TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Bedste Hoverboard & Segboard Gokart (Test)

Skrevet af

Segboards er sjove at køre rundt på. Men man kan meget mere, end bare at bruge dem som segboards. Med et Segboard Gokart kit kan du transformere dit fede segboard til en gokart! Så kan du suse rundt som en racerkører blot ved at tilslutte de to produkter.

En ting er at suse rundt på et segboard, som i sig selv er sjovt, men som i den grad kræver lidt mestring af balancen: noget andet er at køre gokart. Det kender vi alle fra barndommen og ungdommen, men hvad nu hvis man faktisk kunne forbinde de to ting? Gokarten og segboardet. Det er faktisk muligt nu i form af segboard gokarten, og flere steder i verden har segboard-brugerne taget den nye dille til sig, således at de ikke blot nu er ejer af et segboard, men også en gokart: en segboard gokart!

Markedets bedste hoverkart/gokart til segboards

Segboard gokarten, eller segkarten som mange også ynder at kalde denne nye segboard kart, kommer i flere forskellige udgaver. Det hele handler først og fremmest om, hvilket segboard du har i forvejen. Alt efter producenten skal du finde den rette gokart kit eller hoverkart til dit segboard. Det hjælper ikke noget at købe en hoverkart til et segboard, hvis man er indehaver af et denver segboard. Men fortvivl ikke. Vi har med denne guide gjort det meget nemmere og klart mere overskueligt for nye brugere, der er interesserede i at opgradere deres segboard til en segboard gokart eller segkart. Vi ser på de bedste hoverkart og kits på markedet, som passer til præcist dit specifikke segboard, således at du kan få lavet dig en billig gokart ud af dit segboard.

Vi har taget et kig på det bedste segboard gokart adaptere på markedet, for at finde de absolut bedste, både i forhold til kvalitet og pris. De segkarts vi er kommet frem til er følgende:

LongboardPasser tilVægtPris
Gokart Kit fra NinebotNinebot Mini Pro Segboard27,8 kgTjek Pris
Gokart Deluxe AdapterSegboard 6,5” til 10”6,5 kgTjek Pris
Gokart Segboard AdapterSegboard 6,5” til 10”6,5 kgTjek Pris
Segboard Gokart Deluxe


Gokart Deluxe adapter til segboards – Fra segboard til gokart på få minutter

Hvis du er indehaver af et segboard fra producenten Segboard, så har du her muligheden for at skabe dig et gokart segboard med denne originale gokart adapter fra Segboard. Et super enkelt og innovativt design, der på et øjeblik forvandler dit segboard til et segboard med sæde: eller bare slet og ret til en segboard gokart.

Nem montering

Det tager ikke andet end et par minutter at montere selve gokart kitten til dit originale segboard. Der medfølger nogle remme, som skal montere og forbinde gokarten med segboardet. Det handler praktisk talt om at få monteret et segboard sæde på sit segboard, så man hurtigst muligt kan få placeret bagdelen i segboard stolen og fræse afsted.

Solid konstruktion der passer til alle nyere segboards

Segboard-stolen er monteret på en stang af hærdet metal, så man skal ikke frygte for sikkerheden. Segkarten er solid og når hele segboard gokarten er færdigmonteret klarer den en maks belastning på hele 120 kg. Det gør den ikke blot ideel for børn og unge over 14 år, men også til voksne. Hoverkarten passer til alle nyere segboards. Både 1.0 versionerne og de nyere 2.0 versioner med større hjul.

Specifikationer

 • Vægt: 6,5 kg
 • Maksimal belastning: 120 kg
 • Passer til: Segboard 6,5” og op til og med segboard 10”

Prisen

Denne adapter koset ikke alverden. Du kan for få penge transformere dit segboard til en gokart på få minutter.

Gokart Kit fra Ninebot – Bedste segboard gokart kit

Den absolut mest tjekkede gokart-kit, du kan montere på dit segboard er uden sammenligning Ninebot by Segway GoKart kit. Det er utvivlsomt markedets mest gennemførte gokart kit, ikke blot i design, men også i teknologi og konstruktion. I en segboard gokart som denne er der ingen over eller ved siden af.

Det er vigtigt at pointere, at denne gokart kit forudsætter at du i forvejen ejer et Ninebot Mini Pro segboard, da dette gokart kit kun passer til netop den serie af segboards.

Nem at montere og med justerbar længde

Denne segboard gokart kit kommer ikke blot med en monterings-vejledning. Når segkarten er en realitet, så kan man tilmed justere længden af selve segboard gokarten. Der tillades en førerhøjde på alt mellem 130 cm til 190 cm. Så børn, unge og ret høje voksne kan altså sætte sig til rette i segboard sædet.

En intelligent segboard gokart med tre kørsels-modes

Denne gokart kommer med sit helt eget indbyggede teknologiske system. Du kan forbinde den med din smartphone via app, således at segboard gokarten nu får flere funktioner. En liret funktion er hastigheds-kontrollen. Du kan variere mellem forskellige kørsels-modes såsom ‘Begynder’ som kører 8 km/t, ‘Standard’ som når en topfart på 18 km/t og ‘Sport’ der er gokartens tophastighed på 24 km/t. Der er selvfølgelig monteret sikkerhedssele i gokarten, så man for alvor får fornemmelsen af at sidde i en lille sportsvogn.

Nem at tage med på ferien

Selvom denne segboard gokart er tungere end de fleste mindre modeller på markedet, så er den stadig handy. Udover afmonteringen fra selve segboardet kan gokart kitten også foldes sammen, så den uden problemer kan smides bag i bagagerummet og tages med ud på en mindre tur eller på bilferien. Der er meget kørselsglæde at hente i segboard gokarten, for udover en tophastighed på 24 km/t, så tillader gokarten også en samlet kørselsdistance på hele 15 km på et fuldt opladet batteri.

Specifikationer

 • Vægt: 27,8 kg
 • Maksimal belastning: 100 kg
 • Passer til: Ninebot Mini Pro Segboard
 • Tophastighed: 24 km/t
 • Rækkevidde: 15 km

Prisen

Denne Ninebot segway gokart er ikke en hvilken som helst gokart. Det er cremen indenfor segboard gokarts. Teknologi, kvalitet og toplækkert design koster penge. Du får ikke vildere og flottere segboard gokart på markedet. Det er en statsgaranti.

Segkart adapter

Segboard gokart adapter – Tryl dit segboard om til en billig gokart

Det er alle segboards, som kan forvandles til en super liret gokart. Det kræver heller ikke alverdens rent pengemæssigt, så du vil ret hurtigt og uden de store penge kunne få skabt dig en billig gokart med en hoverkart til dit segboard.

Der er plads til alle i en segboard gokart

Med en maks belastning på helt op til 120 kg er der næsten ingen grænser for, hvem der kan sætte sig i segboard stolen, når dit board er blevet til en segkart. Børn, unge og voksne kan tage plads i gokarten, for den solide metalstamme, der forener sædet til segboarden med resten af gokarten er skabt af forstærket metal og lader sig ikke sådan bryde.

Passer til stort set alle segboards

Hvis du har et nyere segboard med 6,5 tommer hjul eller op til 10 tommer hjul, så kan du være sikker på, at denne hoverkart passer til dit hoverboard. Denne hoverkart er netop skabt med en universal-montering til alle nyere segboards. Og den er ultra nem at montere. Det tager kun få minutter.

Nu kan du endelig give vennerne baghjul

Fra at have stået op til nu at sidde ned, får du nu muligheden for at skabe helt nye skills og sjov med dit segboard. Segboard gokarten lægger op til anderledes spænding og action, som det oprindelige segboard måske ikke lige kunne facilitere. Og når du er blevet træt af at fræse rundt i din segkart, jamen så afmonterer du bare hoverkarten igen, så du på få minutter igen er stående oprejst på dit oprindelige segboard.

Specifikationer

 • Vægt: 6,5 kg
 • Maksimal belastning: 120 kg
 • Passer til: Segboard 6,5” og op til og med segboard 10”

Prisen

Du har aldrig fået billigere gokarts end med den her løsning. Det tager to minutter at montere adapteren og du er kørende i din billige gokart indenfor få minutter. Det har nærmest aldrig været nemmere eller billigere.

Hvad er segkarts til segboards helt konkret?

En hoverkart er ganske enkelt den ekstra-konstruktion, som gør at dit hoverboard eller segboard kan blive til en gokart. Navnet hover er hentet fra hooverboardet som netop er identisk med et segboard. Endelsen ‘kart’ er selvfølgelig taget fra navnet gokart for at fuldende billedet af en kombination mellem et hover(board) og en (go)kart. Hoverkart-konstruktionerne kommer i forskellige modeller, så de hver især kan tilpasses det hoverboard eller det segboard, som du nu engang har. Der er en hoverkart til alle segboard-modeller, således at alle segboard-ejere kan skabe deres helt egen segboard kart. 

Hele udviklingen af gokarts til segboards tog fart for nogle år siden og er nu langsomt ved at sprede sig globalt. Folk elsker idéen om, at man ikke nødvendigvis skal til at investere i dyre domme for et nyt køretøj, når man er blevet lidt træt af at stå på sit segboard. Man kan for få penge forvandle sit nuværende segboard til en toptunet gokart på få minutter. Og hvad bedre er: man kan med et snuptag ændre segboard gokarten påny, så man igen har sit segboard. For få penge har man altså to stykker elektriske køretøjer for noget, der næsten ligner et stykkes pris.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.