TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Boosted Board Plus Skateboard med Motor Test

Skrevet af

Boosted Boards laver fantastiske elektriske skateboards og longboards. De har mange forskellige modeller, og her giver vi vores anmeldelse om “Plus” modellen. Læs hvad der adskiller boardet, om om det er pengene værd.

Hvem er Boosted Boards?

Boosted Plus er et af de seneste skud på stammen fra den innovative elektriske skateboard-udvikler Boosted. Det amerikanske firma lancerer her et elektrisk longboard, som tager tråden op fra tidligere Boost boards og videreudvikler det bedste fra tidligere versioner uden at gå op kompromis med kvalitet, pris eller komfort. Med Boosted Board Plus kombineres øget stabilitet, bedre støddæmpning og større manøvredygtighed, som sætter en helt ny standard for køreglæden på et Boosted board. Danmark har allerede taget det nye booster board til sig, da det forlængst har ramt bestsellerlisten i kategorien “elektrisk skateboard“. Boosted Board Plus er med andre ord allerede blevet en ny moderne klassiker for pendlere og elektriske skateboard-entusiaster på tværs af generationer. Køreglæden har aldrig været højere, farten er i top, og sikkerheden er tilmed øget.

Boosted plus

Boosted Plus – en ren bestseller

Boosted Plus hører til en af fabrikantens mest kraftfulde el skateboards grundet sin forbedrede styrke i brættet såvel som i motoren og batteriet. Man får her ikke blot et elektro board, der kan matche de hurtigste elektriske skateboards på markedet, man får tilmed et mere hærdet bræt, som modstår meget mere slitage og hug end sine forgængere. Boosted Plus er dermed som skabt til pro-kørere, men i høj grad også til nyere brugere, der forventes at måtte udsætte boardet for lidt flere bump og slag end gennemsnittet, inden man har oparbejdet sine skills og større balance på boardet.

Boardets specifikationer

Der er ikke blot et, men adskillige nye aspekter, som adskiller Boosted Board Plus fra andre klassiske longboards. Dette boost board kommer med en nytænkt teknologi, som er vævet ind i boardets opbygning af både hjul, motor, bremser og board-design. Alt sammen noget der booster boardets køreegenskaber, sikkerhed, fleksibilitet og manøvre-muligheder.

  • Forbedret beskyttelse af boostedboardets deck via hærdede kanter bygget op af polymer
  • Ny stærk grundkerne, som ikke går på kompromis med tyngden og fortsat bevarer boosted boardets letvægtsfølelse. Den lette og levende kørefølelse er bevaret.
  • Innovativt vibrations-dæmpende skum i dette boosted board absorber stød og større vibrationer og sikrer en smidig og let kørsel.
  • Forbedrede lag af fiberglas-opbygning øger boosted boardets styrke og stivhed uden at øge vægten eller følelsens af smidigheden under kørsel.
  • Stærk og solid bæltedrevet motor med finjusteret bremseevne og større ydeevne, som tillader boardet at klare stigninger på over 25 % uden at brugeren behøver spænde en eneste muskel.
  • 85 mm Boosted Stratus hjul, der sikrer den højeste topfart indenfor boosted boards, og sikrer den hurtigste acceleration, men samtidig afdæmper selv de største bump på vejen.
  • Tophastighed på 35 km/t som lige nu er markedets højeste indenfor longboards

Håndtering

Et boostedboard kunne umiddelbart ligne et el-skateboard, som kræver en hel del tilvænning og øvelse, men sådan forholder det sig ikke. Booster boardet er skabt med alle brugere for øje. Det er tilpas sikkert og manøvre-venligt, så selv nybegyndere og letøvede kan få fornøjelse af det fra start. På den anden side er det skabt med så meget finesse og nytænkt teknologi, at det også vil tale til garvede brugere og den profesionelle skare af el-skateboard segmentet. Booster Boardets solide bræt er skabt til at kunne modstå de slag og bump, som en nybegynder, nu en gang udsætter boardet for. Smidigheden, accelerations-evnen, farten og de stærke Boosted Stratus hjul taler på samme tid til de mere øvede brugere, som ønsker at udfordre sig selv og bygge videre på sine skills. Med den enkle og brugervenlige remote control kan man selve styre hastigheden let og enkelt. Nybegyndere kan starte blødt og langsomt og kan på blot få dage eller en uge sætte tempoet op, og eksperimentere med expert-mode, som de helt rutinerede brugere. Kaster man et blik på salget af boostedboards globalt set, så taler tallene helt for sig selv. Salget af Boosted Boards i Europe tangerer nu snart tallene i produktionslandet USA, og boardet er naturligvis derfor nu landet i Danmark, klar til at indtage veje, gader, pladser og al farbart terræn i Kongeriget.

Komfort

Boosted lod sig inspirere af topmoderne snowboard-udviklere, da man udtænkte designet og konstruktionen af det nye Boosted Board Plus. Den nye opbygning af dækket giver brugeren en optimal mulighed for carving og et super kalibreret flex. Den nye skumbaserede stødabsorbering på boosted boarded øger tilmed smidigheden og letheden og skaber optimale muligheder for en uforstyrret cruising.

Pris

El-skateboards kommer i vidt forskellige prisklasser alt efter design, model, teknisk udstyr og størrelse. Sådan forholder det sig også med det her Boosted Board. Boosted Board Plus ligger i den dyrere ende af skalaen over longboards, da det er en nyere og klart mere opgraderet version end tidigere udgaver. Prisen ligger på lidt under 12.000 kroner. Et Boosted Board køb skal dog ses som en langsigtet investering, da det er et ekstra hærdet el-skateboard, som netop er skabt til at kunne holde. Det er i lige så høj grad et samler-objekt, som de fleste lægger en dyd i at præge selv i form af opgraderinger, køb af ekstra-udstyr og løbende reservedele.

Konklusion

Med Boosted Board Plus får man ikke blot et nyt elektrisk longboard. Man får den absolut nyeste teknologi indenfor el-skateboards, og man får tilmed glæden af et longboard, som har taget alt det gode fra tidligere versioner og forbedret alt det, der har haltet lidt på tidligere versioner. Man får en optimeret udgave med den største topfart til dato, men på det absolut mest sikre og mest robuste bræt af alle. Prisen kan for nogen lyde som et dyrt stykke legetøj, men Boosted Board Plus er mere end et legetøj. Det er et effektivt transportmiddel for folk i alle aldre. på vej til skole, på vej til job eller bare som et effektivt pendler-middel fra A til B over kortere eller længere distancer. Den stærke motor sørger ikke blot for større ydeevne end andre tidligere longboards, den er tilmed et 100 % forureningsfrit transportmiddel i en verden, der skriger på mere og mere bæredygtighed og mindre CO2-udslip end andre og mere konventionelle motordrevne køretøjer.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.