PC Skærm TEST: Her er de bedste computerskærme

Er det på høje tid med en ny PC skærm? Eller vil du bare gerne have en god skærm med en højere opløsning? Uanset årsagen til dit ønske om en ny PC skærm kan du her finde den bedste mulige. Her i vores PC skærm test, har vi nemlig udvalgt de absolut bedste PC skærme.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

LG 27GN950-B 2
Bedst til gaming

LG 27GN950-B

BenQ PD3200U 4
God All-Round Skærm

BenQ PD3200U

Samsung C49HG90 5
Bedste Buet Skærm

Samsung C49HG90

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Bruger du mange timer foran en skærm hver eneste dag? Og vil du derfor gerne forkæle dig selv og dine øjne med en god skærm?

Selv den bedste og hurtigste computer er ikke meget værd, hvis ikke skærmen er god og imødekommer de behov, du har. Er det en høj billedkvalitet? En stor skærm? Eller måske en ergonomisk skærm?

Her i vores test har vi taget højde for en række parametre og sammenlignet dem med diverse forbrugeranmeldelser.

Det har resulteret i 6 af de bedste skærme, der er på markedet lige nu. Alle er fra brands som i forvejen høster mange roser og generelt leverer nogle rigtig gode produkter i en høj kvalitet.

Er du klar til at finde din kommende skærm til PC? Så lad os tage et nærmere kig på, hvad der lige nu er de bedste skærme til PC.

Om du sidder og arbejder mange timer foran en PC skærm, redigerer videoer og billeder ofte, eller godt kan lide at game meget, er det vigtigt, at skærmen er i orden, og at du kan se, hvad der foregår. Der er ikke noget værre end en computer skærm, der gør arbejdsbetingelserne svære i dagslys eller som ikke kan give den opløsning, der er nødvendig.

Hvordan finder du ud af, hvilken PC skærm du skal vælge? Jo, det hjælper vi dig med at finde frem til ved uddybe de nærmere specifikationer og egenskaber herunder. Vi giver dig ligeledes muligheden for at klikke dig direkte videre til forhandleren af skærmen, så du kan se flere billeder og dykke dybere ned i det tekniske.

Så lad os se nærmere på de udvalgte PC skærme her i vores PC skærm test, så du inden længe kan få opfyldt dine behov!

Fordele
 • pros-icon.svg Skærmen er i 4K
 • pros-icon.svg Det er en stor skærm på 32″
 • pros-icon.svg Den er ergonomisk
Ulemper
 • cons-icon.svg Responstiden er ikke glimrende

Detaljeret gennemgang

Denne lækre Dell skærm er, hvad vi mener, er bedst i test. Det er ikke nogen tilfældighed, da den imponerer på enestående detaljer, en god farvebalance, håndtering og design. Der er mange gode overraskelser i vente med skærmen her!

Denne bedst i test skærm fra Dell går ind under kategorien “UltraSharp” og giver 99% sRGB-dækning. Og med en farvedækning, der er helt i top, kan du være sikker på, at videoer og billeder bliver vist i meget naturtro farver. Farverne vises meget realistisk fra hvide nuancer til de mørke med en maksimal lysstyrke på 400 nit.

Det giver en flot farvedybde på 1,07 milliarder farver og dermed også et højt kontrastforhold.

Smart og ergonomisk design

Med skærmen her kommer du ikke til at gå på kompromis med ergonomien. For det er muligt at tilpasse skærmen ud fra dig. Det vil sige, at du kan dreje, hælde, svinge og justere højden på skærmen, så du altid sidder komfortabelt.

At den samtidig også er god ved øjnene, fordi den tilbyder ComfortView-teknologi er bare endnu et plus i bogen. Skærmen filtrerer således det skadelige blå lys fra, hvilket er godt for dine øjne.

LG 27GN950-B

Bedst til gaming

LG 27GN950-B
Fordele
 • pros-icon.svg Responstiden er helt optimal
 • pros-icon.svg Størrelsen på skærmen er god
 • pros-icon.svg Der er indtænkt ergonomi
Ulemper
 • cons-icon.svg Opdateringshastigheden kunne godt være en anelse hurtigere

Detaljeret gennemgang

Er du klar til at gå all in på gaming? Det kan du med denne LG skærm, der er den bedste af sin slags inden for gaming. Med et 4K Nano IPS display og en responstid på 1 millisekund, ser du alting klart og kan reagere lige så hurtigt som dine venner.

Lever du dig meget ind i dine spil? Hvis ikke, kommer du til det nu, da skærmen er udstyret med Nano IPS teknologi, der understøttes af hurtige HiFi-farver. Det genskaber meget livagtige scener, mens VESA DisplayHDR6000 også leverer en rigtig flot kontrast på skærmen, der i øvrigt er 4k! Du bliver på ingen måder skuffet over kvaliteten af denne gaming skærm, som også giver dig en responstid på 1 ms! Så misser du aldrig noget igen eller risikerer at blive ghosted.

Hurtig opdateringshastighed

Med LG får du her en 144hz skærm, der er ultrahurtig og giver dig mulighed for at se næste billede både hurtigere og mere jævnt. Det betyder, at du hurtigere kan reagere over for dine modstandere eller hurtigere være til hjælp for dine medspillere.

AOC 27P1

Bedst til hjemmet

Fordele
 • pros-icon.svg Den er med indbyggede højtalere
 • pros-icon.svg Den har et slankt design
 • pros-icon.svg Den er i fuld HD opløsning
Ulemper
 • cons-icon.svg Farvekontrasten kunne være bedre

Detaljeret gennemgang

Er du på udkig efter en god skærm til computeren derhjemme? Det er, hvad du får her. For den er nemlig den bedste af sin slags til netop det formål med sin ergonomiske stander, slanke design, brede synsvinkler og 27″ skærm.

Der er tænkt på dine øjne i designet af denne lækre skærm fra AOC. Den er nemlig udstyret med teknologi, der beskytter dine øjne mod skadeligt blå lys. Funktionen og teknologien reducerer de skadelige bølgelængder, uden at det går udover farvesammensætning på skærmen.

Flotte farver med IPS-panel

Går du meget op i en skærm, der viser nogenlunde naturtro farver, bliver du ikke skuffet. For IPS-panelet søger for en visning, der er meget livagtig og med præcise farver. Kontrasten kunne dog godt være bedre – men til hjemmebrug er det ganske udmærket også prisen taget i betragtning.

BenQ PD3200U

God All-Round Skærm

BenQ PD3200U
Fordele
 • pros-icon.svg Skærmen har en god størrelse
 • pros-icon.svg Opløsningen er 4K
 • pros-icon.svg Den har en god farvebalance og mætning
Ulemper
 • cons-icon.svg Responstiden er ikke glimrende til gaming – men er udmærket på hobbyplan

Detaljeret gennemgang

Går du efter en skærm, der kan lidt af det hele? Så bliver du glad for denne skærm fra BenQ, der både imødekommer dig, der arbejder professionelt med billeder og til dig, der godt kan lide at slappe af til gaming.

Det skal være behageligt at bruge skærmen, uanset hvornår på dagen det er. Det er ikke noget udfordring med denne, da den er lavet til at holde refleksioner nede på et minimum. Det betyder, at den er behagelig at bruge, uanset hvornår på dagen du gør det.

Nem multitasking

Kan du godt lide at have gang i mange ting på én gang? Så er skærmen her eminent til det, da det er muligt at splitte skærmen op i flere vinduer, så det er nemt og enkelt at tilgå forskellige opgaver. At skærmen tilmed har en meget høj opløsning og kommer med en farvebalance, der er god til både grafisk arbejde og gaming, er blot endnu et plus.

Samsung C49HG90

Bedste Buet Skærm

Samsung C49HG90
Fordele
 • pros-icon.svg Den har en fantastisk hurtig responstid
 • pros-icon.svg Skærmen er kurvet
 • pros-icon.svg Den har en stor skærm
Ulemper
 • cons-icon.svg Den kan godt virke voldsom qua dens store størrelse

Detaljeret gennemgang

Har du brug for en masse plads? Det får du så sandelig med den 49″ store skærm i 32:9 format. Det giver de optimale forhold for multitasking og med panoramadisplay, kan du også have mange vinduer åbne, uden at skulle scrolle og zoome alt for meget.

Med et meget bredt panel som det du får her, svarer det faktisk til at sætte to monitorer på 27″ ved siden af hinanden. Det betyder med andre ord, at du ikke behøver have gang i to skærme ved siden af hinanden eller begynde at tænke i en ekstra skærm til laptop. Det er simpelt og enkelt at arbejde i flere vinduer på samme tid – og så slipper du for en masse bøvl med ledninger og andet.

Meget livagtige farver

Sætter du pris på en skærm med god farvemætning, bliver du ikke skuffet. For denne er i HDR og med Samsungs QLED-teknologi. Det gør den i stand til at vise mere realistiske farver sammenlignet med andre monitor-teknologier. Uanset hvad du derfor har på listen af opgaver, kan du være sikker på, at farverne er lige så realistiske, som dem du ser med det blotte øje.

Den er klart blandt de bedste computerskærme og er også, hvad vi anser som den bedste buede skærm.

Lenovo Legion Y27GQ

Billig Gaming Skærm

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Den har en udmærket størrelse
 • pros-icon.svg Den har hurtig responstid
 • pros-icon.svg Opdateringshastigheden er glimrende
Ulemper
 • cons-icon.svg Du skal gå lidt på kompromis med farverne

Detaljeret gennemgang

Vil du gerne i gang med at game? Men vil du gerne lige prøve det af med en billig skærm? Så får du den bedste billige gamer skærm her. Med en opløsning på 2560 x 1440 får du flot grafik med levende billeder. Derudover sørger smart teknologi for, at du bliver udsat for minimalt blåt lys.

Skærmen her fra Samsung er med i vores PC skærm test, fordi den udmærker sig rigtig godt, til trods for at være en gamer skærm i den billige ende. Den er med QHD-antirefleksskærm og rigtig god grafik, der giver de optimale forhold for at spille.

Derudover sørger skærmen for at filtrere det blå lys fra.

Tilpas den til din siddestilling

Der kan hurtigt gå nogle timer med at spille. Derfor er det vigtigt, at du sidder godt, og at skærmen ligeledes er god for dig. Det er der optimale forhold for her, da den er med ergonomisk stativ med lift-, tilt- og drejefunktioner.

Derudover kan du montere skærmen på væggen, hvilket giver dig godt med plads til et professionelt tastatur og en god mus. Så sæt i gang med at spille!

Guide

Det er på ingen måder enkelt at købe en ny skærm til computer. For der er meget teknisk at sætte sig ind i. Er du lidt i tvivl om, hvad det er, du skal være opmærksom på i forbindelse med købet af en ny PC skærm, forsøger vi herunder at komme omkring de vigtigste ting.

Det gør dig forhåbentligt i stand til at træffe en beslutning om, hvilken PC skærm, der skal være din næste.

Læs også: Bedste Bærbar PC Test

Skærmens opløsning

Skærmens opløsning er mere eller mindre alfa og omega, når du køber en ny PC skærm. Det er noget, du er nødt til at være opmærksom på, da en høj billedkvalitet giver en meget større glæde ved at bruge skærmen. Jo højere en kvalitet, jo bedre kan du både se farver, ligesom det også er muligt at kunne se, selv når der er høj solskin.

Det er træls at sidde ved en skærm, hvor det er svært at se noget. Det gælder uanset, hvad formålet med skærmen er – du skal kunne se, hvad du laver.

Fuld HD

Når det kommer til skærmens opløsning, skal du tage stilling til, om du ønsker, at den skal være i fuld HD. Det er ikke den største opløsning, du kan få ved en PC skærm. Til gengæld er det rigeligt, hvis du bruger skærmen meget til arbejde eller generelt bare til fritid.

Det er også ganske udmærket, hvis du benytter skærmen meget til at se film eller serier på.

4K

Nogle af de bedste computerskærme er med 4K opløsning. Det giver især rigtig god mening, hvis du bruger en skærm meget til foto- eller videoredigering såvel som gaming. Så snart der er meget grafik involveret, er det vigtigt, at skærmen kan følge med og vise det i den opløsning, som det er ment til at være. Her er 4K eminent.

Det koster naturligvis også mere, da det stiller højere krav til skærmen. Til gengæld bliver du glad for det, fordi du kan se grafikken, billederne, videoerne m.m. i den opløsning, som du ønsker det og som det også fortjener.

Læs også: Hvad er 4K?

Hvor stor skal skærmen være?

En stor skærm kan være rart, når du bruger mange timer foran den. Hvor stor den skal være, er naturligvis helt op til dig. For det kommer i bund og grund an på, hvad der fungerer for dig, og hvad dine behov er.

Kan du godt lide at have mange faner åbne på en og samme tid? Eller skal du kunne se mange detaljer? Så er det en god ide at gå efter en skærm med en høj opløsning og ikke mindst en størrelse, der imødekommer at kunne jonglere med mange bolde eller kunne se de små detaljer.

Når det så er sagt, er du også nødt til at have in mente, hvor meget plads du har til skærmen samt hvor tæt, du sidder på den. Et godt udgangspunkt er at vælge en 22 tommer skærm eller 27 tommer skærm. Har du brug for virkelig at kunne se detaljer, kan du godt gå efter en, der er noget større.

I denne test har vi valgt at have skærme i forskellige størrelser, så du kan vælge den PC skærm, der passer bedst til dine behov.

Selvom vi er omkring responstid, bør du i samme omgang også tage et kig på antallet af hertz. For det fortæller noget om antallet af billeder, der vises på skærmen pr. sekund. Her vil det bedste være at gå efter en 114hz skærm som minimum og meget gerne en 240hz skærm, hvis du går efter en god gaming skærm.

Skærmens bredde

Betyder det noget for dig med masser af plads på skærmen? Formaterne på skærmen er noget, du også meget gerne må tage in mente, da langt de fleste PC skærme i dag er 16:9 format. Det fungerer til langt det meste. Vil du dog gerne have et lidt bredere format, kan du med fordel se efter en 21:9. Det er især en fordel, hvis du har brug for lidt mere plads til opgaver på skærmen på samme tid – for den bredere skærm giver mulighed for at have flere vinduer åbne på én og samme tid.

Skærmens responstid

Responstid er ikke til at komme udenom, når du spiller eller benytter computeren meget i forbindelse med grafiske opgaver. Det der er med responstid er, at jo lavere den er, jo hurtigere opdaterer skærmen. Spiller du derfor rigtig meget, er det vigtigt, at du hurtigt får informationer, så du kan udføre de tasks, du bliver givet – det kan jo betyde liv eller død.

Er der tale om en PC skærm, der blot skal bruges i det daglige, kan du sagtens tage til tåls med en responstid på syv millisekunder. Men i forbindelse med computerspil skal den gerne være lavere, da selv to millisekunder kan betyde alverden. Den skal derfor gerne være under 5 millisekunder i forbindelse med gaming.

Når responstiden ikke imødekommer det, du laver på skærmen, kan du risikere, at billedet bliver sløret eller at skærmen fryser. Er det derfor vigtigt for dit arbejde eller din passion omkring gaming, at skærmen kan følge med, er responstiden noget, du ikke kan ignorere.

Vi har så vidt muligt forsøgte at finde PC skærme med forskellige responstider, så du kan finde det, der matcher dine behov.

Lige eller buet skærm?

Når det kommer til en PC skærm kan du enten få en buet eller en lige skærm. De lige er de klassiske og dem, som langt de fleste har stående derhjemme eller på arbejdspladsen. Men der er i øjeblikket også en tendens til, at de buede er steget i efterspørgsel. For de giver nemlig en anden og meget mere intens oplevelse. Det er især et godt valg, hvis du kun behøver en enkelt skærm og dermed ikke skal navigere mellem flere forskellige.

Skal du bruge integreret webcam?

Vil du gerne kunne bruge skærmen til online møder? Skærmdeling? Eller til at videosnakke med vennerne, når der skal spilles? Det er ikke alle PC skærme, der kommer med integreret webcam. Særligt ikke de billige skærme. Derfor er det noget, du også er nødt til at have in mente i dit køb, hvis det er noget, du ofte gør brug af – eller gerne vil gøre mere i.

Husk også gerne at se på, hvad webcammet kan tilbyde af opløsning, så du også kan videochatte og snakke i en opløsning, du kan være tilfreds med.

Hvad koster en PC skærm?

Det er selvfølgelig ikke til at komme udenom, at budget har noget at sige for, om du kan gå all in i jagten på den bedste PC skærm, eller om du må gå lidt på kompromis her og der. De absolut bedste PC skærme koster i omegnen af 7.000 kroner. Det er en del at give for en PC skærm – men det er ikke mange penge, hvis det er noget, du bruger til dagligt. Særligt ikke hvis kvaliteten også har en del at sige for, hvordan det er for dig at komme igennem arbejdsdagen.

Vi har naturligvis sørget for at finde PC skærme i forskellige prisklasser, så du uanset budget har et godt udgangspunkt for at finde en god PC skærm. Du finder derfor også en skærm ned til omkring 2.000 kroner. Dette er en billig PC skærm – men uden du behøver gå for meget på kompromis med kvaliteten.

Type skærm

For at gøre forvirringen endnu større bør du også tage højde for, om du ønsker en LED skærm eller LCD skærm. Hvad er forskellen, tænker du måske? Det er netop, hvad vi dykker ned i her, så du har et godt udgangspunkt for at vælge det helt rette.

LED

LED er en forkortelse af Light Emitting Diode. Det betyder, at en LED skærm udsender lys ved hjælp af elektrisk luminescens. Det bliver også kaldt for koldt lys, da det er dioden, der afgiver lys, når man fører strøm gennem to specialbehandlede ledere af sicilium. Når en LED skærm er tændt, udsender den stort set ikke varme.

En LED skærm består af røde, grønne og blå lysdioder, der er monteret i et fast mønster. Farverne danner sammen et billedpunkt. Når diodernes intensitet justeres, danner det milliarder af farver.

En LED skærm er mere energieffektiv end en LCD og bruger helt op til 30% mindre strøm. Derudover har en LED også bedre kontrastforhold, hvilket er vigtigt, hvis du gamer meget eller bruger programmer til grafiske præsentationer.

LCD

LCD er en forkortelse for det, der hedder Liquid Crystal Display. Det betyder, at teknologien benytter sig af to lag glas, der er forbundet med flydende krystaller imellem. Krystallerne sørger for at lade lyset passere eller at blokere for det. Krystallerne selv producerer ikke noget lys – dette kommer i stedet fra et lysstofrør, der er placeret bag skærmen.

Lysdioderne er ikke så hårde for øjnene som ved LED. Dertil er en LCD skærm også ofte billigere end en LED.

Hvad skal du bruge skærmen til?

Der er forskel på, hvad du har brug for i forhold til, hvad du skal bruge skærmen til. Med det mener vi, at en skærm til gaming sætter nogle større krav til det tekniske sammenlignet med en computerskærm til arbejde.

Gaming skærm

Vil du gerne gå all in på gaming? Så må du ikke være fedtet, når det kommer til funktionerne på skærmen. For du er nødt til at vælge en af de bedste PC skærme, hvis du gerne vil imødekomme grafikken. Det går stærkt i spil, det fylder meget og grafikken stiller større og større krav til skærmen – så brug gerne god tid på at dykke ned i, hvad der er nødvendigt af skærmen for at kunne give dig den bedste mulige gaming oplevelse. Det er tiden og pengene værd, da det dermed bliver en fornøjelse for dig hver eneste gang.

Computerskærm til arbejde

Skal du primært bruge din kommende PC skærm til arbejde, behøver du ikke stille lige så store og høje krav til den som ved en gaming skærm. Opløsningen behøver ikke være lige så høj, ligesom responstiden heller ikke behøver være det bedste af det bedste. Dog er det selvfølgelig nødvendigt, at du kan stille dig tilfreds i forhold til de opgaver, du har. Så længe skærmen ikke bliver for billig, og der er plads til det, du gerne skal lave, har du et godt udgangspunkt for din nye PC skærm.

Skal du bruge indbyggede højtalere?

Er der ikke plads på skrivebordet til eksterne højttalere? Eller vil du bare gerne, at det er i en og samme løsning? Så husk at tage et kig på kvaliteten af lyden. For der er naturligvis stor forskel på, hvordan lyden er fra skærm til skærm.

Det er meget rart med indbyggede højttalere, da du dermed slipper for at skulle have højttalere tilknyttet din skærm. Derudover er det nemt og enkelt, hvis du skal afspille en lydfil eller på anden vis har brug for at afspille lyd.

Optimal skærmopstilling

Endeligt skal du også tage stilling til, hvordan du ønsker at skærmen skal være opstillet. Hvor meget afstand har du brug for? Hvordan passer det med størrelsen? Og antallet af skærme? Dette er, hvad vi dykker lidt dybere ned i herunder, så du ikke bare får købt den bedste PC skærm, men også får købt den, der passer perfekt ind på dit skrivebord.

Afstand til skærmen

Det er ikke bare vigtigt, at din skærm er god. Du skal også sidde godt og behageligt ved den. Skærmen skal gerne være placeret 50-70 centimeter fra dine øjne, hvilket svarer til en armslængde. Du skal samtidig også sidde lige foran den, så du ikke behøver vride i kroppen for at kunne se ind i den. Derudover skal den være i en højde, hvor det ikke er nødvendigt for dig hverken at se op eller for meget ned – gerne skråt-nedad. For det anstrenger din nakkemuskulatur for meget og resulterer i spændinger. Det er derfor vigtigt, at du finder en skærm, der ikke fylder alt for meget, så du netop har mulighed for at have den rette afstand til skærmen.

Skærmens størrelse

Skærmens størrelse har også en del at sige for, hvor meget glæde du får af den. Skal du arbejde meget, er de vigtigt, at den imødekommer de opgaver, du skal lave. Arbejder du ofte med mange vinduer åbne? Så er en bred skærm at foretrække. Skiver du meget? Så er en høj skærm måske i virkeligheden mere at foretrække.

Det er dog også vigtigt, at skærmen ikke kommer til at være så stor og fylde så meget, at den kommer til at virke intimiderende. Den skal passe til skrivebordet, så du har plads til at sidde i rette afstand, kan have et tastatur liggende og ikke mindst plads til at bevæge musen.

Hvor stor skærmen skal være i forhold til opstillingen, er det kun dig, der ved. Men husk at tage højde for alt det andet omkring skærmen, så det bliver harmonisk og balanceret.

En eller to skærme?

Skal den nye og kommende skærm være den primære? Eller skal du koble den sammen med en bærbar eller anden skærm? I det tilfælde nytter det så ikke, at du vælger en skærm, der er alt for stor i volumen. For der skal gerne være plads til begge skærme, uden det bliver for trangt med pladsen.

Der er derfor meget at tænke ind i forbindelse med opstillingen på din arbejdsplads eller hjemmekontoret. Brug gerne lidt tid på det, så du er sikker på, at det er et godt match.

FAQ

Hvad er den bedste pc skærm?

Dell UltraSharp 32 4K USB-C Monitor er, hvad vi her i vores PC skærm test anser for værende den bedste PC skærm. Den udmærker sig på rigtig mange parametre og skuffer bestemt ikke, når det kommer til opløsning, responstid og den generelle kvalitet. Du får rigtig meget for pengene med skærmen fra Dell. Når det så er sagt, er det vigtigt, at du vælger en skærm, der stemmer overens med dine behov. For du skal gerne kunne udnytte det potentiale, som skærmen har. Dyk derfor gerne ned i de forskellige modeller her i vores PC skærm test, så du kan finde den bedste skærm til dig og dine behov samt ønsker.

Hvilken pc skærm skal du købe?

Du skal købe den skærm, der matcher dit budget og det, du gerne vil bruge den til. Altså er du nødt til at tænke ind, om den skal kunne matche de tekniske krav, der er i forbindelse med gaming og kreative programmer, eller om den blot skal kunne give dig de bedste forudsætninger for at give dig overblik over dine arbejdsopgaver. Gå derfor gerne vores liste over skærme igennem her i vores PC skærm test og find den, som matcher på netop de parametre, du har stillet op som krav. Det er et langt bedre udgangspunkt end at gå efter, hvad vi mener, er den bedste.

Hvor stor skal en pc skærm være?

En skærm skal helst gerne være 22″ som minimum. Det er, hvad der giver det bedste udgangspunkt for plads, arbejde og gaming. 27″ er, hvad mange foretrækker, da der her er rigtig god plads til mange vinduer og til at se detaljer. Du må under ingen omstændigheder gå under 19″, da det bliver for hårdt for øjnene og alt for lille en skærm at arbejde på. Jo større, er ikke nødvendigvis jo bedre. Det skal passe til dig og det, du gerne vil bruge den til.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×