Integreret køleskab test – Det bedste integrerede køleskab 2022

Læs med i vores integreret køleskab test, hvor vi anmelder de 5 bedste integrerede køleskabe lige nu.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Electrolux LNT3LF18S Integreret 2
bedste billige integrerede køleskab

Electrolux LNT3LF18S Integreret

Bauknecht KSI14VS2 Hvid, Integreret 5
bedst til flasker

Bauknecht KSI14VS2 Hvid, Integreret

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Et godt køleskab er en uundværlig del af et køkken, men der er overvældende mange forskellige funktioner at tage højde for, når du skal vælge dit nye integrerbare køleskab. Så hvilket køleskab skal du vælge?

Vi har gransket markedet for dig og udvalgt de 5 bedste integrerbare køleskabe. Vi har undersøgt deres egenskaber og sammenlignet deres fordele og ulemper, så du kan finde den model der passer bedst til dit behov.

I vores købsguide har vi samlet al vores viden om det er der vigtigt at overveje inden køb, så din beslutningsproces bliver nemmere.

For et hurtigt overblik over de testede køleskabe kan du gå til vores sammenligningstabel.

Fordele
 • pros-icon.svg Et rummeligt køleskab
 • pros-icon.svg Udtrækkelige hylder
 • pros-icon.svg Elektronisk temperaturregulering
Ulemper
 • cons-icon.svg Begrænset mulighed for at flytte lågehylderne

Detaljeret gennemgang

Dette køleskab fra Siemens er et stort køleskab med en smart indretning. Det har flere intelligente funktioner, der holder din mad frisk i længere tid.

Med dette køleskab får du 319 liters plads i dit køleskab. Skabet måler 56 cm i bredden og 177 cm i højden og er i energiklasse E med et årligt energiforbrug på 115 kWh.

Køleskabet fra Siemens har en lang række smarte funktioner. Det holder din mad frisk i længere tid og giver dig mere kontrol over temperaturen. Takket være den elektroniske temperaturstyring, skal ikke dreje på en drejeknap og gætte på, hvilken temperatur du rammer. Du kan også regne med, at der er en jævn temperatur i hele skabet.
SuperCooling giver dig hurtig nedkøling af dine madvarer, når du fx kommer hjem fra indkøb. Det giver dig også mere kontrol over temperaturen, som gerne stiger, når man sætter varme ting ind i skabet.

Dette er et fortrinligt køleskab, der med forskellige teknologier holder dine madvarer friske i lang tid og har plads til dem alle. Det er et stort køleskab med en smart og fleksibel indretning. Der er tænkt på alt lige fra justerbare ergonomiske hylder over nem rengøring til advarselssignal ved åben dør.

Køleskabet er indrettet med syv holdbare glashylder, hvoraf de seks af dem kan justeres i højden. To easyAccess-hylder er udtrækkelige, og gør det nemmere at ligge madvarer ind eller ud, samt at få overblik. I den vendbare dør er der desuden 6 hylder.

Electrolux LNT3LF18S Integreret

bedste billige integrerede køleskab

Electrolux LNT3LF18S Integreret
Fordele
 • pros-icon.svg Køleskab og fryser
 • pros-icon.svg God pris
 • pros-icon.svg Støjsvagt
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke meget køleskabsplads
 • cons-icon.svg Energiklasse F

Detaljeret gennemgang

Det støjsvage Electrolux-køleskab har indbygget fryser med lowFrost- teknologi, præcis temperaturkontrol med Coldsense, og hele 196 liter køleplads og 72 liter frysekapacitet.

Dette kombinerede kølefryseskab kan rumme 196 liter i køleafdelingen og 72 liter i fryseren. Det måler 54,8 cm i bredden og 177,2 cm i højden. Med et støjniveauet på kun 35 dB er det tilmed et lydsvagt integreret køleskab med fryser.

Hvis du leder efter en godt og billigt køleskab, så er dette fra Elektrolux et godt bud til dig. I Electrolux-køleskabet får du adskillige intelligente funktioner. Det har LowFrost-teknologi, så du skal bruge mindre tid på afrimning. Specielt i fryseren kan der dannes meget rim, og det kan tage lang tid at afrime.

Coldsense-funktionen giver en bedre temperaturkontrol og en mere stabil temperatur. Når du åbner køleskabet for at stille nye madvarer ind i det, kan temperaturen stige og påvirke holdbarheden på dine øvrige madvarer. Coldsense sørger dog for 40% hurtigere nedkøling med sine automatiske kuldesensorer.

Det kombinerede skab er indrettet med køleskabet øverst og fryseren i bunden. Det har to døre, så du kan tilgå den ene afdeling uden også at åbne til den anden.

Liebherr IRBE 5120 Integreret

bedste premium køleskab

Fordele
 • pros-icon.svg Kan styres via app
 • pros-icon.svg MultiFlow-teknologi
 • pros-icon.svg SoftClose-låge
 • pros-icon.svg lydsvagt køleskab
Ulemper
 • cons-icon.svg Kan være for avanceret at betjene

Detaljeret gennemgang

Dette køleskab fra Liebherr er et højteknologisk køleskab med mulighed for styring via en app. Det er til dig, der gerne vil have alle de smarte funktioner et nutidigt køleskab kan byde på. Her er både multiflow, softclose og LCD touch display, blot for at nævne et par.

Et Liebherr integreret køleskab er et godt premium valg. Det måler 178 cm i højden og 60 cm i bredden. Det har en kølekapacitet på 294 liter og er vurderet til energiklasse E med et årligt energiforbrug på 156 kWh.

I dette køleskab får du mange intelligente funktioner. De bidrager alle til at holde din mad frisk i længere tid. MultiFlow-teknologien sender nedkølet luft ind i skabet fra flere retninger, hvilket sikrer en mere ensartet temperatur. Du oplever ikke problemet med, at den ene halvdel af skabet er for kold, mens den anden halvdel er for varm.

Selv køleskabsdøren er gennemtænkt med SoftClose-teknologi, der reducerer støjen når døren lukkes. Køleskabets overordnede støjniveau ligger på 37 db, hvilket er i den lave ende.

Hvis du installerer SmartDeviceBox, kan du styre køleskabet via en app på din smartphone eller computer.

Forestil dig, at du allerede i supermarkedet indstiller dit køleskab til en lidt lavere temperatur, så det er klar til at tage imod de madvarer, du skal til at købe.

Skabet er indrettet med syv hylder og tre grøntsagsskuffer. Skufferne kan trækkes ud og har BioFresh-funktion, der holder dine grøntsager friske.

Det har LED-belysning og LCD Touch display. Indretningen sikrer dig en overskuelig opbevaring af din mad. Du har desuden stor kontrol over temperaturen, og det intelligente køleskab holder din mad frisk længe.

Bosch KIR81VSF0 Integreret

bedste brugervenlige

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Meget plads
 • pros-icon.svg LED-display
 • pros-icon.svg Nem betjening
Ulemper
 • cons-icon.svg Lav energiklasse

Detaljeret gennemgang

Søger du bare et fungerende indbygget køleskab, så er dette fra Bosch en mulighed. Det er nemt at betjene, og det holder din mad nedkølet.

I dette køleskab får du godt med plads. Det kan rumme 319 liter og måler 177 cm i højden og 55 cm i bredden. Støjniveauet er 37 dB, så her ligger skabet på niveau med de andre køleskabe i testen. Energiklassen er F, og skabet har et årligt energiforbrug på 144 kWh.

Her får du et køleskab, der er til at overskue og klarer jobbet. Det er nemt at betjene køleskabet, og det er ikke fyldt med overflødige funktioner. Det har dog de nødvendige teknologiske funktioner, der holder din mad frisk.

SuperCooling gør det muligt at sætte temperaturen ned i et tidsrum, så dine nyindkøbte varer ikke påvirker temperaturen for meget. Når du kommer hjem med dine indkøb, kan det hæve temperaturen i skabet betragteligt, hvilket ikke er godt for holdbarheden på dine madvarer.

Temperaturen i dette køleskab styres elektronisk, og du kan aflæse den på LED-displayet.
Afrimningen går nemt og hurtigt, da der ikke er meget isdannelse. Ingen gider bruge lang tid på at afrime, så det er dejligt, når det går nemt og hurtigt.

Skabet er indrettet med syv hylder, og indretningen er meget fleksibel. Hylderne kan flyttes rundt, så de sidder lige der, hvor du vil have dem. Du kan endda vende døren. Skabet indeholder også to MultiBoxes, som er perfekte til opbevaring af frugt og grønt.

Bauknecht KSI14VS2 Hvid, Integreret

bedst til flasker

Bauknecht KSI14VS2 Hvid, Integreret
Fordele
 • pros-icon.svg God indretning
 • pros-icon.svg Lavt støjniveau
 • pros-icon.svg Flaskehylde
Ulemper
 • cons-icon.svg Mindre plads

Detaljeret gennemgang

Køleskabet fra Bauknecht er et godt valg til dig, der gerne vil opbevare flasker. Køleskabets lydniveau er desuden lavt.

Har du ikke brug for så meget plads, kan du vælge denne model. Her får du lidt mindre kølekapacitet. Til gengæld får du smart opbevaring af flasker, hvilket ikke er en selvfølge i et køleskab.

Bauknecht-køleskabet kan rumme 241 liter, og det måler 139,5 cm i højden og 55 cm i bredden. Det er med 35 dB et støjsvagt køleskab. Energiklassen er klasse E, og skabet bruger 105 kWh om året.

Denne model har NoFrost-funktion, der forhindrer rimdannelse. Den er zoneopdelt, hvilket medvirker til optimal opbevaring af din mad. Der er fire zoner, der ikke har den samme temperatur: Frugt og grønt-zonen, koldt område, koldeste område og tempereret område. Alle madvarer har nemlig hver især en optimal temperatur, de helst skal opbevares ved.

Skabet er indrettet med glashylder samt en speciel flaskehylde. Skal du opbevare mange flasker i dit køleskab, er denne model et godt valg. Den specielle hylde giver dig nemlig en sikker opbevaring af runde genstande.

Guide

Det er mange ting at overveje, når du skal vælge et godt integrerbart køleskab. Der skal både tages højde for energiforbrug, indretning, størrelse og støjniveau. I dag kommer mange køleskabe også med smarte ekstra funktioner som fx. LED-display, apps og ny teknologier, som der selvfølgelig også skal tages stilling til.

I nedenstående købsguide vil vi guide dig igennem de vigtigste parametre du skal overveje når det kommer til køleskabe.

Design, størrelse og kapacitet

Design og størrelse har stor betydning, når det kommer til integrerbare køleskabe. Det skal passe til skabet og lågerne for at kunne blive korrekt integreret, så der er altså nogle mål at tage højde for.

Som med dine andre hårde hvidevarer, handler det indre design om den daglige brug. Det er godt med en smart indretning, men det kan også være en fordel, at du kan indstille køleskabet indvendigt. Så du kan sætte de justerbare hylder, hvor det giver mest mening for dig.

Du bør overveje grundigt, hvilken indretning du ønsker i dit køleskab. Skal hylderne være justerbare? Skal der være indbygget fryser i selve køleskabet? Vil du åbne lågen den ene eller den anden vej, og skal køleskabet have en vendbar dør? Har du brug for en flaskehylde eller meget plads til frugt og grønt i køleskabet?

Indretningen betyder meget for din daglige brug af dit integrerbare køleskab. Hvis du ikke er tilfreds med den, vil den irritere dig dag efter dag.

Kapacitet

Hvor mange liter kølekapacitet har du brug for? Alt efter, hvor mange I er i husstanden kan kapacitetsbehovet svinge meget.

Tal fra Energistyrelsen viser, at én person har brug for mindst 100 liter køleplads. Derefter skal man lægge ca. 50 liter til pr. person i husstanden. Så generelt set har en familie på fire personer brug for 250-300 liter køleskabsplads. Det afhænger selvfølgelig af dine vaner og et godt parameter at gå efter er din nuværende køleskabskapacitet. Er den nok til jeres behov eller skal du gå en størrelse op eller ned når du køber nyt.

Med eller uden fryser?

Du skal naturligvis også overveje om du leder efter et køleskab eller et køle-fryseskab. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger.

Overordnet set kræver særskilte frysere og køleskabe mere plads i hjemmet. Men det har til gengæld også mere plads indvendigt til dine madvarer, så her skal du overveje dine behov og muligheder.

Et kølefryseskab er praktisk, hvis du har et mindre køkken, men der er tilsvarende mindre plads til at opbevare dine fødevarer.

Funktioner og forbrug

Det er vigtigt at kigge på forbruget, når du skal vælge integrerbart køleskab. Når du køber et nyt køleskab, vil det oftest have et lavere forbrug end dit gamle. Teknologien udvikles nemlig hele tiden. Men du kan have flere køleskabe at vælge imellem, og så kan det betale sig at kigge på deres årlige forbrug.

For din elregnings skyld er det en god idé at gå efter et energieffektivt køleskab. Det behøver ikke at være i energiklasse A. Det kan være i den næstbedste energiklasse eller endda en lavere. Kravene til energiklasserne er i dag så høje, at et køleskab i energiklasse B stadig er et energivenligt køleskab.

I et moderne køleskab er der altid flere smarte tekniske funktioner, der fx er med til at forlænge holdbarheden for dine madvarer. Alle køleskabe køler, men det kan være en god idé at overveje, om der er nogle ekstra funktioner, du meget gerne også vil have. Der findes fx:

 • Digital temperaturvisning
 • Elektronisk temperaturstyring
 • Automatisk afrimning eller lav rimdannelse
 • Akustisk døralarm
 • Ventileret køl
 • Intelligent sensorteknologi for den optimale temperatur

Et køleskab har den opgave at holde dine madvarer kolde, men mange køleskabe kan meget mere end det. Nogle køleskabe er indrettet til optimal opbevaring af din mad. Nogle har en smart styring af temperaturen, så hele køleskabet hele tiden er køligt, og du ikke skal bekymre dig for at åbne køleskabet.

Nogle køleskabe kan køle hurtigt, så din nyindkøbte mad kan blive kølet ned på kort tid. Alle disse funktioner bidrager til at holde din mad frisk i længere tid, men nogle af dem bruger også meget strøm. Så når du kigger efter et nyt køleskab, er det værd at overveje, hvilke funktioner du har brug for.

Køleskabets lydniveau

En konstant brummen fra køleskabet er  irriterende og særligt, hvis du er den heldige ejer af et køkkenalrum, hvor hele familien befinder sig det meste af tiden.

Derfor køleskabets db altså en god idé at holde øje med når du skal vælge et nyt integreret køleskab.

Overordnet set bør du gå efter et lydniveau på max 40db for at sikre dig et støjsvagt køleskab. For at give dig et sammenligningsgrundlag er en normal samtale på ca. 60db.

Hvis dit køkken ligger langt fra opholdsstuen, så kan du måske vælge at gå lidt på kompromis og vælge et med over 40db.

FAQ

Hvilket integreret køleskab er bedst i test?

Det bedste integrerede køleskab i test er et Siemens KI81RAFE1. I det får du den bedste kombination af pris og smarte funktioner, samt et rummeligt køleskab. Læs resten af testen for flere detaljer om testvinderen og de øvrige modeller.

Kan jeg få et fritstående integreret køleskab?

Hvis du ønsker et integreret køleskab, kan du som udgangspunkt ikke finde nogen fritstående modeller. Integrerede køleskabe laves til at fungere som en integreret del af din øvrige køkkenindretning. Et fritstående køleskab giver dig nogle andre muligheder i din indretning, men det er en anden type køleskab end et integreret køleskab.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×