækkert kød, en fisk eller noget helt tredje.

Selvom den ikke på samme måde har udstyr som en weber, er det også muligt at sætte et fad ind med grøntsager eller er en pizzasten, der passer i størrelsen. Det lægges blot ovenpå risten.

Let vedligehold

Grillen er ikke bare nem at bruge, men er også nem at vedligeholde. Fordi der ikke følger en masse riste og andet med, er det bare at køre børsten over nogle gange. Så er den ren og klar til at blive brugt igen. Det kan dog anbefales, at du enten sætter den ind i en garage eller andet overdækket område eller finder et betræk til den. På denne måde holder den sig også pæn og lækker i mange år fremover.

Du kan altid læse mere om vedligeholdelse af grillen på producentens hjemmeside. Så er du i hvert fald sikker på, at du også har en grill om et, to og fem år.

Weber Q 1200 Gasgrill

Weber Q 1200 Gasgrill

Søger du en Weber gasgrill til at tage med på stranden? Det er i hvert fald muligt med modellen her, som ikke er større, end at den kan være i bilen og tages med på camping eller på stranden. Den lille størrrelse er dog ingen hindring for tilberedelse af store måltider.

Specifikationer: Brænder i rustfrit stål | 2 foldbare sideborde | Elektronisk tænding | Termometer i låget | Trinløs varmeregulering | 42,5 x32 cm grillareal

Det gode

 • Denne transportable grill er nem at have med
 • Den har et fornuftigt grillarealPros

Det dårlige

 • Den er stor i forhold til andre små grill, der kan tages med

Den mindste Weber gasgrill perfekt til stranden

Weber Q1200 gasgrill er den største af producentens små grill. Med et forholdsvist højt låg er det muligt at grille større ting såsom en steg, en kylling eller et stort fad med fisk eller grøntsager. Derudover er det også fantastisk, at den kommer med sideborde på begge sider, da det gør grillaktiviteten meget mere komfortabel og nemt.

Den er desuden med termometer i låget, så du hele tiden kan følge med samt trinløs varmeregulering, der giver mulighed for at grille ved den helt perfekte temperatur.

Billig gasgrill fra Weber

Selvom den stadig er en af de dyrere grill sammenlignet med andre små grill på markedet, er denne en af de prisvenlige modeller fra Weber. Det gør det især attraktivt at benytte den som transportabel grill, når turen går til sommerhuset, campingvognen eller stranden for den sags skyld.

Det er derfor måske heller ikke meget forkert at sige, at den muligvis er den bedste gasgrill til camping. Simpelthen fordi den ikke vejer særligt meget sammenlignet med deres andre og større modeller.

Smart elektronisk tænding

Som tidligere nævnt er grillen her med elektronisk tændingssystem. Det betyder, at når du holder startknappen inde, vil tænderen give gnister. Det gør det meget nemmere at tænde op for den.

Når den er tændt, kan du også glæde dig over, at grillen har en 2-delt porcelænsmaljeret grillrist. Du kan derfor sagtens udskifte den ene med en Weber støbejernsplade, hvis du har brug for dette.

Weber Q 3200

Weber Q 3200

Når det skal være luksus, kan du roligt gå med Weber Q3200. For med masser af arbejdsplads, et stort grillareal, to varmezoner og en rullevogn med masser af plads, er det en ren fornøjelse at grille på en sommeraften. Derudover fås den endda til en rigtig god pris.

Specifikationer: Elektronisk tænding | 1 varmehylde | 2 brændere | 3 redskabsholdere | Trinløs varmeregulering | Fast termometer | Lys på håndtag

Det gode

 • Den giver god arbejdsplads
 • Den har et stort grillareal
 • Den er med elektronisk tændingPros

Det dårlige

 • Den giver ikke samme mulighed for brug af ekstraudstyr som dens storebror, Sprit II E-310 GBS.

Sporty gasgrill til terrassen og den lille altan

Selvom pladsen måske er lidt trang udenfor, behøver du ikke gå på kompromis med grillen. I hvert fald ikke med denne model her i vores gasgrill test, som passer perfekt til den rummelige terrasse såvel som den mindre altan. Den er nemlig ikke blandt de største.

Dog behøver du ikke gå på kompromis med mulighederne, da den har to varmezoner: en til direkte varme og en til inddirekte varme. Det er forholdsvist nemt at styre takket være det integrerede termometer i låget. Det sikrer, at du hele tiden kan følge temperaturen.

Smart og lækker rullevogn

Understellet eller rullevognen, er nærmest halvdelen af selve grillen. Denne gør det i hvert fald rigtig godt, da den har tre integrerede redskabskroge og god opbevaringsplads til dit nuværende eller kommende grilltilbehør.

Derudover kan de to sideborde foldes op og ned, hvilket giver mulighed for ekstra god og komfortabel arbejdsplads, når du er ved grillen.

Grillen varmer hurtigt op og ned, da den er lavet af aluminium. Hurtig tilberedning af mad på en travl hverdag er derfor ikke noget problem.

Der følger slange og regulator med i købet.

Sikker optænding hver gang

Hvis bare det at skifte fra kul til gas giver dig et kæmpe smil på læben, fordi det er så meget nemmere og hurtigere, så bliver du kun endnu mere glad nu. For den har nemlig eletronisk tændingssystem, som gør det muligt at tænde for gasgrillen i første forsøg hver eneste gang. De små gnister, som tændingssystemet giver, er nok til, at du kan få den op at køre uden besvær.

Når du ikke længere skal bruge grillen, går der ikke længe, før den er helt afkølet. Du kan derfor også sagtens bruge gasgrillen på hverdage, hvor det måske skal gå lidt tjept, men hvor det stadig gerne må være lidt lækkert.

Napoleon TravelQ PRO285-X

Napoleon TravelQ PRO285-X

Med en Napoleon gasgrill føles det næsten som at rejse sydpå til franske himmelstrøg. For er der noget, den er god til, så er det at grille kød og tilbehør til perfektion. Det er heller ikke for sjov, at den hedder “TravelQ” – men det uddbyder vi nærmere herunder.

Specifikationer: 2 brændere | Grillriste i støbejern | Transportabel gasgrilll | Delt grillrist | Foldbar vogn

Det gode

 • Det er en transportabel gasgrill
 • Grillristen er todelt
 • Grillen er perfekt til campingturenPros

Det dårlige

 • Den er ikke med mange funktioner

En gasgrill du (næsten) kan rejse med

Der er ingen tvivl om, hvorfor denne gasgrill er med i vores gasgrill test. For er du den eventyrlystne type, er denne et perfekt match. Den er nemlig udstyret med noget så smart som en foldbar vogn, der giver dig mulighed for at grille hvorend, du har lyst. Ja, faktisk ligner den næsten en kuffert, når den er pakket sammen.

Så vil du gerne have en god gasgrill samtidig med, at du har mulighed for at tage den med dig rundt, er den et fantastisk valg. Selvom den er foldbar, er der stadig god arbejdsplads omkring grillen, da den også kommer med to foldbare sideborde. Det gør det endnu nemmere at have den med rundt.

Velsmagende grillmad på den delte grillrist

Selvom denne Napoleon gasgrill ikke kan prale af mange ekstrafunktioner eller tilbehør som Weber, så er det nu en rigtig fin en af slagsen. For det første har den et højt låg, der gør det muligt at lave saftig kylling eller en sprød steg. Den er også god til pølser og andet kød, som har godt af direkte varme og herefter inddirekte varme for at holde sig sprødt og lækkert.

Takket være det foldbare stativ vejer grillen i sig selv heller ikke særligt meget. Vil du derfor gerne rykke den eller have den tættere på havebordet, er det så nemt, som det kan være.

En god grill til en god pris

En god grill behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Det gør Napoleon heller ikke. Den er meget prisvenlig, når det er med tanke på, hvad den giver af muligheder for at tage den med – og ikke mindst de muligheder, den giver for at grille et godt stykke kød eller lækkert tilbehør.

Prismæssigt minder den meget om de øvrige gasgrill, der er her i testen. Det er dog meget overkommelige priser taget i betragtning, at der er flere års garanti på mange af modellerne, og at de er konstrueret til at holde i rigtig mange år uden de mindste problemer – ved rette vedligehold naturligvis.

Du behøver derfor ikke give ekstra for, at du har mulighed for nærmest at tage grillen med, som var den en kuffert. Det synes vi er ganske fantastisk!

Charbroil Professional 4400

Charbroil Professional 4400

Det er lige før, Charbroil Professional 4400 gasgrill er et helt udekøkken i sig selv. Med låger og “skabsplads” til gassen samt nogle rummelige sideborde, er det en gasgrill, der byder på en fantastisk grilloplevelse hver eneste gang. Den er et rigtig godt alternativ til en Weber gasgrill.

Specifikationer: 76,5 x 44,5 centimeter stort grillareal | Brødhylde | 4 brændere | 1 sidebrænder | Støbejernsriste | SureFire tænding på brænderne | Termometer i låget

Det gode

 • Massere brændere
 • Bruger mindre gas med Tru Infrared teknologi

Det dårlige

 • Ikke billig – dog heller ikke meget dyr

Professionel gasgrill i fremtoning og praksis

Charbroil Professional 4400 er en af vores bedst i test gasgrill, fordi den byder på så meget og alene i fremtoningen ser ganske professionel ud. Du får nemlig en stærk konstruktion med et solidt stel, sideborde og firebox. Derudover får du et ekstra højt låg med integreret termometer og et kraftigt greb.

Den kommer desuden med hele fire brændere, hvilket er mere end de fleste og bedste gasgrill. Alle brændere brænder i toppen for at give den bedste mulige temperatur.

Patenteret grillsystem

Med Charbroil får du virkelig noget for pengene. For ikke alene har den fire brændere, den har også det patenterede grillsystem: “True Infrared”. Det betyder, at den har infrarød grilning, som sikrer at varmen bliver fordelt til hele grillarealet, og at der nemt kan justeres på varmen.

Men ikke nok med det sikrer det patenterede grillsystem også, at der er en mindre risiko for, at fedtet flammer op under tilberedning. Du får derfor de bedste betingelser for at grille kød, grøntsager og fisk, præcis som du gerne vil.

Som en ekstra sidebemærkning har den også en sidebrænder, der egner sig til at lave sauce med, koge kartofler eller tilberede andet lækkert tilbehør, der ikke kan undværes.

Weber Genesis II EP-335 GBS

Weber Genesis II EP-335 GBS

Weber Genesis II Ep-335 GBS er det perfekte accessory til din terrasse. For her får du virkelig en grill, der kan grille bøfferne møre og grøntsagerne saftige. Selv saucen kan tilberedes, mens du venter på, at kødet bliver færdigt.

Specifikationer: 3 brændere i rustfrit stål | 3 redskabsholdere | Elektronisk tænding | Flavorizer Bars | High Performance Grill System | iGrill 3 kompatibel |Sidebrænder | Trinløs varmeregulering | Termometer i midten

Det gode

 • Det er en professionel grill, der har stort set alt
 • Der er godt plads til bøfferne
 • Den har mange smarte funktioner

Det dårlige

 • Der er ikke umiddelbart nogle ulemper at finde.

Det perfekte tilbehør til udekøkkenet

Med denne grill på terrassen er det lige før, du ikke behøver meget mere for at have det perfekte udekøkken. For der er snart ikke det, denne grill ikke kommer med af muligheder og funktioner, som gør madlavningen udenfor easy peasy.

For det første har den tre brændere. Dernæst har den et GS4-grillsystem på grillristene, som gør det muligt for dig at koncentrere dig om saucen. Denne kan stå og simre på sideblusset, mens du lige vender bøfferne om en sidste gang eller pakker dem ind for at hvile sig, inden de skal serveres.

Et ekstra varmt grillområde

Sear Station er en lille ekstra brænder mellem de to store brændere. Dette er en fantastisk feature ved denne gasgrill, da det gør grillområdet ekstra varmt. Skal du derfor gerne have en stegeskorpe eller sprødt skind på pølserne, er dette område perfekt til det. Det er også en af de helt store grunde til, hvorfor mange ender med at vælge denne gasgrill fra Weber.

Grillen tænder første gang hver gang

Det er ikke bare noget, vi siger. For Weber Genesis II EP-335 GBS er udstyret med det nye og såkaldt Infinity Ignition system. Din grill kan derfor tænde første gang hver evig eneste gang. Det er en fantastisk feature og egenskab ved grillen, da det gør det til en fornøjelse at tænde op for den hele sommeren.

Lækker røgsmag med Flavorizer Bars

Den lækre og røgede smag som ellers kun er forbeholdt kulgrillen, behøver du ikke være foruden med denne gasgrill fra Weber. For de har naturligvis tænkt røgsmag ind i designet af gasgrillen, så du ikke behøver gå på kompromis.

Den røgede smag bliver til takket være de smarte Flavorizer Bars, der er vinklede. Det betyder, at fedt og saft fra kødet bliver opfanget og omdannet til en lækker og velsmagende røg. Netop som du helt sikkert elsker det, når du griller.

Men grillen går ikke i stykker af det. Bare rolig. For fedtet opfanges i en lettilgængelig drypbakke og bliver ledt væk fra brænderne.

Broil King CROWN 320

Broil King CROWN 320

Broil King CROWN 320 fortjener også en plads her i testen, da den er en højteknologisk og rigtig lækker grill med 3 brændere og smedejernsriste. Plads er der masser af – så du behøver ikke holde igen med bøfferne.

Specifikationer: Flav-R-Wave grillsystem | 3 brændere | Integreret termometer | Elektronisk tændingssystem | Porcelænsbelagt emalje

Det gode

 • Ristene er af smedejern
 • Den har elektronisk tændingssystem
 • Der er masser af arbejdspladsPros

Det dårlige

 • Designet er en smule kompakt

Unikt grillsystem

Grillen har naturligvis sit eget unikke grillsystem. Dette er formet som bølger, og gør det muligt at samle og fordampe den smagfulde og kraftfulde saft fra kødet. Det sikrer, at kødet kommer til at være dejligt saftigt, og at det får en lækker grillsmag – præcis som man forventer det, når der grilles kød.

Grillsystemet fungerer upåklageligt hver eneste gang, og gør det til en ren fornøjelse at grille og stege, så snart temperaturen udenfor tillader det.

Grill ligeså længe ad gangen, som du vil

Som med alle de grill vi har i testen her, er det muligt at temperaturregulere. Altså kan du få fuld kontrol over temperaturen og dermed også madlavningen. Har du derfor lyst til at langtidsstege en steg eller en simreret, er dette muligt – med et rigtig godt resultat til følge. For skal temperaturen ned i løbet af langtidsstegningen er dette nemt og muligt.

Smart opbevaringsrum til gasflasken

Under den lækre Broil King Crown 320 er der et lille og smart opbevaringsrum med plads nok til, at der kan stå en gasflaske. Derudover er der på hver side af grillen et anretterbord med plads nok til, at du kan forberede kødet eller grøntsagerne til at komme på grillen. De kan ikke klappes ned, men er til gengæld meget stabile og holdbare.

Før du køber din nye gasgrill

Det at købe en ny gasgrill er fantastisk spændende. Især fordi der ved rette valg venter en masse fantastiske grill- og madoplevelser. Men for at sikre dig netop dette, er det en god ide, at du gør dig nogle nærmere overvejelser omkring købet af din nye gasgrill.

For når du lige bruger to minutter ekstra på at overveje dit køb, lader du dig ikke friste til en grill, som du ikke kommer til at benytte hele potentialet af. Omvendt undgår du også at komme til at lade dig styre for meget af prisen.

Vi anbefaler, at du gør dig følgende overvejelser ved et køb af en gasgrill:

 • Hvor skal den købes henne?
 • Hvilken størrelse skal du bruge?
 • Fordelene ved en gasgrill
 • Pris

Vi uddyber overvejelserne lige herunder, så du bliver hjulpet godt på vej, samt bliver godt rustet til at tage en beslutning om at købe den helt rette gasgrill for dig.

Udover overvejelserne herunder kan du også med fordel læse diverse gasgrill anmeldelser. For dem har vi ikke inkluderet her i vores test af gasgrill. Med en gasgrill anmeldelse af de forskellige modeller er du også helt sikker på, at der ikke er noget, du har overset.

Hvor skal den bruges henne?

Når det kommer til en gasgrill – og generelt købet af en grill – er det en rigtig god ide at overveje, hvor og i hvilken forbindelse du godt kunne tænke dig at bruge din kommende gasgrill. For skal den bare stå derhjemme på terrassen og være klar, hver gang der er sol og blå himmel, kan du sagtens gå efter en mere kompakt gasgrill med mange funktioner og masser af opbevaringsplads.

Kunne du omvendt godt tænke dig en lidt mere fleksibel gasgrill, er det værd at overveje, om ikke du skal have en af de små gasgrill fra Weber eller den smarte model fra Napoleon, der kan fragtes med rundt præcis som med en kuffert.

Der er kompromiser at indgå ved begge dele. Men så længe du er bevidst om dem inden, du køber din gasgrill, kan det kun ende i et godt køb, som du både nu og på længere sigt er tilfreds med.

I denne gasgrill test er der modeller til ethvert behov. Så vi håber, en af dem kan friste!

Hvilken størrelse skal du bruge?

Størrelsen er ret relevant at overveje, når du kaster dig ud i at købe en grill. For skal der være plads til bøffer til hele familien samt gæster? Eller skal det bare være en lille egoistgrill, der kan stege et godt stykke kylling, lidt grøntsager og en pølse i ny og næ til dig selv og en eventuel partner? Eller må det gerne være en kombi med mulighed for begge dele?

Størrelsen er bestemt ikke et nemt punkt, når det kommer til valget af en gasgrill. Overvej det derfor gerne nærmere og tag eventuelt også ud i nogle byggemarkeder og se, hvad forskellen er, og hvad du kan forvente.

Det gør det meget nemmere for dig at vælge den bedste grill her fra vores test efterfølgende.

Generelt er det dog også sådan, at jo større et grillareal, jo bedre muligheder er også for direkte og inddirekte varme samt forskellige grillriste. Tag det gerne med dig i dine overvejelser og læs gerne nærmere her i vores test, så du kommer hjem med en gasgrill i den helt rette størrelse.

Fordelene ved en gasgrill

Mangler du lige det sidste for at lade dig overbevise til en gasgrill? For i dine overvejelser kan du også med fordel gøre op med dig selv, hvilke fordele der hører med til at investere i en gasgrill frem for i en kulgrill.

Selv synes vi, at der er følgende fordele:

 • Den er hurtig klar og varm
 • Du kan regulere varmen
 • Den er alsidig i brug (og udvikler ikke en masse røg)

Det er også lidt nemmere at opdrive gas året rundt sammenlignet med kul. Dertil kan du få meget små gascontainere, som du kan tage med dig, hvis du bare skal en tur på stranden eller gerne vil kunne tænde op for grillen et par gange, mens du er i sommerhuset.

Pris

En Weber Spirit er uden tvivl en lækker grill. Men har du pengene til den? Pris er desværre ikke til at komme udenom, når snakken falder på købet af en gasgrill. Vi kan varmt anbefale, at du inden for meget research sætter et beløb for, hvad du maksimalt må bruge på en ny grill.

Dette sikrer ikke kun, at du ikke bliver fristet til at købe noget, der er dyrere, end hvad du har råd til. Det sikrer også, at du ikke skal spilde en masse tid på at finde frem til gode grill, der alligevel ikke er i din prisklasse.

Når du sætter en beløbsgrænse, har du også i vores test et langt bedre udgangspunkt for at få sorteret fra og vælge mellem de, der prismæssigt giver mening for dig.

Vi håber, det er en stor hjælp, og at du måske allerede i dag finder frem til den gasgrill, som opfylder din drømme.

FAQ

Hvilken gasgrill skal jeg vælge?

Det ville være fantastisk, hvis du har lyst til at vælge en af de modeller, vi har med her i denne gasgrill test. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Men, du bør vælge en gasgrill, som passer perfekt overens med dine behov. Det betyder, at du skal vælge en gasgrill, som giver dig glæde, hver gang du skal bruge den.

Er det en gasgrill med 3 brændere, to sideborde, elektronisk tænding og mulighed for en masse ekstra funktioner, så er det, hvad du skal vælge. Benytter du omvendt ikke grillen synderligt meget, er det måske bedre med en mere simpel og enkel gasgrill, hvor du ikke ærgrer dig over ikke at bruge alt det, som den kan.

Hvilken gasgrill er bedst i test?

Der hersker ingen tvivl om her i vores gasgrill test, at Weber Spirit II E-310 GBS gasgrill klarer det rigtig godt og er mange andre modeller overlegen. Det er den blandt andet fordi, den kommer med rigtig mange forskellige funktioner og giver mulighed for at grille meget andet end bare traditionelt grillmad.

Når det så er sagt, er den også kun den bedste her i vores gasgrill test for dig, hvis du kommer til at benytte dig af alle de muligheder, den åbner op for. Hvis ikke, er Morsø og Napoleon også to gode bud på gasgrill, der er helt eminente og ganske simple.

Hvilken type grill er bedst?

Om gas eller kul er den bedste type af grill er som at spørge, hvilken religion der er bedst. I hvert fald hvis det står til grillentusiasterne. Når det er sagt, er der fordele og ulemper ved begge dele. Fordelen ved kulgrillen er, at den kan givet kødet og grøntsagerne en mere røget smag sammenlignet med en gasgrill. Omvendt skal du vente ret længe på, at den er klar – og så kan du heller ikke på samme måde styre temperaturen, som du kan ved en gasgrill.

Du skal derfor gøre op med dig selv, om du ønsker at kunne stege inden for 10 minutter og styre temperaturen undervejs, eller om du har det fint med at starte op en time før, inden grillen er klar.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.