TechEksperten er støttet af vores læsere. Når du køber gennem links på hjemmesiden, kan vi tjene en affiliate kommission. Læs mere.

De Bedste El løbehjul (TEST): 11 Gode Elektriske Løbehjul

Skrevet af

El løbehjul er blevet mere og mere populære over de seneste år. Læs med her for at få svar på, hvilket el løbehjul der er det bedste, samt hvilket el løbehjul du skal købe for at finde et, der passer til dig.

Bedste el løbehjul (test)

 1. Gofast el løbehjul Pro
 2. GoRunner Connect 8.5”/10″
 3. Ninebot By Segway MAX G30E II
 4. E-WAY E350
 5. Xiaomi Pro 2 Nordic Edition
 6. Xiaomi MI PRO 2
 7. Xiaomi Elektrisk løbehjul M365 PRO
 8. Xiaomi Elektrisk løbehjul M365
 9. My Hood GLX
 10. MCU-Sport 48V Brushless 1600W Xtreme
 11. XZ1200 Rawlink

Herover kan du se et overblik over de bedste el løbehjul på markedet, som vi mener har fortjent at være med i vores el løbehjul test.

Vi har fundet de bedste modeller, som også er blevet fremhævet i andre el løbehjul test. På denne måde har vi dannet os det bedste overblik.

Der er derfor ikke blot tale om billige el løbehjul, men også om de mest lirede, hurtigste, sikreste og bedste på markedet.

El løbehjulet produceres nu i et hav af varianter fra forskellige fabrikanter:

 • El løbehjul til voksne (med og uden sæde)
 • El løbehjul til børn
 • El Løbehjul med store hjul
 • Løbehjul med motor
 • Fokus på høj hastighed
 • Fokus på sikkerhed

Der er kort sagt modeller i alle variante. Men hvad skal man så vælge?

Det kan være svært at navigere og få overblikket i den efterhånden store jungle af elløbehjuls-udbud. Det er her at denne artikel kommer til undsætning. Vi sætter hele el-løbehjuls-udbuddet under lup og koger det store felt af tilbud ned til en håndfuld af markedets bedste el løbehjul til prisen, til kvaliteten og til behovet.

Læs med, bliv klogere og lad dig inspirere!

gofast pro

Gofast el løbehjul Pro

Gofast el løbehjul Pro er det perfekte transportmiddel til dig, der gerne vil gøre det nemt og hurtigt at komme frem og tilbage fra arbejde eller studie. Det sammenklappelige løbehjul med punkterfrie dæk er som designet til et liv på farten. Dette er vores favorit i vores el løbehjul test.

Forhandler Totalpris Læs mere
Gofast.dk 0,00 TJEK PRIS

El løbehjulet der passer de fleste

Gofast el løbehjulet er designet og fremstillet til dig, der bor i byen og gerne vil gøre det nemt og ikke mindst hurtigt at komme fra A til B. Det er et løbehjul, der overholder lovgivningen, er CE-godkendt, og som holder sig til en fart på 20 km/t. Altså kan du trygt bevæge dig ud på de danske veje, når det er for langt eller gå, eller du bare ikke har lyst til at cykle.

Du kan også få en model, der kan køre 33 km/t, hvilket ikke er lovligt på danske veje.

Nem at have med på tur

Hvad der er meget smart ved løbehjulet her kontra øvrige modeller er, at det kan klappes sammen. Det betyder, at du kan have det med dig ind i klasselokalet eller på kontoret, uden det er til gene for andre. Samtidig med det kan du sørge for at oplade løbehjulet, så det igen er klar til brug, når dagen er ved at rinde på hæld.

Masser as smarte features

Som om det ikke er nok, er løbehjulet også udstyret med specialdesignede dæk, som er punkterfrie. Det betyder, at du kan blive ved med at køre, selv når der er grus eller sne på vejen. Husk dog at sætte farten ned, så du ikke skrider. For selvom dækkene trods alt kan holde til meget, er det ikke en garanti for, at de kan holde dig på vejen, når det er glat eller udfordrende. Pas på dig selv!

Specifikationer:

 • Motor: 350W el motor
 • Hastighed: 20 km/t
 • Dæk: 10” punkterfrie dæk
 • Batteri: Kraftfuldt lithium batteri
 • Maksimal personvægt: 150 kg
 • Bremser: Skivebremser samt motorbremse som betjenes manuelt.
 • Samlet kørsel i km pr opladning: Ca. 45 km
 • Vægt: 17 kg

Sådan kommer du i gang

Hos GoFast hjælper de ikke kun til med god kundeservice, men de har også en Youtube kanal, hvor de viser hvordan man kommer igang, justerer og tilpasser løbehjulet. Du kan se med her.

Pris

Gofast løbehjulet ligger prismæssigt meget fornuftigt sammenlignet med øvrige modeller. Et Gofast el løbehjul koster 3.295 kroner og giver også en del for pengene – punkterfrie dæk, en god rækkevidde, gode køreegenskaber og mulighed for at klappe det sammen. Alt i alt er der gode muligheder for at have dette løbehjul i mange år fremefter, også selvom det ikke koster meget til sammenligning med øvrige modeller.

Forhandler Totalpris Læs mere
Gofast.dk 0,00 TJEK PRIS
GoRunner Connect

GoRunner Connect 8.5”/10″ – Innovativt el løbehjul med app, gear og speedometer

GoRunner Connect er et oplagt valg for den øvede eller rutinerede løbehjuls-bruger. Der er tale om et el løbehjul, som opfylder alle standard-krav, men som lige har fået et hak opad i udstyr og teknologi.

Forhandler Totalpris Læs mere
Innoliving 2.995,00 TJEK PRIS
Computersalg.dk 3.995,00 TJEK PRIS

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
“Super løbehjul – er vildt glad for det!”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐
“Mega lækkert løbehjul”

Generelt om løbehjulet

GoRunner kommer med hele 3 gear samt et lækkert digitalt speedometer og display, hvor du kan følge statussen på løbehjulet undervejs. Det klarer en tophastighed på 20 km/t og tilbagelægger en distance på godt 20 km på et fuldt opladet batteri.

En smart app

GoRunner kommer med en super smart app-connect funktion, som kan downloades til din Iphone eller Android-telefon.

Med app-connect har du det fulde overblik over batteri-niveau, antal aflagte kilometer, lys-funktion og andre features. Designet er smart og minimalistisk og så er GoRunner endda en dansk producent.

GoRunner tåler sammenligninger i løbehjuls test med andre internationale fabrikanter på markedet, for du får ikke bare en international standard-udgave af et el løbehjul, men meget mere til.

Specifikationer

 • Motor: 300W el motor
 • Hastighed: 20 km/t
 • Dæk: 8,5” punkterfrie hjul.
 • Batteri: Kraftfuldt lithium batteri
 • Maksimal personvægt: 120 kg
 • Bremser: Skivebremser samt motorbremse, som betjenes manuelt.
 • Samlet kørsel i km pr opladning: Ca 20 km
 • Vægt: 12 kg

Prisen

Med GoRunner Connect får du et stilsikkert dansk-designet el løbehjul, som er proppet med digitalt udstyr. Du betaler ikke bare for lækkert design og digitale herligheder, men også for et ekstremt sikkert og brugervenligt løbehjul med en solid motor og fine køreegenskaber. GoRunner Connect kan købes for 3995 kroner hos www.innoliving.dk.

Forhandler Totalpris Læs mere
Innoliving 2.995,00 TJEK PRIS
Computersalg.dk 3.995,00 TJEK PRIS
Ninebot By Segway MAX G30E II

Ninebot By Segway MAX G30E II

Pendler du meget frem og tilbage til arbejde? Og vil du gerne være fri for cyklen? Så prøv el løbehjulet fra Ninebot By Segway, der er den stærkeste og kraftigste model, som mærket hidtil har produceret.

Forhandler Totalpris Læs mere
Homeshop.dk 5.545,00 TJEK PRIS
Roboteksperten.dk 5.545,00 TJEK PRIS
Whiteaway.dk 5.545,00 TJEK PRIS

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Glimrende løbehjul, dejligt at køre på pga. de store hjul – kan klart anbefales!”

Masser af kraft

Løbehjulet her fra Ninebot By Segway er et meget stærkt og kraftigt løbehjul, som du bogstaveligt kan benytte til at pendle frem og tilbage fra arbejde. Løbehjulet har nemlig en imponerende rækkevidde på hele 65 kilometer! Det er der ikke mange andre produkter, der kan præstere, hvorfor der ikke er nogen tvivl om, at løbehjulet hører med i vores test.

Kan klare det meste

Du kan trygt bruge det til at køre frem og tilbage til arbejde eller skole, da det er bygget til at kunne klare stigninger på op til 20%, ligesom dækkene er slangefri og derfor så vidt muligt punkterfrie.

Løbehjulet er dog ikke godkendt til at køre på offentlig vej, da det har en tophastighed på 25 kilometer i timen – og ellers skal du i hvert fald sørge for, at hastigheden ikke kommer hurtigere op end 20 kilometer i timen, så du ikke får en hilsen af politiet, hvis de stopper dig.

Har alt hvad du skal bruge

Det er et ganske sikkert løbehjul at køre på, da det er udstyret med forlys, baglys, tromlebremse foran samt en ekstra elektronisk bremse bagtil, som også kan bruges, hvis kablet i tromlebremslen ikke fungerer. Du skulle derfor gerne være godt sikret.

Specifikationer:

 • Motor: 300W el motor
 • Hastighed: 25 km/t
 • Dæk: Slangeløse
 • Batteri: Kraftfuldt lithium batteri
 • Maksimal personvægt: 100 kg
 • Bremser: tromlebremse foran og en ekstra elektronisk bremse bagtil
 • Samlet kørsel i km pr opladning: Ca. 65 km

Pris

Segway Ninebot el løbehjul har et lækkert og flot design, som ikke lider af mangler på den digitale front. Du får dog ikke kun et flot design og digitale lækkerier med i købet – du får også et løbehjul med en rigtig god motor, sikre køreegenskaber og dæk, der holder til rigtig meget. Løbehjulet kan fås for 5.734 kroner.

Forhandler Totalpris Læs mere
Homeshop.dk 5.545,00 TJEK PRIS
Roboteksperten.dk 5.545,00 TJEK PRIS
Whiteaway.dk 5.545,00 TJEK PRIS
Xiaomi Pro 2 Nordic Edition

Xiaomi Pro 2 Nordic Edition

Med en imponerende rækkevidde på hele 45 kilometer kan du bekymringsfrit og let komme fra A til B med Xiaomi el løbehjul. Det foldbare design gør den tilmed ekstra attraktiv at have med, da den kan klappes sammen og gemmes væk, mens arbejdet eller skolen står på.

Forhandler Totalpris Læs mere
Proshop.dk 3.797,00 TJEK PRIS
Roboteksperten.dk 3.797,00 TJEK PRIS

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Fin kvalitet og kører godt. Lever helt op til forventningerne. Anbefaler gerne.”

God rækkevidde og masser af sjov

Det skal være sjovt at pendle eller tage turen til og fra fritidsaktiviteterne. Det er det med Xiaomi løbehjul, der med sin rækkevidde på 45 kilometer gør det til en leg at komme til og fra dagens aktiviteter. Designet er tilmed let og stilfuldt og endda foldbart, så du kan folde det sammen, når det ikke er i brug.

Godt bremsesystem

Du skal ikke være nervøs for at køre på løbehjulet, da det er udstyret med et Dual Braking-system, som holder dig sikkert kørende dag som aften. Sammen med pneumatiske 8,5″ hjul, får du en helt formidabel køreoplevelse med god stødabsorbering. Det føles nærmest som en drøm at køre på det med de fantastiske hjul!

Udover det er der selvfølgelig heller ikke slækket på det teknologiske aspekt. For det er nemlig muligt at forbinde Xiaomi MI Pro 2 med MI Home appen, hvorpå du kan tjekke hastighed, status og andre nødvendige ting.

Det er på mange måder et gennemført elektrisk løbehjul til voksne.

Specifikationer:

 • Motor: 350W el motor
 • Hastighed: 20 km/t
 • Batteri: Kraftfuldt lithium batteri
 • Maksimal personvægt: 100 kg
 • Bremser: Dual braking system
 • Samlet kørsel i km pr opladning: Ca. 45 km
 • Vægt: 14,2 kg

Pris

For 3.772 kroner får du et el løbehjul, der er stilfuldt i designet, kan foldes sammen når det ikke er i brug, og som er kompatibelt med Android og IOS. Der mangler ikke noget, når det kommer til hverken design eller teknologi. Løbehjulet er tilmed godkendt til at blive brugt i trafikken – husk dog at gøre dig synlig i trafikken og tage hensyn til andre på cykelstien, da det ikke altid er hensigtsmæssigt at udnytte tophastigheden.

Forhandler Totalpris Læs mere
Proshop.dk 3.797,00 TJEK PRIS
Roboteksperten.dk 3.797,00 TJEK PRIS
Xiaomi MI PRO 2

Xiaomi MI PRO 2

Om det regner, sner eller solen skinner tager løbehjulet dig nemt og sikkert fra A til B. For ikke alene er løbehjulet udstyret med et godt bremsesystem, det har også en imponerende batterikraft og en tophastighed på 25 km/t.

Forhandler Totalpris Læs mere
Roboteksperten.dk 3.639,00 TJEK PRIS
Proshop.dk 3.642,00 TJEK PRIS

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Fint forarbejdet løbehjul med super trækkraft gode bremser og tiltalende på alle måder!”.

God batterikraft

Batterikraft er der masser af ved Xiaomi MI Pro 2. For det er netop batterikraften, der gør den i stand til at transportere dig hele 45 kilometer ad gangen! Det kan den gøre med en tophastighed på op til 25 km/t. Dog er ikke lovligt at køre mere end 20 km/t på offentlige veje. Så hold igen med hastigheden!

Sikkerhed i top

Design og batterikraft er en ting. Sikkerhed er noget helt andet. For den er naturligvis også i top, da den er udstyret med pneumatiske hjul med en god skivebremse. Denne type af hjul er med til at give en fænomenal køreoplevelse, da stødabsorberingen er helt i top. Dertil er fronthjulet med ABS-bremsesystem. Så tag afsted ud og cruise!

Når nu vi er ved det med at cruise… For løbehjulet er selvfølgelig også udstyret med et cruise control-system, der giver en helt eminent køreoplevelse. Det kinetiske energidannelsessystem genvinder el løbehjulets energi under bremsning. Det er kun positivt for den lange rækkevidde. Derudover er systemet også med til at opretholde en stabil hastighed.

Der er dermed så absolut ingen tvivl om, at du får et helt eminent løbehjul ved købet af dette!

Specifikationer:

 • Motor: 350W el motor
 • Hastighed: 25 km/t
 • Batteri: Kraftfuldt lithium batteri
 • Maksimal personvægt: 100 kg
 • Bremser: pneumatiske hjul(luft) udstyret med en god skivebremse
 • Samlet kørsel i km pr opladning: Ca. 45 km
 • Vægt: 14,2 kg

Pris

Xiaomi løbehjul er et rigtig godt løbehjul, som du kan få til en rigtig fornuftig pris. Det er længe ikke blandt de dyreste, men det er til gengæld blandt de løbehjul med den længste rækkevidde. Så vil du gerne være fri for at lade det op hele tiden eller være nervøs for, om du kan nå på arbejde i tide eller komme hjem uden at løbe tør, kan du med fordel købe dette løbehjul.

Forhandler Totalpris Læs mere
Roboteksperten.dk 3.639,00 TJEK PRIS
Proshop.dk 3.642,00 TJEK PRIS
Xiaomi M365 PRO (1)

Xiaomi Elektrisk løbehjul M365 PRO – Økonomisk el løbehjul til de lange strækninger

Xiaomi M365 Pro er storebroren til el løbehjulet M365 fra samme kinesiske fabrikant. Xiaomi er oprindeligt en verdensomspændende mobiltelefon-fabrikant, og det ses tydeligt i dette el løbehjul. Præcist som hos lillebroren M365 leverer M365 Pro på den helt store klinge, hvad angår tekniske gadgets.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
“Kanon lækkert løbehjul“

⭐ ⭐ ⭐ ⭐
“Fantastisk”

Mange fede funktioner

El løbehjulet er app-kontrolleret og du har altid en føling og et overblik over el løbehjulets batteri-evne og ydeevne via din smartphone. Pro-udgaven kommer selvfølgelig med samme stærke LED-lygter og LED-bremselygter, men skiller sig ud fra standardversionen i sin motor-opbygning.

Xiaomi M365 Pro er et el løbehjul med klart større ydeevne end standarden, da man på Pro-udgaven kan nå op på en maksimum-distance på hele 45 km på en enkelt fuld opladning. Det er 15 km mere end M365 og derfor taler dette elløbehjul til de pendlere, som kræver lidt mere af sin e scooter. Xiaomi M365 Pro er altså mere end teknik og gadgets, det er en arbejdshest, hvad angår ydeevne over længere distancer grundet motoren og det kraftfulde 12800 mAh batteri.

Pro-udgaven er lige så handy som standard-versionen, da vægten ikke er synderligt større og da Pro el-løbehjulet også kan foldes sammen og tages under armen.

Glimrende til kørsel både nat og dag

Udover det, er det her elløbehjul født med eABS-anti blokeringsbremser, der skaber en medfødt blid og sikker opbremsning. Kører du om aftenen, når mørket er faldet på, vil de kraftfulde LED-lygter kunne oplyse helt op til 6 meter. Xiaomi M365 Pro er et kraftfuldt el løbehjul, som alligevel aldrig går på kompromis med enkelthed og stilrent design. Man har villet skabe et løbehjul for voksne, som både kan finde glæde i en kraftfuld motor og et stærkt batteri, men som samtidig vil have følelsen af at køre på et smidigt og ekstremt manøvre-venligt el løbehjul. Kvaliteten går hånd i hånd med funktionaliteten og designet på Xiaomi M365 Pro.

Specifikationer

 • Motor: 300 W
 • Tophastighed: 25 km/t
 • Kørselslængde på en opladning: 45 km
 • Maksimal personvægt: 100 kg
 • Opladetid: Ca 8 timer.
 • Vægt: 14 kg

Prisen

Prisen på Xiaomi M365 Pro ligger en anelse over gennemsnitsprisen for el løbehjul på markedet. Det gør det, fordi det udover det klassiske teknologiske udstyr på et typisk Xiaomi el løbehjul, også kommer med en klart mere kraftfuld og ressource stærk motor og batteri. Ønsker man et løbehjul med det absolut nyeste teknologiske udstyr, mens man stiller krav til en større ydeevne, så er Xiaomi M365 Pro-el løbehjulet et oplagt valg.

Xiaomi MI M365 sort

Xiaomi Elektrisk løbehjul M365 – Masser af teknologi for lille pris

Den kinesiske producent Xiaomi er egentlig mest af alt kendt for sin smartphone-produktion, som placerer dem som verdens fjerdestørste leverandør af mobiltelefoner. En dag fik fabrikanten den idé at overføre noget af netop den teknologi til en ny produktion af el løbehjul, og derfor får man med Xiaomi MI M365 et højteknologisk el løbehjul fuld af gadgets, som man normalt kun ville se i indmaden på en smartphone.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
“Dette løbehjul er pengene værd; nemt at montere, kører som en drøm, og så kan man bruge appen til ‘cruise-mode’ samt info om batterilevetid, hastighed, afstand, temperatur og meget mere.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐
“Jeg synes det et en god handel. Den er nem både fordi man kan komme hurtig fra A til B og tilbage på en opladning. Jeg synes også det er et godt køb, fordi man ikke udleder så meget CO2 bruger, fordi det er El. Så jeg synes det er en god handel til billige penge.”

Et klassisk løbejul

Løbehjulet ligner til forveksling mange andre på markedet med sin slanke sorte krop og en tophastighed på 20 km/t, men når man tager et kig på teknologien bag el løbehjulet, så skiller Xiaomi sig ud fra de andre konkurrenter i sin prisklasse. Dette el løbehjul for voksne og unge er født med fartpilot, LED-lygter, LED-bremselys, batteriindikator, temperatur-beskyttelse og regenerativ bremse. Og hele herligheden styres selvfølgelig via app fra din smartpone.

Stærk motor

Xiaomi M365 klarer en stigning på næsten 14 grader og den lille 250 W motor yder en tophastighed på flotte 25 km/t som faktisk ligger en tand over den gennemsnitlige tophastighed for el løbehjul i denne prisklasse.

Godt til voksne

Xiaomi M365 er et af de bedste el løbehjul for voksne, som sørger for en perfekt balance mellem pris og kvalitet. El løbehjulet er tilpas stilrent og klassisk, men rummer alligevel tilpas meget teknologi til at hive sig op over gennemsnittet. Det er ikke et langdistance-løbehjul, men klarer med sine 30 km alligevel de fleste menneskers gennemsnitlige ture til og fra arbejde og skole, eller ture til forskellige gøremål i byen. Xiaomi M365 kan snildt foldes sammen og tages under armen, når man har nået destinationen og gerne vil have el løbehjulet med indenfor.

Specifikationer

 • Motor: 250 W
 • Tophastighed: 25 km/t
 • Kørselslængde på en opladning: 30 km
 • Maksimal personvægt: 100 kg
 • Hjul: 216 mm

Prisen

Man får meget for pengene i Xiaomi M365, især fordi producenten i forvejen råder over et arsenal af teknologisk udstyr og know/how fra sin mobiltelefon-produktion. Derfor har Xiaomi kunnet holde prisen nede på trods af at denne e scooter er polstret med mere teknologi end gennemsnittet indenfor prisklassen.

MyHood El Scooter

My Hood GLX – Et sikkert valg for både nye og erfarne brugere

My Hood GLX lægger sig designmæssigt op af gennemsnits-udseendet på mange andre elektriske løbehjul på markedet. Prismæssigt ligger det i den forholdsvis billigere ende, men set ud fra udstyr og kvalitet får man meget for pengene. 

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Mega fedt løbehjul! Man får helt sikkert meget for prisen.”

Et balanceret løbehjul

Med en tophastighed på 20 km/t og en distance på 20 km på et opladet batteri kan dette elektriske løbehjul bruges til mere end bare kort pendlen mellem A og B. Du kan nå ud på længere distancer uden at skulle lade op, og du kan holde en gennemsnitsfart, som tåler sammenligninger med selv dyrere elektriske løbehjul på markedet.

My Hood GLX har 2 gear, en højeffektiv kulfri motor og en cruise control, der blot er med til at øge en i forvejen sublim køreoplevelse. Det har aldrig været nemmere og mere smidigt at cruise på et elektrisk løbehjul end med My Hood GLX.

El løbehjulet et lovligt

El Løbehjulet er lovligt, da det opfylder alle gældende regler for motor løbehjul i Danmark. Du kan cruise nat og dag på My Hood GLX, da el løbehjulet er udstyret med gode for- og baglygter samt ringklokke.

Der er tale om et letvægts-løbehjul, som kan foldes sammen efter brug, så du behøver ikke lede efter et sikkert sted at parkere ved destinationen. Du tager det bare med under armen, og smider det ind under arbejdsbordet. Med en ladetid på blot 3-4 timer får du samtidig et af markedets hurtigst opladte lithium batterier.

Du er med andre ord på farten igen, før du nærmest har sat det elektriske løbehjul til opladning.

Hvem er el løbehjulet til?

Begyndere, øvede og rutinerede brugere får alle stor glæde af My Hood GLX, fordi det tager lidt af det bedste fra alle elektriske løbehjul på markedet. Det garanterer sikkerhed og brugervenlighed til nye brugere, men er samtidig udstyret med så tilpas meget styrke og ydeevne, at også erfarne elløbehjuls-kørere kan få glæde af My Hood GLX.

Specifikationer

 • Motor: 350 Watt
 • Hastighed: 20 km/t
 • Dæk: 8,5” lufthjul
 • Batteri: 36V 5,2 Ah lithium batteri.
 • Bremser: elektromagnetisk forbremse og skivebremse på baghjulet.
 • Opladetid: mellem 3 og 4 timer
 • Samlet kørsel i km pr opladning: 20 km
 • Vægt: 14,5 kg

Prisen

My Hood GLX er et forholdsvist billigt el løbehjul, når man tager dette elektriske løbehjuls ydeevne og udstyr i betragtning. Du får næppe mere udstyr, styrke og design for den pris.

MCU-Sport EL-Løbehjul 48V Brushless 1600W Xtreme

MCU-Sport 48V Brushless 1600W Xtreme – Toptunet el løbehjul med sæde

Med MCU-Sport får du dig nærmest en el scooter på 2 hjul, da dette el løbehjul til voksne med sæde, nærmest minder mere om en scooter end et reelt løbehjul. Tag dog ikke fejl af designet. Du vil næppe blive forvekslet med en pensionist på søndagstur, for dette toplirede el løbehjul med sæde ligner alt andet end en kedelig søndagstur. Designet skriger på fart, kvalitet og oplevelser udover det sædvanlige.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Bedste på markedet!”

Fokus på saft og kraft

Først og fremmest får du et el løbehjul med 1600W 48 Volts brushless motor, der garanterer dig en topfart på svimlende 45 km/t og en kørsel pr fuld opladning på hele 35 km.

Du kører ikke bare hurtigt på det her el løbehjul, du kører også meget langt, hvis du vil. Og så er det i den forbindelse intet mindre end en genialitet, at løbehjulet kommer med monteret sæde, således at man kan slå bagdelen i sædet og cruise afsted, mens man nyder omgivelserne.

Med MCU-Sport har det aldrig været mere bekvemmeligt at køre på el løbehjul.

El løbehjjul med sæde

Selvom MCU-Sport kommer som et elektrisk løbehjul med sæde, så er der ingen, der tvinger dig til at køre med det. Sædet er aftageligt, således at MCU-Sport kan fungere som et almindeligt voksen løbehjul.

Specifikationer

 • Motor: Brushless 48V 1600W Turbo motor
 • Hastighed: 45 km/t
 • Dæk: 6,5” gummidæk
 • Batteri: 48V 12Ah
 • Maksimal personvægt: 140 kg
 • Bremser: for- og bagvendte diskbremser
 • Opladetid: mellem 6 til 9 timer
 • Samlet kørsel i km pr opladning: Ca 35 km
 • Vægt: 46 kg

Prisen

MCU-Sport er så avanceret et el løbehjul, at prisen naturligvis er derefter. El-løbehjulet yder klart over gennemsnittet i tophastighed og er bygget op i et stel af høj-styrket stål. Det er et robust løbehjul med en enorm ydeevne, hvorfor prisen ligger i den tungere ende af prisskalaen. Hvis du har været på udkig efter et el løbehjul med sæde til salg, så er dette bestemt en mulighed. Vær dog opmærksom på, at farten overskrider det lovlige i Danmark, så det skal bruges andre stedet, eller på privat bane.

Elektrisk løbehjul XZ1200

XZ1200 – Det økonomiske valg

XZ1200 er et fantastisk sted at starte, hvis man er ny på området og gerne vil starte blødt ud uden at bruge for mange penge. XZ1200 er i den forbindelse et perfekt el løbehjul til prisen. Du får her en e scooter i en mere skrabet version, men uden at gå på kompromis med hverken design, sikkerhed eller brugervenlighed.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
“Rigtigt fedt løbehjul, syndes man får rigtigt meget for pengene. Produktet er godt og solidt, og bringer mig nemt rundt i byen :-)”

⭐ ⭐
“Jeg står efter 2 dage efter med dette defekte løbehjul da jeg selv er skyld i gas håndtag/tommel, aner ikke om der er til at få den del der er i stykker så lidt skuffet over at man ikke bare kan købe en ny:( ellers fint nok”

En godt og billigt startvalg

Med XZ1200 får du et elektrisk løbehjul, som hovedsageligt er skabt til yngre nye brugere, men kan også være et el løbehjul til voksne. Dog er den maksimale personvægt på dette løbehjul på blot 80 kg. XZ1200 opfylder alle kriterier for at køre på vejene og er derfor et elektrisk løbehjul, som er lovligt i forhold til alle regler, der gælder for elektriske el løbehjul, e scootere og andre el køretøjer.

Man opnår en fin topfart på 20 km/t, så det er slet ikke fordi XZ1200 er et langsomt el løbehjul set i forhold til gennemsnittet på markedet.

Ikke det bedste – men stadig fint

Elløbehjulet kan på en opladning klare en strækning på over 10 km, så selvom du er nybegynder, så er det her el løbehjul god til transport både til og fra arbejde, eller til skolen, hvis du bor indenfor en overskuelig distance.

Med mekanisk bremse, god stødabsorbering, fine reflekser og stærke for- og baglygter får du et fuldt funktionelt el løbehjul, der opfylder alle de elementære krav, man nu engang kan stille til sit elløbehjul. XZ1200 er foldbart og vejer sølle 9 kg, så det er et af de letteste og mest håndterbare elløbehjul på markedet.

XZ1200 er for dem, der ønsker et let, elegant, praktisk men billigt el løbehjul, og for folk, der godt kan undvære alt det hypede ekstra-udstyr. Det tager kun 4 timer at oplade løbehjulets 25,2 volts batteri, så du kan reelt have et fuldt opladet elløbehjul klar til brug efter arbejdet eller efter sidste time på skolen.

Specifikationer

 • Motor: 250 Watt
 • Hastighed: 20 km/t
 • Dæk: 6,5” punkterfrie hjul
 • Batteri: 25,2V 4,4Ah lithium batteri
 • Maksimal personvægt: 80 kg
 • Bremser: elektronisk forbremse og mekanisk bagfodbremse.
 • Opladetid: 4 timer
 • Samlet kørsel i km pr opladning: Ca 10 km
 • Vægt: 9 kg

Prisen

Der er flere gode ting at sige om XZ1200, men den bedste ting er prisen. Det er absolut et af de billigste el løbehjul på markedet, uden at ordet billig behøver være synonym med mangel på kvalitet, design eller sikkerhed. Som et begynder-løberhjul eller som et elektrisk løbehjul for let øvede og erfarne brugere får man ekstremt meget for pengene.

E-WAY E350

E-WAY E350

Med et smart og foldbart design, en 350 watts motor og en rækkevidde på op til 30 kilometer, får du et rigtig godt købehjul i hånden, som du kan medbringe overalt.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Dette løbehjul er pengene værd; nemt at montere, kører som en drøm, og så kan man bruge appen til ‘cruise-mode’ samt info om batterilevetid, hastighed, afstand, temperatur og meget mere.”

“Jeg synes det et en god handel. Den er nem både fordi man kan komme hurtig fra A til B og tilbage på en opladning. Jeg synes også det er et godt køb, fordi man ikke udleder så meget CO2 bruger, fordi det er El. Så jeg synes det er en god handel til billige penge.”

Løbehjulet ligner til forveksling mange andre på markedet med sin slanke sorte krop og en tophastighed på 20 km/t, men når man tager et kig på teknologien bag el løbehjulet, så skiller Xiaomi sig ud fra de andre konkurrenter i sin prisklasse. Dette el løbehjul for voksne og unge er født med fartpilot, LED-lygter, LED-bremselys, batteriindikator, temperatur-beskyttelse og regenerativ bremse. Og hele herligheden styres selvfølgelig via app fra din smartpone.

Xiaomi M365 klarer en stigning på næsten 14 grader og den lille 250 W motor yder en tophastighed på flotte 25 km/t som faktisk ligger en tand over den gennemsnitlige tophastighed for el løbehjul i denne prisklasse.

Xiaomi M365 er et af de bedste el løbehjul for voksne, som sørger for en perfekt balance mellem pris og kvalitet. El løbehjulet er tilpas stilrent og klassisk, men rummer alligevel tilpas meget teknologi til at hive sig op over gennemsnittet. Det er ikke et langdistance-løbehjul, men klarer med sine 30 km alligevel de fleste menneskers gennemsnitlige ture til og fra arbejde og skole, eller ture til forskellige gøremål i byen. Xiaomi M365 kan snildt foldes sammen og tages under armen, når man har nået destinationen og gerne vil have el løbehjulet med indenfor.

Specifikationer

 • Motor: 250 W
 • Tophastighed: 25 km/t
 • Kørselslængde på en opladning: 30 km
 • Maksimal personvægt: 100 kg
 • Hjul: 216 mm

Prisen

Man får meget for pengene i Xiaomi M365, især fordi producenten i forvejen råder over et arsenal af teknologisk udstyr og know/how fra sin mobiltelefon-produktion. Derfor har Xiaomi kunnet holde prisen nede på trods af at denne e scooter er polstret med mere teknologi end gennemsnittet indenfor prisklassen. Prisen ligger lige nu på 2886 kroner og du kan købe el løbehjulet til den pris hos proshop.dk.

Hvorfor skal man købe et el løbehjul?

Det er ikke længere kun forbeholdt børn, og det er ikke længere kun drevet af den energi, som brugeren nu end har kunnet lægge for dagen. Løbehjulet er blevet elektrisk, det er batteri- og motordrevet og det fremstår nu i en opdateret og moderne version, der taler til folk i alle aldre på kryds og tværs af kulturer og generationer.

El løbehjulet er allerede flittigt brugt i byrummet overalt i verden, og er nu også havnet i flere af de store danske byer. Det bliver brugt af vidt forskellige mennesker og benyttes til vidt forskellige formål og behov.

Der er ikke bare en, men adskillige gode grunde til at købe et elektrisk løbehjul. I en verden der kalder på mere og mere bæredygtighed og mindre og mindre forurening kommer el løbehjulet som en gave. Du får med et elektrisk løbehjul et 100 procent forureningsfrit transportmiddel, der tilmed yder en hastighed, der overgår cykler og som på en god dag, selv vil kunne overhale en overfyldt eftermiddagstrafik i byen. De fleste el løbehjul er sammenklappelige og vejer ikke mere end 10 kg, hvorfor det passer perfekt ind i en travl hverdag, som kræver handling og mobilitet. Hvis der en ting, som kendetegner el løbehjul, så er det mobilitet. Pendlen har aldrig været nemmere. Du når næsten lige så hurtigt frem som den tætte morgen- og eftermiddagstrafik på vejene, og du får tilmed muligheden for at nyde den friske luft uden overhovedet at bruge så meget som en muskel. Elektriske løbehjul er derfor et fantastisk alternativ til både cykler, scootere, biler og offentlig trafik, fordi du er garanteret samme hastighed og ofte mere.

Hvad skal man overveje, når man køber et el løbehjul?

At købe et el løbehjul eller et løbehjul, der matcher dine behov, kan være en større bedrift. Der er derfor ting, man med fordel kan skrive sig bag øret, inden man investerer i sit elektriske løbehjul. Er man interesseret i et el-løbehjul, der skal kunne yde maksimal hastighed, acceleration og distance, så kan man kigge efter de kraftigere motor løbehjul. Man behøver dog ikke et el løbehjul på 3000w for at være sikret et solidt løbehjul, der opfylder disse kriterier. El løbehjul med 2000w motorer og el løbehjul med 1000w motorer yder også mere end rigeligt med hensyn til hastighed og distance. El løbehjul på 3000w kan i sidste ende være så kraftige, at de ikke er tilladt på de danske veje. Hvorom alt er; er man på udkig efter det hurtige el løbehjul med kraftig ydeevne, så bør man især holde øje med det pågældende el løbehjuls batteri-størrelse og motor-evne.

Hvis man ikke stiller de store krav til ydeevne og hastighed, men snarere ønsker at holde købet indenfor en fornuftig prisramme, så er det muligt at købe el løbehjul, der stadig leverer en fin fart og sikkerhed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Er man nybegynder kan man med fordel starte blødt med et forholdsvist billigt løbehjul uden alt for meget ekstra-udstyr.

Vægt er også essentielt ved køb af elektriske løbehjul. Alle løbehjul har en maksimal kapacitet med hensyn til vægten af føreren, så det er vigtigt, at notere sig om det løbehjul man er på udkig efter nu også tåler din normalvægt. Visse el løbehjul klarer kun en maksimalvægt på 80 kg, så her skal man ikke være mere end almindeligt bygget som mand for at overskride grænsen. Der findes heldigvis adskillige elektriske løbehjul til voksne med 120 kg maksimalvægt, ja sågar 140 kg. Der er med andre ord et el løbehjul til alle vægtklasser.

Sidst men ikke mindst bør man spørge sig selv, hvad el løbehjulet skal bruges til. Er det et transportmiddel, der skal bruges dagligt og over længere distancer, så bør man kigge efter mere kraftfulde motorer og elektriske løbehjul med mere solide designs. Er man derimod en nybegynder, som kun ønsker at supplere pendler-tiden med et elektrisk løbehjul på udvalgte dage og uger, så er det ikke absolut nødvendigt at investere i alt for dyre og teknisk veludrustede el løbehjul. Her kan mindre også gøre det, da selv markedets billigere standard-versioner yder fin hastighed, brugervenlighed og sikkerhed.

Regler for el løbehjul

Er et elektrisk løbehjul lovligt og er det nødvendigt med en el løbehjul indregistrering for overhovedet at kunne køre på de danske veje? Både ja og nej. En el løbehjul indregistrering er ikke nødvendig, da der ikke er tale om et køretøj, som en bil eller motorcykel. El løbehjul betragtes i lovgivningen snarere som en elektrisk cykel. Derfor er reglerne for brug af el løbehjul meget identisk med reglerne for cykler. Her følger en liste over de mest elementære regler for brug af el løbehjul i Danmark (læs eventuelt vores artikel om “regler for elektriske køretøjer” for en mere detaljeret information vedrørende lovgivningen på området).

 • Du skal være fyldt 15 år for at færdes alene i trafikken på et el løbehjul.
 • El løbehjulet må kun kunne køre maksimalt 20 km/t.
 • El løbehjulet skal være udstyret med reflekser og lygter.
 • Lygterne skal kunne ses på 300 meters afstand.
 • Du skal køre med lys i alle døgnets timer, præcist som biler.
 • El løbehjulet må højst veje 25 kg.
 • El løbehjulet må maksimalt være 2 meter langt og 70 cm bredt.
 • Der må kun være en bruger på el løbehjulet ad gangen.
 • Der skal gives tegn ved sving og stop, præcist som på cykel.
 • El løbehjulet skal udelukkende køre på cykelstierne.

Enhver overtrædelser af lovgivningen vil resultere i en bøde.

Er du i tvivl?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket el løbehjul du skal købe, eller har du spørgsmål til nogle af løbehjulene, er du velkommen til at sende os en besked – så skal vi prøve at løse din problemstilling. Vi håber du kan bruge denne guide til dit valg af løbehjul!

Om TechEksperten

Techeksperten er en selvstændig hjemmeside, der anmelder produkter inden for genren teknologi. Vores anmeldelser bliver lavet ud fra vores egen research og bliver ikke påvirket af de produkter, som vi promoverer.