Kaffemaskine med termokande test: Find de bedste her

Vil du gerne have kaffen med på farten? Eller være sikker på, den holder sig varm hele dagen? Så skal du se nærmere på vores test af kaffemaskiner med termokande, da vi guider dig til de 7 bedste kaffemaskiner, du kan få lige nu.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Moccamaster KBGT 741 Termo
TESTVINDER

Moccamaster KBGT 741 Termo

Moccamaster er masteren inden for kaffemaskiner. Denne Moccamaster med termokande er ingen undtagelse, da den kombinerer lækkert design med brygning af en perfekt kop kaffe. Det er der garanti for, da den er godkendt af…

Moccamaster KBGT 741 Termo 1

Moccamaster KBGT 741 Termo

Philips Café Gaia HD7546/20 3

Philips Café Gaia HD7546/20

Severin Termokaffemaskine med indbygget kværn 5

Severin Termokaffemaskine med indbygget kværn

Philips Daily Collection HD7474 7

Philips Daily Collection HD7474

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Er kaffen en fast del af din dag både på arbejde og i fritiden, kan det være godt givet ud at investere i en kaffemaskine med termokande. For den kan nemlig ikke kun brygge en kande kaffe ligesom alle andre maskiner. Den kan også holde kaffen varm hele dagen og give dig mulighed for at tage den med dig overalt.

Den tanke er vi selv ret vilde med, og derfor har vi brugt en rum tid på at finde frem til de bedste kaffemaskiner med termokande. For hvorfor gå ned på kvaliteten, når kaffe er det, du ser frem til hver eneste dag? Så vil du ikke lade dig nøjes med en billig eller tilfældig model, giver vi dig herunder et grundigt og overskueligt indblik i de bedste modeller, der er lige nu.

Kaffemaskiner er ikke det, der er mindst af. Tværtimod. Men, der er ingen grund til at bruge tid på mange timers research på nettet for at finde de bedste kaffemaskiner med termokande, da vi allerede har gjort forbejdet.

Efter længere tids research, sammenligninger af uvildige tests og ikke mindst undersøgelser af forbrugeranmeldelser, er vi nået frem til, at de 7 nedenstående kaffemaskiner giver den bedste kaffe og den bedste oplevelse.

Nedenfor giver vi dig et indblik i fordele og eventuelle ulemper ved hver model, så du har det bedste udgangspunkt for at sammenligne dem og vælge ud fra det, du synes er bedst. Vi fremhæver også de bedste features på de enkelte kaffemaskiner, så det bliver endnu nemmere for dig at vælge én ud blandt dem alle.

Falder du pladask for en af kaffemaskinerne, kan du nemt og enkelt klikke dig direkte videre til forhandleren af kaffemaskinen. Her vil der også fremgå flere oplysninger om kaffemaskinen, og hvad du kan forvente dig af leveringstid. Der er derfor ikke længere langt til din nye kaffemaskine.

Rigtig god læsning!

Moccamaster KBGT 741 Termo

Moccamaster KBGT 741 Termo
Fordele
 • pros-icon.svg Godkendt af European Coffee Brewer Center
 • pros-icon.svg Stilrent design
 • pros-icon.svg God kapacitet
 • pros-icon.svg Autosluk
Ulemper
 • cons-icon.svg Kan ikke kværne kaffebønner

Detaljeret gennemgang

Moccamaster er masteren inden for kaffemaskiner. Denne Moccamaster med termokande er ingen undtagelse, da den kombinerer lækkert design med brygning af en perfekt kop kaffe. Det er der garanti for, da den er godkendt af European Coffee Brewer Center.

Moccamaster Termo er en god kaffemaskine, fordi den er godkendt af ECBC. Det betyder, at kaffemaskinen lever op til de europæiske standarder for brygningen af en kop kaffe. Du kan derfor altid være sikker på at vågne op til en god og lækker friskbrygget kaffe med modellen her. Det bedste er, at det kun tager 6 minutter.

Lækkert og tidløst design

Når snakken falder på en Moccamaster, er det ikke til at komme udenom designet. For det er bare altid lækkert og brugervenligt, hvilket også er tilfældet ved kaffemaskinen her. Den passer godt ind i ethvert køkken og har et design, som man ikke har noget imod at lade stå fremme – heller ikke om 5 år.

10 års garanti

Kaffemaskinen her har hele 10 års garanti ligesom alle andre modeller hos Moccamaster. Du får derfor det bedste ud af din kaffe og kan være helt sikker på, at det faktisk er en maskine, der holder. Det særlige ved Moccamaster er også, at alle kaffemaskiner er håndlavet, samlet og ikke mindst individuelt testet. Det er, hvad der giver den høje kvalitet.

Der er altid som udgangpunkt 5 års garanti på bryggeenheden, som du kan forlænge til 10 år ved at registrere din kaffemaskine på deres hjemmeside.

Fordele
 • pros-icon.svg Har afkalkningsprogram
 • pros-icon.svg Har aromakontrol
 • pros-icon.svg Har timer med display
Ulemper
 • cons-icon.svg Er ikke godkendt af ECBC

Detaljeret gennemgang

Med en Melitta Aroma Therm Deluxe får du både innovative funktioner og brugervenlighed helt i top. Timeren giver dig blandt andet mulighed for at stå op til friskbrygget kaffe. Takket være Aroma Premium teknologi, bevares aromaerne også og giver dig en god start på dagen med en god kaffe.

Denne Melitta kaffemaskine med termokande er en ret smart en af slagsen, da du kan sætte den i gang med at afkalke ved et tryk på en knap. Det gør det fantastisk nemt at afkalke kaffemaskinen, når det er ved at være tid.

Aftagelig vandbeholder

Med Melitta er det nemt og hurtigt at fylde vand på kanden, da det er muligt at tage vandbeholderen af og med over til håndvasken. Det gør det noget nemmere at fylde kaffemaskinen – og gør det også muligt at fylde den uden at spilde over det hele. Den tåler desuden også at gå i opvaskemaskinen.

Timer giver dig kaffe, når du har lyst

Du bhøver ikke længere stå før op, når du skal have en kop kaffe om morgenen. For Melitta kaffemaskine gør det muligt at time brygningen. Du kan derfor indstille den til at gå i gang med at brygge, lige inden du skal op. Og hvad bedre er der end at stå op til duften af friskbrygget, god kaffe?

Med denne model får du altså en kaffemaskine med timer og termokande. Så bliver det ikke bedre.

Philips Café Gaia HD7546/20

Philips Café Gaia HD7546/20
Fordele
 • pros-icon.svg Har opbevaringsrum til ledning
 • pros-icon.svg Holder kaffen varm i mere end to timer
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke timer

Detaljeret gennemgang

Philips Café Gaia er en fremragende kaffemaskine med termokande, da dens teknologier brygger fremragende kaffe og dets design gør den attraktiv at have stående. Termokanden sørger for, at aromaerne og temperaturen bevares i mere end 2 timer.

Kaffen holder sig varm i flere timer takket være den effektive termokande. Det kan den, fordi den har en smart lås, der ikke lader varme eller aroma slippe ud af termokanden. Du kan derfor godt brygge dig en kande kaffe og nyde den et par timer senere ude i solen eller i pausen på arbejdet.

Smart opbevaringsrum

Philips kaffemaskine med termokande kan ikke kun brygge kaffen perfekt. Den kan også gøre det nemmere at håndtere selve kaffemaskinen, da den har et kabelopvaringsrum på bagsiden. Overskydende kabel kan derfor nemt gemmes væk, så det ikke fylder og ser grimt ud, når du ikke gør brug af din maskine.

Kaffemaskinen slukker automatisk med autosluk

Når nu termokanden kan holde kaffen varm i flere timer, er der ingen grund til, at kaffemaskinen står tændt. Du behøver ikke engang selv at huske at slukke den, når den er færdig med at brygge kaffe, da funktionen “auto-off” sørger for at slukke for den med det samme. Det er både mere sikkert for dig, men er også godt for energiforbruget og dermed din pengepung.

Fordele
 • pros-icon.svg Mange bryggeformer
 • pros-icon.svg Flot design
Ulemper
 • cons-icon.svg Har en lille termokande

Detaljeret gennemgang

Sage er en kaffemaskine med termokande, der er eminent til at brygge en god filterkaffe. Det er ikke tilfældigt, da kaffemaskinen har udmærket sig som SCA-kaffemaskine som en af de første af sin slags i hele verden. Det betyder, at kaffen er brygget efter særlige standarder, som kun få kaffemaskiner med termokande kan.

Selvom Sage ikke er så kendt et mærke, når det kommer til kaffemaskiner med termokande, så må du ikke tage fejl. For det er nemlig en rigtig god kaffemaskine. Det er den, da den har præcis temperaturregulering og derfor kan holde temperaturen konstant under hele brygningen. Den er også eminent til slow coffee, da langt de fleste filtertragte passer. Der medfølger desuden et cone filter og flat bottom filter, som du kan bruge alt efter, hvad du er til. Termokanden holder naturligvis også kaffen varm i flere timer.

Bryg en kold kop kaffe

Det virker måske lidt ulogisk at sætte en kaffemaskine med termokande til at brygge en kold kop kaffe. Men det er, hvad den blandt andet er i stand til at gøre. Cold Brew er nemlig en af de egenskaber, som den særligt udmærker sig på. Det er 1 ud af 6 forskellige bryggeformer, hvoraf resten er My Brew, Gold, Fast, Strong og Over Ice. Er du derfor til kold kaffe eller iskaffe af og til, er det muligt at brygge med denne maskine.

Det gør den noget mere interessant sammenlignet med en traditionel kaffemaskine.

Severin Termokaffemaskine med indbygget kværn

Severin Termokaffemaskine med indbygget kværn
Fordele
 • pros-icon.svg Har kaffekværn
 • pros-icon.svg Bruger genanvendeligt kaffefilter
 • pros-icon.svg Har touch display
Ulemper
 • cons-icon.svg Den har en lille termokande (kun 8 kopper)
 • cons-icon.svg Det er en dyr maskine

Detaljeret gennemgang

Med en Severin kaffemaskine med termokande, kommer du ikke til at mangle noget. Den har nemlig alt det, du drømmer om ved en kaffemaskine. Det tæller blandt andet end kaffekværn, et touch-display og en silent-funktion. Det er på alle måder en smart og lækker kaffemaskine.

Med Severin kan du brygge kaffe, som du allerbedst kan lide den. For i modsætning til en traditionel kaffemaskine og de øvrige kaffemaskiner med termokande i testen her, kan du justere kaffen efter din smag. Kaffekværnen tillader nemlig variabel malningsgrad af bønnerne. Hvordan du ønsker styrken, kan du nemt indstille på det brugervenlige touch display.

Brygger kaffe i stilhed

Det er dejligt, når det kun er duften af kaffe, du skal forholde dig til. Det er muligt med denne kaffemaskine, da den har en Silent-funktion. Den er synlig på displayet og slår ved et tryk lydsignalerne fra. Det er især dejligt om morgenen eller om aftenen, hvor roen er det, du gerne vil nyde.

Genanvendeligt kaffefilter

Severin kaffemaskine gør det muligt for dig at spare nogle penge og gøre noget godt for miljøet, da modellen er med genanvendeligt kaffefilter. Du kan derfor bruge kaffefilteret om og om igen, så længe du blot husker at skylle og vaske det.

Fordele
 • pros-icon.svg Nem betjening
 • pros-icon.svg Billig maskine
 • pros-icon.svg Tidløst design
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke timer
 • cons-icon.svg Har ikke kværn
 • cons-icon.svg Har ikke aromakontrol

Detaljeret gennemgang

Melitta Easy Therm er en simpel og enkel kaffemaskine med termokande. Den brygger kaffen, som man forventer det og sørger for at holde kaffen varm over flere timer, så du også kan nyde den senere på dagen. Det simple design gør den nem at betjene.

Med Melitta Easy Therm er der ingen dikkedarer eller slinger i valsen, da den brygger kaffen, som man forventer det ved en god kaffemaskine. Den er havnet her i vores test, fordi den altid brygger en velsmagende kaffe og fordi, den er simpel at bruge. Er det, hvad du leder efter, og har du ikke brug for smarte funktioner, er denne maskine perfekt til dig.

Varm kaffe i flere timer

Det er dejligt at kunne have varm kaffe ved hånden uden at skulle bekymre sig om at gå fra en tændt maskine. Sådan er det med Melitta kaffemaskine med termokande, da den effektivt formår at holde varmen inde.

Philips Daily Collection HD7474

Philips Daily Collection HD7474
Fordele
 • pros-icon.svg Simpel at bruge
 • pros-icon.svg God til mindre køkkener
 • pros-icon.svg God termokande
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke smarte ekstra funktioner eller features

Detaljeret gennemgang

Med Philips Daily Collection kaffemaskine, får du en pålidelig maskine i et kompakt og smart design, der passer ind i langt de fleste køkkener. Du får også en effektiv termokande og drypstop-funktion, som sikrer at kaffen ikke spildes, selvom maskinen ikke er færdig med at brygge.

En kaffemaskine behøver ikke have et væld af funktioner for at være i stand til at brygge god kop kaffe. Kaffen bliver rigtig fin med god smag af aromaer med denne maskine, da den brygger kaffen, som den skal. Det tager ikke meget mere end 6 minutter, fra du sætter den i gang, til du kan hælde kaffen over i kaffekoppen.

Kaffe termokande i rustfrit stål

Når den er færdig med at brygge kaffe ned i termokanden, sørger den for at holde kaffen varm i mange timer. Du kan derfor sagtens gå i gang med at lave noget andet og vende tilbage, når det er tid til en kop. Du kan også tage den med dig, så du altid har varm kaffe lige ved hånden.

Alt i alt er det en rigtig fin maskine, som leverer det, den skal – nemlig velsmagende kaffe.

Guide

Inden du kaster dig over købet af en eller flere kaffemaskiner med termokande, anbefaler vi, at du gør dig nogle overvejelser inden. Det hjælper dig ikke kun med at finde den rette kaffemaskine, men sikrer også, at du bliver klar over dine behov og køber din nye kaffemaskine efter det.

Vi anbefaler, at du gør dig følgende overvejelser:

 • Hvilken type kaffemaskine, vil du gerne have?
 • Hvilke funktioner er nødvendige?
 • Har du krav til størrelsen eller kapaciteten?
 • Hvad tillader din pengepung?

Med disse overvejelser bliver du godt klædt på til at købe den rette kaffemaskine fra vores test.

Type kaffemaskine

Når du kigger på kaffemaskiner, giver det god mening at overveje, hvilken type du godt kunne tænke dig. Er en kaffemaskine med termokande det helt rette, eller ønsker du egentligt en maskine, der er helt traditionel? Dertil kan du også overveje, om du gerne vil have en, der kan kværner bønner eller ej, da det igen er en helt tredje type.

Det er bestemt ikke nemt, men det gør købet meget nemmere, da du dermed indskrænker udvalget.

Funktioner

Hvilke funktioner vil du sætte pris på, at din nye maskine har? Det er ikke helt uvæsentligt at spørge dig selv om, da der er stor forskel på dette bare i de maskiner, vi har udvalgt i vores test.

Overvej hvilke funktioner den skal have såsom:

 • Timer
 • Autosluk
 • Drypstop
 • Aromakontrol
 • Silence-funktion
 • Flere bryggeformer
 • Aftagelig vandbeholder
 • Justering af kaffestyrke

En kaffemaskine kan nemt gå hen og blive en avanceret gadget med mange funktioner. Så overvej gerne nøje, hvad du synes er nødvendigt, og hvad du reelt kommer til at bruge. Det gør din søgning meget mere overskuelig.

Størrelse/kapacitet

Skal den kunne brygge 12 kopper kaffe? 10 kopper kaffe? Eller 1 ad gangen ved et tryk på en knap? Kapaciteten på kaffemaskinerne her i vores test er meget den samme, men varierer alligevel en smule ved nogle af modellerne. Tænk derfor gerne over, hvad du synes, der er rart i hverdagen. Den skal gerne kunne brygge det, der passer til dit behov. Vi anbefaler, at du som udgangspunkt går efter en, der kan brygge 10 kopper, da det er meget standard og passer til den typiske forbruger.

Overvej også gerne størrelsen på selve kaffemaskinen, så du er sikker på, at du har plads til at have den stående i dit køkken. Nogle af modellerne i vores test er meget kompakt bygget, så de passer ind i små køkkener, mens andre i højere grad er bygget med hensyn til et flot design og måske derfor også fylder mere. Du kan altid se, hvor meget den enkelte model fylder ved at klikke dig videre til forhandleren.

Pris

Hvad har du råd til? Det er en overvejelse, du er nødt til at gøre dig, da der er stor forskel på, hvad kaffemaskiner koster. I denne test er der f.eks. kaffemaskiner til få hundrede kroner samt til et par tusinde kroner. En dyrere maskine har typisk nogle flere og mere avancerede funktioner, mens de billige er mere simple og enkle. Det er bestemt ikke nemt, men vælg efter, hvad du har brug for og ikke prisen, hvis det er muligt. Det bliver du mest glad for.

Hvis du er i tvivl om, hvad du gerne vil give for en maskine, kan du altid sammenligne de forskellige modeller, når du klikker dig videre til forhandleren og kan se prisen. Det gør det måske lidt nemmere for dig at sammenligne, hvad du får for pengene.

FAQ

Hvilken kaffemaskine med termokande er bedst?

Kaffemaskinen fra Severin er et meget godt bud på den kaffemaskine, der er bedst. Men, det er også en kaffemaskine, der stort set kan det hele, og som især er egnet til de lidt mere nørdede eller inkarnerede kaffedrikkere. Så hvis du er meget glad for kaffe og godt kan lide at eksperimentere og ikke nødvendigvis drikke den samme type af kaffe hver dag, anbefaler vi varmt denne model. Det er dog bedre, at du vælger den model, som passer til dine behov. For kommer du ikke til at bruge funktionerne, er det blot spild. Til gengæld kan vi godt garantere, at du uanset valg af model fra vores test får en kaffemaskine, der brygger en fantastisk kop kaffe.

Hvad er en kaffemaskine med termokande?

En kaffemaskine med termokande er ganske enkelt en kaffemaskine, der brygger direkte ned i en termokande i stedet for en glaskande som ved andre modeller. Med til termokanden hører der selvfølgelig et låg, som du kan bruge til at forsegle kanden med, så du kan tage den varme og friskbryggede kaffe med dig. Der er stor forskel på, hvor store termokanderne er, og hvordan de designmæssigt ser ud. Dog er fælles for alle termokander til kaffemaskiner, at de effektivt holder din kaffe varm, så du kan skænke dig selv en kop, når trangen melder sig. Husk dog på, at du ikke bare kan benytte din almindelige termokande i kaffemaskinen, da den ikke er konstrueret til at kunne tåle varmen fra varmelegemet.

Hvorfor er det smart at have en termokande?

Det er smart at have en termokande til din kaffemaskine, hvis du er fan af kaffe og drikker det flere gange om dagen hver dag. Den gør det nemlig muligt for dig at holde den friskbryggede kaffe fra morgenen varm det meste af dagen. Så vil du gerne kunne skænke dig en kop kaffe om formiddagen og til frokosten, uden at skulle brygge en ny kande kaffe, er det bare en rigtig smart løsning. Men den giver dig også mulighed for at tage kaffe med dig på udflugter sammen med familien, da den holder tæt og sørger for, at aromaerne forbliver i kaffen. Når du investerer i en kaffemaskine med termokande, er det som at have 2-i-1, da du slipper for at købe en termokande ved siden af kaffemaskinen. Og det er virkelig smart!

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×