mesh router test

Mesh-router test: Få det bedste Mesh Netværk

Vil du gerne have en bedre internetdækning, end hvad du har nu? Og overvejer du et mesh system? Her i testen kommer vi ind på de 10 bedste mesh systemer, så du kan være fuldt dækket og altid have hurtigt internet, uanset hvor i hjemmet, du befinder dig.

Asus Router test

Asus router test: Se de bedste Asus routere

Mangler du en router, og vil du gerne undersøge, hvad Asus har at tilbyde? Så læs denne test af Asuus routere, hvor vi har samlet meninger og tests på tværs af forbrugere og anerkendte eksperter.

Wifi forstærker test

Wifi Forstærker Test: Den Bedste Wifi Extender

Hvis du ikke har et godt netværksignal i hele huset, kan det være frustrerende. Hvis du oplever dette, bør du overveje at købe en wifi forstærker. I denne artikel vil vi finde den bedste wifi forstærker, så du kan få et ordentligt trådløst netværk.

4G router test

4G Router Test: Den Bedste 4G Router til SIM Kort

Med en 4G router, kan man tage internettet med sig. Det eneste man skal bruge, er et mobilt bredbåndsabonnement, så routeren kan få signal til 3G eller 4G. I denne artikel finder vi den bedste 4G router til SIMkort.

router test

Router test: Bedste Router På Markedet

Er dit internet blevet sløvt, eller har du ikke forbindelse i hele huset, er det på tide at udskifte din router. I denne router test, tager vi et kig på de bedste routere, så du kan få den bedste forbindelse derhjemme.