TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Segboard tilbehør: Alt fra ekstra batteri til segboard taske

Skrevet af

Hvad er segboard tilbehør?

Præcist som med alle andre gadgets og enheder, så kommer segboardet med en hel del ekstra udstyr. Det kan være, at du på et tidspunkt har mistet din oplader, eller det kan være, at du går og overvejer at peppe dit nuværende segboard lidt op. Måske ønsker du bare, at få lidt viden om de mange reservedele og ekstra udstyr, man nu en gang kan erhverve sig til sit segboard.

Vi har i denne artikel forsøgt at samle alt segboard tilbehør under en kam, for at give dig et samlet overblik over dine indkøbsmuligheder på markedet. Det kan jo netop hænde, at du mangler noget udstyr, som er blevet væk eller som er gået i stykker, eller at du bare godt vil opgradere det nuværende segboard med nyt gear og gadgets blandt markedets forskellige segboard tilbehør.

Segboard oplader og batteri

Oplader og batteriet er to af kernedrivkrafterne i segboardet og er derfor to af de ting, som handles mest af alt online segboard tilbehør. Før eller siden går batteriet eller opladeren til, eller også mister man noget af sit udstyr med tiden. Heldigvis er råd for det hele; Segboard batterier og segboard opladere kan købes online, og vi giver dig her to af markedets bedste tilbud lige nu:

Segboard_oplader

Segboard oplader

Opladere har det med at forsvinde sporløst. Man kander det fra sin mobiltelefon eller andre elektroniske devices, som kræver ladning via opladere. Nogle gange glemmer man det hos en ven, på skolen eller på jobbet, og når man vender tilbage er tingene forsvundet. Heldigvis er der godt med segboard tilbehør på markedet, som kan handles relativt hurtigt. Segboard opladeren er en af de ting, og du behøver slet ikke købe dig fattig. Hos Innoliving kan du shoppe en helt ny segboard oplader for kun 245 kroner. Bestiller du indenfor almindelig åbningstid vil varen kunne blive leveret indenfor 1-2 almindelige arbejdsdage, og du vil dermed være på farten igen indenfor maksimalt 2-3 dage.

Specifikationer:

 • 42V 2A Batteri
 • Input: AC 100V til 240V / 50-60 Hz
 • Output: DC 42C 2A
bat-2

Få kickstartet dit board med et nyt segboard batteri

Ligesom segboard opladeren kan dit segboard batteri også blive væk. Faren for at man på et tidspunkt har slidt batteriet op lurer også. Og så er det rart at vide, at man kan bestille et nyt segboard batteri relativt hurtigt online. Innoliving forsyner dig med et af markedets bedste segboard batterier og sørger for, at du igen er solidt kørende med et gedigent batteri, som vil love dig maksimal rækkevidde og top-ydeevne igen. At skifte sit segboard-batteri kan være en ren nydelse i sig selv, fordi man netop får følelsen af at have fået et helt nyt segboard tilbage.

Innolivings segboard batterier er alle CE-godkendte og RoHS certificerede, hvilket betyder, at batteriet opfylder alle sikkerhedskrav fra de danske myndigheder og EU. De er tilmed brandsikret og sikkerhedsgodkendte, så du kan være helt tryg ved teknikken.

Specifikationer:

 • 36V Lithium-Ion
 • 4400 mAh
 • Sikkerhedsgodkendt
 • Brandsikret
 • CE-godkendt
 • RoHS -certificeret
Segboard Cover

Design dit eget board med et segboard cover

Et af de måske fedeste tilbehør til segboards er de vildt populære segboard covers. Med et enkelt segboard tilbehør og for billige penge får du næsten fornemmelsen af at have købt et helt nyt segboard. Segboard coveret er, som navnet antyder, et dække eller beslag til dit segboard, som kommer i flere forskellige farver og flere forskellige mønstre og motiver.

Du kan altså med et par enkle klik montere helt nye fronter og paneler i kraft af dette nye tilbehør til din segboard, således at dit oprindeligt sorte eller helt hvide segboard forvandles til et festfyrværkeri af forskellige farvenuancer. Dette segboard cover gør næsten en helt kunst ud af dit segboard. Udover at få medbestemmelse på designet af dit ‘nye’ segboard, så fungerer segboard coveret også som en slags beskyttelse og værn mod slitage og snavs på det originale board inde under segboard coveret.

Udvalgte specifikationer:

 • Beskytter mod skidt, snavs og slitage på det originale boards paneler.
 • Kommer i adskillige farver, nuancer, motiver og mønstre.
 • Kan let på- og afmonteres og vaskes med vand.
 • Vægt: 280 gram.
 • Produceret af silikone.
 • Passer til alle segboards med 6,5 tommer hjul.
segboard taske

Tag boardet med på farten i en lækker og enkel segboard taske

Et segboard kommer som udgangspunkt ikke i andet end den kasse og emballage, som producenten har pakket det i. Der er ingen medfølgende kit, net eller taske, som kan bruges som opbevaringssted eller bæremiddel for segboardet. Det er der dog lavet om på nu. Med segboard tasken er du nu fri for at proppe dit board i en pose eller sportstaske, når du er på farten.

Den sorte segboard taske er som skræddersyet til ethvert segboard med 6,5 tommer hjul. Det er skabt i et lækkert enkelt sort og strømlinet design, som vil passe perfekt ind i stort set alle farvekombinationer. Dit board passer perfekt til taskens mål og segboardet vil dermed kunne transporteres super nemt og enkelt rundt i byen eller som opbevaringssted i hjemmet. Det er rart at have et etui eller en taske at gemme segboardet i. På den måde vil segboardet altid være beskyttet mod vind og vejr på farten, og mod støv og lignende, hvis det ligger i skabet. Udover det er segboard tasken en praktisk rejsetaske, hvis man skal pakke segboardet i bilen eller have det med på en større rejse.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.