Kantklipper test – Se de 6 bedste kantskærere i test

Læs med her, hvor vi præsenterer dig for markedets 6 bedste kantskærere i vores kantklipper test. En græstrimmer skal være effektiv og klippe græsplænens kanter hurtigt og præcist. Dens styrke skal være tilpasset din have, mens klippebredden kan være afgørende for, om du kan komme rundt i hele haven og hvor hurtigt. Det er desuden vigtigt med et ergonomisk design, hvor du med indstilinger af hoved og skaft er sikret en god arbejdsstilling, så du undgår skader i arme, ryg og nakke.
Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger pendler ofte mellem Frankrig og Danmark og bruger derudover det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille squash. Hun...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I vores købsguide kigger vi på de forskellige typer af kantskærere. Men vi kigger også på funktioner som justerbart håndtag og hoved, der gør den til et ergonomisk værktøj, og hvordan du skifter tråden på din nye græstrimmer.

Du kan også springe direkte videre til vores sammenligningstabel, hvor du får et godt overblik over de 6 modeller.

Makita DUR181Z

bedst i test

Fordele
 • pros-icon.svg Bred klippediameter
 • pros-icon.svg Skaft kan indstilles
 • pros-icon.svg Miljøvenlig
 • pros-icon.svg Let vægt
 • pros-icon.svg Justerbart hoved
Ulemper
 • cons-icon.svg Batteri og oplader skal købes separat

Detaljeret gennemgang

En god batteridrevet kantklipper, der egner sig til at trimme græsset på både den mellemstore og lille græsplæne, uanset om du har kort eller højt græs. Du vil desuden sætte pris på, at den har et lavt støjniveau, hvilket gør den meget mere behagelig at arbejde med. Den er også vibrationssvag, så du ikke får ondt i armen. Den har et praktisk ergonomisk design, hvor skaftet kan justeres i højden, så det passer til dig. Og så er denne græstrimmer er med sine 2,6 kilogram og dejligt let, så det bliver en leg at klippe kanterne. Den har en særlig god klippediameter på hele 30 centimeter, så du hurtigt får ordnet kanterne, så de står snorlige.

Der medfølger snøre, og hovedet kan indstilles, hvilket gør denne græstrimmer særlig brugervenlig. Vær dog opmærksom på, at oplader og batteri ikke følger med. Til gengæld kan denne model bruge samme batteri som andre produkter fra Makita, så du i princippet kun behøver investere i et enkelt batteri. For nemhedens skyld er trimmeren udstyret med en nyttig batterikontrol, så du hele tiden har styr på, om den er ved at løbe tør for batteri. Sidst, men ikke mindst, er motoren udstyret med en overbelastningsbeskyttelse.

Type: Håndholdt græstrimmer Strømkilde: Batteridrevet Spænding i volt (V): 18 V Effekt i watt (W): Ikke relevant Arbejdsbredde i centimeter (cm): 30 cm Omdrejninger i minuttet (OPM): 7.800 OPM Driftstid i minutter (min): Afhænger af valgte batteri Opladningstid i minutter (min): Afhænger af valgte batteri Lydniveau i decibel (dB): 89 dB Vægt i kilogram (kg): 2,6 kg

Gardena EasyCut 450/25

bedste billige xx

Fordele
 • pros-icon.svg Meget let
 • pros-icon.svg Støjsvag
 • pros-icon.svg Nem at rengøre
 • pros-icon.svg Trimmerhovedets vinkel kan justeres
 • pros-icon.svg Klar til anvendelse med det samme, da den ikke først skal samles
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke så god til kanter op ad en mur

Detaljeret gennemgang

Vælg en elektrisk kantskærer som denne, hvis du gerne vil have en kraftfuld kantklipper med kraftig motor og høj ydeevne, der egner sig til at trimme kanterne på både en stor og lille græsplæne. Det er en let og brugervenlig græstrimmer til både kort og langt græs med en klippebredde på 25 centimeter. Teleskophåndtaget kan justeres i længden, så du også kan klippe i højden, mens hovedets vinkel også kan indstilles til 0,10 eller 60 grader. Det gør det meget nemmere at klippe dit græs og ukrudt på steder, der ellers er svært tilgængelige.

Denne model er ydermere udstyret med en praktisk plantebeskytter, så du ikke ved et uheld kommer til at klippe planter, du ikke ville. En elektrisk kantskærer er desuden også smart, fordi du ikke på nogen tid er begrænset i, hvor lang tid du kan arbejde med den. Du skal dog regne med, at den med sine 95 decibel har et ret højt lydniveau. Denne kantskærer skal ikke samles og kan derfor bruges med det samme. Sæt stikket i stikkontakten, og du er klar til at pleje din græsplæne!

Type: Håndholdt græstrimmer Strømkilde: Elektrisk Spænding i volt (V): Ikke relevant Effekt i watt (W): 450 W Arbejdsbredde i centimeter (cm): 25 cm Omdrejninger i minuttet (OPM): 11.800 OPM Driftstid i minutter (min): Ubegrænset Opladningstid i minutter (min): Ikke relevant Lydniveau i decibel (dB): 95 dB Vægt i kilogram (kg): 2,5 kg

Makita DUR368LZ

bedste premium

Fordele
 • pros-icon.svg Kulfri motor
 • pros-icon.svg Hastighedsregulering
 • pros-icon.svg Batteriindikator
 • pros-icon.svg Vibrationsdæmpning
 • pros-icon.svg Overbelastningssikring
Ulemper
 • cons-icon.svg Højt støjniveau
 • cons-icon.svg To håndtag sidder forholdsvist langt fra hinanden, hvilket kan være et problem for nogle.

Detaljeret gennemgang

En batteridrevet kantklipper til at trimme kanterne med kulfri motor og hastighedsregulering. Denne Makita-kantskærer har en klippediameter på 35 centimeter. Den er fremstillet til at arbejde med 18 volt LXT-batterier. Denne model købes uden batteri og oplader. Det smarte ved Makita-redskaber er dog, at du kan bruge batterierne til alle deres produkter, så du kun behøver købe ét batteri. Den arbejder med en kulfri motor, som giver dig en længere driftstid. Og så er den også forsynet med en overbelastningsbeskyttelse.

Denne kantskærer er ydermere fremstillet med hele tre hastighedstrin, så du selv kan arbejde med 3.500, 5.500 eller 6.500 rotationer i minuttet alt efter behov. Du kan også indstille den til at rotere i en baglænsbevægelse. Dens sidehåndtag kan i øvrigt også justeres i 4 forskellige positioner, så du får den ideelle arbejdsposition. Den praktiske batteriindikator holder dig opdateret om batteriets niveau. Når batteriniveauet er for lavt, slukker maskinen helt af sig selv. Den har en særlig bred klippeflade på hele 35 centimeter, så du kan klippe større flader på én gang. Den eneste ulempe er dens støjniveau, der ligger helt oppe på 99,2 decibel.

Type: Håndholdt græstrimmer Strømkilde: Batteridrevet Spænding i volt (V): 36 V Effekt i watt (W): Ikke relevant Arbejdsbredde i centimeter (cm): 35 cm Omdrejninger i minuttet (OPM): 3500/5500/6500 OPM Driftstid i minutter (min): Op til 36 min afhænger af valgte batteri Opladningstid i minutter (min): Afhænger af valgte batteri Lydniveau i decibel (dB): 99,2 dB Vægt i kilogram (kg): 3,9 kg

Ryobi OLT1832

bedste allround kantskærer

Fordele
 • pros-icon.svg Justerbart skaft
 • pros-icon.svg Hoved kan vinkles
 • pros-icon.svg Lang batteritid
 • pros-icon.svg Justerbar klippebredde
 • pros-icon.svg Ergonomisk design
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke så god til store mængder ukrudt og langt græs
 • cons-icon.svg Batteri og oplader skal købes separat

Detaljeret gennemgang

Denne Ryobi-kantklipper er perfekt til dig, der gerne vil have en batteridrevet græstrimmer, som kan tilpasses enhver situation og klippezone. Den har nemlig både et justerbart teleskophåndtag, som kan tilpasses i højden. Den har også en justerbar klippebredde og et hoved, der kan vinkles, så det bliver nemmere at komme ind under og rundt om besværlige steder. Denne Ryobi-kantskærer klipper græsset med en enkelt tråd på 1,6 millimeter og en bredde på enten 25 eller 30 centimeter alt efter dine behov. Det drejelige hoved kan vinkles i flere forskellige positioner, så du kan tilpasse det alle de steder, du vil klippe. Dets EasyEdge™-teknologi gør det nemt og hurtigt at skifte mellem klipning og trimning af diverse kanter.

Den lange batteritid kan denne kantskærer takke sit 18 volt lithium+-batteri med IntelliCell™ teknologi for. Desuden er dette en billig model, der beviser, at kvalitet også kan fås for færre penge, og det er den helt perfekte allround kantskærer. Batteriet er multifunktionelt. Det kan tages af og bruges sammen med andre redskaber af mærket Ryobi. Du vil også sætte pris på dens lave vægt på 2,3 kilogram, så den ikke er så tung at bære på.

Type: Håndholdt græstrimmer Strømkilde: Batteridrevet Spænding i volt (V): 18 V Effekt i watt (W): Ikke relevant Arbejdsbredde i centimeter (cm): 25-30 cm Omdrejninger i minuttet (OPM): Ikke angivet Driftstid i minutter (min): Op til 35 min afhænger af valgte batteri Opladningstid i minutter (min): Afhænger af valgte batteri Lydniveau i decibel (dB): 94,2 dB Vægt i kilogram (kg): 2,3 kg

Bosch AdvancedGrassCut 36

bedste kantklipper med totrådssystem

Fordele
 • pros-icon.svg Beskyttelsesbøjle medfølger
 • pros-icon.svg Bred klippezone
 • pros-icon.svg Lang batteritid
 • pros-icon.svg Forholdsvis let
 • pros-icon.svg Brugervenlig
Ulemper
 • cons-icon.svg Tråden har tendens til at knække nemt
 • cons-icon.svg Har ikke et justerbart teleskophåndtag

Detaljeret gennemgang

Bosch AdvancedGrassCut 36-kantskærer er en ydedygtig akku-græstrimmer, der giver dig en særdeles kraftfuld klipning og resultater af høj kvalitet. Denne kantskærer arbejder med et lithium-ion, der er kendt for at være let og for at yde lang batteritid og holdbarhed. Den kan ikke justeres i højden, men det er stadig nemt at håndtere maskinen, da det ekstra greb kan indstilles, så både position og vinkel passer perfekt til den arbejdsposition, du ønsker. Vær dog opmærksom på, at sikkerhedsknappen sidder i venstre side på denne model. Derfor er den også mere velegnet til højrehåndede.

Denne model fungerer med et effektivt totrådssystem, der uden problemer klipper igennem tykt græs. Desuden er den designet med en halvautomatisk trådfremføring, så du ikke bliver afbrudt midt i arbejdet. Det er supernemt at skifte mellem trimning og klipning af kanter ved at trykke på en enkelt knap, som sidder på hovedet. Du vil også sætte pris på dens lave vægt på kun 2,9 kilogram. Den har en god bred klippebredde på 30 centimeter. Nyd en særdeles effektiv klipning og trimning uden at være begrænset af et elkabel.

Type: Håndholdt græstrimmer Strømkilde: Batteridrevet Spænding i volt (V): 36 V Effekt i watt (W): Ikke relevant Arbejdsbredde i centimeter (cm): 30 cm Omdrejninger i minuttet (OPM): 8.300 OPM Driftstid i minutter (min): Ikke angivet Opladningstid i minutter (min): 70 min Lydniveau i decibel (dB): 74 dB Vægt i kilogram (kg): 2,9 kg

Guide Sådan vælger du den bedste kantklipper

 
Makita_DUR181Z-transformed.png

Makita DUR181Z

Gardena_EasyCut_450-25-transformed.png

Gardena EasyCut 450/25

Makita_DUR368LZ-transformed.png

Makita DUR368LZ

Ryobi_OLT1832-transformed.png

Ryobi OLT1832

Bosch-AdvancedGrassCut-36.png

Bosch AdvancedGrassCut 36

TestScore TestScore
Info
- - - - -
Type Håndholdt græstrimmer Håndholdt græstrimmer Håndholdt græstrimmer Håndholdt græstrimmer Håndholdt græstrimmer
Strømkilde Batteridrevet Elektrisk Batteridrevet Batteridrevet Batteridrevet
Spænding i volt (V) 18 V Ikke relevant 36 V 18 V 36 V
Effekt i watt (W) Ikke relevant 450 W Ikke relevant Ikke relevant Ikke relevant
Arbejdsbredde i centimeter (cm) 30 cm 25 cm 35 cm 25-30 cm 30 cm
Omdrejninger i minuttet (OPM) 7.800 OPM 11.800 OPM 3500/5500/6500 OPM Ikke angivet 8.300 OPM
Driftstid i minutter (min) Afhænger af valgte batteri Ubegrænset Op til 36 min afhænger af valgte batteri Op til 35 min afhænger af valgte batteri Ikke angivet
Opladningstid i minutter (min) Afhænger af valgte batteri Ikke relevant Afhænger af valgte batteri Afhænger af valgte batteri 70 min
Lydniveau i decibel (dB) 89 dB 95 dB 99,2 dB 94,2 dB 74 dB
Vægt i kilogram (kg) 2,6 kg 2,5 kg 3,9 kg 2,3 kg 2,9 kg
Tjek billigste pris Set til 705 DKK Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
10-4 På lager
Set til 511 DKK Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon Set til 2.559 DKK Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
happii.dk På lager
Set til 599 DKK Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon
XL-BYG På lager
Set til 896 DKK Pricerunner Button Icon Pricerunner Button Icon

Skal dine kanter stå knivskarpe rundt om græsplænen, så er en kan kantskærer det helt perfekte redskab!

For at vælge den helt rette kantskærer til dig, er det en god idé at overveje dine behov. Hvor stor er din have, som tager længere tid at trimme? Vil du kunne bevæge dig frit rundt i haven uden at være begrænset af en ledning? Det er blot nogle af de ting, du bør vide, inden du anskaffer dig en model.

Du får i vores kantklipper-test de bedste kantskærer på markedet lige nu, men du får naturligvis også de vigtigste information om kantskærere, så du kan vælge den perfekte til dig blandt de alle produkter.

Hvilken type kantklipper du bør vælge

Du kan vælge mellem 3 forskellige typer af kantklippere: batteridrevne, benzindrevne og elektriske kantklippere.

Der er ulemper og fordele ved alle typer, som vi vil se nærmere på her.

I vores kantklipper-test har vi fundet 4 gode batteridrevne og en enkelt kantskærer til græsplæne med elkabel.

Benzindrevet kantskærer

En kantskærer på benzin er den mest kraftige type, du kan få.

Ulempen er dog, at den er tung at bære på, fordi den er udstyret med en tank til benzinen, som du jo også skal bære rundt på.

Til gengæld kan du bevæge dig frit omkring og er ikke begrænset af et kabel.

Fordele
 • Kraftigere motor og velegnet til store arealer med tæt bevoksning med græs og meget ukrudt
 • Ledningsfri
Ulemper
 • Meget tung at bære på
 • Skal bruge benzin
 • Ikke så miljøvenlig
 • Larmer meget mere end andre typer

Batteridrevet kantskærer

Vil du gerne have fordelen af en ledningsfri model, som dog ikke er så tung som den benzindrevne, kunne en batteridrevet model være noget for dig. Den er meget lettere, omend den ikke er helt så kraftig som den benzindrevne.

Den er perfekt til dig, der har en mellemstor eller mindre have.

Den kan naturligvis også bruges til store haver, så skal du nok bare lade op en gang eller to, inden du når hele vejen rundt.

Mange modeller kører dog med deres egne batterier. Det betyder, at du kan udskifte batteriet og vælge en særlig holdbar type. Du kunne altså også købe to batterier, så du bare kan sætte et nyt i, når det første er løbet tør for strøm. På den måde undgår du at skulle vente på, at den lader op igen.

At anskaffe sig en model, der kun bruges med brandets eget batteri har også fordele og ulemper.

Du lægger dig fast på et bestemt brand, så kig også på prisen af batteriet, da det ofte ikke leveres med, men skal købes separat.

Til gengæld er batteriet designet sådan, at du kan bruge det til flere af brandets maskiner. Du kan altså nøjes med at købe et enkelt batteri eller to og bruge det til flere maskiner. Det betyder omvendt dog også, at du også skal kunne lide brandets andre produkter.

Fordele
 • Støjsvag
 • Lettere i vægt end en benzindrevet model
 • Miljøvenlig
 • Ledningsfri anvendelse giver masser af fleksibilitet og bevægelsesfrihed
 • Billigere ved anskaffelse, især hvis du allerede har et batteri fra samme mærke, der passer til.
Ulemper
 • Begrænset driftstid og kortere driftstid end benzindrevne modeller
 • Batteriet kan være dyrt

Elektrisk kantskærer

Hvis du har mange kanter og ikke vil risikere at løbe tør for strøm undervejs, så kunne en elektrisk kantskærer være en bedre løsning for dig.

Du skal ikke tænke på at fylde hverken benzin på eller lade et batteri op. Du sætter den blot i stikkontakten, og så er du klar!

Og ledningen behøver heller ikke være et problem. En god forlængerledning egnet til udendørs brug, kan sagtens afhjælpe dette.

Fordele
 • Billigste type kantskærer på markedet
 • Ingen risiko for at løbe tør for strøm
 • Let i vægt
Ulemper
 • For nogle vil ledningen virke generende

Funktioner

Det er altid godt at sætte sig ind i de forskellige funktioner på et produkt, så du ved, hvad der er vigtigt for dig. Vi giver dig her derfor en god oversigt over de funktioner, som du kan finde på græstrimmere.

Justerbar klippebredde

Ikke alle modeller har en justerbar bredde. Men det er altså praktisk, da du kan klippe og trimme mere præcist, hvis du kan indstille bredden, så den passer til det område, du vil trimme.

Ryobi OLT1832 har for eksempel en justerbar bredde, der kan indstilles til enten 25 eller 30 centimeter.

Plantebeskyttelse

Har du mange bede med masser af smukke planter og blomster og måske også nogle træer stående i haven, er det en god idé at have en plantebeskyttelse på din kantklipper.

Det betyder, at der sidder en skærm i samme bredde som kniven eller snorene roterer, så du ved præcis, hvor langt den klipper.

Du kommer altså ikke ved et uheld til at klippe ind i et frugttræ eller kappe dine fine tulipaner eller roser.

På nogle modeller kan denne beskyttelse tages af. Det kan være en fordel, hvis du skal klippe kanter, hvor der ingen fare er for at klippe ind i noget, men som kan være lidt svær at komme til.

Ergonomisk design

Det kan godt være hårdt arbejde at klippe græs og trimme kanter, da du jo bærer på kantskæreren i længere tid. Der er derfor flere ting, der kan hjælpe til at gøre den mere behagelig at arbejde med.

Og en behagelig arbejdsposition er også alfa og omega for, at du ikke kommer derfra med skader. Så kig godt på, hvilke indstillinger en given kantklipper har.

Justerbart håndtag
På mange af modellerne kan du justere håndtaget. Det er virkelig en fordel af flere grunde.
For det første er det smart at kunne indstille den, så den højdemæssigt passer til dig. Er den for kort, ender du nemlig med at gå med krum ryg, mens du trimmer kanterne, og det er bestemt ikke godt. Det er dog også smart, hvis I er flere om at bruge den. På den måde kan i justere den til hver jeres højde.

Sidst, men ikke mindst, er det praktisk, hvis du skal ind under noget. Det kunne være, at du skal klippe ukrudt under en trampolin eller en havebænk. Hvis du kan gøre skaftet længere, kan du også komme længere ind og klippe græs og ukrudt, så du ikke behøver flytte rundt på de tunge ting i haven. Det er også bedre for din ryg!

Justerbar hovedvinkel

Det er ligeledes smart at kunne indstille hovedet i forskellige vinkler. Det gør det muligt at dreje og vinkle den i stedet for at skulle bøje i kroppen og stå i underlige stillinger for at kunne klippe bestemte områder. Nogle modeller kan sågar vinkles sådan, at hovedet står på siden, så siden er parallelt med kanten. Det kan gøre det hele meget nemmere.

Vibrationsdæmpning

En græstrimmer kan godt afgive ret kraftige vibrationer. Det er i sig selv ikke nødvendigvis et problem, men disse vibrationer forplanter sig selvfølgelig til din krop. Så hvis du bruger den i længere tid ad gangen, eller i forvejen måske har problemer med albue og skuldre, er det rigtig smart at vælge en model med vibrationsdæmpning.

Premium modellen i vores græstrimmer-test Makita DUR368LZ er netop udstyret med denne funktion.

Bæresele

En bæresele er en virkelig smart måde at aflaste både ryg, nakke og arme. Du bærer selen over skuldrene, mens græstrimmeren placeres i den. Det vil altså sige, at vægten fordeles mere ligeligt, hvilket er mere skånsomt for dig.

Automatisk fremføring

En nylonsnor på en kantklipper kan knække. Når det sker, skal du manuelt forlænge tråden, så du igen har nok til at klippe med. Det kan godt være irriterende med sådanne afbrydelser.

Derfor er nogle græstrimmere designet med en automatisk trådfremføring. Så klarer maskinen det helt af sig selv, og du slipper for at afbryde arbejdet. Smart!

Lidt om lydniveau

Du kan ikke undgå, at din græstrimmer larmer ved anvendelse. Men du kan til gengæld have indflydelse på, hvor meget du vil larme.

Hvis du bor i et tætbygget område med mange naboer omkring, er det helt sikkert bedre at investere i en lydsvag model.

Som nævnt tidligere er de elektriske og batteridrevne modeller mere lydsvage end de benzindrevne kantklippere.

Plastkniv eller nylonsnor?

Nogle græstrimmere bruger en skæreteknik med en plastkniv, mens andre bruger en snor fremstillet i nylon. Hvilken du bør vælge, afhænger i stor grad af, hvordan din have ser ud, og hvad den indeholder.

Plastkniven er mere kraftig og derfor også mere effektiv. Derfor egner den sig til en tæt og kraftig bevoksning. Plastkniven er også mere holdbar under brug.

Nylonsnoren er tyndere og arbejder mere højere omdrejninger i minuttet. Den er ideel, hvis du har en have med en alminde mængde ukrudt, og når du skal være mere præcis i din trimning eller klipning. Hvis dit mål er meget skarpe kanter, så er det denne, du skal gå efter.

Sådan skifter du tråden i din græstrimmer

Snoren er dog lidt mere skrøbelig end plastkniven og kan godt knække. Det gør ikke så meget, da du bare kan skifte den ud, hvis det bliver nødvendigt.

Det gør du sådan her:

 • Spænd trimmerhovedet fast, så du har udsyn til det roterende element.
 • Lås det roterende element med eksempelvis en unbrakonøgle, så du ikke risikerer, det begynder at rotere, mens du er i gang.
 • Åbn for hylsteret.
 • Tag delen med snoren ud af græstrimmeren.
 • Fjern det resterende af den gamle snor.
 • Klip den nye snor til.
 • Snor derefter snoren om legemet. Sørg for, at du snor den i den rigtige retning i henhold til dens roterende bevægelser.
 • Fastgør enderne.
 • Sæt det hele på plads igen.
 • Enderne skal kunne ses komme ud af den roterende del.
 • Luk forsvarligt.

Det var da ikke, slemt vel? Du er nu klar til at gå i gang med trimningsarbejdet igen!

FAQ

Hvilken kantklipper er bedst i test?

Den bedste kantklipper i test er Makita DUR181Z. Den har en bred klippeflade og let i vægt. Du kan desuden justere skaftet og hovedet. Kantskæreren har også en beskyttelse mod overophedning. Og dine naboer vil glæde sig over det lave støjniveau.

Skal jeg vælge en batteridrevet eller elektrisk kantklipper?

Det afhænger af din personlige præference, da der er fordele og ulemper ved begge. De er begge lette i vægt. En batteridrevet giver dig mere bevægelsesfrihed, da den er ledningsfri, mens en elektrisk kantklipper er billigere ved anskaffelse.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×