Trådløse In-ear høretelefoner TEST: Se de bedste In-ear høretelefoner

Leder du efter de bedste In-ear høretelefoner? Så læs denne guide og test, hvor vi tager fat i det gode og dårlige ved de bedste modeller.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Wavell One
TESTVINDER

Wavell One

God lyd til en god pris. Disse in-ear trådløse høretelefoner lader dig høre musik når som helst. Det er dansk design og dansk kvalitet af højeste kaliber. Wavell er et dansk brand, der lever på…

Wavell One 1

Wavell One

Jabra Elite Sport 5

Jabra Elite Sport

Jaybird Vista 6

JayBird Vista

Pamu Slide 7

Pamu Slide

JBL Reflect Mini 2 8

JBL Reflect Mini 2

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Markedet for trådløse høretelefoner er stort. Derfor kan det være vanskeligt at udvælge den bedste model for dit vedkommende. Her er det dog vigtigt at pointere, at ikke alle er ens, og derfor er der ikke et par høretelefoner, der er de bedste for alle.

I denne trådløs høretelefoner test bliver du præsenteret for en række in ear-høretelefoner, der alle er blandt de bedste på markedet.

Hvis du leder efter de bedste in ear høretelefoner for dit vedkommende, er du garanteret at kunne finde dem herunder.

Wavell One

Wavell One
Fordele
 • pros-icon.svg Spændende farveudvalg
 • pros-icon.svg IPX5 godkendte (vand- og svedafvisende)
 • pros-icon.svg Pålidelig dansk kundeservice
 • pros-icon.svg Billige trådløse høretelefoner
Ulemper
 • cons-icon.svg Lidt for dominerende bas

Detaljeret gennemgang

God lyd til en god pris. Disse in-ear trådløse høretelefoner lader dig høre musik når som helst. Det er dansk design og dansk kvalitet af højeste kaliber.

Wavell er et dansk brand, der lever på at levere god værdi og pengene. Det gælder alle deres modeller, ikke kun deres Wavell Two.

Disse trådløse in-ear høretelefoner er sikker på at give dig en rigtig god lyd, men en god balance. Hvis du ikke vil betale mange penge for et par høretelefoner, men bare vil have en kvalitetsløsning til en god pris, så er disse klart det bedste valg.

Trådløse høretelefoner, der genererer blikfang

For at skille sig ud på et oversvømmet marked, kommer Wavell One i fire spændende og meget iøjnefaldende farver: Sort, Metal, Navy or Marble – en fed kombination af blå og grøn, der uden tvivl vil fange nogle blikke. Uanset hvilken farve du vælger, kommer du til at stå ud.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kan levere 7 timers brugstid på en opladning
 • pros-icon.svg Kompakt etui med indbygget batteri
 • pros-icon.svg Justerbar EQ i tilhørende app
Ulemper
 • cons-icon.svg Overdøvende og knap så god bass
 • cons-icon.svg Venstre prop kan ikke bruges for sig selv
 • cons-icon.svg Ikke nemt at justere volumen

Detaljeret gennemgang

Disse in ear høretelefoner fra Jabra er udviklet til at have at være kompakt, men også have en sikker pasform. Desuden leverer de en skarp og god lyd, en forbedret batteritid i forhold til tidligere modeller såvel som en stabil Bluetooth-forbindelse.

En af de klare fordele ved disse in ear høretelefoner er, at de er udstyret med aktiv støjreduktion (ANC). Det betyder, at du kan filtrere verden fra, og blot fokusere på din musik. Første gang du bruger høretelefonerne skal du blot aktivere ANC i Sound+-appen.

Når det er aktiveret, kan du skifte mellem ANC og HearThrough via ørepropknappen. Som regel er det dog fordelagtigt at have ANC tændt, da du derved kan nyde din musik uden forstyrrelser. Det kan du endda gøre i helt op til 5 timer, da det indbyggede batteri er yderst kraftfuldt.

IP55-klassificering beskytter mod vand og støv

Du skal ikke bekymre dig for, om du kan bruge disse trådløse høretelefoner i regnvejr. De bryster sig nemlig af en IP55-klassificering. Det vil sige, at de er beskyttet mod både vand og støv, hvorfor du roligt kan have dem siddende i øret, selvom du skal gå eller cykle i regnvejr.

Endvidere leveres de også EarPods trådløse også med one touch-adgang til netop den stemmeassistent, du foretrækker. De er nemlig kompatible med både Amazon Alexa, Siri og Google Assistant. Er du rykket ind i den digitale verden med stemmestyring, er dette et godt valg for dig.

Fordele
 • pros-icon.svg Rigtig god støjreducering
 • pros-icon.svg Meget god pasform
 • pros-icon.svg Kan overvåge din høresundhed
Ulemper
 • cons-icon.svg Dyrere end tilsvarende konkurrenter
 • cons-icon.svg Kan sidde en smule løst under træning

Detaljeret gennemgang

Apple AirPods Pro adskiller sig fra de traditionelle Apple AirPods ved at have aktiv støjreduktion. Derved kan du lytte til musik, podcasts mv. uden at blive forstyrret. Desuden bryster de sig også at have en justerbar tilpasning med udskiftelige silikonespidser, så de kan tilpasses til stort set ethvert øre.

Apple har udstyret deres AirPods Pro med to mikrofoner, der skaber en overlegen støjreduktion. Den ene mikrofon vender ud af de to høretelefoner, hvor den opfanger de lyd, der er omkring dig, mens den anden vender indad. Den indadvendte mikrofon skaber en lyd, der fjerner støj fra omgivelserne.

Derfor oplever du en næsten magisk stilhed, som for alvor giver dig mulighed for at fordybe dig i, hvad du lytter til. Den aktive støjreduktion fungerer derfor ikke blot, hvis du lytter til musik, men også hvis du bruger dine in ear høretelefoner til at lytte til podcasts, lydbøger o.l.

Har et både sved- og vandafvisende design

I og med, at de bryster sig af en IPX4-certificering, er du garanteret, at de er både sved- og vandafvisende. Derved skal du ikke være bekymret for at bruge disse trådløse høretelefoner på en dag, hvor det regner. Det er nemlig ikke noget, de vil tage skade af. Det samme gælder for træning.

Selvfølgelig er der også mulighed for at bruge Siri til at kontrollere disse in ear hovedtelefoner med din stemme. Du kan blandt andet bede Siri om at få læst beskeder op, ligesom du også kan kontrollere telefonsamtaler og musik. Du kan tilmed bede om hjælp til at finde vej, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Effektiv støjreduktion
 • pros-icon.svg Moderne og stilrent look
 • pros-icon.svg Formidabel lydkvalitet
Ulemper
 • cons-icon.svg Er ikke bygget til sport (ikke vandtætte og ikke fittet til sport)

Detaljeret gennemgang

Med Sony WF-1000XM3 får du trådløse og støjreducerende høretelefoner, der bryster sig af op til 32 timers batteritid. Ligeledes har de en fortrinlig Bluetooth-tilslutning, hvorfor der ingen grund er til at frygt tab af hverken forbindelse eller kvalitet, når du afspiller musik, podcasts e.l.

WF-1000XM3 fra Sony er forsynet med en støjreducerende teknologi, der er den mest avancerede nogensinde. Derfor er du forsikret om, at det er høretelefoner, der blokerer alle udefrakommende lyde via deres QN1e-støjreduceringsprocessor. Derfor kan du ende med at forsvinde helt ind i musikken.

Desuden er de pakket med mange andre former for teknologi. Det garanterer, at du kan lytte til musik med en helt enestående lydkvalitet, som ikke kan matches af mange andre in ears høretelefoner. Derfor er de bestemte også blandt de bedste in ear høretelefoner på markedet.

Kan skalere digital musik op med DSEE HX

Desværre er det ikke alle former for musik, der er i lige høj kvalitet. Det er dog ikke noget problem, hvis du lytter til musik via disse in ear høretelefoner. De er nemlig forsynet med Digital Sound Enhancement Engine HX (DSSE HX), som er i stand til at opskalere komprimerede digitale musikfiler.

Det vil sige, at selv komprimerede musikfiler kan afspillet i tæt på High Resolution Audio-kvalitet. Indeni høretelefonerne finder du desuden et lille, men meget kraftfuld 6 mm-element, som medfører, at du til hver en tid vil opleve en både fyldig, klar og heldækkende lyd, når du lytter til musik.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tilbyder et stort udvalg af træningsindstillinger
 • pros-icon.svg Udmærket batterilevetid
Ulemper
 • cons-icon.svg Pasformen er ikke helt så komfortabel
 • cons-icon.svg De er forholdsvis dyre

Detaljeret gennemgang

Som navnet antyder, er disse in ear hovedtelefoner udviklet specifikt til fitness og træning. Dette kommer blandt andet til udtryk ved, at de er forsynet med in-ear pulsmåling. Ud fra denne pulsmåler er de i stand til at foretage diverse analyser, mens du lytter til musik.

Når man skal købe in ear høretelefoner til træning, er det vigtigt, at de er trådløse. Med trådløse in ear høretelefoner såsom disse, får du nemlig en komplet bevægelsesfrihed, når du træner. Derved vil du ikke opleve, at du bliver forstyrret eller begrænset af en irriterende ledning.

Med de trådløse in ear høretelefoner fra Jabra, får du ikke kun et ledningsfrit design, så du kan koncentrere dig 100 % om dine sportslige aktiviteter – du får også rigtig god lyd. Designet er desuden sved- og vandresistent, hvorfor det heller ikke er noget, du skal bekymre dig om under træning.

Tilbyder in-ear pulsmåling og analyser

Noget der for alvor får disse trådløse in ear høretelefoner til at adskille sig fra andre er, at de er forsynet med in-ear pulsmåling og analyser. Det betyder, at du på din smartphone kan følge med i, hvorvidt din træning foregår ved den ønskede intensitet. Derfor hjælper høretelefonerne med at optimere din træning.

Det indbyggede batteri kan give op til 4,5 timers musikafspilning. Med i prisen får du desuden et opladningsetui, som kan give dig yderligere batteri. Opladningsetuiet indholdet 9 timers strøm, hvorfor en hel dag på farten ikke er noget problem, hvis blot du husker at medbringe etuiet.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Øjeblikkelig og stabil forbindelse
 • pros-icon.svg Fremragende lydkvalitet
 • pros-icon.svg IPX7-certificering (vandtæthed)
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke kompatibel med seneste Bluetooth-version
 • cons-icon.svg Er ikke komfortabel over længere tid

Detaljeret gennemgang

Jaybird Vista er et par in ear høretelefoner, der er skabt til dig, der ikke vil gå på kompromis med musikoplevelsen under træning. Ligeledes er de særligt tiltalende for dig, der vægter en høj batterilevetid højt. Deres batterilevetid lyder nemlig på helt op til 6 timer – med yderligere 10 timers strøm i det medfølgende genopladningsetui.

Med Vista får du den bedste lydkvalitet fra Jaybird nogensinde. Ikke nok med det, så er lyden også justerbar. Har du et ønske om at mere og hårdere bas, fordi du dermed kan presse dig selv yderligere under din træning? I så fald er det intet problem. Du kan blot tilpasse lyden, som du ønsker via den gratis Jaybird-app.

Ligeledes er du garanteret at få en fordybende lydoplevelse, da høretelefonerne er forsynet med helt nye 6 mm-fræsede drevelementer. De er udviklet til at give en præcis og klar lyd. Det vil sige, at lydkvalitet ikke er noget, du går på kompromis med, hvis du beslutter at investere i et par Jaybird Vista-høretelefoner.

Er både sved- og vandafvisende

I Danmark kan vejret ændre sig på et kort øjeblik. Faktisk kan det ændre sig på få minutter. Der er mange in ear høretelefoner, der kræver, at du skynder dig at tage dem du af ørene, hvis det begynder at regne. Det er dog ikke noget du behøver, hvis du bruger Vista fra Jaybird, da de er både sved- og vandafvisende.

Du kan derfor sagtens fortsætte med at lytte til musik, selvom vejret bliver dårligt. Vistas Earth Proof-design er blevet testet og er blevet klassificeret som IPX7. Det betyder, at de er vandafvisende. Ligeledes betyder det også, at alle skrøbelige komponenter i de trådløse høretelefoner er beskyttet mod støv og snavs.

Pamu Slide

Pamu Slide
Fordele
 • pros-icon.svg Kan købes til en rigtig god pris
 • pros-icon.svg Er vandafvisende
 • pros-icon.svg Opladningsetuiet kan fungere som powerbank
Ulemper
 • cons-icon.svg Lydforbindelsen er ikke helt stabil

Detaljeret gennemgang

Det behøver ikke nødvendigvis at være dyrt at købe nye høretelefoner. Det er også gældende, hvis du har et ønske om at købe et par gode in ear høretelefoner. Det er Pamu Slide fra Padmate et godt eksempel på. Her får du nemlig et par trådløse høretelefoner, der leverer en forbløffende lyd til en rigtig god pris.

Hvis du leder efter et par høretelefoner, du kan bruge til fysisk aktivitet, kan det meget vel være Pamu Slide, du søger. Med disse trådløse høretelefoner i ørene, kan du både hoppe, løbe eller på anden vis være fysisk aktiv, uden at skulle være bekymret for, om de falder ud af dine øre. De bliver nemlig siddende, uanset hvad du gør for at vriste dem ud.

Det skyldes selvfølgelig, at de er udformet på ergonomisk vis og er designet til at blive i dine ører. Hvis du har haft dårlige oplevelser med andre in ear høretelefoner, er det ikke noget, du skal være bekymret for med Pamu Slide. Ikke nok med, at de sidder sublimt i dine øre, skal du ikke bekymre dig for vand eller sved, da de er både vand- og svedresistente.

Leverer en kraftfuld lyd med ekstra bas

Til trods for den lave pris, skal du ikke tro, at det betyder, at kvaliteten af lyden også er lav. Tværtimod er det et par høretelefoner, der er i stand til at levere en kraftfuld bas, sprøde mellemtoner og ideel diskant. Derfor kan du være helt sikker på, at du vil kunne nyde dine foretrukne musiknumre med Pamu Slide.

Hertil har Padmate også valgt at forsyne Pamu Slide med et stærkt batteri, der kan levere helt op til 10 timers musik på en enkelt opladning. Det er der ikke mange andre trådløse in ear høretelefoner, der kan bryste sig af. Det medfølgende opladningsetui byder desuden med hele 60 timers yderligere batterilevetid, hvor blot fem minutters opladning giver en times batteritid.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Har en god pasform og er komfortable
 • pros-icon.svg Byder på en god batterilevetid
Ulemper
 • cons-icon.svg Lyden kunne godt være bedre til prisen

Detaljeret gennemgang

JBL Reflect Mini 2 er skabt til dig, der har et ønske om at kombinere en kærlighed til musik med en kærlighed til sport. Disse trådløse høretelefoner giver dig en sikker og komfortabel pasform, hvorfor du er garanteret, at de bliver siddende i ørene, når du dyrker sport. Desuden har de også en batterilevetid på helt op til 10 timer.

Mange elsker at lytte til musik, mens de dyrker motion. Det kan være i forbindelse med alt fra løb til styrketræning. I alle tilfælde er det dog nødvendigt, at det foregår med høretelefoner, der er skabt til formålet. Det gør sig blandt andet gældende for Reflect Mini 2 fra JBL, der både er lette, komfortable og modstandsdygtige overfor sved.

Ligeledes bryster de sig af et elegant aluminiumsdesign, der også holder rigtig godt, så du kan bruge dem i mange år, da de kan holde til lidt af hvert. Det er også et par trådløse høretelefoner, der passer til alle typer ører, da de leveres med ergonomiske ørepropper i silikone og patenterede Freebit-vinger, der fås i tre forskellige størrelser.

Bryster sig af en lang batterilevetid

Et af de mest imponerende aspekter ved de prisbillige høretelefoner fra JBL er, at de kan holde strøm i op til 10 timer. Uanset hvor lang en løbetur, du har i sinde at bevæge sig ud på, skal du derfor ikke bekymre dig for, hvorvidt dine trådløse høretelefoner løber tør for strøm undervejs.

Fordele
 • pros-icon.svg Nemt at synkronisere dem med iOS
 • pros-icon.svg Har en rigtig god pasform
 • pros-icon.svg Lydkvaliteten er suveræn
Ulemper
 • cons-icon.svg Transportetuiet er en kende stort
 • cons-icon.svg Er kun IPX4-klassificeret
 • cons-icon.svg Lydisolationen kunne være bedre

Detaljeret gennemgang

Beats Powerbeats Pro er trådløse høretelefoner, der er udviklet til træning. Med disse in-ear høretelefoner bliver du ikke begrænset, når du dyrker motion. Det vil sige, at der er tale om såkaldte True Wireless-høretelefoner, da de er fuldstændig fri for kabler, og sidder inde i øret.

Disse True Wireless-høretelefoner tilbyder kvalitetslyd uden et eneste kabel mellem ørekopperne. Ligeledes er der heller ikke brug for et kabel til enheden. Derfor får du en ægte følelse af frihed og fleksibilitet, når du benytter disse høretelefoner. Det er særligt fordelagtigt, da de er skabt til brug under træning.

Med Powerbeats Pro er du garanteret en autentisk, bred lyd med dynamiske højder og kraftfulde lave toner. Derfor er du sikret at kunne klare dig gennem enhver barsk træning eller en lang løbe- eller cykeltur. De byder også på et støjreducerede design, der sikrer, at du kan koncentrere dig om musikken og ikke støjen omkring dig.

Høj komfort og god pasform

Powerbeats Pro er forsynet med ørekroge med et ergonomisk design, som sikrer, at høretelefonerne bliver holdt på plads. Det er gældende, uanset hvor energisk en træningsrutine du har. Med i prisen får man også en lang række ørestykker, som garanterer en personlig og komfortabel pasform.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Er yderst komfortable og bliver siddende i ørene
 • pros-icon.svg God batterilevetid
 • pros-icon.svg Lydjusteringer i gratis app
Ulemper
 • cons-icon.svg Opladningsetuiet kan være bøvlet
 • cons-icon.svg HearThrough kan ikke aktiveres på løbeture

Detaljeret gennemgang

Elite Active fra Jabra er skabt til at levere ægte trådløs musik. Ørepropperne er udformet på en sådan vis, at de sidder behageligt og trygt. Selvfølgelig er det også et par in-ear høretelefoner, der sikrer dig kvalitetslyd hver gang, du bruger dem. Som navnet også antyder, er det et par trådløse høretelefoner, der egner sig til fysisk aktivitet.

Dette er et par trådløse høretelefoner, der er skabt til dig, der elsker at lytte til musik, mens du dyrker motion. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med lydkvaliteten, da de har en suveræn lyd- og opkaldskvalitet. Desuden holder de til både vand og støv, hvorfor du kan dyrke motion og være aktiv i al slags vejr.

Jabras in-ear høretelefoner giver et klart lydbillede med god bas, og når du har valgt de rette ørepropper, lukker de også godt af for omgivende lyde. Det medfører, at disse høretelefoner også giver dig suveræn lyd i støjfyldte omgivelser. Elite Active har dertil en opkaldskvalitet, der er blandt de bedste for trådløse in-ear høretelefoner.

5 timers spilletid

Batterilevetiden er Jabra ikke gået på kompromis med. Du får nemlig hele fem timers spilletid i høretelefonerne, og kan nemt lade dem op, når du ikke lytter. Det kan du gøre med det medfølgende etui, der har et batteri, der kan indeholde to fulde opladninger. Samlet set kan du have 15 timers spilletid med til dine in-ear høretelefoner i lommen.

Guide

Der er mange faktorer, der har stor betydning, når du står over for at skulle købe nye høretelefoner. Har du besluttet, at det skal være in ear høretelefoner, er du naturligvis et skridt tættere på det rette valg.

Dog er der fortsat mange parametre, der har betydning for dit valg, hvilket i særdeleshed inkluderer nedenstående.

Læs også: Trådløse høretelefoner test

Hvad skal de bruges til?

Hvis du skal købe et par in ear høretelefoner, er det vigtigt at overveje nøje, hvad du skal bruge dem til. Det er nemlig ikke alle in ear høretelefoner, der egner sig til de samme formål. Det vil sige, at du i høj grad skal basere dit valg af høretelefoner på deres formål.

Ved du, at du primært kommer til at anvende dem i forbindelse med træning og motion, er det vigtigt at vælge et par in ear høretelefoner, der egner sig til dette. Det betyder, at de skal sidde rigtig godt fast i ørene, så de ikke falder ud, mens du motionerer.

Ligeledes skal de også være vand- og svedresistente, hvis de skal benyttes til træning. Det er sådanne overvejelser du skal gøre dig, når du skal vurdere, hvad dine trådløse in ear høretelefoner skal bruges til.

Prisen

De bedste in ear høretelefoner er selvfølgelig ikke billige. Det er ikke til at komme udenom. Hvis du vil være sikker på, at du køber et par trådløse høretelefoner, der er blandt de bedste in ear høretelefoner på markedet, er der ingen vej udenom, at du er nødt til at betale for det.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at det nødvendigvis behøver at koste en formue at købe et par trådløse in ear høretelefoner. Det kan sagtens lade sig gøre at købe in ear høretelefoner, der bryster sig af en god lydkvalitet, som sidder godt i øret, og ikke koster en formue.

Hvad dog er vigtigt at understrege er, at du ikke får det bedste af det bedste, hvis du ikke er villig til at betale for det. Er det vigtigt for dig, at du kan finde de bedste in ear høretelefoner på markedet, skal dit budget selvfølgelig tilpasses dette.

Hvis ikke det er et decideret krav, at dine trådløse høretelefoner er blandt de bedste in ear høretelefoner, men blot, at de leverer god lyd, kan budgettet naturligvis nedjusteres en smule. Brug derfor gerne lidt tid på at overveje dette, før du på begynder din søgning.

Kvalitet og funktioner

Der er rigtig mange trådløse høretelefoner, der kan meget andet, end blot at afspille lyd. Et glimrende eksempel er Elite Sport fra Jabra, som er beskrevet i denne artikel. De er nemlig udstyret med pulsmåling og analyser heraf, hvilket selvfølgelig er en meget unik funktionalitet.

Er det af betydning for dig, at dine in ear høretelefoner har sådanne funktioner, er dette også noget, du skal tage højde for. Det kan eksempelvis være, at du cykler til og fra arbejde i al slags vejr, hvorfor det er vigtigt, at dine nye trådløse høretelefoner er vandresistente.

Desværre er det ikke alle, der tænker over, at der er forskel på kvaliteten af de mange trådløse høretelefoner. Derfor er der mange, der ender med at investere i et par høretelefoner, hvor lydkvaliteten muligvis er acceptabel, men hvor byggekvaliteten halter bagefter. Det er selvfølgelig vigtigt, at du undgår dette.

Ligeledes er det dog værd at pointere, at der ikke er nogen grund til at betale for funktioner, du ikke får brug for. Eksempelvis er et par trådløse høretelefoner med stemmestyring ikke altid værd at betale for. Når det kommer til stykket, er der stort set ingen, der bruger det. Ovevejer derfor sådanne funktioner nøje, før du betaler for dem.

FAQ

Hvad er de bedste høretelefoner?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvad de bedste trådløse høretelefoner er. Der er stor forskel på folks kriterier og præferencer, hvorfor du skal vælge dine in ear høretelefoner med afsæt i egne ønsker og krav – og ikke blot ud fra, om de er kåret som bedst i test eller ej.

Hvilke høretelefoner skal jeg vælge?

Det er nærliggende at tro, at man blot skal vælge et par høretelefoner, der er blevet kåret som bedst i test i en trådløse høretelefoner test. Sådan forholder det sig dog ikke. Du skal vælge et par høretelefoner, der har god lyd, som er helt trådløse, og som lever op til de ønsker og krav, du har.

Hvad koster høretelefoner?

Til trods for, at vi gerne ville, er det ganske enkelt ikke muligt at give et konkret svar på, hvad in ear hovedtelefoner koster. Du kan få høretelefoner i mange prisklasser, men skal du være sikker på, at de sidder godt og leverer god lydkvalitet, er du selvfølgelig nødt til at betale for det.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×