Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Det omhandler produkter såsom elektrisk personlig transport, computergrej, elektriske apparater i hjemmet og meget mere. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver komplimenteret af andre anmeldelser og tests fra troværdige kilder online. Vores holdning bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.

Ud over det så er teamet på TechEksperten blot mennesker, der er vilde med teknologi, samt mennesker der blot prøver at hjælpe den almene dansker med at vælge det perfekte produkt til deres behov, i en verden hvor der er over 1000 muligheder at vælge imellem.

Sociale Medier

Redaktionelle retningslinjer

For at undgå forvirring, vil vi godt understrege, at ikke alle produkter testes af TechEksperten selv. Vores skribenter undersøger og researcher produkterne så grundigt som overhovedet muligt, hvorefter forbrugervejledninger og købervejledning skrives ud fra denne research.

Som det fremgår af relevante artikler, så har vi komercielle links i vores indhold. Det betyder, at trykker du på et link til et produkt, hvorefter du køber produktet, så vil vi få en kommission. Dette gøres gennem annoncepartnere, som vi har en samarbejdsaftale med.

Det er vigtigt at understrege, at vores annoncepartnere ikke har indflydelse på vores uafhængighed i de produkter, som vi anbefaler i vores artikler.