TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Bedste Elektriske Longboards (Test)

Skrevet af

Longboards har længe været populære, men nu kan man også få dem med motor. Elektriske longboards er blevet super populære (specielt i USA). Se her de fedeste longboards på markedet!

Hvis man som gammel skateboard-bruger i sin tid følte, at det til tider kunne være en bedrift i sig selv at vælge det rette bræt, så har tiden efterhånden også indhentet de nye elektriske longboards. I starten kunne man blot vælge mellem få designs på markedet, men idag er elektriske longboards blevet så stor en dille, at produktionen er eksploderet.

Flere og flere nye producenter dukker op med alskens ekstra-udstyr og nytænkt design, så det er efterhånden med at holde tungen lige i munden, hvis man er ny på markedet og gerne vil have et elektrisk longboard, der passer til ens egne behov. Der er elektriske longboards med topliret teknologi til rigtigt mange penge, og der er mere skrabede standard-versioner til få penge.

Fire håndplukkede elektriske longboards som rager op i mængden

Der er elektriske longboards, som er skabt til professionel freestyle kørsel og der er el longboards, som er mere strømlinede og tiltænkt byboeres pendling til og fra arbejde. Hvad end du er på udkig efter, så er tilbuddene mange, og det kan derfor være svært lige at få det forkromede overblik over situationen. I denne lille artikel har vi gjort det store indledende benarbejde for dig, da vi har pløjet markedet igennem for de bedste elektriske longboards, ikke bare til prisen, men også set ud fra kvalitet, design, brug og specifikke behov.

Vi har valgt fire boards, som vi mener, er de bedste på markedet. Så slipper du for at lave din egen research. Herunder kan du få et overblik over, hvad der gør de forskellige longboards unikke, så du kan beslutte, hvilket er det rette for dig.

LongboardTopfartMaks. distancePris
Roadsurfing HUB 2.539 km/t25 kmTjek Pris
WowGo 339 km/t32 kmTjek Pris
Razor Longboard16 km/t40 minutterTjek Pris
Boosted Stealth38 km/t21 kmTjek Pris
Roadsurfing hub2.0 e-skate

Roadsurfing HUB 2.5 – Super flex longboard til den ultimative cruiser

Roadsurfing HUB 2.5 taler til den mere erfarne longboard-bruger, da der for alvor er sat skub i maskineriet på dette elektriske longboard. Med en ‘fast mode’-funktion, der kan sende boardet op i en tophastighed på 39 km/t, så er der her kridtet op til fart og action. Fabrikanten Roadsurfing er i øvrigt en af de eneste producenter af longboards i Danmark.

Ikke blot en, men to motorer

De to kraftfulde 250W Hub motorer giver dette elektriske longboard en solid acceleration og yder en hastighed, der ligger i den absolutte top indenfor sin klasse. Det nye super flex bræt på 2.5 versionen øger komforten og smidigheden på de længere cruiser-ture, og selv longboard hjulene har fået en ansigtsløftning, både i udseende men også i kvalitet. Der er større stødabsorbering og klart bedre vejgreb på det nye Roadsurfing HUB 2.5.

Smart remote control med skærm

Intet elektrisk longboard uden en fjernbetjening, men Roadsurfing HUB 2.5s remote control kommer sågar med et super lækkert display, hvorpå du kan tjekke din fart, batteriets status samt de tilbagelagte kilometer på turen.

Gode hastigheds-variationer

Det er ikke et krav, at du absolut skal tordne afsted med 39 km/t på dette elektriske longboard. Med ‘slow mode’ og ‘medium mode’ kan du veksle mellem hastigheder på 20 km/t og 30 km/t, hvor man for alvor kan mærke brættets lethed og smidighed, mens man cruiser afsted.

Forcér bakker uden at røre en finger (eller et ben)

Befinder du dig i bakket terræn, så behøver du ikke frygte for at skulle hjælpe til med ekstra muskelkraft, for Roadsurfing HUB 2.5 forcerer nemt stigninger på helt op til 20 procent.

Roadsurfing HUB 2.5 er som skabt til både pendling mellem A og B i byrummet, men gør sig også som et fantastisk langdistance longboard, hvor selve turen og oplevelsen er i fokus snarere end at komme fra en destination til en anden.

Specifikationer

 • Farve: Sort bræt med lys træfarvet underside og orange hjul
 • Motor: 2 x 250W
 • Batteri: 6.4 ah Panasonic cellebatteri
 • Hjul: 90 mm
 • Mål: Længde: 96 cm, bredde 230 mm, højde 140 mm
 • Tophastighed: 39 km/t
 • Distance på fuldt opladet batteri: 25 km
 • Mulig stigning på kørsel: 20 procent
 • Maksimal personvægt: 120 kg
 • Boardets vægt: 7,6 kg

Prisen

Roadsurfing HUB 2.5 ligger rent udstyrsmæssigt i den tunge ende af electric longboards, men det gør prisen ikke længere. Roadsurfing HUB 2.5 longboardet ligger faktisk i den lavere ende af prisskalaen efterhånden, så man får samme glimrende kvalitet for færre penge.

Wowgo 3

WowGo 3 – Innovativt longboard i bambus og glasfiber med turbo mode!

WowGo 3 kombinerer fart, komfort, kvalitet og sikkerhed i det her innovative elektriske longboard for de mere øvede kørere samt pro-cruisere. Stort set alle komponenter på dette longboard er gennemtænkte og leverer hver især sit til at køreegenskaberne er i top.

Innovative Zealous-kuglelejer

Tag bare noget så småt som kuglelejerne. WowGo 3 er født med de famøse Zealous-kuglelejer, som stort set gør boardet lydløst, og som yder næsten dobbelt så meget effekt som andre standard-kuglelejer.

Et bræt af bambus og glasfiber

Selve brættet er bygget op af bambus og glasfiber, som gør boardet lige dele hærdet og fleksibelt på en og samme tid. Longboard hjulene er her gjort en tand bredere og en anelse blødere, hvilket blot øger stødabsorberingen yderligere og gør kørslen endnu mere soft og velsmurt. Alt i alt gør disse innovative komponenter WowGo 3 til det optimale cruiser-longboard, der samtidig har alt hvad der kræves for også at yde den mest optimale carving. Man kan det hele på WowGo 3, men det føles bare endnu bedre på dette gennemtænkte elektriske longboard.

Turbo-mode

Og så har vi slet ikke nævnt farten… WowGo 3 kommer ikke blot med de tre klassiske hastigheder (slow, medium, fast) men har tilføjet en turbo-funktion. Slår du den til, vil motoren yde 55 % mere og skubbe boardet op på en tophastighed på næsten 40 km/t. Du får altså ikke blot optimal komfort og kvalitet i køreegenskaber og manøvremuligheder med WowGo 3, du får tilmed en tophastighed, der kan måle sig med de hurtigste longboards på markedet. Wow-effekter er der nok af på WowGo 3.

Specifikationer

 • Farve: Sort bræt med lys træfarvet underside eller helt sort bræt samt orange hjul.
 • Motor: 2 x 250W dual motor
 • Batteri: 8.0 ah Samsung batteri
 • Hjul: 90 mm
 • Mål: Længde: 96 cm, bredde 230 mm, højde 140 mm
 • Tophastighed: 39 km/t
 • Distance på fuldt opladet batteri: 27-32 km
 • Mulig stigning på kørsel: 25-30 %
 • Maksimal personvægt: 150 kg
 • Boardets vægt: 7,8 kg

Prisen

WowGo 3 er pakket med gennemført og gennemtænkt teknik og design, som placerer dette elektriske longboard i den absolutte høje ende. WowGo 3 scorer højt i diverse tests og anmeldelser på nettet, men prisen er stadig lav.

Razor electric longboard

Razor Longboard – Et sikkert og perfekt sted at starte

Razor Longboard er et optimalt begynder-longboard. Tophastigheden er ikke så markant som på de større og mere professionelle electric longboards, så her får man rig mulighed for at øve og oparbejde skills uden at det hele løber fra en. Med det sagt, er Razor Longboard på ingen måde et langsomt longboard. Det ligger absolut på niveau med andre standard-versioner fra andre fabrikanter, og kan nå en topfart på 16 km/t. Det er mere end rigeligt for en nybegynder eller let øvet.

All-round elektrisk longboard til alle aldre

Razor Longboardet er ideelt for unge brugere fra 9 år og opefter, men er lige så optimalt til brug for ældre generationer, der lige er sprunget på longboard-dillen og gerne vil have et kvalitets-longboard til forholdsvis billige penge. Razor tillader en maksimal personvægt på 100 kg og kan cruise i op til 40 minutter på et fuldt opladet batteri. Med en hastighed på 16 km/t, når man faktisk ganske langt på et fuldt batteri.

Stabilitet, sikkerhed og mobilitet

Razors solide bræt og den store afstand mellem hjulene giver ikke blot dette longboard med motor en ekstra fin ballast, men øger også sikkerheden, da balancen er nemmere at håndtere på et bredere board. Og med sin ekstremt lille vægt på kun 5,4 kg er Razor Longboardet som skabt til små korte byture eller pendlen til og fra skole og arbejde, hvor der stilles krav til at det elektriske longboard ikke er for uhandy og for tungt, når det skal hives med indenfor efter brug. Razor Longboardet kan tages i brug med det samme. Du trykker blot på den røde power-knap på boardets underside og forbinder boardet med den lille sorte fjernbetjening, så er du igang!

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Motor: 125W el-motor
 • Batteri: 22V genopladeligt Li-Ion batteri
 • Hjul: 80 mm
 • Mål: Længde: 95 cm, bredde 270 mm, højde 145 mm
 • Tophastighed: 16 km/t
 • Distance på fuldt opladet batteri: 40 minutters kørsel
 • Maksimal personvægt: 100 kg
 • Boardets vægt: 5,4 kg

Prisen

Razor Longboard opfylder alle kriterier for et klassisk standard longboard med motor, men ligger heldigvis stadig i den lavere ende af prisskalaen.

Boosted Stealth

Boosted Stealth – Alt hvad du har brug for og meget, meget mere

Hvis du virkelig er på udkig efter et elektrisk longboard, der fejer al anden modstand af banen, så er Boosted Stealth ikke bare det oplagte valg, det er det eneste valg. Dette Boosted Board leverer samme tophastighed som alle øvrige top longboards på markedet, men her stopper sammenligninger så også. Boosted Stealth hedder ikke Stealth for ingenting. Det amerikanske stealth fly lægger især navn til dette elektriske longboard på grund af sit strømlinede design, men især også for sin ekstreme acceleration og lydløshed. Boosted Stealth kommer med hele 5 hastigheds-modes. Og det er især på accelerationen, at Boosted Stealth giver alle andre longboards baghjul.

Hyper Mode på et af markedets kraftigste longboard-motorer

Hvor nogle longboards blærer sig med et fjerde hastighedsmode i form af ‘Turbo-funktionen’ går Boosted Stealth skridtet videre og præsenterer et femte mode: Hyper-mode. Det er i Hyper Mode at Boosted Stealth-longboardet skiller sig ud fra mængden, og det er her, at man fornemmer sammenligningerne med det strømlinede og hurtige amerikanske stealth fly. Boosted Stealth yder longboard-markedets absolut hurtigste acceleration på sin enorme 2100w motor.

Stærkt cruiser-board

Dette Boosted Board 2 egner sig ikke kun til at slå alt og alle i en konkurrence fra 0-100 i acceleration. Det er også et super pålideligt cruiser-board, der leverer en stabil og blød stødarbsorbering og solide manøvre-muligheder. Det gør Boosted Stealth til et lige så optimalt transportmiddel i hverdagen på vej til arbejde og skole, såvel som til freestyle kørsel i fritiden.

Rekordhurtig opladning

Boosted Stealths vilde batteri lader sig fuldt oplade på rekordtid. På under 2 timer er batteriet fuldt opladet og boardet er klar til endnu en maks-tur på vejene. Ingen andre longboards kan præsentere så hurtig en opladningstid.

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Motor: 2100W motor
 • Batteri: 199Wh genopladeligt lithium batteri
 • Hjul: 85 mm
 • Mål: Længde: 96 cm, bredde 287 mm, højde 145 mm
 • Tophastighed: 38 km/t
 • Distance på fuldt opladet batteri: 21 km
 • Mulig stigning på kørsel: 25 %
 • Maksimal personvægt: 110 kg
 • Boardets vægt: 7 kg

Prisen

Boosted Stealth er de elektriske longboards ukronede konge i kraft af sine helt unikke egenskaber. Det er et topkvalitets board for feinschmeckere og for brugere, der kræver det maksimale af deres elektriske longboards. Det er derfor heller ikke underligt, at Boosted Stealth ligger i den absolut tunge ende af prisskalaen.

Hvad er forskellen på et elektrisk longboard og et skateboard?

Der er flere radikale forskelle mellem et longboard og et almindeligt skateboard, men en ting stikker ud i særdeleshed: hvor skateboardet trækkes frem af den kraft, dine ben og krop kan sætte i det, så er longboardet udstyret med toptunet teknologi i form af små elmotorer og batterier, der kan drive longboardet frem uden hjælp fra dig, deraf navnet: elektrisk longboard. Udover det er både brættet, hjul og kuglelejer også special-udviklet til at kunne klare de klart større krav, som et elektrisk skateboard stiller.

Med alt det sagt, så er der stadig store ligheder mellem elektriske longboards og skateboards. El longboards er netop en teknologisk videreudvikling af de klassiske manuelle skateboards. Grundprincippet er stadig det samme: det er et enkelt bræt med fire hjul, der lægger op til optimal frihed og mulighed for at oparbejde flere forskellige skater-skills som cruising, carving og lignende. Den store forskel ligger idag i at longboardet nu er elektrisk, og dermed tilbyder endnu mere frihed til at nyde selve køreoplevelsen.

Hvad skal man overveje, når man køber et elektrisk longboard?

Der er flere oplagte og essentielle ting, man bør overveje, før man investerer i et electric longboard. Det absolut vigtigste at få klarlagt er selve brugen af longboardet. Ønsker du blot et transportmiddel, som skal bringe dig sikkert og roligt fra A til B, så behøver man ikke de toptunede pro-longboards. I den forbindelse kan man nemt nøjes med en billigere standard-version, som stadig tilbyder fin hastighed, men især også stabilitet, komfort og sikkerhed.

Er man derimod mere seriøs med sin longboard-brug og ønsker et el longboard, som kan lidt mere end gennemsnittet, så kan man med fordel stile efter de mere profesionelle longboards med større hastighed og mere udstyr. Disse longboards lægger også op til, at der kan udvikles flere skills, hvor brugeren får muligheden for at udforske hele det elektriske skateboard-univers mere tilbundsgående.

Er man top rutineret og ønsker at udfordre sig selv maksimalt, så bør prisen være underordnet. I den forbindelse bør man tænke mindre økonomisk og mere kvalitetsbevidst. De absolut høj- innovative longboards kommer med så meget nytænkt teknologi og features, at man naturligvis må betale for det.

Regler for brug af elektriske longboards

De gamle klassiske manuelt drevne skateboards var ikke omgærdet af officielle reglementer. Men nu hvor der pludselig er blevet påhæftet en motor på de elektriske longboards, så medfølger der helt andre regler for brugen af longboards i Danmark. Der er derfor visse ting, man skal indordne sig under rent trafikalt, når man begiver sig ud i verden på et el longboard i Danmark. Her følgler en lille liste over de mest elementære regler for brugen af elektriske skateboards. Udover det henviser vi til vores dybdeborende artikel vedrørende regler for elektriske køretøjer.

 • Longboardet må maksimalt veje 25 kg.
 • El longboardet må højst være 1,2 meter langt og 70 cm bredt.
 • Longboardet må højst kunne køre 20 km/t. Højhastigheds-longboards skal blive på privat vej.
 • Du skal køre med lys både dag, aften og nat.
 • Der skal være monteret reflekser på el longboardet.
 • Du skal følge cykelreglerne og kun køre på cykelstien.
 • Du skal være 15 år for at køre alene på et elektrisk longboard.
 • Er du under 15 år skal du køre med en person over 18 år, som holder opsyn med dig.
Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.