Hovedtelefoner TEST: De bedste on-ear & over-ear hovedtelefoner

Har du brug for nye hovedtelefoner, og skal det helst være nogle af de bedste, du kan finde? Så er du ikke langt fra at finde dem, da vi i denne hovedtelefoner test gennemgår de bedste hovedtelefoner, man kan få lige nu. Der er derfor ikke lang vej til god lyd i ørerne igen.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Det er fantastisk at kunne tage nogle hovedtelefoner på, finde yndlingsbeatet og ellers bare læne sig tilbage og nyde det. Men, det bliver bare en større fornøjelse, når lyden rent faktisk også er god. Det vil du hurtigt kunne opnå ved at købe nogle nye hovedtelefoner. Men, du har måske allerede opdaget, at det er lidt sværere end som så, da der er et væld af gode hovedtelefoner at vælge mellem.

Vi kan derfor godt forstå, hvis spørgsmål som: “Hvilke hovedtelefoner er de bedste?”, “Er støjreducerende hovedtelefoner bedre end andre?” og “Er det smartest at vælge trådløse hovedtelefoner?” popper op i dine tanker. Det er netop, hvad vi forhåbentligt kan få dig nærmere et svar på i denne hovedtelefoner test, så du kan komme til at nyde dit favoritmusik igen på bedste vis.

I vores test af de bedste hovedtelefoner har vi set nærmere på forskellige faktorer, som spiller ind, når man gerne vil have nogle gode hovedtelefoner. Der er meget stor forskel på lydkvalitet, komfort og tekniske muligheder, hvilke alt sammen er noget, vi har set nærmere på i testen her.

Det har bestemt ikke være nogen nem opgave at finde de bedste hovedtelefoner, da der er så mange at vælge mellem på markedet. Kvaliteten bliver hele tiden bedre og bedre. Men, ved at screene nettet for tests og de bedste hovedtelefoner på markedet, er vi kommet frem til de absolut bedste. Dermed er du fri for selv at gennemgå samtlige tests, anmeldelser og beskrivelser på nettet.

Vi har været meget kritiske i valget af de bedste hovedtelefoner, så du kan være sikker på, at du ved købet af en af hovedtelefonerne fra testen, har dem i mange år fremover – og at de leverer den lydkvalitet, du forventer.

Vi kommer så vidt muligt omkring både fordele og ulemper ved alle hovedtelefoner, så du får et nuanceret billede af, hvad du kan forvente dig af de enkelte hovedtelefoner. Læs mere om det herunder.

Skal du bruge et par hovedtelefoner til gaming, kan du læse vores anmeldelser over de bedste gaming headsets.

Fordele
  • pros-icon.svg Lang batteritid
  • pros-icon.svg Indbygget mikrofon
  • pros-icon.svg Stilrent design
Ulemper
  • cons-icon.svg Har ikke touchstyring

Detaljeret gennemgang

Med Soundliving Soul Silver får du trådløse hovedtelefoner, der giver dig en god lydoplevelse i hele 36 timer. De har desuden også en meget velfungerende tilslutning til Bluetooth, som nemt gør det muligt at tilkoble dem mobilen, når der skal høres podcast eller afspilles musik.

Soundliving Soul Wireless er i et ret flot og stilrent design, som dog hælder til det mere feminine univers. De er gode at have på hovedet og takket være de bløde ørepuder, er hovedtelefonerne også behagelige at have på over længere tid. Komforten er sikret gennem brugen af kunstigt læder, som også er med til at højne udseendet på hovedtelefonerne.

Lang batteritid og nem tilslutning til Bluetooth

Lyden er der absolut ikke noget at komme efter ved disse hovedtelefoner. Det bliver leveret med hifi og lyder rigtig godt, selv når der bliver skruet højt op. Musikken kan sættes i gang på ingen tid takket være det hurtige Bluetooth 5.0. De er godt nok ikke med støjreducering, men på grund af formen og den måde, hovedtelefonerne er bygget på, bliver langt det meste lyd holdt ude og forstyrrer derfor ikke musikoplevelsen.

Den absolut største fordel er, at batterierne holder i hele 36 timer – de skal derfor ikke lades op hele tiden.

Fordele
  • pros-icon.svg Ekstremt støjreducerende
  • pros-icon.svg Touchstyring
  • pros-icon.svg Indbygget stemmeassistent
Ulemper
  • cons-icon.svg Bassen kan føles høj

Detaljeret gennemgang

Sony WH-1000XM4 er vel nok de absolut bedste hovedtelefoner, når det kommer til støjreducering. Med hovedtelefonerne på bliver omverdenen lukket ude. Sammen med en rigtig god lydkvalitet venter der en fantastisk musikoplevelse.

Den bedste lyd opleves, når støj ikke distraherer. Det får det ikke lov til ved disse hovedtelefoner fra Sony, da de har markedets måske bedste støjreducering. Faktisk er støjreduceringen så effektiv, at det i nogle situationer kan føles for meget. Til gengæld kan du sagtens køre i tog, sidde på cafe eller arbejde på kontoret, uden du bliver forstyrret af den mindste lyd – for de støjreducerende hovedtelefoner tillader ikke at lade det komme ind.

En verden af smarte teknologier og funktioner

Er du en gadgetnørd, kommer du til at knuselske Sony WH-1000XM4. For der er nærmest ikke den teknologi, de ikke er udstyret med. Det er en hel verden at dykke ned i, hvor du blandt andet får adgang til intelligent stemmestyring, touchstyring samt Adaptive Sound Control, som genkender de steder, du ofte besøger og kan justere lyden efter det. Dette er blot få af de smarte teknologier, som hovedtelefonerne kommer med.

Ønsker du derfor mere end bare god lyd og betyder intelligent teknologi også meget for dit valg, er disse klart værd at overveje.

B&O H95

B&O H95
Fordele
  • pros-icon.svg Støjreducerende
  • pros-icon.svg Fantastisk design
  • pros-icon.svg Stemmestyring
Ulemper
  • cons-icon.svg Meget dyr

Detaljeret gennemgang

Hovedtelefoner må gerne være eksklusive. Det bliver det med B&O H95 , der er trådløse over ear hovedtelefoner med lyd og design i verdensklasse. Noise cancelling, voice assistent og touch interface er blot nogle af de funktioner, du kan glæde dig til at opleve.

Der er ingen tvivl om, hvorfor B&O hovedtelefoner generelt er blandt de mest populære hovedtelefoner til at høre musik med. Der kan nemlig altid forventes høj kvalitet, hvilket er ingen undtagelse, når det kommer til modellen her. B&O har nemlig formået at lave elegante over ear hovedtelefoner med det blødeste lammeskind og formbart memoryskum. Der er ikke sparet på kvaliteten og materialerne, hvilket resulterer i en yderst behagelig pasform. De er desuden med poleret, anodiseret aluminuim og ægte okselæder. Når det kommer til design, er der derfor ikke en finger at sætte på dem – og her er de uden tvivl de bedste over ear hovedtelefoner.

De er også med avanceret ANC, der både kan lukke lyden helt ude og tillade dig at høre omgivelserne, når du har brug for det.

Hør musik med intelligent stemmestyring

B&O H95 er udstyret med stemmestyring, som kan hjælpe med at finde din yndlingssang, ringe til venner eller få dine seneste notifikationer oplæst. Du behøver ikke andet end at trykke knappen nede og spørge og kan dermed høre musik og ordne alt, mens du er på farten. Den kan bruges med både Siri, Alexa og Google Assistant.

Leder du derfor efter de bedste over ear hovedtelefoner, er disse et ret godt bud.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
  • pros-icon.svg Aktiv støjreducering
  • pros-icon.svg Lyd i høj opløsning
  • pros-icon.svg Lang batteritid
Ulemper
  • cons-icon.svg Sidder meget tæt

Detaljeret gennemgang

De trådløse hovedtelefoner fra Sony er skabt til dig, der godt kan lide at forgabe dig i musikken. Med fantastisk og aktiv støjreducering kan du opleve meget mere i musikken uden at blive forstyrret, uanset hvor du befinder dig.

Sony kan noget med lyd, og med WH-1000XM3 har brandet endnu en gang udviklet nogle trådløse hovedtelefoner i verdensklasse. For ikke nok med at de store ørekopper giver god plads til ørerne, og ørerpuderne også sidder behageligt, så er lyden også rigtig god, og hvad man kan forvente af hovedtelefoner fra Sony.

Lyden kan altid blive bedre, men de ligger i den rigtig gode ende, da bassen er solid uden at være for meget. Det sikrer en god lyd, uanset hvor højt der spilles. Med Google Assistant eller Apple Siri er det også muligt at styre de trådløse hovedtelefoner, når du gerne vil finde din favoritsang eller ringe din mor op.

De bedste noise cancelling hovedtelefoner

Støjreduktionen er noget, Sony virkelig gør sig bemærket på – og som de også gerne vil bemærkes på. For med modellen her er der virkelig arbejdet med teknologier og funktioner, der holder baggrundsstøj ude. Med støjeliminimeringsprocessoren QN1 er det blevet mere avanceret end nogensinde før, hvilket også har givet hovedtelefonerne prisen som de bedste noise cancelling hovedtelefoner i 2020. Det er derfor begrænset, hvad du kan høre udefra, nå du har dem på.

Er aktiv støjreduktion, eminent lyd og forskellige funktioner det, du leder efter, får du det med hovedtelefonerne her.

Fordele
  • pros-icon.svg Lækkert design
  • pros-icon.svg Fantastisk lyd
  • pros-icon.svg Støjreduktion
Ulemper
  • cons-icon.svg Kort batterilevetid

Detaljeret gennemgang

Med Sennheiser Momentum Wireless går lyd og design op i en højere enhed. De trådløse hovedtelefoner ser derfor ikke bare eksklusive ud – det er de. Med aktiv støjreduktion, der tilpasser sig omgivelserne og en exceptionel lyd indpakket i et fantastisk design med rustfrit stål og læder, er der mange gode musikoplevelser i vente.

Momentum Wireless er, hvad der definerer hovedtelefonerne her fra Sennheiser. Det er en del af deres eksklusive og banebrydende teknologi, som giver hvad de selv kalder for overlegen lyd. Teknologien giver dig en helt ny og anden oplevelse, end hvad du før har haft med andre Premium hovedtelefoner – lyden kan derfor sammenlignes med den, der er i et studie.

Hovedtelefoner, der aldrig bliver væk

Og det bliver de ikke på grund af størrelsen, men på grund af det smarte og indbyggede Tile-system. Med det kan du ringe til hovedtelefonerne via den tilknyttede app. Kan du derfor ikke finde dine hovedtelefoner, udsender de en høj lyd. Kan du ikke lokalisere lyden, får du adgang til et kort på appen, der giver dig mulighed for at se, hvor de er.

Det er fantastisk smart, da det også giver dig mulighed for at melde tyveri i appen. Når dine hovedtelefoner passerer en anden bruger af Tile-systemet, bliver placeringen registreret i appen.

Ro omkring dig med ANC

Hovedtelefonerne har selvfølgelig også ANC, som kan tilpasse sig omgivelserne og give ro omkring dig, så du bare kan nyde musikken. Med stemmestyring kan du også få læst SMS’er højt eller blive guidet til at finde vej.

Alt i alt nogle virkelig gode hovedtelefoner, der via Bluetooth og NFC gør det nemt og hurtigt for dig at sætte gang i rytmen.

Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II
Fordele
  • pros-icon.svg Med stemmestyring
  • pros-icon.svg Hurtig tilslutning
  • pros-icon.svg Dobbelt mikrofoner
Ulemper
  • cons-icon.svg Kort batteritid

Detaljeret gennemgang

Bose QuietComfort 35 II gør det muligt at lytte til musik i fantastisk kvalitet helt uden fostyrrelser eller uden brug af ledninger. De trådløse hovedtelefoner har desuden aktiv noise cancelling og stemmestyring ved hjælp af Google Assistant, som giver dig kontrol blot ved hjælp af din stemme.

Hovedtelefonerne er en drøm at bruge, da de meget hurtigt og nemt kan tilsluttes til smartphone med Bluetooth og NFC. Når du bruger dem første gang, bliver du endda også vejledt gennem talebeskeder. Det tager derfor ikke mange sekunder, fra du får trang til musik, til det strømmer gennem hørebøfferne. Det fungerer upåklageligt.

Juster støjreduktionen

Med denne model kan du både lukke dig helt ude fra omverdenen og fordybe dig i det, du lytter til, samt være til stede i omgivelserne, da du kan justere på støjreduktionen. Det gør du ved hjælp af knapper på siden. Skal du derfor være opmærksom på biler bag dig eller kolleger omkring dig, er det en mulighed.

Stemmestyring med dobbelt mikrofoner

Stemmestyring er blevet in, og det er også, hvad du kan få med hovedtelefonerne her. De har dobbelte mikrofoner, så du både kan tage telefonsamtaler, men også sætte gang i Siri eller Google Assistant for at styre din musik.

Lyden er desuden også rigtig god og giver dig mulighed for at lytte til dit favoritnummer for fulde hammer, uden det skratter eller runger.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
  • pros-icon.svg Håndfri opkald
  • pros-icon.svg Flerpunktsforbindelse
  • pros-icon.svg God pasform
Ulemper
  • cons-icon.svg LED-lyset er forstyrrende

Detaljeret gennemgang

JBL Live 650BTNC er et sæt hovedtelefoner, der virkelig imponerer med fantastisk lyd, en lang batteritid og smarte teknologier, der gør det nemt at lytte til din favoritmusik. Der er masser af lyd og så endda til en rigtig god pris.

Hovedtelefonerne her er meget lig andre JBL-hovedtelefoner, da de er i den kendetegnene klassiske stil. De er meget simple i designet og er mere eller mindre helt sorte. Hovedbøjlen er med stof og har en pude på indersiden, hvilket giver god komfort. De kan også sagtens bæres i flere timer, da ørepuderne er med syntetisk læder.

De er meget berøringsfølsomme, når det kommer til knapperne på siden af ørepuderne. Det gør det dog nemt at sætte gang i stemmestyring eller at tænde og slukke for hovedtelefonerne. De har desuden også et LED-lys, som ser meget smart ud – det kan dog være ret forstyrrende om aftenen.

Optimer lyden via en app

For at få det fulde udbytte af appen, kan du hente JBL My Headphones-app’en. Med den kan du indstille en equalizer, der optimerer lyden efter dine præferencer. Lydkvaliteten er dog stadig fremragende, selv hvis du ikke ønsker at optimere yderligere på den.

Bose SoundSport Wireless

Bose SoundSport Wireless
Fordele
  • pros-icon.svg Har en god pasform
  • pros-icon.svg Suveræn lydkvalitet
  • pros-icon.svg Modstandsdygtig for vejr og sved
Ulemper
  • cons-icon.svg Kabel mellem ørekopperne

Detaljeret gennemgang

Bose SoundSport Wireless er trådløse hovedtelefoner udviklet til brug under træning. Modsat de andre hovedtelefoner i testen er de in-ear, hvilket blot sikrer, at du ikke bliver begrænset, når du er aktiv. De sidder godt til i øret, så du kan koncentrere dig fuldt om din sport.

Når du dyrker sport eller træner og gerne vil høre musik samtidig, er det nødvendigt med hovedtelefoner, der bliver siddende. Det gør disse fra Bose, der med StayHear+ har formået at skabe nogle hovedtelefoner, der bliver siddende, uanset sport der dyrkes. De er ikke som mange andre in-ear hovedtelefoner, da de har en unik form, der nænsomt skaber en forsegling til øregangen. Dette sikrer, at der er en fin lyd, som ikke bliver forstyrret af for meget af støj udefra.

Med den fleksible vinge på hovedtelefonerne får de en markant forbedret stabilitet, som sikrer at de ikke bare lige falder ud. De sidder desuden behageligt takket være det bløde silikonemateriale.

Modstår regn og sved

Med hovedtelfonerne (også kaldet høretelefoner) fra Bose bliver du ikke begrænset af vejret. De tåler nemlig sved, fugt og regn, da de er fremstillet af et vandafvisende stof. Dette er især praktisk, hvis du holder meget af at træne udendørs.

Guide

Inden du køber de første og de bedste høretelefoner fra vores test, bør du gøre dig nogle overvejelser og tanker først. Selvom du måske godt kan lide designet, og det virker til, at de giver en fremragende lyd, er det nu alligevel en god ide at overveje og læse nærmere, så der ikke er noget, du bliver overrasket over eller kommer til at mangle.

Inden du køber hovedtelefoner, bør du overveje:

  • Hvor meget må hovedtelefonerne koste?
  • Skal de være trådløse eller med kabel?
  • Er det vigtigt, at de er støjreducerende?
  • Hvilken type hovedtelefoner skal det være?

Overvejelserne herover skulle gerne gøre dig helt skarp på, hvilken model der passer dig bedst, og hvad du har brug for. Forhåbentligt sikrer det også, at du gør dig det rette køb første gang.

Pris

Det er meget fristende at købe de bedste hovedtelefoner. Men, inden du bare lukker øjnene og swiper til højre på MobilePay, bør du overveje nøje, om prisen nu også matcher dit budget. For man kan altid finde hovedtelefoner, der er dyrere og måske bedre, end dem man kigger på. Men, hvis det ikke skal vælte din økonomi eller give dig en stram måned, er det fornuftigt at bestemme dig for et budget først.

Det bør heller ikke være prisen, der er det afgørende for, om du vælger det ene sæt hovedtelefoner eller det andet. For det er nu og engang teknologierne, designet og komforten, der gerne skal være de afgørende faktorer – og har du ikke råd til de bedste, er der garanteret nogle andre, der nærmest kan opfylde alle dine behov, og som på lang sigt faktisk gør dig glad.

Når du kun bruger, hvad du har råd til, bliver du også meget gladere for dem på sigt, da de ikke har givet anledning til økonomiske udfordringer.

Trådløs eller kabel

Der er så meget at vælge mellem, når der skal købes hovedtelefoner. En af de overvejelser, du bør gøre dig er, om du ønsker trådløse hovedtelefoner eller hovedtelefoner med kabel. Langt de fleste hovedtelefoner bliver i dag udviklet med trådløs forbindelse – men er det ikke, hvad du foretrækker, skal du naturligvis ikke gå efter det.

I vores hovedtelefoner test har vi primært valgt trådløse hovedtelefoner af den grund, at de er blandt de mest populære, men generelt også bare er mere praktiske. Kabler har det med at sno sig sammen eller give begrænsninger – og det er der ikke noget af, når hovedtelefonerne er trådløse. Ved flere af de trådløse modeller, behøver du heller ikke have mobilen på dig for at musikken kan afspilles, da rækkevidden er 10 meter eller mere. Det giver dig mulighed for at være aktiv i samme rum eller at koble helt fra uden en mobil liggende ved siden af dig.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, så overvej gerne nøje, hvad du synes bedst om.

Læs også: Trådløse høretelefoner test

Støjreducerende hovedtelefoner

Er det vigtigt for dig, at udefrakommende lyd ikke kan høres, når du lytter til musik? Så bør du overveje, om støjreducerende hovedtelefoner er det rette for dig. Det er ikke alle hovedtelefoner, der har denne funktion. Vil du derfor gerne have det, så du kan sidde uforstyrret i flyet eller på kontoret, skal du gå efter nogle modeller, der har funktionen.

Det er en smagssag, om man ønsker det eller ej, da støjreduktionen selvfølgelig også gør det sværere at følge med i omgivelserne – også på tidspunkter hvor det måske er nødvendigt. Til gengæld kan du koncentrere dig mere om dit arbejde eller om musikken, hvis de har funktionen.

Der er for og imod – og vi har naturligvis både med og uden støjreduktion i vores test, så du kan vælge dem, der passer bedst til dig

Over-ear, on-ear og in-ear

Hovedtelefoner er ikke bare hovedtelefoner. Der findes flere forskellige typer, herunder over-ear, on-ear og in-ear. Det kan måske godt virke forvirrende, men det giver meget god mening, når vi lige dykker nærmere ned i det. For der er stor forskel på oplevelsen af de forskellige typer, hvorfor det virkelig er noget, du skal overveje nøje.

Over-ear

Denne type omslutter ørerne og sidder altså ikke på ørerne. Mange foretrækker denne type, fordi det giver en øget komfort, en tættere omslutning og dermed mere fokus på den musik, man lytter til. Dog er hagen ved denne type af høretelefoner, at de er noget større og tungere end de andre typer. Det kan for nogle derfor godt komme til at se ud som om, at hovedtelefonerne kommer med dem og ikke omvendt.

Dog er lydbilledet virkelig rigt og har mere bas.

On-ear

On ear hovedtelefoner er, hvad man vil kalde for mellemstore høretelefoner. De har som regel flade ørepuder, som hviler på ydersiden af ørerne. De dækker derfor ikke ørerne helt til, som on ear gør det. De er godt egnet til dig, der arbejder på kontor, og som gerne vil have musik, men stadig gerne have en anelse om, hvad der foregår omkring dig. De slutter nemlig ikke helt tæt og lader derfor lyd trænge ind.

Ved denne type er det vigtigt at overveje, om du kan holde ud at have dem siddende på ørerne i mange timer i træk. I så fald kan det anbefales at finde nogle med meget bløde ørepuder.

In-ear

In-ear er, hvad du nok også kender som earplugs. De sidder nemlig til i øret enten med eller uden propper. De fylder ikke særlig meget og er praktiske at have med i hverdagen i bussen eller toget. De kommer som regel med en ledning, der skal tilsluttes den enhed, der spilles musik fra. De fås også som kabelløse, men her skal du op i en ret høj prisklasse.

De er nemme at sætte i, og skal du dyrke sport, findes der også nogle varianter, der er ret gode til dette, og som giver dig en god bevægelsesfrihed. Ulempen ved at have dem med kabler er selvfølgelig, at de ret nemt filtrer sig sammen. Men kan du leve med dette, er de også rigtig fine – lyden er dog ikke lige så god som ved in-ear og on-ear.

FAQ

Hvilke hovedtelefoner er bedst i test?

De bedste hovedtelefoner til langt de fleste vil være Soundliving Soul Silver eller Sony WH-1000XM4, som vi har placeret øverst i vorest test. Det er nemlig hovedtelefoner, der begge leverer fantastisk teknologi, høj komfort og et design, der spiller maks. Dog er særligt Soundliving Soul Silver primært henvendt til det kvindelige publikum. Samme model kan dog også fås i en anden farve, hvis det ønskes. Der er heller ikke rigtig noget at komme efter, når det gælder lydkvaliteten, hvilket er vigtigt i valget af både nye og de bedste hovedtelefoner. Dyk derfor gerne ned i beskrivelsen af hovedtelefonerne og klik dig eventuelt gerne videre for yderligere specifikationer, så du kan blive helt sikker på, hvilke af de to, der passer bedst til dig og dine behov.

Skal du købe støjreducerende hovedtelefoner?

Musik opleves bedst, når der ikke er nogen forstyrrelser. Går du derfor efter at købe nogle over- eller on ear hovedtelefoner, der giver dig den bedst mulige lyd, bør du går efter støjreducerende hovedtelefoner. Det er naturligvis en smagssag, da nogle støjreducerende hovedtelefoner er så effektive, at du heller ikke kan høre noget, hvis du er ude i trafikken – her er det selvfølgelig nødvendigt at være opmærksom på, hvorvidt de så skal være støjreducerende eller ej. Generelt er det dog en absolut fordel med støjreducerende hovedtelefoner, da det giver dig den bedste lydoplevelse. Mange af denne typer af hovedtelefoner kommer deuden også med aktiv støjreducering, som derfor tilpasser sig efter de omgivelser, du er i. Er det derfor nødvendigt at lukke lidt lyd ind, så du kan være opmærksom på, hvad der foregår omkring dig, er dette også en mulighed. Støjreducerende hovedtelefoner gør det også muligt for dig at opnå en højere koncentration. Det er især en fordel i travle kontormiljøer, hvor du skal være koncentreret for at være effektiv. Er det alt sammen noget, du kan nikke genkendende til, eller som du godt kunne tænke dig, anbefaler vi på det varmeste at købe støjreducerende hovedtelefoner.

Hvilket mærke laver de bedste hovedtelefoner?

Det er lige før, spørgsmålet kan give anledning til en religionskrig, da det for de fleste virkelig er en smagssag. Der hersker selvfølgelig ikke nogen tvivl om, at mærker som Sony, B&O, Sennheiser, Jabra Elite og Soundliving alle er nogen, der er førende på området. Men, som du nok også har bemærket, laver de meget forskellige hovedtelefoner, både når det kommer til design og teknologier. Når du derfor skal vælge nogle nye over- eller on ear hovedtelefoner fra vores test her, bør du ikke kun vælge efter, hvad der er det bedste mærke. For selvom Sony og Jabra Elite laver nogle fantastiske produkter og er førende på mange områder, behøver det ikke nødvendigvis at betyde, at de laver nogle hovedtelefoner, der er perfekte til dig. Vi kan dog garantere, at du ikke på noget som helst tidspunkt går galt i byen ved at vælge hovedtelefoner fra testen her, da de alle sammen er hovedtelefoner, når de er bedst.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×