Bedste Kaffemaskine med kværn TEST: Se de bedste 7 modeller

Elsker du kaffe? Men kan du bedst lide kaffe, der smager af lidt mere? Det er netop, hvad du kan få med en kaffemaskine med kværn. I denne test gennemgår vi således de 7 bedste kaffemaskiner med kværn, så du kan nyde en rigtig god kop kaffe hver eneste dag.

De 7 udvalgte modeller

Artikel af Miklas

Kaffe er en skøn og lækker drik, når den smager godt. Det kan du være sikker på, at den gør med en kaffemaskine med kværn, da den gør det muligt først at male bønnerne, når kaffen skal brygges. Det giver en helt anden aroma, som du med det samme vil kunne smage.

Så drømmer du om at finde den helt perfekte kaffemaskine med intregreret kværn, er du kommet det helt rette sted. Vi er nemlig også vilde med kaffe og har derfor gjort et stort forarbejde på dine vegne for at finde frem til de bedste af de bedste kaffemaskiner med kværn.

Selvom du gerne vil have den bedste kaffemaskine til din daglige kop kaffe, er det ikke noget, du behøver bruge en masse tid på at finde frem til. Vi har nemlig brugt en masse tid på at gennemgå markedet for kaffemaskiner med kværn. Det er blevet til i alt 7 forskellige kaffemaskiner, som hver især har forskellige egenskaber, men alle brygger en fantastisk kop kaffe.

Kaffemaskinerne er på ingen måder tilfældigt valgt ud, da vi har researchet os gennem uvildige tests og læst et hav af forbrugeranmeldelser. Falder du derfor pladask for en af modellerne, kan du roligt bestille den hjem med det samme, da du får det bedste af det bedste for dine penge.

For at give dig det bedste udgangspunkt for at sammenligne modellerne, har vi fremhævet fordele og ulemper samt de egenskaber, kaffemaskinerne hver især har. Mangler du stadig lidt information efter det, har du muligheden for at klikke dig direkte videre til producenten, hvor yderligere specifikationer vil fremgå.

Leder du efter en almindelig kaffemaskine? Så læs vores kaffemaskine test her.

Det mener vores produkteksperter

Siemens EQ-9 Plus Connect er ren forkælelse for dig, der elsker kaffe. For med modellen her får du en lydsvag og fuldautomatisk espressomaskine med keramisk kværn og brygning af bedste kvalitet. Magien sker ved blot et tryk på en knap.

Med modellen her fra Siemens kan du altid få din kaffe, som du bedst kan lide den. Også hvis du foretrækker forskellige typer af kaffe i løbet af dagen. For med det smarte IndividualCoffee System kan kaffemaskinen gemme navne og præferencer på dig og andre brugere. Den husker alt lige fra styrke og kopstørrelse til om kaffen skal være med eller uden mælk. Det bedste er, at du kun behøver trykke på en knap.

Nem rengøring med autoMilk Clean

Elsker du kaffe, men er du ikke tilhænger af rengøring? Så har Siemens heldigvis gjort det nemt for dig med denne espressomaskine med kværn, da den selv kan rengøre mælkesystemet. Det sker med et fuldautomatisk damprengøringssystem, der rengør maskinen efter brug. Hygiejnen er derfor helt i top samtidig med, at du selv slipper for at gøre det.

Integreret kaffekværn i høj kvalitet

Med Siemens EQ-9 er der atid friskmalet kaffe klar. Og med en integreret kaffekværn, der er designet til at male kaffebønnerne forskelligt, får du altid en kop kaffe med maksimal aroma. Foretrækker du at kværne efter din egen smag, kan du også indstille malingsgraden.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Fuldautomatisk
 • plus-circle.svg Med mælkeskummer
 • plus-circle.svg Tilpasning af styrken på kaffen
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Kaffemaskinen kræver en del plads

Det mener vores produkteksperter

Den bedste kaffemaskine med kværn er du meget tæt på at få her, da Philips Grind & Brew HD7769 maler kaffebønnerne til perfektion. Med en dobbelt beholder er det endda også muligt at vælge mellem flere forskellige bønner og at blande dem. Da den også har timer, kan du vågne op til frisk kaffe hver eneste morgen.

Som noget helt anderledes i forhold til mange andre modeller, er denne udstyret med en todelt beholder til bønner. Det gør det muligt at benytte to forskellige slags kaffebønner alt efter, hvad du bedst kan lide på dagen. Det er også muligt at lave en blanding, hvis du gerne vil prøve noget andet. Kværnen er meget effektiv og maler bønnerne, så du får den mest optimale aroma.

Vælg selv styrken på kaffen

En kaffe må endeligt ikke være kedelig. Det bliver den heller ikke med denne model fra Siemens, da den også er udstyret med en smart styrkevælger. Altså kan du justere styrken på din kaffe fra mild til medium eller helt stærk kaffe, hvis du er mere til det. Der venter derfor gode kaffeoplevelser med kaffemaskinen her.

Kaffen er klar, når du kommer hjem

Kunne du godt tænke dig at komme hjem til friskbrygget kaffe? Eller at stå op til duften af kaffe? Det kan du med denne kaffemaskine, da den er udstyret med en smart timer. Altså kan du om aftenen hælde vand på, gøre bønnerne klar og ellers sætte timeren – så står du op til kaffe, når vækkeuret ringer. Det er smart og giver dig et helt andet niveau af komfort.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Dobbelt beholder til hele bønner
 • plus-circle.svg 24 timers timer
 • plus-circle.svg Et flot design
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg En lidt dyr kaffemaskine

Det mener vores produkteksperter

Når det ikke behøver være kompliceret, er Melitta Aromafresh perfekt. For det er en almindelig kaffemaskine, der både giver mulighed for brygning med kaffebønner og formalet kaffe. Vil du derfor gerne kunne skifte mellem begge dele, er det muligt med Melitta.

Det er fantastisk at drikke kaffe, der er brygget fra friskmalede kaffebønner. Men, en gang imellem er det nu også rart bare at kunne sætte et filter i og brygge en kande billig formalet kaffe. Begge dele er muligt, da der kan slukkes for kaffekværnen, hvis du en dag hellere vil brygge formalet kaffe – måske fordi du har lyst, eller fordi du ganske enkelt bare er løbet tør for bønner. Det er smart og nemt.

Indstil malergrad og styrke

Selvom kaffemaskinen ikke er så avanceret som mange andre af modellerne her i vores kaffemaskine med kværn test, er der nu alligevel mulighed for at få lidt variation i den daglige kop kaffe. For det er nemlig muligt at indstille kaffekværnens malegrad samt kaffestyrken. Er du derfor til en mild kaffe en onsdag eftermiddag og en stærk kop fredag morgen inden weekend, er det nemt og hurtigt at indstille den til at brygge det.

Autosluk til en travl hverdag

Det kan glippe at få slukket kaffemaskinen. Men du behøver ikke være nervøs for at glemme det, da kaffemaskinen har autosluk. Den slukker derfor helt automatisk efter 40 minutter, hvis ikke den har været i brug. Du behøver derfor ikke haste hjem, hvis du kommer i tanke om, at den ikke blev slukket på vej ud af døren.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg En billig kaffemaskine med kværn
 • plus-circle.svg Mulighed for bønner og formalet kaffe
 • plus-circle.svg Er med timer
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Beholderen til kaffebønner er lille
 • minus-circle.svg Begrænset med kaffeindstilinger

Det mener vores produkteksperter

Vil du gerne prøve noget nyt med din kaffe? Så er Sage Barista Pro espressomaskine lige noget for dig. For med den kan du helt ubesværet lave kaffe, som du bedst kan lide den. Den er semiautomatisk og brygger en perfekt kop kaffe gang efter gang.

Ønsker du ikke en fuldautomatisk espressomaskine, er det oplagt at gå efter denne semiautomatiske, hvor du skal gøre en lille smule selv for at brygge kaffen. Du har dog også mulighed for at gøre det hele selv, så kaffen bliver præcis, som du gerne vil have den. Den er dog meget nem at bruge og har et meget brugervenligt panel med knapper og display, der gør det muligt at indstille styrke, malergrad og meget mere.

Få perfekt skummet mælk

Selvom den ikke har nogen mælkebeholder, er det nu alligevel muligt at lave den perfekte skummede mælk til din espresso. Den er nemlig udstyret med en mælkeskummer, som i løbet af et kort øjeblik omdanner din mælk til dejligt, varmt skum. Så bliver kaffen ikke bedre.

Et flot og lækkert design

Når nu du skal have en ny kaffemaskine, gør det heller ikke noget, at den samtidig også ser pæn og lækker ud. Det må man sige modellen her fra Sage før, da den er absolut stilren. Går du derfor meget op i, hvordan der ser ud i dit køkken, vil modellen her med garanti være et godt match.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Stor kaffebønnebeholder
 • plus-circle.svg Flot i designet
 • plus-circle.svg Med mælkeskummer
 • plus-circle.svg Forskellige kaffeindstillinger
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg En meget dyr espressomaskine

Det mener vores produkteksperter

Gastroback Grind & Brew Pro 42711 er en vaskeægte testvinder. Det blev den i 2019. Du kan derfor være helt sikker på, at du får en rigtig god kaffemaskine med kværn, når du køber denne model. Med 8 formalingsindstillinger og mulighed for at bruge kaffepulver, er der alletiders mulighed for at lave kaffe, som du bedst kan lide den.

Denne kaffebrygger med kværn er en af de bedste, fordi den har alle de funktioner, man forventer, og fordi den er med termokande. Det giver dig mulighed for at tage kaffen med dig rundt i huset, udenfor eller på udflugter, hvis du har lyst til det. Kaffen bliver brygget direkte ned i termokanden.

Bønner eller pulver? Du bestemmer

Du behøver ikke gå på kompromis med kaffemaskinen her, da den giver dig mulighed for både at brygge kaffe på pulver og på friske bønner. Vil du derfor gerne variere en gang imellem for ikke at køre død i kaffen, er det muligt. Det er nemt at skifte mellem de to forskellige funktioner. Kaffebønnebeholderen har desuden også en rigtig god størrelse for dig, der ofte brygger kaffe.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Mulighed for brygning med både bønner og kaffepulver
 • plus-circle.svg Touch skærm
 • plus-circle.svg Med termokande
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Der er ikke nogen ulemper at finde

Det mener vores produkteksperter

Philips Grind & Brew HD7767 er en almindelig kaffemaskine dog med indbygget kværn som en ekstra og lækker feature. Den er meget effektiv til at kværne og male bønner og brygge kaffen, så aromaerne fra bønnerne bliver udnyttet maksimalt. Går du meget op i, hvordan din kaffe smager, er denne Philips kaffemaskine med kværn et rigtig godt valg.

Selvom den smarte kaffemaskine her fra Philips på mange måder minder om en traditionel kaffemaskine, er den et rigtig godt valg til dig, der gerne vil forkæle dig selv med en ekstra god kop kaffe. For kaffemaskinen er nemlig udstyret med aroma twister, som sørger for at cirkulere kaffen, så der altid er en ensartet aroma. Med andre ord er det slut med en bundslat, der smager bittert.

Mange forskellige kaffeindstillinger

En af de helt store fordele ved denne kaffemaskine er, at den er udstyret med hele 9 forskellige kaffeindstillinger. Du kan derfor altid vælge den smag, som du foretrækker eller helst vil have afhængigt af, hvornår på dagen kaffen skal nydes. Med kaffeindstillingerne er det muligt at få alt lige fra en fin maling med en stærkere smag til en grov maling for en kaffe, der smager mere mildt. Og har du de bedst mulige bønner lige ved hånden, bliver kaffen ikke meget bedre.

Kaffekværn i høj kvalitet

Modellen her er med i vores test, fordi kaffekværnen leverer en rigtig god maling. Der er ingen tvivl om, at kaffekværnen er rigtig god, og at den gang på gang giver en aroma, der er noget udover det sædvanlige. Kværnen er konisk, hvilket giver bønnerne den optimale formalingsgrad og dermed også den perfekte smag til din kaffe.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Forskellige kaffeindstillinger
 • plus-circle.svg Indbygget kaffekværn
 • plus-circle.svg Smart aroma twister
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Der er umiddelbart ikke nogen ulemper at komme efter

Det mener vores produkteksperter

Delonghi Magnifica S er en fantastisk fuldautomatisk kaffemaskine med kværn, der brygger aromafyldt kaffe nemt og enkelt. Du kan brygge både en og to kopper ad gangen og vælge mellem et hav af forskellige bryggemuligheder. Den gode kop kaffe er derfor ikke langt væk med maskinen her.

Delonghi kaffemaskine med kværn er ganske fantastisk, da den brygger kaffe med et enkelt tryk på en knap. Den brygger endda også kaffen, som du allerbedst kan lide den, da du ved at dreje på hjulet kan justere smagen. Men det stopper ikke her. For den har også et manuelt cappucinoværktøj, der er perfekt, til når du skal lave fyldigt skum.

Kaffe med masser af aroma

Kan du godt lide en kaffe med masser af aroma, går du bestemt ikke på kompromis med det med denne espressomaskine. For med den kan du vælge 3 forskellige bryggetemperaturer, 13 indstillinger i kværnen, om aromaen skal være mild eller kraftig, også kan du endda også selv justere vand- og kaffemængde. Med andre ord giver det dig mulighed for at være en vaskeægte barista derhjemme.

Automatisk rensningsprogram

En espressomaskine skal være ren, hvis kaffen skal smage godt. Det kan du være sikker på, den er med modellen her fra Delonghi, da den både har automatisk rensningsprogram og automatisk afkalkningsprogram. Du behøver derfor ikke bruge synderligt med tid på at stå og gøre den ren.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Fuldautomatisk espressomaskine
 • plus-circle.svg Mange bryggemuligheder
 • plus-circle.svg Automatisk renseprogram
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Det er en dyr kaffemaskine med kværn

Du har selvfølgelig fundet vejen herind, fordi du er mere eller mindre sikker på, at du gerne vil købe en kaffemaskine med kværn. Men, derfor er det nu alligevel en god ide at gøre dig nogle overvejelser inden, så du både er helt sikker på, at det er den rette type af kaffemaskine, OG at du får købt den med de rette funktioner.

Vi gennemgår de mest gængse overvejelser, man bør gøre sig inden købet af en kaffemaskine med kværn. Det vil forhåbentligt hjælpe dig til at blive helt skarp på, hvilket kafffemaskine i vores test, der er den helt rette for dig.

Hvorfor købe en kaffemaskine med kværn?

Den første overvejelse, du bør gøre dig er helt simpelt, hvorfor du gerne vil købe en kaffemaskine med kværn. Er det for at få mere frisk kaffe? Prøve noget andet end du plejer? Eller noget helt tredje? Da det ikke er alle kaffemaskiner med kværn, der også er konstrueret til at kunne brygge kaffe med almindelig filterkaffe, er det en god ide at overveje, om du vil kunne undvære den nemme og måske til tider billigere filterkaffe?

Der er naturligvis rigtig mange fordele ved at købe en kaffemaskine med kværn, da den i bund og grund brygger bedre kaffe og giver dig mulighed for at brygge med forskellig styrke.

Vær derfor gerne helt sikker i valget, inden du køber en kaffemaskine med kværn. Ellers har vi også lavet en test over kaffemaskiner med timer og kaffemaskiner med termokande, hvis du ombestemmer dig og hellere vil have uden kværn.

Funktioner

Er du altid bange for, at du har glemt at slukke for kaffemaskinen, når du går hjemmefra? Eller kan du måske godt lide stærk kaffe om morgenen og mild kaffe om aftenen? Så er det en god ide, at du dykker ned i, hvilke funktioner du har brug for.

For det er nemlig muligt at få en kaffemaskine med kværn, der har styrkevælger og timer. Men det er også muligt at få maskiner med drypstop, aroma twister, automatisk rengøring samt mange flere funktioner, som gør hverdagen med en kaffemaskine meget nemmere og mere smagfuld.

Vi har forsøgt at afdække de bedste funktioner ved de udvalgte modeller, så du ved, hvad du får og har mulighed for. Vil du dog gerne have det fulde overblik over alle funktioner og features, kan du altid klikke dig direkte videre til forhandleren. Her vil der være en fyldestgørende liste over de funktioner, den enkelte kaffemaskine med kværn har.

Kværnen

En kaffekværn er ikke bare en kaffekværn. Derfor er det også noget, du bør have med i dine overvejelser.

Man kan få en kværn med enten keramiske blade eller stålblade. Og forskellen er stor. For kaffekværne med stålblade er langt de billigste, men kan ikke bruges til så meget andet end filterkaffe. En kværn med stålblåde kan nemlig ikke male kaffen fin nok – i hvert fald ikke til en espresso.

Vil du hellere være sikker på, at kaffemaskinen kan kværne det, du har lyst til, bør du investere i en med en kværn med keramiske blade. De giver nemlig i langt højere grad mulighed for at justere finheden på kaffen. De keramiske blade har også den fordel, at de er nemmere at rengøre.

Langt de fleste af vores kaffemaskiner med kværn har keramiske blade. Det er selvfølgelig ikke et tilfælde, da vi udelukkende har udvalgt de bedste kaffemaskiner med kværn i vores test.

Mælkeskummer

Er det vigtigt for dig at kunne få en kop kaffe med skummet mælk? Men måske uden at du skal stå med en mælkeskummer og skål ved siden af for at lave det? Så bør du overveje, om en espressomaskine er noget for dig, da det netop er, hvad den laver. Den gør det endda til perfektion.

En espressomaskine er naturligvis noget dyrere end en almindelig kaffemaskine. Til gengæld kan du vælge mellem forskellige typer af kaffe med et klik på en knap, som bliver brygget med perfekt skummet mælk hver eneste gang.

Timer

Det er ikke alle kaffemaskiner med kværn, der er udstyret med en timer. Derfor er det gerne noget, du skal overveje. Det er ikke noget, der har betydning for kaffen – til gengæld gør den det mere praktisk for dig i hverdagen, da du kan planlægge den til at brygge, når du står op, eller når du kommer hjem. Flere af modellerne her i vores bedst i test er med timer. Så går du efter det, er der en god chance for, at der er en kaffemaskine lige til dig.

Pris

Betyder prisen noget for dit valg af kaffemaskine med kværn? Eller har det ikke den store betydning? Der er meget stor forskel på, hvad en kaffemaskine med kværn koster. Derfor synes vi også, det er en relevant overvejelse at gøre dig. For bruger du måske ikke en kaffemaskine hver eneste dag, giver det måske mest mening at købe en lidt billigere frem for en dyr espressomaskine – det vil i hvert fald være ærgerligt at bruge mange penge på noget, der ikke bliver brugt ofte.

Omvendt kan det godt betale sig at bruge lidt flere penge på en kaffemaskine med kværn, hvis du er hyppig bruger. For det sikrer i højere grad en kaffemaskine i høj kvalitet, som du kan bruge dag ind og dag ud uden komplikationer eller driftsstop.

Valget er naturligvis dit, og vi har også sørget for at have kaffemaskiner med kværn i forskellige prisklasser, så du kan vælge det, der passer bedst til din pengepung.

Espressomaskine vs. kaffemaskine

Vil du gerne have en kaffemaskine med kaffekværn, men er du i tvivl, om det skal være en espressomaskine eller en mere traditionel kaffemaskine? Vi kan godt forstå, at du er i tvivl, og måske ikke helt kan finde ud af, hvad der er bedst. Det forsøger vi dog at hjælpe dig til at finde ud af herunder, hvor vi gennemgår begge typer.

Espressomaskine med kværn

En espressomaskine med kværn er smart, fordi den giver dig nogle helt andre brygningsmuligheder end med en traditionel kaffemaskine. Her er der både forskellige kaffetyper at vælge mellem, ligesom det er muligt at få mælkeskum, hvilket bare gør kaffen lidt bedre.

Den helt store fordel er også, at du kan brygge en enkelt kop kaffe ad gangen. Så skal der bare brygges til dig, tager det ikke mange sekunder, før den er klar.

Ulempen er naturligvis, at den ikke kan brygge store mængder ad gangen, og at den fylder noget mere sammenlignet med en traditionel kaffemaskine med kværn.

Kaffemaskine med kværn

En kaffemaskine med kværn er noget anderledes sammenlignet med en espressomaskine, da den fungerer som en traditionel kaffemaskine – den kværner bare hele bønner i stedet for at brygge gennem et filter. Det giver dig ikke lige så mange muligheder som espressomaskinen, men giver dig dog en noget bedre kaffeoplevelse. Ofte kan du skrue op og ned for styrken og selv vælge, hvordan malingen af bønnerne skal være.

Fordelen er bestemt også, at du kan brygge en større mængde kaffe ad gangen – dog er det svært kun at brygge en enkelt kop ad gangen. Samtidig fylder den heller ikke lige så meget som espressomaskinen.

FAQ

Hvilken kaffemaskine med kværn er bedst i test?

Der er ingen tvivl om, at Siemens kaffemaskine med kværn er en af de absolut bedste i vores kaffemaskiner med kværn test. Med mælkeskummer, en effektiv kværn, mange kaffeindstillinger og brugervenlig betjening, er det bare en rigtig god kaffemaskine. I hvert fald hvis du er meget glad for kaffe og gerne vil have mulighed for noget helt andet, end hvad en almindelig kaffemaskine kan tilbyde dig. For er du ikke så stor tilhænger af espresso, eller vil du gerne have mulighed for at brygge en kande ad gangen, er denne naturligvis ikke bedst i test for dig. Vi anbefaler derfor, at du i stedet vælger en kaffemaskine med kværn efter dine egne personlige præferencer. For det giver dig en god oplevelse hver dag og hver gang, du skal bruge den. Brug derfor gerne god tid på at læse de enkelte beskrivelser, så du kommer herfra med kaffemaskine, der brygger kaffe lige efter din smag og dine behov.

Hvad er en kaffemaskine med integreret kværn?

En kaffemaskine med integreret kværn er i bund og grund en almindelig kaffemaskine, der blot har en kværn i stedet for en filterholder til filterkaffe. Når du derfor gerne vil lave en kop kaffe, hælder du friske og hele bønner op, som kværnen går i gang med at kværne, når du tænder for maskinen. Det giver en langt mere frisk kaffe. Dog kan du også sagtens få en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn og mælkeskummer, der i højere grad brygger kaffe som på en café. Ofte er det også muligt at bruge en kaffebrygger med kvaffekværn til almindeligt filterkaffe. Men, når først du har prøvet kaffe med friske bønner, går du ikke tilbage til filterkaffen.

Er der forskel på formalet og selv-kværnet kaffe?

Det korte svar er: JA! Der er meget stor på formalet kaffe og selv-kværnet kaffe. Forskellen ligger i aromaerne, og hvor frisk kaffen er, inden den brygges. Når du køber en formalet kaffe, kan det være længe siden, at bønnerne blev kværnet. Det forringer smagen og aromaerne og giver en noget mere flad kaffe sammenlignet med selv-kværnet kaffe. For når du selv kværner dine kaffebønner, sikrer du, at smagen i langt højere grad er intakt. Det er selvfølgelig ikke ligemeget, hvor du maler bønnerne – men er du til frisk kaffe med mere fremtrædende aromaer, skal du gå efter en kaffemaskine, der kan kværne bønnerne i forbindelse med brygningen.

Din produktekspert

Miklas

Administrator