Bedste Powerbank (Test)

I denne powerbank test tager vi et kig på de bedste modeller. Se hvilke powerbank vi har erklæret “bedst i test”.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Greylime Power Stone 10.400 mAh
TESTVINDER

Greylime Power Stone 10.400 mAh

Kapaciteten i GreyLime Power Stone II lyder på 10.400 mAh. Det er svarende til, hvad der betragtes som fire gange en normal opladning. Dette er en opgraderet model, der tilbyder hurtigere opladning via USB-C PD.…

Greylime Power Stone 10.400 mAh 1
Bedste Powerbank

Greylime Power Stone 10.400 mAh

Anker-Powercore-Speed-20000-mAh-transformed 3
Bedste premium

Anker Powercore Speed 20.000 mAh

RAVPower Extreme 10.050 mAh 4

RAVPower Extreme 10.050 mAh

Aukey Powerbank 26.800 mAh 5

Aukey Powerbank 26.800 mAh

RAVPower Basis 5.200 mAh 6

RAVPower Basis 5.200 mAh

aukey 7

Aukey Powerbank 20.000 mAh

RAVPower Solar 15000 mAh (Solcelle powerbank) 9

RAVPower Solar 15000 mAh (Solcelle powerbank)

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En powerbank er uundværlig, hvis majoriteten af din dag er brugt på farten. Det er nemlig ikke altid, at man har adgang til et strømudtag, hvor telefonen eller computeren kan blive ladet op. Powerbanks fås dog i mange forskellige varianter, hvorfor det kan være svært at vælge den rette model.

I denne powerbank test får du en præsentation af nogle af de bedste produkter på markedet. Derfor tør vi godt garantere, at der blandt de udvalgte modeller herunder også gemmer sig en ideel løsning til dig. Med afsæt i den nedenstående information har du derfor de bedste forudsætninger for at købe en powerbank.

I vores powerbank test præsenteres du for en række af de bedste powerbanks på markedet. Modellerne er nøje udvalgt med afsæt i grundig research. Ved hver model er der angivet både gode og dårlige egenskaber, hvorfor du forholdsvis nemt kan danne dig et overblik over modellernes stærke og svage sider.

I denne sammenhæng er det vigtigt at pointere, at de forskellige powerbanks adskiller sig på fra hinanden på mange punkter. Derfor er det ikke dem alle, der vil harmonere med dine præferencer og kriterier. Husk desuden, at dit valg ikke skal defineres ud fra, hvorvidt den er bedst i test, men ud fra dine egne konkrete behov.

Greylime Power Stone 10.400 mAh

Bedste Powerbank

Greylime Power Stone 10.400 mAh
Fordele
 • pros-icon.svg God powerbank med stor kapacitet, der rækker til mange opladninger
 • pros-icon.svg Moderne og stilrent udseende
 • pros-icon.svg Hurtig opladning via USB-C PD
 • pros-icon.svg Vejer kun 240 gram, og er derfor nem at have med
Ulemper
 • cons-icon.svg Er relativt dyr ift. andre powerbanks med samme strømkapacitet

Detaljeret gennemgang

Kapaciteten i GreyLime Power Stone II lyder på 10.400 mAh. Det er svarende til, hvad der betragtes som fire gange en normal opladning. Dette er en opgraderet model, der tilbyder hurtigere opladning via USB-C PD. Den tidligere GreyLime Power Stone er kåret som testvinder i Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten.

Er du træt af, at du ikke engang er nået halvvejs gennem dagen, før batteriet på din smartphone er fladt? Med en Power Stone II fra GreyLime er det intet problem. Den har en stor strømkapacitet, hvorfor du – uden tvivl – kan holde dig selv kørende dagen igennem. Det er gældende, uanset hvilken smartphone du har.

Kapaciteten er svarende til fire gange en normal opladning. Du kan derfor ikke kun lade din smartphone op en enkelt gang. Det er praktisk på lange arbejdsdage, men også på andre tidspunkter. Eksempelvis er den uundværlig, hvis du er på festival, da du sjældent har adgang til et strømudtag i et sådant tilfælde.

Power Stone II er en opgraderet version af den tidligere model, der er kåret som testvinder i både Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Den blev bl.a. fremhævet for sin konverteringseffekt og elektronik af høj kvalitet. Den opgraderede model bryster sig tilmed af en hurtigere opladning via USB-C PD.

Det er ikke kun elektronikken, der spiller

Vælger du denne powerbank, er det ikke blot elektronikken, der spiller. Det gør udseendet bestemt også. Den bryster sig af et elegant og lækkert design, der er inspireret af den vidunderlige, vilde natur i Danmark. Derfor er det ikke en powerbank, man er flov ved at have liggende på skrivebordet.

De bløde hjørner tilfører ikke blot en yderligere dimension til det æstetiske, men tjener også et praktisk formål. Du er nemlig garanteret, at den ikke risikerer at ødelægge noget, når den lægges ned i tasken. Uanset dine behov, er der en god chance for, at GreyLime Power Stone II vil være en god powerbank for dig.

Fordele
 • pros-icon.svg Har en fornuftig kapacitet på 10.000 mAh
 • pros-icon.svg Kan oplade to enheder på én gang
 • pros-icon.svg Fylder ikke specielt meget
 • pros-icon.svg Lynhurtig opladning med Power IQ-teknologi
Ulemper
 • cons-icon.svg Designmæssigt halter den en smule
 • cons-icon.svg Er tungere end andre powerbanks

Detaljeret gennemgang

En powerbank fra Ankers Powercore-serie med en fornuftig batterikapacitet og muligheden for at oplade to enheder på én gang. Har du flere enheder med på farten, er dette derfor en glimrende løsning. Den kan oplade blandt andet en smartphone og et GoPro-kamera på samme tid via de to USB-udgange.

Powerbanken har en kapacitet på 10.000 mAh, og kan oplade to enheder på samme tid. Foruden dette er den også forsynet med Power IQ-teknologi, der garanterer en hurtig opladning. Via de to USB-A-porte gives der op til 12W-opladninger, der kombineret med Power IQ sikrer en kort opladningstid.

Som angivet herover, er den forsynet med to stk. USB-A-porte. Opladningen af selve powerbanken foregår dog via et medfølgende MicroUSB-kabel. Derfor har den selvfølgelig også en MicroUSB-indgang. Denne kan dog ikke bruges til opladning af eksterne enheder – det er udelukkende USB-A-portene, der kan dette.

Giver fire opladninger af de fleste smartphones

Kapaciteten i denne powerbank giver fire opladninger af de fleste smartphones. Det afhænger dog af telefonens batterikapacitet. Eksempelvis kan den oplade Galaxy S10 op til 2,5 gange og iPhone XS op til 2,4 gange. Opladningen foregår naturligvis altid via de to USB-porte.

Fælles for alle Anker Powercore-modeller er, at de er forsynet med Ankers eget Multiprotect System. Det betyder, at enheden er godt beskyttet, og at du trygt kan benytte den til opladning af diverse enheder. Det er ikke den mindste powerbank på markedet, men den er dog heller ikke svær at finde plads til.

Anker Powercore Speed 20.000 mAh

Bedste premium

Anker-Powercore-Speed-20000-mAh-transformed
Fordele
 • pros-icon.svg En imponerende stor kapacitet
 • pros-icon.svg Quick Charge 3.0 sikrer opladning på kort tid
 • pros-icon.svg Høj konverteringseffektivitet
 • pros-icon.svg Brugervenlig batterikapacitetsindikator
Ulemper
 • cons-icon.svg Har en højere vægt end andre powerbanks

Detaljeret gennemgang

En af de mest kraftfulde Anker Powercore-modeller på markedet, der har en imponerende kapacitet, der er dobbelt så stor, som de flest gængse powerbanks. Derfor er den særligt velegnet, hvis man ved, at man vil være uden strøm i en længere periode. Eksempelvis kan den nemt få dig gennem en hel festival.

Kombinationen af teknologierne PowerIQ og Quick Charge 3.0 garanterer, at du får en af verdens mest effektive opladningstider. Den store kapacitet medfører desuden, at det intet problem er at komme igennem en hel festival eller ferie, uden at stå med en afladt telefon.

Er forsynet med to USB-porte, hvorfor den kan lade flere enheder op på én gang. Desuden kan den præstere at oplade en iPhone 7 hele seks gange. Opladningsteknologierne medfører, at der på kompatible smartphones kan opnå opladningstider, der er 80 % hurtigere end konkurrenternes.

Nemt at følge med i batteriets opladningsniveau

På fronten er powerbanken udstyret med fire diskrete LED-lamper. De har til formål at vise batteriets opladningsniveau. Derfor er du ikke i tvivl om, hvornår det indbyggede batteri er afladt. Har du brug for en særdeles stor kapacitet, er Anker Powercore Speed sandsynligvis den bedste power bank for dig.

RAVPower Extreme 10.050 mAh

RAVPower Extreme 10.050 mAh
Fordele
 • pros-icon.svg Robust og solid powerbank
 • pros-icon.svg Sikret mod vand og støv
 • pros-icon.svg Udstyret med en karabinhage
Ulemper
 • cons-icon.svg Opladningstiden er ikke den hurtigste

Detaljeret gennemgang

Ikke alle powerbanks er egnet til outdoor-brug. Leder du efter en robust model, der kan klarer lidt af hvert, er RAVPower et godt bud. Det er nemlig en powerbank, der er udviklet specifikt til udendørs brug. Det betyder ikke blot, at den er robust, men også, at den er sikret mod vand og støv.

Leder du efter den bedste powerbank til udendørs brug, er RAVPower Extreme et godt bud. Det er en powerbank, der er udviklet specifikt til udendørs brug. Af denne årsag kan du forvente at få en robust powerbank, der ligeledes er sikret mod både vand, støv og stød, hvis det skulle hænde, at du taber den.

Desuden medfølger der også en karabinhage, hvorfor det er muligt at hænge den i din taske, når du vandrer, cykler på din MTB e.l. Da elektronik som regel er forholdsvis udsat i forbindelse med udendørsaktiviteter, er det en fordel at vælge en powerbank, der kan klare mosten.

Fire opladninger til en standard smartphone

Med en RAVPower Extreme skal du ikke bekymre dig for at løbe tør for strøm lige foreløbigt. Dens kapacitet sikrer nemlig fire opladninger af en standard smartphone. I og med, at den er henvendt til outdoor-brug, er det også værd at nævne, at den har en kompakt størrelse og en lav vægt.

Aukey Powerbank 26.800 mAh

Aukey Powerbank 26.800 mAh
Fordele
 • pros-icon.svg En af markedets største kapaciteter
 • pros-icon.svg Moderne batteritype
 • pros-icon.svg Lynhurtig opladning via bl.a. Quick Charge 3.0
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke den letteste model på markedet

Detaljeret gennemgang

Med powerbanken fra Aukey kan du oplade alle dine enheder på farten. Den har ikke blot en stor kapacitet på hele 26.800 mAh, men har også både USB-C- og USB-A-porte. Endvidere er du garanteret, at det er en powerbank, der garanteret en lynhurtig opladning af dine enheder.

Med den kraftfulde powerbank fra Aukey er du garanteret lynhurtig opladning på farten. Den er udviklet til at kunne oplade dine enheder fire gange hurtigere end ved traditionel opladning. Den er tilmed op til 45 % hurtigere end Quick Charge 2.0.

Derfor er du garanteret, at du aldrig kommer til at vente utålmodigt på, at din smartphone, din PC e.l. lader op. Du skal intet andet gør, end at koble din enhed til powerbanken, hvorefter dens batteri vil være fyldt kort tid efter. Det skyldes særligt, at dens udgange er udstyret med Quick Charge 3.0.

Er kompatibel med et hav af enheder

I modsætning til mange andre powerbanks, er denne enhed ikke kun kompatibel med smartphones. Du kan derfor lade et utal af enheder op med den. Det omfatter alt fra den nyeste iPhone til en Nintendo Switch. Også en MacBook eller en anden bærbar PC fra fx Lenovo kan oplades med denne powerbank.

En powerbank som denne vælges dog hovedsageligt på baggrund af dens høje batterikapacitet. Der er ikke andre modeller i vores powerbank test med lige så højt antal mAh, hvilket gør det til en god powerbank for dig, der skal bruge den til opladning af større enheder.

RAVPower Basis 5.200 mAh

RAVPower Basis 5.200 mAh
Fordele
 • pros-icon.svg Har en meget kompakt størrelse
 • pros-icon.svg Har en lav vægt
 • pros-icon.svg Kort opladningstid
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke den største kapacitet

Detaljeret gennemgang

Ikke alle har et lige stort behov, der skal opfyldes af deres powerbank. Er dit behov begrænset, og ønsker du blot en lille, kompakt powerbank? I så fald er RAVPower Basis et godt bud. Den har en mindre kapacitet på 5.200 mAh, men også en lav vægt på blot 125 gram.

Kapacitetsmæssigt er dette den mindste powerbank, der er med i vores powerbank test. Det betyder dog ikke, at det er en dårlig powerbank. Tværtimod er det en lille og kraftfuld powerbank fra RAVPower, som kan lade din smartphone op på kort tid. Faktisk overraskende kort tid, størrelsen taget i betragtning.

Powerbanken har en kapacitet på 5.200 mAh, hvorfor den kan lade en normal smartphone op to gange. De fleste har ikke brug for mere, hvorfor det er en ideel powerbank til hverdagen. Da den har MicroUSB-indgang med 5V og 2,1A kan du oplade powerbanken på blot fem timer.

Kan ikke kun oplade smartphones

Du kan ikke blot bruge powerbanken til at oplade smartphones. Har du en iPad eller anden tablet-pc med i dagligdagen, kan denne også oplades med denne powerbank. Den har nemlig et kraftigt output på 5V og 2,4A, hvilket er sjældent set i en powerbank af denne størrelse.

RAVPower har også integreret den anerkendte iSmart-teknologi i powerbanken. Det betyder, at den kan registrere din enhed og levere den hurtigst mulige opladning til denne enhed. Desuden har den en energiniveauindikator på fronten, der viser energiniveauet via fire blå LED-lys.

Aukey Powerbank 20.000 mAh

aukey
Fordele
 • pros-icon.svg Har en stor kapacitet
 • pros-icon.svg Er i stand til at oplade flere enheder på én gang
 • pros-icon.svg Oplader lynhurtigt med AiPower-teknologi
Ulemper
 • cons-icon.svg Har en forholdsvis høj vægt
 • cons-icon.svg Længden er i den høje ende

Detaljeret gennemgang

Denne kraftfulde powerbank fra Aukey kan lade din smartphone op på rekordtid. Med den store kapacitet er du desuden garanteret, at du ikke skal bekymre dig for at løbe tør for strøm lige foreløbigt. Kapacitet lyder på 20.000 mAh, hvorfor batteriet i din smartphone kan fyldes flere gange.

Køber du denne powerbank fra Aukey, så får du en powerbank, der er pakket med innovativ teknologi og kraft. Derfor kan du også være sikker, at den lader dine enheder op på rekordtid. Som følge af dens slanke design, er det endda nemt at have den med i tasken.

Det er en af de bedste powerbanks for dig, der vil være sikker på, at du har strøm til hele dagen. Powerbanken kan bruges til opladning af de fleste enheder, hvis blot de er kompatible med USB-C eller USB-A. Det er ikke den model i vores powerbank test, der har den største kapacitet, men det er tæt på.

Lynhurtig opladning af alle enheder

At en powerbank kan fylde batteriet i dine elektroniske enheder er én ting. Noget helt andet er, hvor hurtigt den kan gøre det. Med denne powerbank fra Aukey skal du ikke være tålmodighed. Takket være den integrerede AiPower-teknologi, er du sikret den hurtigste og sikreste opladning af alle USB-drevne enheder.

Det er selvfølgelig også værd at nævne, at du kan lade flere enheder op på én gang. Det kan du endda gøre uden, at det har indflydelse på opladningshastigheden. Står du ofte i situationer, hvor du har brug for strøm, når du er på farten? I så fald bliver powerbanken fra Aukey hurtigt din nye bedste ven.

Fordele
 • pros-icon.svg Trådløs opladning
 • pros-icon.svg Lynhurtig opladning
 • pros-icon.svg Lav vægt
Ulemper
 • cons-icon.svg Er ikke den mindste powerbank

Detaljeret gennemgang

Er du træt af kabler og langsom opladning? I så fald er denne prisvindende powerbank fra SACKit skabt til dig. Den garanterer dig en lynhurtig opladning af dine enheder, når du er på farte. På trods af det kompakte design, er du også garanteret, at du får en powerbank, der er pakket med kraft og teknologi.

En af de klare fordele ved CHARGEit fra SACKit er, at dens trådløse opladning. Det eneste du skal gøre, er at placere en kompatibel enhed på krydset. Derefter sættes opladningen i gang. Ejer du en eller flere enheder, der er kompatibel med trådløs opladning, så kan du få stor glæde af denne powerbank.

Det er den eneste trådløse powerbank i vores powerbank test. Det skyldes, at der ikke er mange af dem. Er det vigtigt for dig, at din kommende powerbank er trådløs, er dette den bedste powerbank for dig. Den trådløse opladning foregår via Qi-opladning, som understøttes af de fleste nyere smartphones.

Moderne og stilrent design

Ligesom øvrige produkter fra SACKit, hvoraf mange kan lades op med CHARGEit, har denne powerbank også et nydeligt udseende. Den byder på et moderne og stilrent design, der tiltaler de fleste. Faktisk kan den bryste sig af at have vundet den verdensberømte Red Dot Design Award i 2019.

Du vil aldrig være i tvivl om, hvornår batteriet i powerbanken er afladt. Den er nemlig forsynet med LED-indikatorer, der hele tiden holder dig opdateret på batterisituationen. Der er også en indikator, der viser, når den bruges til at oplade en enhed. Derved kan du holde øje med, om strømmen overføres, som den skal.

RAVPower Solar 15000 mAh (Solcelle powerbank)

RAVPower Solar 15000 mAh (Solcelle powerbank)
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med solcellepanel til opladning
 • pros-icon.svg Stor kapacitet
 • pros-icon.svg Vandafvisende, vandtæt og stødsikret
 • pros-icon.svg Udstyret med indbygget LED-lygte
Ulemper
 • cons-icon.svg Har en forholdsvis høj vægt
 • cons-icon.svg Er ikke den mest kompakte powerbank

Detaljeret gennemgang

RAVPower Solar er en robust powerbank, der er designet til outdoor-brug. Den kan klare selv de mest hårdføre ture i naturen. Leder du efter en powerbank, der kan komme med på vandreture, teltture mv., er dette muligvis den bedste powerbank for dig. Det understreger blot af den store kapacitet på 15.000 mAh.

Det er ikke alle powerbanks, der egner sig til udendørs brug. Ved du, at du skal bruge den udendørs, er dette et af de bedste bud – ikke blot i denne powerbank test, men på hele markedet. Den er nemlig udviklet til brug udenfor. Kombineret med solcellepanelet og LED-lygten, er det den klart bedste powerbank til dette.

Med en stor batterikapacitet på hele 15.000 mAh, er den i stand til at oplade en normal smartphone fem til seks gange. Da det er en powerbank, der er både vandafvisende, vandtæt og stødsikret, er du garanteret, at den kan holde til det meste. Netop derfor skal du ikke bekymre dig for, hvis den behandles hårdt.

Oplad din powerbank via solcellepanelet

Noget meget unikt ved denne powerbank er, at det er muligt at oplade den via det integrerede solcellepanel. Skulle du få brugt strømmen, er det derfor ikke problematisk. Er du heldig at have vejret med dig, kan du nemlig blot lade den ligge fremme i solen, da dette vil medføre, at din powerbank solcelle lades op igen.

Det er dog ikke alt. Den er også forsynet med en LED-lygte, som er brugbar i tilfælde af, at du overnatter i naturen, hvor det som regel er mørkt. Her kan det være svært at finde de enheder, der skal oplades. Det løser du dog nemt med en powerbank med indbygget lys. Vær dog opmærksom på, at dette ikke er en lille powerbank.

Guide

Der er mange faktorer, der har stor betydning, når du skal udvælge en powerbank. Derfor er det også et valg, der skal træffes med en vis omhu. Valget er dog betydeligt lettere, hvis du ved, hvilke parametre, der særligt skal være i fokus. Heldigvis kan du læse mere om dette herunder, så du kan vælge en ideel powerbank.

Kapacitet (mAh)

Kapaciteten angives altid i mAh. Der findes ikke et specifikt kapacitetstal, du skal gå efter, da det afhænger af dine behov. I denne powerbank test er du blevet præsenteret for mange forskellige powerbanks. De adskiller sig på mange punkter, hvilket også omfatter kapaciteten.

Den rette kapacitet varierer meget fra person til person. Det er et afgørende aspekt, da det fortæller noget om, hvor mange enheders batteri, der kan oplades med powerbanken. En større kapacitet medfører naturligvis, at din smartphone kan oplades flere gange.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at den bedste powerbank er den med størst batterikapacitet. I de fleste tilfælde skal du betale en højere pris, hvis du vil have en højere batterikapacitet. Desuden medfører det ofte også at selve powerbankens fysiske størrelse er større, hvorfor den er sværere at finde plads til i tasken.

Vægt

I og med, at du skal have din powerbank med på farten, er det værd at holde øje med vægten. Du har sandsynligvis i forvejen en del tunge ting at slæbe rundt på i dagligdagen, hvorfor du næppe har lyst til at tilføre yderligere vægt. Som du også kan se i denne powerbank test, er der rig mulighed for at finde lette powerbanks.

Powerbanks fås i mange vægtklasser, hvorfor du selv skal vurdere, hvor vigtigt du mener, at vægten er. Det er ikke alle, der vurderer, at det er et vigtigt aspekt, da de kun bruger den i sjældne tilfælde. Med andre ord er det ikke af stor betydning, hvorvidt den vejer 300 eller 400 gram.

Har du den derimod med hver dag, anbefales det at vælge en model med en lav vægt.Flere af de modeller, der er nævnt i vores powerbank test bryster sig af en lav vægt, hvorfor der er gode forudsætninger for dette. Er der tale om en powerbank, der skal bruges på daglig basis, vil den bedste powerbank for dig veje 300 gram eller herunder.

Design

Designet er selvfølgelig en smagssag. Derfor afhænger dette aspekt af dine egne præferencer. Der er flere modeller i denne powerbank test, der har et moderne og stilrent udseende, mens andre halter lidt efter. Det er dog helt op til dig selv, hvorvidt du er villig til at betale ekstra for et pænere design.

Som regel har designet dog også noget med størrelsen at gøre. I denne test kan du finde powerbanks i mange størrelser. Det vidner om, at det er et aspekt, der bør være i fokus, da de varierer meget i størrelsen. Som udgangspunkt er det altid en god idé at vælge en kompakt powerbank.

Udgange

Udgangene er de porte, der bruges til at oplade dine enheder via powerbanken. Derfor er de selvsagt også vigtige. Det vigtigste er, at har en moderne overførselsteknologi, så opladningen foregår på hurtig vis. I de fleste tilfælde er udgangene dog USB-porte, om end der også er modeller med USB-C såsom GreyLime Power Stone.

Endvidere er det også vigtigt at overveje, hvorvidt powerbanken skal oplade flere enheder. Der er flere modeller i vores test, der er forsynet med to udgange. Derfor kan de også lade to enheder op på én gang. Det er en fordel, hvis man eksempelvis medbringer både en smartphone en tablet-pc til dagligt.

Ikke alle udgange leverer en lige hurtig opladningstid. Dette måles og angives altid i Amperetimer (Ah). Derfor er det naturligvis også et aspekt, der skal prioriteres, da man sjældent har tid til at vente i lang tid på opladningen af ens smartphone e.l.

FAQ

Hvad er en powerbank?

En powerbank er en elektronisk enhed, der kan bruges til at opbevare strøm, som efterfølgende kan overføres til andre enheder. De fleste enheder kan oplades med en power bank. Afhængigt af kapaciteten, er der forskel på, hvad powerbanken kan oplade. De fleste bruger den dog blot til at oplade deres smartphone.

Hvor mange mAh skal en powerhank have?

Som det også ses i vores test, er der stor forskel på antal mAh i de forskellige powerbanks. Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvor mange mAh, den bør have, da det afhænger af egne behov. Skal du kun bruge den til at oplade din smartphone i ny og næ, så kan du fx sagtens nøjes med en lille powerbank.

Hvordan oplader man en powerbank?

Ikke alle powerbanks oplades på samme måde. De fleste oplades dog via enten USB, USB-C eller Micro-USB. Ofte afhænger det af mængden af mAh, som den kan opbevare, da der er forskel opladningstiden, afhængigt af valget af kilden. USB-C kan oplade et højt antal mAh, hvilket betyder, at det benyttes på mange moderne powerbanks.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×