HUAWEI FreeBuds Pro 2 TEST: Hvor gode er de?

HUAWEI FreeBuds Pro 2 er den kinesiske tech-gigants bud på et par trådløse in-ear høretelefoner i verdensklasse. Men hvor gode er de egentlig? Vi har haft dem i hænderne og giver dig vores mening her.

gaming headset test

Gaming headset test: De bedste gaming headsets på markedet

Er du på jagt efter et gaming headset, der kan fylde ørerne med eksplosioner? Men skal det være de bedst mulige? Så tag et kig i vores test af gaming headsets, hvor vi udelukkende gennemgår de bedste gaming headsets, du kan få lige nu.

hovedtelefoner test

Hovedtelefoner TEST: De bedste on-ear & over-ear hovedtelefoner

Har du brug for nye hovedtelefoner, og skal det helst være nogle af de bedste, du kan finde? Så er du ikke langt fra at finde dem, da vi i denne hovedtelefoner test gennemgår de bedste hovedtelefoner, man kan få lige nu. Der er derfor ikke lang vej til god lyd i ørerne igen.

JBL Højtaler

JBL Højtaler Test: Se de bedste modeller

Engang var trådløse højtalere garant for dårlig, skrattende lyd. I dag er sagen en helt anden. Mange producenter har udviklet trådløse højtalere med imponerende lydkvalitet, hvoraf JBL er én af dem. Den amerikanske producent er især fremhævet for deres evne til at fremstille robuste højtalere med fremragende lydkvalitet til gode priser. Deres sortiment består af mange forskellige … Læs Mere

Soundbar Test

Soundbar Test: Se de Bedste Soundbars

I denne soundbar test kigger vi på de bedste modeller, så du kan lave dit hjem om til en hjemmebiograf. En soundbar forbedrer lyden, hvad enten om du har et TV eller en projektor. En soundbar er en tynd, rektangulær bar, der indeholder højttalere til at sprede lyden.

Festival højtaler

De Bedste Festival Højtalere (Test)

Skal man på festival eller til fest, er det selvfølgelig nødvendigt med en ordentlig festival højtaler – men der er en del at vælge imellem på markedet. Vi vil gå igennem testvinderne, så du kan få et overblik.