Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Det omhandler produkter såsom elektrisk personlig transport, computergrej, elektriske apparater i hjemmet og meget mere. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver komplimenteret af andre anmeldelser og tests fra troværdige kilder online. Vores holdning bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.

Ud over det så er teamet på TechEksperten blot mennesker, der er vilde med teknologi, samt mennesker der blot prøver at hjælpe den almene dansker med at vælge det perfekte produkt til deres behov, i en verden hvor der er over 1000 muligheder at vælge imellem.

Hvordan kom TechEksperten til?

Det hele startede med lysten til at skrive. Derfra manglede blot en ide.

Lige netop elektronik blev valgt, fordi der er så meget forskelligt derude – og det er de færreste, der faktisk kender alle termerne bag produkterne. Derfor valgte vi at lave en hjemmeside, hvor man forhåbentlig kan se igennem fagtermerne og direkte ind til produktet.

Redaktionelle retningslinjer

For at undgå forvirring, vil vi godt understrege, at ikke alle produkter testes af TechEksperten selv. Vores skribenter undersøger og researcher produkterne så grundigt som overhovedet muligt, hvorefter forbrugervejledninger og købervejledning skrives ud fra denne research.

Som det fremgår af relevante artikler, så har vi komercielle links i vores indhold. Det betyder, at trykker du på et link til et produkt, hvorefter du køber produktet, så vil vi få en kommission. Dette gøres gennem annoncepartnere, som vi har en samarbejdsaftale med.

Det er vigtigt at understrege, at vores annoncepartnere ikke har indflydelse på vores uafhængighed i de produkter, som vi anbefaler i vores artikler.

Connect med os!

Vi elsker når vi får feedback. Hvis du gerne vil skrive til os, kan du enten gå ind på vores “Kontakt” side, eller du kan klikke på en af SoMe ikonerne herunder.