Kaffemaskine med timer (test): Her er de bedste

Er der nærmest ikke noget bedre for dig end den daglige kop kaffe? Og trænger du til en ny kaffemaskine? Så skal du læse med her, hvor vi gennemgår de 6 bedste kaffemaskiner med timer.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Philips Grind & Brew HD7769
TESTVINDER

Philips Grind & Brew HD7769

Friskmalet kaffe er, hvad du får med Philips Grind & Brew HD7769. Faktisk har du mulighed for at vælge mellem to typer af bønner, da kaffemaskinen er udstyret med en dobbelt beholder. Takket være timeren…

Philips Grind & Brew HD7769 1

Philips Grind & Brew HD7769

Electrolux EKF7800 Expressionist 2

Electrolux EKF7800 Expressionist

Hamilton-Beach-The-Scoop-49980-SC-transformed 3

Hamilton Beach The Scoop 49980-SC

Siemens TC86303 4

Siemens TC86303

Philips Grind & Brew HD7767 5

Philips Grind & Brew HD7767

Emerio CME-121773 6

Emerio CME-121773

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Kaffe til morgen, middag og aften er meget almindeligt hos mange danskere. For vi elsker kaffe! Og er din nuværende kaffemaskine ved at stå af, skal du selvfølgelig have en ny, så du altid kan have frisk kaffe klar på kanden. Og hvorfor så ikke købe en kaffemaskine med timer, nu hvor du er i gang? Den giver dig nemlig mulighed for at vågne op til eller komme hjem til en friskbrygget kande kaffe.

Er det noget for dig, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig udvalgt en god håndfuld kaffemaskiner med timer, som alle er de bedste af sin slags på markedet lige nu. Så vil du gerne have det bedste af det bedste, er chancen for at finde den her ret god.

Kaffemaskiner med timer er der mange af. Men de helt gode af slagsen kan straks være sværere at finde. Vi har dog gjort forarbejdet for dig og kan således herunder præsentere dig for de 6 bedste kaffemaskiner med timer.

Hvad der gør dem til de bedste kaffemaskiner, uddyber vi i beskrivelsen af hver enkelt model, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at vælge den kaffemaskine, der passer dig bedst.

Under hver model fremhæver vi også ulemper og fordele, så du er helt og aldeles bevidst om, hvad du får hjem og stå i køkkenet, hvis du ender med at købe en af modellerne. Vil du gerne vide mere om de enkelte modeller, end det vi fortæller i beskrivelserne, kan du altid klikke dig direkte videre til de forhandlere, som vi linker til.

Rigtig god “kaffejagt”!

Philips Grind & Brew HD7769

Philips Grind & Brew HD7769
Fordele
 • pros-icon.svg Todelt beholder til bønner
 • pros-icon.svg Timer
 • pros-icon.svg Integreret kaffekværn
Ulemper
 • cons-icon.svg En dyr kaffemaskine

Detaljeret gennemgang

Friskmalet kaffe er, hvad du får med Philips Grind & Brew HD7769. Faktisk har du mulighed for at vælge mellem to typer af bønner, da kaffemaskinen er udstyret med en dobbelt beholder. Takket være timeren kan du også vågne op til duften af friskbrygget kaffe.

Med Philips kaffemaskinen her bliver du aldrig træt af kaffe. For den todelte beholder til bønner gør det nemlig muligt at opbevare to slags kaffebønner. Dermed kan du nemt og hurtigt vælge den type, som passer bedst til dagen og dit humør. Du kan selvfølgelig også lave en blanding og få det bedste af begge verdener ved at vælge begge dele.

Smart styrkevælger

Philips kan det der med kaffemaskiner. På denne model er der derfor også en smart styrkevælger, som gør det muligt for dig at justere styrken på din kaffe fra mild til medium eller helt stærk kaffe. Sammen med bønnekværnen gør det kun kaffeoplevelsen endnu bedre og mere spændende. Der skal derfor rigtig meget til for, at du når at blive træt af kaffen med denne kaffemaskine fra Philips.

Vågn op til fryskbrygget kaffe

Kaffemaskinen har selvfølgelig også en smart timer, som giver dig mulighed for at vågne op til en friskbrygget kande kaffe, hvis det er det, du har lyst til. Det er bare at hælde vand på maskinen, hælde bønner i og indstille timeren. Så kan du enten blive vækket eller vågne op til friskbrygget kaffe. Det er kun fantastisk, da du dermed ikke først behøver stå op for at kunne brygge en kande kaffe!

Electrolux EKF7800 Expressionist

Electrolux EKF7800 Expressionist
Fordele
 • pros-icon.svg Har brugervenlig timer
 • pros-icon.svg Giver mulighed for justering af indstillinger
 • pros-icon.svg Har et indbygget vandfilter
Ulemper
 • cons-icon.svg En kaffemaskine i den lidt dyre ende

Detaljeret gennemgang

Electrolux EKF 7800 Expressionist er en lækker og moderne kaffemaskine. Dertil er den meget holdbar, da den er fremstillet i rustfrit stål. Det skønne ved kaffemaskinen er, at den er udstyret med knapper, som giver dig mulighed for at justere alt fra aroma til brygning.

Med Electrolux kaffemaskinen her kan du altid brygge kaffen efter din lyst og dine betingelser. For med i købet får du et smart LCD display med knapper, som gør det muligt for dig at indstille styrken på kaffen, aromaen og ikke mindst, hvornår den skal brygge. Du kan derfor få serveret den kop kaffe, som du er i humør til på den måde, som du gerne vil have den.

Renere vand med vandfilter

En kop kaffe er ikke god, hvis kvaliteten af vandet heller ikke er det. Derfor er det bestemt en fordel, at denne kaffemaskine fra Electrolux har et indbygget vandfilter. Det filtrerer nemlig vandet og gør det renere. Det betyder med andre ord, at du får en kop kaffe med en blødere smag og mere fremtrædende aromaer. Derudover sørger det også for, at din kaffemaskine ikke kalker til hurtigt.

Ingen bekymringer med autosluk

Denne kaffemaskine med timer har også autosluk. Det er en skøn funktion, som sikrer at kaffemaskinen slukker efter 40 minutter, hvis ikke du selv har gjort det. Dermed skal du ikke være nervøs for, om du fik slukket maskinen. På sigt sparer det dig også for lidt penge på elregningen, hvilket kun er en fordel, da det giver dig råd til endnu mere kaffe.

Hamilton Beach The Scoop 49980-SC

Hamilton-Beach-The-Scoop-49980-SC-transformed
Fordele
 • pros-icon.svg Kan brygge både 1 kop og 12 kopper
 • pros-icon.svg Har et smart design
 • pros-icon.svg En billig kaffemaskine
Ulemper
 • cons-icon.svg En stor kaffemaskine

Detaljeret gennemgang

Hamilton Beach kaffemaskine fortjener på alle måder at være en del af vores test. For den kan ikke kun brygge en hel kande kaffe. Den kan også brygge en enkelt kop, hvilket der ovenikøbet er lavet plads til. Du behøver derfor ikke brygge en halv kande, selvom du kun skal have en enkelt kop.

Med kaffemaskinen her, behøver du ikke brygge en halv kande kaffe for at få til én kop. For den er nemlig udstyret med plads til en kaffekande og en til en kop, så du altid kan brygge det, du har behov for. Det er smart og bæredygtigt. Den justerer helt selv, hvor meget vand og kaffe der skal bruges. Nemt og enkelt.

Smart timer

Med den smarte timer på kaffemaskinen er det muligt at udskyde brygningen i helt op til 24 timer. Du kan derfor sagtens brygge en kop kaffe om fire timer, såvel som om 12 timer, når du igen står op. Det er nemt og smart. Du kan styre timeren ved hjælp af en knap og det smarte display, der er på fronten af kaffemaskinen. Herfra kan du også styre hvilket program og hvilken styrke, kaffen skal brygges efter.

Drik kaffe med forskellig styrke

Som sagt er det også muligt at styre styrken på kaffen. Det gøres nemt og enkelt på en knap. Når du trykker på den, kan du se styrken på displayet. Funktionen sikrer, at du aldrig bliver træt af kaffe, da du i princippet kan brygge en med forskellig smag og styrke hver eneste dag. Det er skønt! Så har du også gæster, som måske ikke er så meget til stærk kaffe, har du mulighed for nemt at styre det – helt automatisk.

Siemens TC86303

Siemens TC86303
Fordele
 • pros-icon.svg Har ledningsopbevaring
 • pros-icon.svg Har timer
 • pros-icon.svg Kaffen bliver ekstra god med AromaSense Plus
Ulemper
 • cons-icon.svg Kaffemaskinen fylder meget

Detaljeret gennemgang

Siemens TC86303 er en vaskeægte TÆNK testvinder. Det blev den i december 2018. Du får derfor her en kaffemaskine, der er fantastisk til at brygge kaffe. Det sikrer det sensorkontrollerede opvarmningssystem blandt andet for, da den giver kaffen den bedste aromaudvinding.

Når du benytter dig af kaffemaskinen her, kan du altid være sikker på, at du får en rigtig god kop kaffe. Det sørger AromaSense Plus nemlig for. Det er en sensor i vandtanken, som effektivt regulerer mængden af vand og ikke mindst bryggetiden. Det giver de mest optimale betingelser for aromaen i kaffen.

Væk med ledningen

Ledninger er irriterende. Men ikke på denne kaffemaskine. For den er nemlig designet til at kunne gemme ledningen væk i kabinettet, når den ikke er i brug. Som om det ikke er nok, kan ledningen også justeres til den ønskede længde. Ledningen kommer derfor på ingen måder til at være irriterende, uanset om du gør brug af den eller ej.

Det er langt fra alle kaffemaskiner, der har denne smarte funktion. Så er en ledning noget, der virkelig kan irritere dig, eller som du synes er en ulempe ved at have den stående i køkkenet, bør du stærkt overveje denne model. Det fungerer ganske nemt og enkelt og giver dig med garanti større glæde i hverdagen (især på de travle morgenener).

Brugervenligt swing-out filter

Når det skal gå hurtigt, skal det helst også være nemt. Det er det med det smarte og innovative swing-out filterholder, som nemt kan svinges ud, sættes et kaffefilter i og svinges tilbage igen. Det er designet til at være ekstra nemt, hvilket kun er en fordel for kaffeelskere som dig.

Som en ekstra lille bonus tager det også kun ganske få minutter for kaffemaskinen at brygge 10 kopper kaffe. Faktisk skal du ikke vente mere end 6 minutter!

Philips Grind & Brew HD7767

Philips Grind & Brew HD7767
Fordele
 • pros-icon.svg Integreret kværn
 • pros-icon.svg Forskellige kaffeindstillinger
 • pros-icon.svg Aroma twister
 • pros-icon.svg Flot design
Ulemper
 • cons-icon.svg Der er ingen ulemper ved denne kaffemaskine

Detaljeret gennemgang

Philips Grind & Brew er en kaffemaskine med timer og og integreret kværn. Du får derfor meget mere end en kaffemaskine, der kan brygge, når det passer bedst ind. Den integrerede kværn maler effektivt bønnerne og giver dig en kaffe med en helt anden intensitet. Så går du også ekstra op i smag, er denne kaffemaskine perfekt.

Når du skal have en kop kaffe, skal den naturligvis også være god. Intet mindre kan gøre det. Denne Philips kaffemaskine med timer funktion sikrer den gode kop kaffe med det, de kalder for aroma twister. Det fungerer med en dyse i kanden, som sikrer, at den indstrømmende kaffe bliver cirkuleret jævnt. Det giver en ensartet aroma, fra du hælder du første kop op, til du tømmer kanden og drikker den sidste tår. Det er dermed slut med en bitter og stærk kop kaffe.

Mere intensitet med kværn

Mange vil mene, at denne er den bedste kaffemaskine på grund af dens fantastiske indbyggede bønnekværn. Den er designet til at give den bedste formalingsgrad og dermed den bedste smag til din kop kaffe. Vil du dog gerne kunne skifte til formalet kaffe, er dette også en mulighed. Så find dine favoritbønner frem og bryg kaffe i stride strømme!

9 maleindstillinger

Philips forkæler dig virkelig med denne kaffemaskine. For med 9 forskellige maleindstillinger af kaffen bliver du aldrig træt af at drikke kaffe – simpelthen fordi du kan få den til at smage anderledes fra gang til gang. Indstillingerne gør det muligt at vælge alt fra fin maling, som giver en lidt stærkere smag, til en grov maling, som giver kaffen en mildere smag. Sammen med en god mælk og lidt skum bliver kaffen nærmest ikke bedre.

Emerio CME-121773

Emerio CME-121773
Fordele
 • pros-icon.svg Kogende vand-funktion
 • pros-icon.svg Timer
 • pros-icon.svg Stor kapacitet
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke aromakontrol
 • cons-icon.svg Kan ikke indstille styrken på kaffen

Detaljeret gennemgang

Emerio kaffemaskine har en smart indbygget vanddispenser, kogende vand-funktion til tedrikkere og en skøn timer. Kaffemaskinen har derfor alt det, der er brug for, hvis du elsker at starte dagen på en god kop kaffe. Det gode og moderne design er blot en ekstra fordel.

Kaffemaskinen her skiller sig ud fra de andre ved at have en funktion til at lave kogende vand. Det er rigtig smart, da du dermed ikke behøver have en elkedel i gang ved siden af, hvis andre i familien gerne vil drikke en kop te. Det giver dig desuden også mulighed for at skifte mellem te og kaffe alt efter, hvad du har lyst til. Du får kogende vand ved blot at klikke på en knap – nemmere bliver det ikke.

Flot og kompakt design

Emerio kaffemaskine passer rigtig godt ind i langt de fleste køkkener takket være dens flotte og kompakte design. Det er et design, der holder, da den er fremstillet i rustfrit stål. Den holder sig derfor også rigtig pæn i lang tid ved rette vedligehold.

Mange kopper kaffe på én gang

Med en kapacitet på hele 1,8 liter, er der mulighed for at brygge rigeligt med kaffe på én gang. Det er den største kapacitet i vores test. Så har du ofte brug for at brygge rigtig meget kaffe ad gangen, egner den sig rigtig godt til det – omvendt er der også mulighed for at brygge rigtig meget varmt vand til tedrikkerne.

Guide

Selvom det burde være simpelt og enkelt at købe en ny kaffemaskine, er der nu alligevel nogle ting, du bør gøre dig af overvejelser. For ved at overveje alt lige fra størrelse til andre funktioner sikrer du dig, at du får en kaffemaskine, der brygger en kop kaffe, som du gerne vil have det. Hver eneste dag.

Vi anbefaler, at du blandt andet overvejer:

 • Kapacitet
 • Autosluk
 • Autodryp
 • Med/uden kværn
 • Design
 • Pris

Det er lidt sjovere at vælge den den bedste kaffemaskine første gang. Så har du også lidt brug for hjælp til overvejelserne, har vi uddybet dem herunder.

Kapacitet/Størrelse

Langt de fleste kaffemaskiner kommer med en kapacitet på omkring 1,25 liter. Men det er ikke alle, der har så stor en kapaciet. Så overvej gerne, hvor meget din kaffemaskine skal være i stand til at brygge fra gang til gang – og hvor mange kopper det svarer til. Det er som regel rarest med en kaffemaskine, der kan brygge 10-12 kopper, så der altid er til at kunne brygge, når der kommer mange på besøg, eller du bare gerne vil have kaffe til hele dagen.

Tag gerne et kig på de kaffemaskiner, vi har nævnt her i vores test, da de alle kan brygge en god slat kaffe ad gangen.

Andre funktioner

En kaffemaskine med timer er fantastisk, men endnu mere fantastisk kan den blive med funktioner som autosluk, drypstop, aftageligt vandfilter, aromatwister og hvad der ellers er af funktioner. Det er en god ide at overveje de ekstra funktioner, da det kan være med til at gøre din oplevelse af kaffemaskinen og kaffen endnu bedre.

I vores test har vi også lagt vægt på at udvælge forskellige kaffemaskiner med forskellige funktioner, så du ikke kun får en god kaffemaskine med timer men en god allround kaffemaskine, der kan lidt af hvert.

Så læs gerne beskrivelserne nøje og klik dig videre til produkterne hos forhandlerne, da det kan give dig et fuldstændigt indblik i den enkelte model.

Pris

Hvad har du råd til at give for en kaffemaskine? Og måske endnu vigtigere: hvor meget har du lyst til at give for kaffemaskinen? Kaffemaskiner med timer behøver ikke være dyre i sig selv, men så snart der kommer ekstra funktioner til, stiger prisen også tilsvarende.

Så gør gerne op med dig selv, hvad budgettet er, så du kan kigge efter kaffemaskiner i det rette prisleje. Det gør også søgningen nemmere for dig, da du dermed kun skal forholde dig til de kaffemaskiner, du rent faktisk har råd til. Vores kaffemaskiner i testen her er alle i forskellige prisklasser. Du er derfor helt sikker på at kunne finde noget.

FAQ

Hvad er en kaffemaskine med timer?

En kaffemaskine med timer gør det nemt for dig at lave en kop kaffe klar til, når du gerne vil have den. Det kan være om morgenen, lige inden du står op eller om aftenen, inden du går i seng. En kaffemaskine timer er nemlig så smart, at den har en funktion, som tillader dig at indstille kaffemaskinen til at brygge, når du har lyst. Selvom det ikke er så avanceret en funktion, er det langt fra alle kaffemaskiner, der har en smart timer. Så ønsker du at kunne planlægge brygningen, til når vækkeuret ringer eller fem minutter inden, du normalt kommer hjem fra arbejde, er det bare med at få fingrene i en kaffemaskine med timer.

Hvilken kaffemaskine med timer er bedst i test?

Det er meget svært at vælge blandt de ovenstående modeller. Derfor kan vi også godt forstå, hvis du ikke synes, det er nemt at vælge blandt dem. Vi kan ikke anbefale en bestemt model, da den bedste kaffemaskine med timer er afhængig af, hvad du har brug for. Selv er vi vilde med modellerne fra Philips med kaffekværn – men har du ikke brug for en kaffemaskine med kaffekværn, er den naturligvis heller ikke det bedste valg for dig. Vi anbefaler derfor, at du bruger godt med tid på at læse de enkelte beskrivelser og eventuelt også specifikationerne ved forhandlerne, da det giver dig et langt bedre udgangspunkt for at vælge den bedste model. Vi er dog sikre på, at du finder den bedste blandt de forskellige kaffemaskiner her i vores test, da de allesammen er rigtig gode.

Hvad koster en kaffemaskine med timer?

Som du kan se her i vores kaffemaskine test, er det meget forskelligt, hvad kaffemaskiner med timer koster. Det er ikke så meget timeren, der afgør hvad kaffemaskinen koster. I stedet er det alle de andre funktioner og ikke mindst designet, der er afgørende for, hvor meget modellen koster. For ønsker du f.eks. en kaffemaskine med timer og integreret kværn, koster den naturligvis mere end en, der ikke har denne ekstra funktion. Dog behøver du ikke skulle hoste op med en masse penge for at få en kaffemaskine med timer. De fås i mange forskellige prisklasser, så vælg gerne den fra vores test, som passer bedst til din økonomi.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×