Gaming headset test: De bedste gaming headsets på markedet

Er du på jagt efter et gaming headset, der kan fylde ørerne med eksplosioner? Men skal det være de bedst mulige? Så tag et kig i vores test af gaming headsets, hvor vi udelukkende gennemgår de bedste gaming headsets, du kan få lige nu.

De 8 udvalgte modeller

Artikel af Miklas

Det bliver bare lidt federe at game, når lyden også er god, og du og vennerne går klart igennem. Lyden er halvdelen af spillet, og derfor skal du selvfølgelig også have et godt gaming headset.

Det vil du kunne få ved at gennemgå vores gaming headset test, da vi her har gjort det nemt og overskueligt at vælge mellem de bedste mulige.

Så har du indtil nu spurgt dig selv om, “Hvilke gaming haedsets er de bedste?” eller “Er det bedst med et trådløst headset?”, gør vi dig klogere på det hele her i testen.

Det bliver således nemmere end før at beslutte dig for, hvilke du skal købe. Endnu bedre er det, at der ikke er langt til, at din spiloplevelse bliver meget bedre, end hvad du har været vant til.

Leder du efter et par hovedtelefoner, som du også kan bruge uden for gaming, kan du læse vores hovedtelefoner test.

Det er ikke tilfældigt, hvilke gaming headsets vi har valgt ud til vores bedst i test. For vi har meget grundigt undersøgt alle faktorer, der spiller ind på, hvad et godt gaming headset er. Som du allerede ved, er der stor forskel på lydkvalitet, funktioner og komfort, hvilket selvfølgelig alt sammen er noget, vi har taget højde for her i vores test.

Det har været udfordrende, men ved at se nærmere på uvildige tests og brugeranmeldelser er vi godt komfortable med de gamer headset, vi har udvalgt. Fælles for dem alle sammen er, at kvaliteten er helt i top, og at de leverer den lyd, der er nødvendig for at kunne få en god spiloplevelse dag efter dag. Vi håber, testen er tilfredsstillende, og at du efterfølgende har fundet det perfekte gamer headset.

I de følgende afsnit gennemgår vi modellerne en for en og fremhæver både fordele og ulemper, så du har et rigtig godt udgangspunkt for at vælge det gamer headset, der passer dig bedst.

Det mener vores produkteksperter

Med SteelSeries Arctis Pro bliver du i sandhed en pro til gaming. For med 2.0 virtuel lyd kan du på ny fordybe dig fuldstændigt i spillet og lokalisere forhindringer og fjender. Komforten er også helt i top, og giver dig mulighed for at spille i timevis uden at blive forstyrret.

Det er ikke uden grund, at SteelSeries Arctis Pro betragtes til at være det bedste gaming headset. For de er nemlig skabt til at blive brugt ved e-sportsturneringer på højt niveau. Derfor lever disse gaming headsets også op til de strenge krav, der er til professionelle gaming headsets, når det kommer til Hi-Res lyd, neodymdrivere og ikke mindst surround sound. Vil du gerne forkæle ørerne, når du spiller, er det, hvad du får med disse.

Materialer i høj kvalitet

SteelSeries Arctis Pro er designet med AirWaeve ørepuder. Disse er af meget høj kvalitet og er inspireret direkte fra materialer, der benyttes til sportstøj. Når du derfor bruger disse gaming headsets, kan du forvente at blive holdt afkølet og tør. Derudover er headsettet også virkelig lækkert, når det kommer til de mindre detaljer. Den taktile oplevelse er derfor helt i top.

Lyden er i top

Uden god lyd duer gaming headsets ikke. Sådan er det ikke med SteelSeries Arctis Pro, der benytter sig af en af de bedste mikrofoner til headsets på markedet. Med et tovejsdesign leverer den stemmen klart og tydeligt og lukker helt og aldeles af for støj. Med USB Chat Mix Dial kan du også få en rigtig god balance mellem in-game lyd og chat.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Lang batterilevetid
 • plus-circle.svg Trådløst headset
 • plus-circle.svg Fantastisk lyd
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Et dyrt headset

Det mener vores produkteksperter

Er du på jagt efter en god stereolyd, der ikke skuffer, får du det med Plantronics Voyager 8200 UC. Uanset hvor du er, eller hvor mange der er i rummet, får du en god lydoplevelse takket være aktiv noise cancelling teknologi. Sammen med gode ørepuder er der lagt op til gaming i mange timer.

Det er ikke svært at lukke sig helt ind i spillet, når du har disse gaming headsets på. For Voyager 8200 UC er nemlig udstyret med aktiv støjreducering, der fjerner alt baggrundsstøj omkring dig. Har du brug for at lukke lyden ind, kan du manuelt slå den til at gøre det ved hjælp af den indbyggede open-mic funktion.

Hurtig forbindelse

Det er ikke noget problem at komme i gang med et game, da Plantronics Voyager 8200 UC meget nemt forbindes til din computer med den medfølgende Bluetooth USB dongle. Når først det er sluttet til, har du en rækkevidde på helt op til 30 meter. Du behøver derfor ikke tage dem af, hvis du skal hente forsyninger i køleskabet.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Lang trådløs rækkevidde
 • plus-circle.svg Aktiv noise cancelling
 • plus-circle.svg Lang batterilevetid
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Tager tre timer om at lade op

Det mener vores produkteksperter

Razer Blackshark V2 hjælper dig godt på vej til at komme helt til tops inden for e-sport. For med en rigtig god lydisolation og Hyperclear cardiod mikrofon er du godt stillet under hvert eneste game, fordi dine kammerater klart og tydeligt kan høre dig.

Der er ingen tvivl om, at disse gaming headsets hører til i den bedste liga. For med 7.1. surround sound er det muligt at øge din kampbevidsthed. Det øger dine sanser og sørger for, at du ikke lader noget undslippe. Høretelefonerne har meget nøjagtig positionslyd og gør det i høj grad nemmere at identificere, hvor lyden kommer fra. Du vil med garanti opleve en forbedring i dit spil.

Meget let vægt

Vægten er alfa og omega, når du skal sidde foran skærmen i flere timer og præstere. Det har Razer med dette headset med ledning tænkt over, da de med deres design kun vejer 240 gram. Du bemærker derfor knapt nok, at du har dem på. Med de bløde ørepuder og gode polstring langs bøjlen bliver spiloplevelsen på alle måder behagelig.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg 7.1 surround sound
 • plus-circle.svg Støjreducering
 • plus-circle.svg God pris
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Headset med ledning

Det mener vores produkteksperter

Når du har SteelSeries Arctis 7 på, er det lige før, du føler, du selv er en del af spillet. Lydoplevelsen er nemlig utroligt virkelighedstro og giver dig de bedste forudsætninger for at fordybe dig i spillet. Med ClearCast mikrofonen er det desuden også slut med forsinkelser i kommunikationen.

Der er ikke en finger at sætte på lyden ved SteelSeries Arctis 5, da den benytter sig af den bedste headset-mikrofon på markedet. Med et tovejsdesign går din stemme klart og tydeligt igennem til dine venner, da den lukker helt af for omgivende støj. Med 7.1 surround sound og S1 højttalerdrive får du den ultimative lydoplevelse. Du kan derfor fordybe dig fuldstændigt i spillet. Endeligt kan du også med SteelSeries Engine 3 personliggøre alt fra lydprofiler til surround sound-indstillinger.

Nem justering af lyden

Det er selvfølgelig også muligt at indstille på lyden midt i kampens hede. Det gør du direkte på headsettet, da det har mute-betjening. Her kan du nemt og hurtigt justere lyden, så den passer perfekt til det lydniveau, du gerne vil spille med.

Lækker komfort

Komforten er selvfølgelig ikke noget, du skal gå ned på. Det gør du bestemt heller ikke med dette gaming headset, da det har unikke AirWeave ørepuder, der er inspireret direkte fra materialer, der anvendes til sportstøj. Du forbliver derfor komfortabel under hele spillet og bemærker knapt, at det er der.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Dobbelt kanals forbindelse
 • plus-circle.svg 7.1 surround sound
 • plus-circle.svg Lang batteritid
 • plus-circle.svg Flot design
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Ikke super stærk bas
 • minus-circle.svg Nogle kan finde det ukomfortabelt

Det mener vores produkteksperter

Med Roccat gaming headset er det slut med modstandere, der sniger sig ind på dig. For med 50 mm neodym-drivere, 7.1 surround sound og Superhuman Hearing går lyden mere end klart igennem. Spiloplevelsen hæves markant med langt færre forstyrrelser.

Roccat gaming headset kommer med præcisionsafstemte 50 mm neodym-drivere, der leverer en fantastisk og nærmest enestående 7.1 surround sound. Det giver dig en rigtig god fordel i spillene og får dig et skridt foran dine modstandere.

Med Superhuman Hearing-lydinstilling kan du øge kritiske lyde i spillet for at få en ekstra konkurrencemæssig fordel. De skuffer derfor bestemt ikke på lyden og giver det, man forventer af et professionelt headset.

Komfort på højt niveau

Det seje Roccat gaming headset byder også på patenteret Prospecs brilleaflastningssystem med ørepuder med dobbeltskum. Men, der er også tænkt på spillere, der har briller, da der er blødere skum i den del af ørpuderne, der hviler mod brillerne. Det lindrer derfor presset og gør det muligt for alle at spille med den højest mulige komfort.

Det kan måske være det, der afgør om du vinder eller ender med at blive skudt af en af dine modstandere. For jo mindre forstyrrende omgivelserne er, jo mere koncentreret og fokuseret kan du være. Det giver headsettet her i hvert fald mulighed for – uanset om du har briller eller ej.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Rigtig god lyd
 • plus-circle.svg TrueSpeak mikrofonteknologi
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Ingen støjreducering

Det mener vores produkteksperter

Kingston HyperX Cloud Revolver S gaming headset er klar til action med det samme, de er på. Med dem på kommer du til at kunne høre alle eksplosioner, pistolskud og fodtrin, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at vinde. De simulerede positionshøjttalere giver desuden en meget præcis lyd med både afstand og dybde.

Har du nogle bestemte præferencer, når det kommer til lyd, når du spiller eller streamer i pauserne, er det muligt at forudstille lyden. Du kan blandt andet skrue regulere for mikrofon- og højttalerlydstyrken, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for en god lyd under hele spillet.

Meget gaming headset for pengene

Kingston HyperX Cloud Revolver S er et gaming headset, der er til at betale sig fra. Det placerer sig godt i midten, når det kommer til pris – men det kan man ikke mærke på den høje komfort. Det er et gaming headset i rigtig god kvalitet, som har mange succesoplevelser og kampe i sig. Det er nemt at tilslutte computeren og virker upåklageligt spil efter spil.

Det bringer dig helt sikkert tættere på sejren!

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Virtual Dolby 71. surround
 • plus-circle.svg God lydkvalitet
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Med ledning

Det mener vores produkteksperter

Gamere har brug for fantastisk lyd, og det er, hvad Logitech leverer med deres G433 gaming headset. Med spil der bliver mere og mere krævende, følger Logitech G433 rigtig godt med, da lydkvaliteten er helt i top og komforten, som det forventes.

Logitech kan noget med gaming headset. Denne model er ingen undtagelse, da det er fremstillet af glasfiberindstøbt letvægtspolykarbonat. Sammen med rustfrit trål og TR-90-nylon vejer dette gaming headset kun 259 gram.

Men det er ikke det hele. For ørepuderne er beklædt med åndbart sportsstof, der på en behagelig og blid måde omslutter øret og sidder sikkert fast. Der medfølger desuden et par ekstrabløde ørepuder i mikrofiber, så du selv kan vælge, hvilken komfort du ønsker.

Du hører det hele – først.

Dette gaming headset overrasker på mange måder. For det er også udstyret med teknologien Immerse, der gør det muligt for brugeren at høre den nøjagtige placering af modstandernes fodspor. Men, det genindlæser også lyde, hvilket giver dig den fordel, at du hører modstanderne, før de hører dig. For at øge spiloplevelsen har de også udstyret sættet med Close Combat, der får dig til at føle, du er inde i spillet og nærmest kan mærke kuglerne flyve forbi dig.

Det vi kan lide:
 • plus-circle.svg Rigtig god lyd
 • plus-circle.svg Lang kabellængde
 • plus-circle.svg Høj komfort
Vær opmærksom på:
 • minus-circle.svg Har ikke aktiv noise cancelling

Det mener vores produkteksperter

Sennheiser er altid et sikkert valg, og det er disse headsets også. De er designet til gamere, der sætter pris på en rigtig god lyd, og som gerne vil rives helt og aldeles med ind i spillet. For at fremhæve intensiteten har de udstyret headsettet med en dyb bas.

Sennheiser GSP 300 er et lukket, akustisk gaming headset, der er designet til gamere. Derfor er lyden også ganske fantastisk og nærmest medrivende, fordi den er i så høj en kvalitet. Det lukkede og akustiske design sikrer desuden de bedste betingelser for en skarp og tydelig kommunikation.

Juster lyden på headsettet med et lydstyrkehjul

Det skal være nemt at skrue op og ned for lyden, når man står midt i kampens hede. Det har Sennheiser tænkt på med headsettet her, da det har et indbygget lydstyrkehjul på den højre ørekop. Det er nemt at skrue op og ned for og giver dig mulighed for at sætte lyden helt på pause eller at skrue op, hvis du skal være ekstra opmærksom på dine fjender.

Alt i alt er det et rigtig godt gaming headset, der egner sig godt til gaming på alle niveauer.

For at sikre dig, at du får købt et godt headset, du både bliver glad for nu og på længere sigt, anbefaler vi, at du gør dig nogle overvejelser. For som du måske har opdaget, er der stor forskel på, hvad de forskellige headsets leverer og præsterer.

For at gøre processen nemmere for dig gennemgår vi de mest essentielle punkter, du bør overveje, før du køber et headset:

 • Hvad forventer du af lyden?
 • Hvordan skal mikrofonen være?
 • Skal headsettet have særlige teknologier?
 • Hvordan skal komforten være?
 • Har designet nogen betydning?
 • Har du et bestemt budget, du skal holde dig inden for?

Alle disse er overvejelser, der bringer dig meget tættere på det helt rette køb. Vi uddyber dem herunder, så du efterfølgende er helt skarp på, hvilke du skal købe. Vi håber, det giver dig et headset, som du bliver virkelig glad for og som nærmest går i ét med dig, når du bruger det. Det er i hvert fald målet, da det gør det meget sjovere og federe at sidde mange timer foran skærmen – hvem ved, om det motiverer dig nok til at gå efter en professionel karriere?

Lyd

Lyd er vigtigt, når man gamer. Derfor er det selvfølgelig også et af de vigtigste punkter at se på, når du skal købe et nyt headset. Vi anbefaler naturligvis så god en lyd som muligt gerne med 7.1 surround. Jo bedre lydkvaliteten er, jo større indlevelse får du også i spillet. Gå derfor ikke ned på lyden!

Lyden er generelt på et virkelig højt niveau i de headsets, vi har valgt ud til vores test. Det er noget, vi har prioriteret meget højt, da det jo primært er derfor, man som gamer går ud og investerer i et headset. I forhold til lyd skal du både være opmærksom på den lyd, du får ind i ørerne, men også den lyd du sender ud til dine kammerater gennem mikrofonen. Ved at prioritere den gode lyd er du garanteret en sublim spiloplevelse gang efter gang – og det er sådan, det gerne skal være.

Mikrofon

Vil du gerne spille sammen med andre, er det ret rart, at mikrofonen virker optimalt. Der findes forskellige kvaliteter på mikrofoner, hvoraf de bedste naturligvis kan fås ved professionelle gamer headsets som det fra SteelSeries. Vi anbefaler at gå efter en mikrofon med tovejsdesign, da de er gode til at lukke omgivende støj ude – det får dig til at skinne klart og tydeligt igennem hos kammeraterne.

Spiller du ikke så meget endnu, eller er gamingverdenen først ved at åbne sig for dine fødder nu, behøver du selvfølgelig ikke gå så højt op i, om mikrofonen præsterer det bedste mulige. Her er det vigtigere, at du blot har en mikrofon med et generelt godt lydniveau, så dine kammerater også får en behagelig oplevelse ud af at spille med dig. Bliver du fanget af at game, og vil du på et tidspunkt gerne opgradere dit udstyr, kan du her gå lidt mere op i, hvilken teknologi der ligger bag mikrofonen, og hvordan den præsterer i brug.

Teknologi

Gaming headsets kommer med virkelig mange teknologier og funktioner i dag. Derfor er det selvfølgelig også et punkt, du ikke kan komme udenom. Der er både forskellige teknologier, når det kommer til lyden, mikrofonen og indstilling af volumen.

Vi anbefaler derfor, at du gennemgår samtlige headsets og deres specifikationer i vores gaming headset test, da det giver dig et indblik i, hvilke teknologier de gør brug af. Har du brug for at vide mere, end hvad der står beskrevet i testen her, kan du med fordel klikke dig videre til forhandleren. Her vil yderligere specifikationer fremgå, som kan gøre dig meget klogere på, hvad du reelt set får for pengene.

Teknologi er helt klart det, der får de forskellige headset til at adskille sig fra hinanden, så det er værd at bruge en god rum tid på at undersøge nærmere.

Komfort

Komfort er så absolut ikke til at komme udenom ved headsettet. For vil du gerne undgå at blive forstyrret eller distraheret af et headset, der nager eller bliver for varmt efter nogle timers gaming, bør du prioritere komforten.

Her er det især vigtigt at gøre op med dig selv, om du gerne vil have on-ear eller over-ear, som vi også gennemgår forskellen på nedenfor. Nogle bløde puder og en blød bøjle er også altafgørende for, om du undgår at have ømme ører, når du er midt i gamet.

Når du prioriterer at købe et headset, hvor komforten er i skabet, sikrer du også, at du ikke har lyst til at købe et headset igen om få måneder. Headsettet kan være afgørende for, om du vinder eller ej – og så skal det bestemt ikke være den manglende komfort, der er skyld i, at du ikke vinder. Der skal ofte ikke så stor en opgradering til, at du føler en kæmpe verden til forskel og ender med at præstere meget bedre end tidligere.

Design

Design er en af de lidt mindre vigtige ting at forholde sig til, da det ikke altid har decideret indflydelse på spiloplevelsen. Dog kan det godt have det alligevel, da det selvfølgelig har indflydelse på, hvordan mikrofonen sidder, hvordan ørepuderne føles, og hvor nemt det er at skrue op og ned for volumen.

De headset der er med i vores test, har alle et vidt forskelligt design og fås både med og uden lys, i sort og i hvid, som trådløs og med ledning og så videre. Når du har fundet headsettet med den bedste lyd og den bedste mikrofon til dit behov, kan du begynde at sammenligne designet og ud fra det vælge det, der er din favorit.

Pris

Det kunne være fedt bare at lukke øjnene og tage det headset, du drømmer om. Men er det ikke en mulighed, bør du selvfølgelig også sætte dig et budget for, hvor dyrt headsettet må være. Det er selvfølgelig federe med et professionelt headset frem for en billigere version, men fordi gaming headsets i dag laves i så høj kvalitet, får du generelt rigtig meget for pengene.

Læg derfor eventuelt et budget for, hvad du gerne må bruge på et headset og find derudfra nogle modeller, som du har råd til. Det gør det også nemmere at sortere ud i udvalget både på nettet og i vores test her.

Uanset hvad du har mulighed for rent økonomisk, er vi helt sikre på, at du bliver mere end glad for det headset, du ender med at købe fra testen her. De er nemlig alle de bedste i deres prisklasse.

FAQ

Hvilket gaming headset er bedst i test?

Af alle de headsets vi har testet og gennemgået her, har vi vurderet, at SteelSeries Arctis Pro er det bedste gaming headset. Simpelthen fordi det er et headset, der er skabt udelukkende til gaming og for professionelle gamere. Vil du derfor gerne have det bedste udgangspunkt for at udvikle dig, i hvert fald når det kommer til lyden, er headsettet det, du skal gå efter. Det har 2.0 virtuel lyd og en komfort, der bare sidder i skabet. Har du derfor mulighed for at købe det, og kan du samtidig også godt lide designet, bliver du bestemt ikke skuffet over det. Det er også klart det bedste trådløse headset. Vi anbefaler dog, at du stadig kigger resten af listen igennem og sætter dig ind i, hvad det enkelte headset kan. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at vælge et par, hvor du både er tilfreds med lyd, design og komfort.

Hvor meget koster et gaming headset?

Som du kan se i vores test af gaming headsets, er der stor forskel på, hvad et headset koster. Nogle modeller kan fås for ganske få hundrede kroner, mens et professionelt headset snildt kan løbe op i en pris på +2.000 kroner. Er det muligt, bør du ikke se på prisen, når du skal købe et gaming headset. For det bør være den gode lyd og komfort, der er afgørende for, hvilket gaming headset du vælger at købe. Er det ikke muligt, bør du gå efter så god en lydkvalitet som muligt for det budget, du har. For det er altafgørende for, om du hører modstanderne og for, at du kan leve dig helt ind i spillet. De headset vi har valgt i testen her hører til i forskellige prisklasser. Der er både headsets til 500-600 kroner og dem, der koster mere end 2.000 kroner. Du har derfor mulighed for at finde de bedste headsets i den prisklasse, du har mulighed for.

Hvad er bedst, on-ear, over-ear eller in-ear?

Når det kommer til gaming headsets, som du formentlig skal bruge mange timer i streg enten hver dag eller flere gange om ugen, er det vigtigt, at du har den rette type af headset. For gaming headset er ikke bare et gaming headset. Der er både on-ear, over-ear og in-ear, som alle sidder forskelligt på ørerne og dermed giver en individuel oplevelse. Så hvad er bedst?

Over-ear gaming headset

Et over-ear gaming headset omslutter ørerne og sidder derfor ikke direkte på ørerne. Det er en type af headset, som langt de fleste gamere foretrækker, fordi komforten er ret høj. Med denne type af gaming headset kommer du ikke til at opleve en trykken for ørerne, eller at de bliver ømme efter nogle timers brug. Over-ear gaming headsets er også populære, fordi de i højere grad giver en tættere omslutning og dermed en langt bedre lyd, der gør det nemmere at fokusere og indleve sig i spillene. Da ørepuderne er større i omfang, vil denne type dog også føles tungere – så her skal du overveje, om komforten og den omsluttede lyd opvejer vægten. Flere af de gaming headsets, vi har med i vores test, er over-ear.

On-ear gaming headset

Med i testen her har vi også flere on-ear headsets. I modsætning til ovenstående sidder denne type i stedet direkte på ørerne og omslutter derfor ikke på samme måde ørerne. Om du synes, de er de bedste headsets afhænger i høj grad af, hvordan du har det med, at de skal sidde direkte på dine ører flere timer i træk. Vælger du on-ear gaming headset, bør du prioritere at finde nogen med aktiv støjreducering, simpelthen fordi det højner lyden og oplevelsen af den. Prøv gerne nogle tilfældige headsets i en butik eller hos dine venner, så du kan få en fornemmelse for, om det er noget, der tiltaler dig. I så fald bør du prioritere nogle bløde ørepuder, da det gør det langt mere behageligt at bruge dem.

In-ear gaming headset

In-ear headsets er rigtig gode at have med på farten, når man hører musik. Men, hvis vi skal være helt ærlige, så er de ikke egnet som gaming headset. Selvom der er sket rigtig meget med kvaliteten og udviklingen af lyden med in-ear høretelefoner, giver de slet ikke så god en lyd som de to øvrige typer. Vi anbefaler dog, at du stadig kigger resten af listen igennem og sætter dig ind i, hvad det enkelte headset kan. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at vælge et par, hvor du både er tilfreds med lyd, design og komfort.

Din produktekspert

Miklas

Administrator