TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

Segway Ninebot El Løbehjul Test

Skrevet af

Max G30 segway løbehjulet er Ninebots seneste skud på stammen indenfor elektriske løbehjul. Vi ser i denne artikel nærmere på dette nye segway løbehjul og undersøger køretøjets særlige specifikationer. Vi kigger på segway ninebot-løbehjulets rækkevidde, tophastighed, tekniske udstyr, batteri og særlige ekstra udstyr, for at give dig den mest optimale anmeldelse af løbehjulet, så du er klædt bedst muligt på, hvis du overvejer et køb af dette nye løbehjul fra segway Ninebot.

Introduktion til Segway Ninebot

Elektriske løbehjul boomer som nyt transportmiddel for byboere overalt i verden. I USA og Asien er det for længst blevet en forankret del af bylivet i større og mindre byer. Der er efterhånden mange producenter om buddet, så man kan idag købe flere forskellige modeller og versioner af elektriske løbehjul fra et utal af fabrikanter verden over. En producent skiller sig dog ud fra mængden: Ninebot.

Ninebot er en kinesisk producent, som i 2015 opkøbte den populære amerikanske fabrikant Segway. Sammensmeltningen af Segway og Ninebot har affødt adskillige nye Ninebot Segway løbehjuls produktioner såsom Ninebot es1, Ninebot es2 (også kendt som Segway es2), Ninebot es3 og Ninebot es4.

Udover Ninebot segway løbehjulene har fabrikanten også produceret andre elektriske køretøjer som eksempelvis Smart Scooter S20, der minder en del om Ninebot Kickscooter es1 og Ninebot Kickscooter es2 samt Ninebot Mini Pro.

Man kan roligt sige, at Ninebot har været mere end flittige med at spytte nye innovative elektriske løbehjul ud på verdensmarkedet. Succesen er til at få øje på, og den kinesiske segway løbehjuls-fabrikant bliver ved med at forny sig.

Max G30 segway løbehjulet er Ninebots seneste skud på stammen indenfor elektriske løbehjul. Vi ser i denne artikel nærmere på dette nye segway løbehjul og undersøger køretøjets særlige specifikationer. Vi kigger på segway ninebot-løbehjulets rækkevidde, tophastighed, tekniske udstyr, batteri og særlige ekstra udstyr, for at give dig den mest optimale anmeldelse af løbehjulet, så du er klædt bedst muligt på, hvis du overvejer et køb af dette nye løbehjul fra segway Ninebot.

ninebot-by-segway-kickscooter-max-g30d-90710029-39889-1 (1)

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II – et el løbehjul med saft og kraft

Ninebot Segway løbehjulet er super nemt at samle, nemt at komme igang med og ekstremt enkelt at håndtere. Præcist som sine andre segway løbehjuls-forgængere som Ninebot es1, Ninebot es2 og Ninebot es4 så er denne nye Segway Ninebot super enkel at samle og få igang med det samme.

 • Motor: 350 W
 • Batteri: 551 Wh
 • Tophastighed: 20 km/t
 • Maksimal rækkevidde på en fuld opladning: 65 km
 • Maksimal stigning på kørsel: 20 grader
 • Maksimal belastning: 100 kg
 • Opladningstid: 6 timer
 • Antal hjul: 2
 • Vægt: 19,5 kg
 • Højde 113 cm
 • Længde: 102 cm
 • Bredde: 430 cm
 • Lygter: LED- for og baglygter.

Selvom denne Segway Ninebot er en opgraderet og vildere udgave end Segway es1, Segway es2 og Segway es4, så er det praktiske omkring dette segway løbehjul stadig det samme. De få enkelte dele monteres hurtigt ved udpakning og segway løbehjulet foldes med et hurtigt klik helt ud og er derfor stort set klar til brug med det samme.

Du bruger Segway Ninebot præcist som Ninebot es1, Ninebot es2 og Ninebot es4. Målene er stort set de samme, dimensionerne er næsten ens og praktikken er som altid enkel og klar: Slå den lille støttefod op, hop op på segway løbehjulets board og kom afsted udover stepperne.

Super lækker køreglæde

Segway Ninebot-løbehjulet er i en klasse for sig. Det slår de tidligere versioner som Segway Ninebot es1, Segway Ninebot es2 og Segway Ninebot es4 med flere længder, når det drejer sig om køreglæde. Dette Ninebot Segway-løbehjul kommer med slangeløse pneumatiske dæk, som ikke blot har et super stærkt vejgreb, men som også virker ekstremt stødabsorberende.

Du mærker slet ikke vejens små sten og bump, for de slangeløse pneumatiske dæk tager det værste for at give dig den mest optimale og smidige kørsel på vejene.

Dette nye el løbehjul fra Segway Ninebot er lige så stabilt og solidt som sine forgængere Segway løbehjulet es2, Ninebot max og Ninebot Kickscooter es1 og leverer samme fleksibilitet ved store som små sving. Segway Ninebot-løbehjulet er skabt til asfalterede veje, men klarer også uden problemer faste stier og let gruset vej. Så snart du springer op på denne drøm af et el løbehjul fra Segway, så vil du kunne fornemme, at der påny er kælet ved detaljerne for at optimere køreglæden for brugeren.

Optimal cruiser-fornemmelse

Der er varierende rækkevidder på de forskellige segway løbehjul. Es2 klarer eksempelvis en samlet kørsel på op til 25 km på et fuldt opladet batteri. Ninebot by Segway mini pro klarer op til 30 km på et fuldt opladet batteri, og sådan varierer de forskellige rækkevidder alt efter løbehjulets model og ydeevne. Stort set alle holder sig dog indenfor en rækkevidde på op til ca 30 km på et batteri. Men ikke Segway Ninebot.

Dette segway løbehjul slår Ninebot es1, Ninebot es2, Ninebot es4 og smartscooter s20 med adskillige kilometer Der er en grund til at folk verden over utroligt gerne vil have fingre i det her segway løbehjul. Segway Ninebot klarer intet mindre end svimlende 65 km på et fuldt opladet batteri.

Det er ikke bare markedets vildeste segway løbehjul på den konto, det er en næsten uhørt distance at kunne kræve af et elektrisk løbehjul.

Segway Ninebot klarer dermed ikke kun småture rundt omkring i byen, det er nærmest et uopslideligt cruiser løbehjul, som kan give timevis af glæde, hvis man ønsker det. Med det solide 550 Wh batteri kan man altså lade Segway Ninebot cruise gaderne tynde, mens man nyder hver en meter på sin vej.

Perfekt pendler board til skole og arbejde

Dette el løbehjul fra segway er ikke bare et optimalt cruiser-løbehjul, hvormed man kan nyde byen, gaderne og pladserne i et væk. Det er samtidig et optimalt pendlerboard for folk, der vil bruge det til mere end bare en fritids-syssel. Segway Ninebots 350 W motor leverer en tophastighed på 20 km/t og en solid acceleration, således at man hurtigt og let vil kunne transportere sig rundt i byens gader på vej til skole, uddannelsessted eller arbejdet.

Tendensen med at benytte el løbehjul fra segway som offentligt transportmiddel, så man allerede med Ninebot max og segway Ninebot es2, men Segway Ninebot Max G30 er blot endnu bedre rustet til at klare turene på de danske veje og rundt omkring i byen. Med et endnu mere enkelt og smidigt design og en længere levetid på batteriet er Segway Ninebot GO30 som skabt til at være et storby-pendlermiddel.

Præcist som med andre segway løbehjul såsom Ninebot es2 og Ninebot es4 kan Segway Ninebot G30 foldes sammen, så det ikke fylder særligt meget. Det betyder, at det på en ganske diskret måde kan gemmes af vejen, hvis man ønsker at opbevare det indenfor et sted på destinationen. Om det så er arbejdet, skolen eller i en vens lejlighed. Segway Ninebots enkle strømlinede og slanke design gør det nemt at navigere rundt i en til tider tæt morgen- og eftermiddagstrafik i byen.

Man skal som elektrisk løbehjuls-kører følge cykelreglementet, så man skal altså færdes på cykelstierne, hvilket passer perfekt til Segway Ninebot G30s størrelse. Med 20 km/t vil man ret hurtigt kunne lægge sig i front og nå hurtigere frem til sin destinationen end både cykler, busser ja sågar biler.

Godkendte lys og reflekser

Alle elektriske løbehjul går ind under kategorien “selvbalancerende elektriske køretøjer” i Danmark. Denne kategori af køretøjer skal overholde cykelreglerne, hvis de skal køre på en offentlig vej. Det betyder samtidig, at reglerne for lys og reflekser også gælder elektriske løbehjul som det gælder for almindelige cykler. Allerede på de første Ninebot es1 og Ninebot es2-løbehjul var der monteret lys og reflekser, og det er der selvfølgelig også på Segway Ninebot Kickscooter.

Der er monteret hvid LED-forlygte og rød LED-baglygte som begge er sikkerhedsgodkendte og dermed lever op til kravene, som stilles af de danske myndigheder. Udover det, er Segway Ninebot også udstyret med de påkrævede reflekser, så segway løbehjulet er altså klar til brug, ikke blot på privat vej eller på en plads i byen, men som transportmiddel i myldretrafikken i byen.

Intelligent batteri-system i Segway Ninebot Kickscooteren

Hvis du ikke allerede synes, at Segway Ninebot er rigeligt polstret til med topkvalitet, så har vi endnu ikke rundet batteriet og hele segway løbehjulets intelligente strømsystem.

Segway Ninebot er nemlig udstyret med et såkaldt Energy Recovery System og Smart Battery Management System. Det er to meget flotte begreber, som dækker over en ligeså flot funktion. Det er netop Segway Ninebot løbehjulets garanti for at batteriet udnyttes optimalt, således at der stort set ikke vil være spildenergi på batteri-systemet. Du får derfor maksimal udnyttelse af det i forvejen ekstremt stærke Ninebot max batteri.

Dobbelt bremsesystem for øget sikkerhed

Segway Ninebot løbehjulet udmærker sig ikke blot for sin motors ydeevne og sit ekstreme batteris rækkevidde. Der er flere kvaliteter at hive frem i dette nye segway løbehjul, herunder især bremserne og hele bremsesystemet. Der er ikke blot fornyede og forstærkede bremser på Segway Ninebot Kickscooteren, men der er også tænkt helt ny sikkerhed ind i bremsesystemet. Det fungerer på den måde at Segway Ninebot løbehjulet er udstyret med en tromlebremse foran samt en elektroniske bagbremse. Grunden til at de to bremser er forskellige er alene for din sikkerhed. Man undgår dermed, at begge bremser sætter ud, hvis hele bremsesystemet kollapser. Skulle den foranliggende tromlebremse gå i stykker under turen, så vil den elektroniske bagbremse stadig fungere. Der er derfor altid en fungerende og aktiv bremse på Segway Ninebot løbehjulet og det er en rar sikkerhed at have med ombord, når man begiver sig ud i trafikken.

Ingen gade er for stejl for Segway Ninebot

De fleste segway løbehjul klarer stigninger på op til 15 grader, men det nye Segway Ninebot klatrer uden problemer op på stigninger, der når 20 grader. 20 grader er faktisk en hel del, når man tænker på hvor fladt Danmark tager sig ud, så er der vil næppe være en gade eller en vej, som Segway Ninebot Kickscooter Max G30 ikke kan forcere.

Specifikationer

 • Motor: 350 W
 • Batteri: 551 Wh
 • Tophastighed: 20 km/t
 • Maksimal rækkevidde på en fuld opladning: 65 km
 • Maksimal stigning på kørsel: 20 grader
 • Maksimal belastning: 100 kg
 • Opladningstid: 6 timer
 • Antal hjul: 2
 • Vægt: 19,5 kg
 • Højde 113 cm
 • Længde: 102 cm
 • Bredde: 430 cm
 • Lygter: LED- for og baglygter.

Pris

Priserne på elektriske løbehjul varierer ekstremt alt efter producent og model. Segway Ninebot har leveret nogle af markedets absolut mest driftsikre og økonomiske løbehjul, som ikke koster alverdens. Der kan ellers købes dyrt ind i form af løbehjul på helt op til 20.000 kroner, men Ninebot holder sig altid i den lavere ende af prisskalaen på trods af at levere stort på kvalitet og sikkerhed.

Segway Ninebot Kickscooter Max G30 lægger sig dog i den dyrere ende på prisskalaen over Segway løbehjul, men det er der selvfølgelig en grund til. Der betales ikke bare for øget sikkerhed og gennemtænkt intelligent design, der betales også for et af markedets absolut mest ressourcestærke elektriske løbehjul, når det kommer til rækkevidde. Man kommer næppe til at køre længere på et batteri pt end på Segway Ninebot. 

Segway Ninebot Kickscooter fra siden

CO2-fri kørsel

Med et segway ninebot løbehjul slår man to fluer med et smæk. Nem, sikker og smidig transport kombineret med nul CO2 udslip. Segway Ninebot udleder absolut intet CO2 og er derfor et kærkomment grønt motoriseret køretøj i en i forvejen mere og mere miljøbevidst verden. Du kan derfor overhale mogenmylderets bilkøer med en ekstra god smag i munden.

Konklusion

Man troede ikke, at der kunne udvikles flere elektriske løbehjul, som kunne overgå de i forvejen stærke modeller fra sidste år og årene forud. Men med Segway Ninebot er alle ord blevet gjort til skamme. Med sine svimlende 65 kilometers kørsel på et fuldt opladet batteri, rager dette nye segway løbehjul frem som en absolut ener i flokken af tidligere løbehjul. Prisen er overkommelig, når man tænker på, hvad man får med i handlen. Man får et motoriseret køretøj, som ikke forurener, som transporterer dig hurtigere igennem morgen- og eftermiddagstrafikken end den langsomme biltrafik og som tilmed leverer ikke blot en fin tophastighed på 20 km/t, men som også lader dig drøne rundt på en 65 km lang tur uden at skulle på ‘tankstationen’.

Segway Ninebot er svær at komme udenom, og med en pris, der ligger langt under prisen for en designer-cykel eller sågar en brugt bil, så får man utroligt meget for pengene. Overvejer man at købe et el løbehjul fra Segway, lokker det nye Segway Ninebot med næsten mere end man kan modstå.

Segway Ninebot er næsten tidløs, og taler ikke blot til unge piger og drenge fra 15 år og opefter, men også til velvoksne mænd og kvinder, der gerne vil skifte cyklen eller bilen ud med et stærkt løbehjul.

 Vil du gerne se andre løbehjul, før du tager din beslutning, kan du finde dem her.

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.