TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Xiaomi MI M365 El Løbehjul Test

Skrevet af

Xiaomi MI M365 er et fantastisk el løbehjul – muligvis et af de bedste på markedet. Vi går her i dybden med el løbehjulet, så du kan få en ide om, hvad dette elektriske løbehjul kan tilbyde.

Introduktion til Xiaomi MI M365

Det elektriske løbehjul er kommet for at blive. I hvert fald hvis man måler det ud fra first moverne i Asien og USA. Men du har sikkert også set de elektriske løbehjul i aktion i de danske storbyer, hvor de nu pryder bybilledet i stigende grad. De elektriske løbehjul bliver lavet af forskellige producenter i verden, hvoraf en af dem er Xiaomi.

Xiaomi løbehjulet produceres i Kina af producenten Xiaomi, der både laver mobiltelefoner, men som også er kendt for sin produktion af robotstøvsugere som eksempelvis Xiaomi Roborock 2. Løbehjulene er dog ved at tage over i Xiaomis produktionskatalog og især modellen Xiaomi MI M365 har vundet indpas overalt i verden. Den er både flittigt brugt som transportmiddel i det offentlige rum, men fungerer også som et perfekt elektrisk legetøj for unge og voksne.

Vi kigger her Xiaomi mMI M365 efter i sømmene og giver dig en tilbundsgående beskrivelse af det super populære elektriske løbehjul fra Kina. Xiaomi M365s popularitet i Danmark bør før eller siden stige voldsomt, for det er ikke uden grund, at dette elektriske løbehjul er verdens mest solgte.

Xiaomi MI M365

Xiaomi MI M365 – et fantastisk el løbehjul

Det der gør Xiaomi MI M365 så populær er især brugervenligheden og funktionaliteten. Der skal ikke meget montering til, før man er solidt kørende efter at have modtaget pakken med posten. Xiaomis løbehjul er netop kendetegnet ved deres fuldendte design, hvor funktionalitet går hånd i hånd med design og kvalitet. Det er ikke bare smukt, det er nemt og enkelt at håndtere. Du slår styrestangen op, sparker støttefoden væk og springer på hjulet og vupti, så er du kørende. Xiaomi MI M365 er super enkelt at håndtere og klarer en maks personvægt på op til 100 kg. Det gør det brugbart for unge såvel som voksne brugere.

 • Motor: 250 W
 • Batteri: 42V Lithium batteri
 • Tophastighed: 25 km/t
 • Maksimal rækkevidde på en fuld opladning: 30 km
 • Maksimal stigning på kørsel: 14 grader
 • Maksimal belastning: 100 kg
 • Opladningstid: 5,5 timer
 • Antal hjul: 2
 • Materiale: Aluminium
 • Lygter: LED- for og baglygter.

Super lækker køreglæde

Xiaomi MI M365 har skåret ned på unødvendigt tingel-tangel og ekstra gadgets for at koncentrere sig fuldt ud om et funktionelt og fleksibelt løbehjul uden for mange unødvendige ting, der kan gå i stykker. Derfor fremstår Xiaomi løbehjulet ret skrabet og strømlinet, men tag ikke fejl af det minimalistiske look. Køreglæden er enorm. Når farten tager til, vil man for alvor kunne mærke de stødabsorberende hjul på Xiaomi løbehjulet, ligesom man også vil fornemme Xiaomi løbehjulets smidighed og fleksibilitet når man foretager lette eller dybere sving på vejene. Xiaomi mi M365 kører som smør på vejnettet, men klarer også lettere gruset terræn og stier.

Fantastisk cruiser-køretøj

Xiaomi MI M365 kommer med et stærkt 42V lithium batteri og en fin 250W motor, som alt i alt levere en tophastighed på hele 25 km/t. Der er dermed grobund for god fart og vind i håret, når man cruiser afsted på Xiaomi M365 i Danmark. Med sin rækkevidde på helt op til 30 km på et fuldt opladet batteri, er der lagt op til flere fantastiske cruiser-ture rundt i byens gader, eller en lang fin tur på landet eller rundt i villakvartererne. Xiaomi mi m365 klarer uden problemer stigninger på helt op til 14 grader på din vej. Det betyder, at man uden problemer forcerer de mere stejle gader og veje i byen uden at skulle løfte så meget som en finger selv. Hvis du vil have Xiaomi MI M365 med på rejsen, så foldes det nemt og elegant sammen og kan dermed snildt ligge sammen med tasker og kufferter i bagagerummet.

Perfekt pendler board til skole og arbejde

Med sine LED-forlygter og baglygter samt godkendte reflekser er Xiaomi MI M365 allerede kampklar til de danske veje. Man må køre på offentlige veje med en hastighedsgrænse på 50 km/t, sålænge man har lys på hele dagen og sålænge man holder sig til cykelstien og overholder samme regler som cyklisterne i trafikken. På den måde kan Xiaomi MI M365 være et mere end ideelt pendler-board for byboere, når der skal pendles igennem den tætte morgentrafik på arbejdet eller til uddannelses-stedet. Med sin slanke enkle krop kan Xiaomi løbehjulet slange sig nemt og elegant afsted gennem cykelmængden og nærmest fungere som et hurtigere transportmiddel end bilen eller bybussen. Udover det, er der absolut ingen forurening forbundet med Xiaomi MI M365, så du er i den grad godt kørende på et af byens mest grønne køretøjer. Xiaomi løbehjulets batteri lader sig fuldt oplade på 5,5 timer, så du kan plugge løbehjulet til ladning på arbejdspladsen og have et fuldt opladet batteri ved fyraften. Eller du kan lade opladeren klare strabadserne over en nat, så du har et fuldt opladet Xiaomi løbehjul klar fra morgenstunden. Er dine ture små, så vil du uden problemer kunne klare en hel dags kørsel på en opladning alene.

Specifikationer

 • Motor: 250 W
 • Batteri: 42V Lithium batteri
 • Tophastighed: 25 km/t
 • Maksimal rækkevidde på en fuld opladning: 30 km
 • Maksimal stigning på kørsel: 14 grader
 • Maksimal belastning: 100 kg
 • Opladningstid: 5,5 timer
 • Antal hjul: 2
 • Materiale: Aluminium
 • Lygter: LED- for og baglygter.

Pris

Xiaomi MI M365 kan købes online for en pris i den absolut lavere ende af prisskalaen, da elektriske løbehjul kan koste helt op til 15.000 kroner uden at du nødvendigvis får særligt meget mere for pengene. Man kan få el løbehjulet i både sort og hvid. Dem kan du finde gennem knapperne herunder.

Konklusion

Der er en grund til at Xiaomi MI M365 er verdens mest solgte løbehjul. Årsagen er enkel: du får kvalitet, design, ydeevne og ekstrem fleksibilitet og brugervenlighed i et og samme produkt. Og hvad vigtigere er: prisen er mere end overkommelig. Om man så er nybegynder og gerne vil prøve kræfter med el løbehjuls-universet eller om man leder efter et nyt grønt og let pendler middel til skole eller arbejde, så er Xiaomi MI M365 som skabt til opgaven. Ung som voksen vil få enorm glæde af det her elektriske løbehjul i Danmark, præcist som voksne og unge har haft enorm glæde og gavn af det allerede på verdensplan.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.