TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Bedste Segboard og Hoverboard (Test)

Skrevet af

Et segboard er segwayens lillebror. Det fungerer på samme måde, med at læne sig fremad for at øge farten, og læne sig tilbage for at bremse – men det er billigere, mere mobilt og perfekt for børn i alle aldre!

Elektriske køretøjer optager efterhånden mere og mere plads i bybilledet herhjemme. Både på vejene i storbyen, men også på villavejene i forstæderne og i oplandet og på alle de danske landeveje.

Det er især de elektriske løbehjul, som har indtaget vejnettet indenfor de seneste par år, men helt nye og sjove elektriske transport-midler står klar til at tage kampen op med løbehjulene.

Et af dem er segboardet.

Segboard testen

Segboardet har været kendt længe herhjemme, men har endnu ikke oplevet det store gennembrud før nu. Køretøjet er en kæmpe succes i USA og i Asien og er først nu for alvor begyndt at røre på sig i Europa.

De danske veje vil før eller siden se en opblomstring af disse enormt sjove segboards og hoverboards, der på en og samme tid minder om både en segway og et elektrisk skateboard.

Faktum er, at segboardet og hoverboardet ikke har nogen styre- eller balance-stang som en segway og det kører ikke på 4 hjul som et el skateboard, men på 2. Det kunne på sin vis næsten kaldes et segway board.

Vi har i denne segboard test gennemtjekket markedets mange segboard tilbud og er landet på disse anbefalinger af segboards til voksne og til børn. Vi har både prøvet at finde billige segboards, og har selvfølgelig også kåret et “Segboard bedst i test”.

SegboardTopfartMaks. distance
GoRunner Hummer Segboard 3.015 km/t12-15 km
Segboard Carbon Black12 km/t20 km
Nitrox Flash12 km/t10 km
Denver DBO-655015 km/t15 km
Denver HBO-661014 km/t15 km
hummer segboard 3.0

GoRunner Segboard Hummer 3.0 – Bedst i test Segboard

Hummer segboard 3.0 er en fantastisk kombination af et segboard til offroad brug og til mere civiliseret pendlerbrug.

Der er tilmed tale om et super økonomisk valg, da Hummer Segboard 3.0 leverer ualmindeligt meget for pengene.

Vi har kastet lidt lys over de mest iøjnefaldende kvaliteter ved Hummer Segboard 3.0 her.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Det er nok det bedste segbord jeg nogen sinde har set!

Super lækker board som nemt køre på græs grus

Segboardet har en vurdering på 5/5 baseret på 3 anmeldelser!

Terrængående segboard med bluetooth højtaler

Hummer hoverboardet hører til hummer segboard 3.0 serien også kendt som serio v2 segboards, som er segboards nyeste produktionslinje af airboards med lidt større hjul.

Hummer segboard 3.0 kommer med 8.5 tommer hjul og forcerer dermed bedre modstand på vejen i form af huller og bump.

Hummer segboardets 8,5 tommer hjul sikrer altså brugeren et transportmiddel, som tåler en smutvej ud i det mere krævende terræn.

Hjulene er tilpas store, og dækkene er tilpas robuste og solide til at dette segboard uden problemer kan transportere brugeren ud på mere grusede stier, græs og andet ujævnt terræn. Det gør den til et fantastisk allround-segboard for dem, der både elsker civilisationen og naturen.

Kør langt og hurtigt på Hummeren

Dette segboard tillader en tophastighed på hele 15 km/t og sikrer dig en mulig kørselsdistance på op til 15 km på et fuldt opladet batteri. Du holder dermed ikke blot en fin topfart, men kan også tilbagelægge en god, smuk lang distance på dette segboard.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Tophastighed: 15 km/t
 • Rækkevidde i km på en fuld opladning: 12-15 km
 • Ladetid: 3 timer
 • Batteritype: 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri
 • Maksimal belastning: 120 kg

Prisen

Prisen er ufattelig lav, mens kvaliteten holdes i den absolutte top. Det er et fantastisk segboard for folk, der ønsker kvalitet og holdbarhed, men som stadig ønsker at holde prisen nede.

Segboard Carbon Black – Det optimale pendler segboard

Segboard Carbon 6,5” er som skabt til pendlerbrug i byen. Med sine klart mindre hjul end segboard 2.0 versionerne, virker Segboard Carbon 6,5” mere elegant og strømlinet på grund af sine mindre hjul.

Det er derfor det optimale segboard til brug som transport- og pendlermiddel i by-rummet.

Og så er dette 6,5 tommers segboard selvfølgelig et segboard med blutetooth. Du er ikke bare på farten, du er også helt og aldeles plugget ind med den ypperste teknologi.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Høj kvalitet af boarded og det kører sgu godt.”

Langdistance segboard

Dette køretøj er som skabt til lange ture rundt i byen. Med sin 20 kms rækkevidde på en fuld opladning kan man ikke blot nå rigtigt langt rundt i byen, der kan også tages utroligt mange små pendlerture.

Segboardet er guld værd til brug for pendler-ture til og fra arbejde, til og fra skole eller uddannelses-sted, men også bare som et transportmiddel ned til supermarkedet eller når man lige skal besøge en ven eller veninde.

Par din iphone og segboard med bluetooth

Som alle nye officielle segboards kommer også dette med bluetooth. Det betyder, at du via en app kan få dit segboard til at kommunikere med din iphone. Du kan derigennem blive opdateret på batteri-status, hastighed og tilbagelagte kilometer samt meget, meget mere via din smartphone.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Tophastighed: 10-12 km/t
 • Rækkevidde i km på en fuld opladning: 15-20 km
 • Ladetid: 2 timer
 • Batteritype: Samsung 36V 4400 mAh Lithium
 • Ion batteri
 • Maksimal belastning: 100 kg

Prisen

Med sin optimering af batteri og opladetid samt en stærk kørselsrækkevidde på op til 20 km får man et fantastisk billigt segboard. Med den pris der er sat på boardet, kan det helt klart betale sig, hvis man gerne vil have et segboard af kvalitet.

Nitrox Flash

Nitrox Flash – det ultimative segboard til leg

Dette segboard med 6,5 tommerhjul er som skabt til den mere legesyge segboard-entusiast. Hjulene er små og det er nemt at bruge – perfekt til dig, der gerne vil lege rundt med hurtige sving og god fart.

Sammenlignet med 10-tommer hjul er disse 6,5 tommer bedre på asfalt. Så hvis du er på udkig efter et segboard, der yder mere end gennemsnittet på asfalteret vej, så er Segboard Carbon Black 6,5” det rette valg.

Massere sjov og leg

Segboardets solide hjuæ klarer uden problemer de asfalteret vej, og kan også klare sig på lettere ujævnt terræn. Dækkene er robuste men samtidigt fantastisk stødabsorberende, så Nitrox Flash kan bruges på både asfalteret vej eller på grus-stier i parker og lignende.

Der er ingen tvivl om, at dette segboard er for den mere legesyge type, der gerne vil bruge det til forskellige aktiviteter.

Da segboardet er godt til at manøvre, kan du både bruge det indenfor eller udenfor, så du har massere af muligheder for at få god sjov og leg ud af boardet.

Dobbelt afbalancerende teknologisystem og stærkt batteri

Nitrox Flash kommer med et veludviklet dobbelt afbalanceringssystem, som hjælper dig med at holde balancen i det i forvejen kuperede natur-terræn. Udover det, er segboardet udstyret med et fantastisk stærkt 36V batteri, der baner vejen for en samlet kørsel på op til 10 km på en fuld opladning.

Der er dermed langt op til enormt fine ture langs stierne i skoven eller langs vandet, eller bare som et ekstra robust pendlermiddel til og fra arbejde eller skole.

Specifikationer

 • Batteritype: Li-Ion
 • Batterikapacitet: 2000 mAh
 • Rækkevidde: 10 km
 • Topfart: 12 km/h
 • Maks. Personvægt: 100 kg
 • Effekt: 700 W
 • Spænding: 36 V
 • Farve: Rød, Sort, Sølv

Prisen

Hvis man er overrasket over dette segboards mange kvaliteter, så vil man være lige så overrasket over prisen. Det koster ikke en halv arm at få leveret kvalitet og køreglæde.

Denver DBO hvidt segboard

Denver segboard DBO-6550 – sikkert og stabilt begynderboard til børn

Dette segboard i hvid er et perfekt begyndervalg for de helt små, som ønsker at prøve kræfter med segboards og hoverboards.

Det udmærker sig ikke blot for sin lave pris, men især også for sin teknologi og sikkerhed. Det er især sikkerheden, man ønsker opgraderet og verificeret, når man køber elektriske køretøjer til sine børn. Og det lover dette Denver segboard DBO-650mk2 hele vejen.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

 “Et godt segboard som er let for børn at manøvrere.”

Perfekt tophastighed til børn

Denver DBO-6550 er det tætteste man kommer på et segboard til 1000 kroner uden at gå på kompromis med sikkerheden og kvaliteten.

Denver Segboardet er naturligvis ikke det hurtigste segbord på markedet. Det er hovedsageligt et segboard til børn, hvorfor tophastigheden ligger i den lavere ende. Men med 15 km/t vil den unge fører stadig opnå en fornemmelse af at have god vind i sejlene.

Når hastigheden rammer 12 km/t vil der bliver aktiveret en lille alarm-lyd, således at barnet eller den unge bliver gjort opmærksom på, at man er ved at nå den maksimale hastighedsgrænse for airboardet.

Super sikkert og gennemtestet seg board

Denver DBO-6550 har været igennem adskillige segboard tests i udlandet og herhjemme, og det har bestået prøven hver gang.

Derfor findes der stort set ingen dårlige segboard anmeldelser af dette segboard. Denver-fabrikanten har haft komfort, sikkerhed og stabilitet som første prioritet helt fra begyndelsen.

Det ses ikke blot i alt sikkerhedsudstyret og Denver segboardets alarmsystem, men også i selve den solide konstruktion.

Til transport og til leg

Udover at kunne bruge dette airboard til skole og til besøg hos vennerne, så lægger Denver segboardet også op til sjov og spas. Det fungerer perfekt som et elektrisk kørelegetøj i gården eller på pladsen, når man hygger med vennerne og cruiser lidt rundt i nabolaget.

Den vilde 360 graders funktion, hvor man kan spinne en helt omgang om sin egen akse, vil utvivlsomt tage kegler blandt de unge. 

Specifikationer

 • Farve: Hvid/Sort
 • Tophastighed: 15 km/t
 • Rækkevidde i km på en fuld opladning: 15 km
 • Ladetid: 4 timer
 • Batteritype: 36V 4000 mAh
 • Maksimal belastning: 120 kg
 • Boardets vægt: 11 kg
 • Højde: 18,5 cm
 • Bredde: 59 cm
 • Dybde: 17,5 cm

Prisen

Det er svært at finde et segboard til 1000 kroner, men Denver DBO 650-mk2 kommer tæt på. Det er en segboard pris og et airboard tilbud, som du næppe finder billigere andre steder på markedet.

Hvidt Denver HBO6610 segboard

Denver HBO-6610 – Godkendt og børnevenligt hoverboard med hurtig opladetid

Denver HBO-6610 er et segboard i sort, som holder sig omkring en segboard pris til 1000 kroner.

Vi ligger i samme prisklasse som det andet Denver board, og målgruppen er fortsat børn og unge, der er forholdsvist uprøvede i hoover board-regi.

Denne model minder en del om DBO-650mk2, men kommer alligevel med visse ændringer set i forhold til forgængeren.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

 “Super fedt – vi har massere sjov med det derhjemme”

Dobbelt afbalanceringssystem så balancen kan holdes

Denver HBO-6610 kommer med indbygget gyroteknik, som sørger for at brugeren får den rette støtte og hjælp til at holde balancen. Det er især en stor hjælp for de yngre nybegyndere, som netop kan have lidt problemer med at holde balancen til at begynde med.

Hurtigere ladetid

Denver HBO-6610 kommer med en hurtigere ladetid end forgængeren. Dette airboard skal kun bruge mellem 3 og 4 timer på en fuld opladning, hvilket betyder, at man vil være køreklar igen på noget der ligner en eftermiddag. Segboardet kan stilles til ladning sent om natten og være klar til brug med fuldt opladet batteri tidligt om morgenen.

Stadig et fantastisk legetøj til store og små

Denver HBO-6610 er ikke bare et solidt transport-middel, som bringer dig fra A til B med en tophastighed på 15 km/t, det er, præcist som sin forgænger, et yndet elektrisk legetøj til brug i skolegården, hjemme på villavejen eller nede i baggården.

Dette segboard klarer en maksimal personvægt på 100 kg, så både unge som voksne kan tage en tur. Prisen er i den grad til at betale sig fra.

Specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Tophastighed: 14 km/t
 • Rækkevidde i km på en fuld opladning: 15 km
 • Ladetid: 3-4 timer
 • Batteritype: 25,2V 4000 mAh
 • Maksimal belastning: 100 kg
 • Boardets vægt: 9,2 kg
 • Højde: 19 cm
 • Bredde: 60 cm
 • Dybde: 18 cm

Prisen

Dette Denver segboard ligger klart i den laveste ende af segboard pris-skalaen uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med sikkerhed, design eller kvalitet.

Hvad er et segboard og et hoverboard og er der forskel?

Der er rent teknisk set ikke nogen forskel mellem begreberne segboard og hoverboard. Betegnelserne bruges i flæng om det samme produkt, så man bør ikke lade sig forvirre. I Danmark går de under den samlede betegnelse ‘selvbalancerende elektriske køretøjer’, hvor man også finder elektriske skateboards, segways og elektriske løbehjul.

Et segboard minder om et mix mellem en segway og et elektrisk skateboard. En segway, fordi den kører på 2 hjul og fordi selve grunddesignet i den nederste del af boardet minder om segwayens understel. Men det adskiller sig så fra segwayen ved ikke at have nogen styrestang. Her minder det i princippet om et elektrisk skateboard, da man udelukkende skal balancere ved hjælp af fødderne. Derved ligner det et rullende plastic-board som det elektriske skateboard med undtagelse af at fødderne er placeret ved siden af hinanden og ikke bagved hinanden som på et skateboard.

Hvordan fungerer det så?

Igen er parallellen til segways og skateboards meget rammende. For at køre frem skal du læne dig fremad som på en segway, og på præcist samme måde skal du lægge vægten i hælene og trykke dig let bagud for at køre baglæns. For at dreje til siderne skal du lægge let vægt i fødderne mod den side, som du ønsker at dreje. Det er præcist samme metode, man benytter for at dirigere et manuelt og et elektrisk skateboard i en vis retning, og en segway for den sags skyld.

Husk dette når du købet dit segboard

Segboards varierer heldigvis ikke så synderligt meget i pris, da der er tale om et produkt som er naturligt indskrænket og defineret af sit eget design. Med få undtagelser kommer segboardet med meget af det samme design og ydeevne, så segboard priserne stikker ikke voldsomt ud fra hinanden. Men med det sagt, så er der stadig forskel på segboards, og du bør gøre dig et par væsentlige overvejelser, før du køber dit segboard. Disse overvejelser bør være:

 • Er det til et barn, ung eller voksen?
 • Hvad skal det hovedsageligt bruges til?
 • Er det sikkerhedsgodkendt?

Hvis du er på udkig efter et airboard til børn, så bør man ikke nødvendigvis kigge på de dyre pro-segboards med for meget udstyr. Her er det bedre at kredse sig ind på de skrabede versioner, som tåler en del slag og bump, som har et godt afbalancerings-system og som ikke kører for stærkt.

Er det derimod et segboard til voksne, så bør man trække niveauet en anelse op og se på størrelsen. Dit segboard burde være et board, man kan udvikle sig på, og som kan tåle ens kampvægt. For der er segboards, som ikke klarer en voksenvægt. Derfor er det vigtigt lige at få kontrolleret maks vægten på dit segboard.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du sikrer dig, at dit segboard er CE godkendt og RoHS-mærket. Det er din garanti for at segboardet opfylder de tekniske sikkerhedskrav fra EU og de danske myndigheder.

Segboard tilbehør

Du kan støde ind i, at du mister din oplader til dit segboard, eller at dit batteri dør. I det tilfælde, kan man som regel (99% af tiden) købe et nyt stykke segboard tilbehør. Det kan man ofte, der hvor man har købt sit board. Et andet populært tilbehør er også en segboard kart (eller en segboard med gokart).

Vil man gerne have et cover eller en taske til sit airboard, kan dette også lade sig gøre. Læs videre om segboard tilbehør.

Regler for segboards

Der er visse regler og krav som skal efterleves, hvis man vil have sit hoverboard med ud i den offentlige trafik. Du kan læse en udførlig guide til alle regler i vores artikel ‘Regler for elektriske køretøjer’, hvor alle regler for selvbalancerende transportmidler sættes under lup. Mange af kravene er de samme som ved el løbehjul. Her følger en lille liste over de væsentligste regler for segboards i Danmark:

 • Segboards skal være CE godkendt og må ikke veje over end 25 kg. Er det ikke CE godkendt, er det muligt at dit segboard kan have kritiske fejl.
 • Segboards må ikke være længere end 1,2 meter langt og 70 cm bredt
 • Der skal være lys og reflekser på dit board og man skal køre med lyset tændt dagen lang
 • Lyset på dit segboard skal kunne ses på 300 meters afstand
 • Dit segboard skal følge cykelreglerne. Det vil sige, at du skal køre på cykelstien og gøre samme tegn som cyklister ved stop og sving.
 • Du skal være fyldt 15 år, før du kan køre i offentlig trafik på et segboard
 • Er du i selskab med en person over 18 år, som holder opsyn, kan du dog godt færdes som mindreårig på et segboard i trafikken.
 • Der må kun køres på veje, hvor hastighedsgrænsen er på 50 km/t.

Enhver overtrædelser af lovgivningen vil resultere i en bøde.

FAQ

Hvilket segboard er bedst?

Det bedste segboard er det board, der passer bedst til dit behov. Vi har lavet en test over forskellige boards, der er de bedste inden for kategorien. I denne kan du selv undersøge de forskellige modeller, og på denne måde vælge, hvilket board du bedst kan lide.

Hvad koster et segboard?

Et segboard koster mellem 1.000 – 3.000 kroner. Det er muligt at finde dyrere modeller, men denne pris er den mest almindelige for henholdsvis billige og dyre modeller.

Hvor kan man købe segboard?

Du kan købe et segboard forskellige stedet på internettet. I denne test har vi sørget for at linke hen til de bedste webshops, der sælger de modeller, som vi anbefaler. Så behøver du ikke at gå ud og lede selv.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.