Dørklokke test – Vi kårer den bedste dørklokke 2022

Læs med i vores dørklokke test, hvor vi tester og anmelder de 5 bedste dørklokker. Der findes et utal af dørklokker på markedet, fra det helt simple til de mere avancerede ringeklokker med kamera og app. Men hvilken type har du brug for til dit hjem?
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Bryon DBY-22324 230V Dørklokke 2
Bedste billige

Bryon DBY-22324 230V Dørklokke

GROTHE 4330SF Dørklokke 5
Bedste rækkevidde

GROTHE 4330SF Dørklokke

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det kan du blive meget klogere på her, hvor vi undersøgt markedet for dig, og udvalgt de 5 bedste dørklokker. I vores sammenligningstabel herunder får du en oversigt over de forskellige dørklokker i vores dørklokke test, og hvad du kan forvente af de forskellige typer. I vores købsguide guider vi dig til hvilke parametre, der er vigtige at holde øje med. På den måde har du et solidt fundament at stå på, når du skal vælge en ny dørklokke.

Fordele
 • pros-icon.svg 4 forskellige ringetoner
 • pros-icon.svg Lang rækkevidde
 • pros-icon.svg 80 db 
 • pros-icon.svg Flot design
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke kamera

Detaljeret gennemgang

Denne Honeywell trådløs dørklokke fungerer som bærbar dørklokke med rækkevidde på 150 meter, den har sikkerhedslys, samt mulighed for at personliggøre ringetonen.

Det er en smart dørklokke i et flot design med en smart teknologi. Det gør at dørklokkens rækkevidde kommer op på hele 150 meter. Du kan tage din Honeywell trådløs dørklokke med dig rundt i dit hjem og din have, uden at være bekymret for ikke at høre dørklokken.

Den har en decibel på 80, hvilket giver en hørevidde på 60 meter. Det giver en stor bevægelighed for dig som bruger ift. at høre klokken. Det gør også, du får en stor sikkerhed med denne trådløse dørklokke – du skal ikke være bange for at gå glip af f.eks. en pakke eller en gæst. Den har yderligere LED lys, som tydeliggør for dine gæster når de har ringet på dørklokken, som en ekstra gestus.

Dørklokken har 4 forskellige ringetoner. Det gør, du kan tilpasse din honeywell dørklokke til dit hjem. Som en ekstra god og smart funktion kan du indstille en hemmelig banke-på funktion, der gør at dørklokken spiller en anden melodi, når det er dine venner eller din familie, der ringer på. Det er med til at give ekstra sikkerhed f.eks. for dine børn.

Bryon DBY-22324 230V Dørklokke

Bedste billige

Bryon DBY-22324 230V Dørklokke
Fordele
 • pros-icon.svg 2 modtagere til indendørs brug
 • pros-icon.svg Lydstyrken kan justeres i 5 niveauer
 • pros-icon.svg Rækkevidde på 150 meter
 • pros-icon.svg Visuelt signal
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke et indbygget kamera

Detaljeret gennemgang

Der er flere fordele ved denne trådløse dørklokke. Du får bl.a. nem installation, 2 modtagere, visuelt signal og muligheden for at vælge mellem 16 ringetoner.

Med denne trådløse dørklokke får du en ringeklokke, som installeres nemt med dobbeltklæbende tape, der hvor du ønsker den placeret. Har du flere indgange eller etager, kan du nemt tilkøbe flere dørklokker som du kan placere ved de forskellige døre.

Denne smarte dørklokke indeholder et sæt af modtagere. Du får en med et plug-in stik, som passer i alle stikkontakter. Det gør du både kan placere den lige ved døren eller f.eks. i køkkenet, hvis du opholder dig meget der. Du får også en bærbar, trådløs dørklokke du kan tage med dig i haven, i kælderen eller garagen.

Begge kan du tilpasse dine ønsker; du kan vælge mellem 16 forskellige ringetoner til din dørklokke, du kan justere lyden på 5 lydstyrker og som et ekstra plus signalerer din dørklokke visuelt, når det ringer på døren. Det gør du får en god og stærk dækning og en god fleksibilitet med denne dørklokke, samt mange muligheder for at tilpasse den dit hjem.

Som prikken over i’et har denne smarte ringeklokke et flot og elegant design i hvidt og gråt.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ringeklokke med kamera
 • pros-icon.svg Høj sikkerhed
 • pros-icon.svg Mulighed for at slukke dørklokken og bare få advarsler på din telefon
 • pros-icon.svg Tilhørende app
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke en trådløs dørklokke

Detaljeret gennemgang

Denne avancerede dørklokke fungerer som en video dørklokke. Den taler sammen med en app på din telefon, viser dig live optagelser fra dit dørtrin og kan gemme optagelser.

Med denne Google Nest Hello video dørklokke får du en af de mest avancerede dørklokker på markedet. Den taler sammen med en app på din telefon, der bl.a. gør du kan livestreame dit dørtrin, du kan tale med personen, der ringer på, samt at du kan gemme optagelserne i 3 timer.

Du får først og fremmest en smart video dørklokke, men samtidig en multifunktionel dørklokke. Som en ekstra smart detalje kan dørklokken skelne mellem ting og personer, den advarer dig på din telefon og sørger via sit HD kamera at give dig en høj sikkerhed.

En Google Nest Hello video dørklokke kræver du har en ledning til din dørklokke. Til gengæld leverer det indbyggede kamera skarpe billeder til din telefon, både om dagen og natten; den kan gemme videoklip og alle optagelser fra de sidste 3 timer og den viser i fuld person, hvem der ringer på din dør.

Via appen kan du tale og kommunikere med personen, der ringer på døren. Du kan også slukke klokken og blot få advarsler på din telefon. Det er f.eks. smart, hvis du har små børn, der sover middagslur.

Honeywell Series 9 DW915S Dørklokke

Bedste til nedsat hørelse

Fordele
 • pros-icon.svg Rækkevidde på 200 meter
 • pros-icon.svg Smart Forstyr ikke knap
 • pros-icon.svg Mulighed for at udvide rækkevidden
 • pros-icon.svg 8 ringetoner
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke et dørkamera

Detaljeret gennemgang

Langs kanten på denne ringeklokke sidder et smart lys, der gør denne dørklokke ekstra velegnet til dig, der ser bedre end du hører. Den har derudover en smart forstyr-ikke funktion.

Denne trådløse dørklokke har først og fremmest en rigtig god rækkevidde på hele 200 meter. Det er derudover muligt at koble den sammen med en anden af disse ringeklokker, hvilket giver dig en rækkevidde på 400 meter.

Det er en god trådløs dørklokke til dig, der f.eks. ikke hører så godt eller lægger mere mærke til blinkende lys end lyde. Der er en indbygget ring af lys rundt i kanten dørklokken, som blinker når det ringer på døren. Her er det muligt for dig at vælge farve ud fra de 7 farver, dørklokken er installeret med.

Med den trådløse dørklokke fra denne Honeywell serie er det desuden muligt for dig, at slå lyden fra i 3, 6, 9 eller 12 timer. Det er selvfølgelig værd at være opmærksom på, hvis du venter en pakke, men vil du gerne have ro fra eventuelle besøgende, er det en god funktion.

Du kan vælge mellem 8 ringetoner. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning gør denne trådløse ringeklokke det muligt for dig, at skelne mellem tonerne alt efter hvordan du trykker på klokken. Trykker du en gang, som vanligt, spilles en tone – trykker du 3 gange hurtigt efter en anden, spilles en anden.

GROTHE 4330SF Dørklokke

Bedste rækkevidde

GROTHE 4330SF Dørklokke
Fordele
 • pros-icon.svg Rækkevidde på 500 meter
 • pros-icon.svg 17 ringetoner
 • pros-icon.svg Lydstyrken kan indstilles 
 • pros-icon.svg 86 db
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke et kamera

Detaljeret gennemgang

Her får du en almindelig dørklokke med en ekstraordinær god rækkevidde. Du kan vælge mellem 17 lydstyrker og så har den et navneskilt, der gør den personlig.

Med denne dørklokke får du en smart ringeklokke, der både er trådløs og kan personliggøres med et indbygget navneskilt. Det gør det derudover ekstra nemt for dine gæster eller postbudet at være sikker på, de ringer på det rette sted.

Det kan især være en fordel for dig, der bor i lejlighed. Med den ekstra gode rækkevidde på hele 500 meter vil denne dørklokke på mange måder være den bedste ringeklokke til dig, der har en stor have f.eks. eller bare et stort hus. Det er svært at få brug for at dørklokken fungerer 500 meter væk, hvis du bor i en lejlighed – bor du på en gård derimod, kan denne være et godt bud på en god trådløs dørklokke. Det kan også være en praktisk, trådløs ringeklokke til dig, der fx mangler en til din butik.

Du kan vælge mellem 17 ringetoner. Den trådløse ringeklokke har en decibel på 86, hvilket gør den i stand til højt og tydeligt at indikere, når der bliver ringet på din dør.

Selve designet er retro og bringer minder om 90’ernes elektronik og så har den den bedste rækkevidde i vores dørklokke test.

Guide

At vælge en god dørklokke kan være lidt af en jungle. For at give dig det bedste fundament at trække et valg ud fra, sætter vi her fokus på forskellige parametre, som kan have betydning for dig. På den måde bliver din næste dørklokke muligvis din sidste dørklokke.

Indbygget overvågningskamera

Flere dørklokker fås i dag med overvågningskamera indbygget i sig. Det kan der være flere fordele ved. Bl.a kan det tilføre et ekstra element af sikkerhed, da du kan overvåge indgangen til dit hjem og sikrer dig at ingen ubudne gæster kommer tæt på.

Ved mange af denne type modeller hører der en app med. Det gør, at du får sendt overvågningsbilleder, alarmer mm. direkte til din telefon. Det gør, at det er din telefon der registrerer, når det ringer på døren. Du kan dermed styre en elektronisk dørklokke med kamera via telefonen og tale med personen ved døren.

Vil du gemme dine optagelser, kræver mange modeller at du køber et månedlig abonnement på en tjeneste, der opbevarer og gemmer dine optagelser. Det er godt at være opmærksom på, når du køber en bestemt dørklokke.

Trådløs dørklokke vs. dørklokke med ledning

Stort set alle dørklokker i dag er trådløse modeller og kan på mange måder være en stor fordel for dig som forbruger. Der kan dog være fordele og ulemper ved både trådløse dørklokker og dørklokker med ledning – dem vil vi afdække i dette afsnit.

 • En dørklokke med ledning skal placeres op ad en væg og gerne tæt på døren. En trådløs dørklokke, derimod, giver dig en stor bevægelighed.
 • Den trådløse dørklokke bruger batterier og det gør, du kan tage en trådløs dørklokke med dig. Du kan på den måde gå i haven, arbejde på dit kontor eller i din garage uden at være nervøs for, du ikke hører når folk ringer på.

Du skal være opmærksom på at skifte batterierne, hvorimod en dørklokke med ledning bruger strøm og bare skal være tilsluttet strømstik for at virke.

 • En trådløs dørklokke kan også være en fordel for dig, der bor i et hus med flere etager eller flere indgange. Det, at du kan tage din dørklokke med ovenpå f.eks. giver dig en ekstra tryghed i at vide, at du kan høre din dørklokke og åbne døren, uanset hvor i huset du er, og uden du behøver være tæt på døren.
 • Gode trådløse dørklokker er også lettere at installere, fordi du ikke behøver at bakse med ledninger, som ved de elektroniske modeller.

Bevægelsessensor

Med en indbygget sensor i din dørklokke er det muligt at registrere bevægelser både foran din dør, men flere kan også registrere bevægelse længere væk i din indkørsel eller i din butik. Du kan få en trådløs dørklokke, der registrerer bevægelse op til 50 meter væk og sender et signal til din telefon. På den måde kan du møde dine gæster eller kunder, når de ankommer og give dem den perfekte velkomst.

En sensor kan også være med til at fortælle dig om uønsket aktivitet omkring dit hjem og kan give dig ekstra sikkerhed uden at vække mistanke til eller på anden måde true de uønskede gæster. Det gør dig igen i stand til at forberede dig på en situation, inden den sker.

Rækkevidde

Rækkevidden på den trådløse dørklokke er det, der kan være med til at adskille mange dørklokker fra hinanden. Du kan få trådløse dørklokker med en rækkevidde fra alt til 150 meter op til 500 meter og muligvis mere. Nogle dørklokker gør det også muligt at tilkoble to dørklokker og dermed forlænge rækkevidden.

Skal du bruge en dørklokke til en butik, bor du på en gård eller har du et hjem med flere indgange eller etager er det værd at bemærke, hvor langt du kan bevæge dig væk med din dørklokke. 150-200 meter dækker behovet for de fleste almindelige husejere. Her kan du sagtens gå i haven med din dørklokke, uden du skal bekymre dig for om den ikke registrerer en gæst. 500 meter er ideel for dig, der har en butik og f.eks. gerne vil have en dørtelefon på dit lager eller i en kælder. Det kan også være ideel for dig, der bor på en gård.

Rækkevidden giver dig større eller mindre bevægelighed og er et godt parameter at spejde efter. Rækkevidden kan også give dig en ekstra sikkerhed for, at du ikke misser postbudet med din pakke, eller en nabo der kommer til kaffe og kage.

Budget

Prisen kan være et godt element, at holde øje med. Du kan få trådløse dørklokker i en bred palette af priser og du kan sagtens få gode dørklokker til budgetvenlige priser. De fleste af dem er trådløse, og du kan få funktioner som ændring af ringetoner, indstilling af lydstyrken og en god rækkevidde. Er du villig til at betale lidt mere for din dørklokke, kan du få ekstra funktioner som apps, kamera og sensorer, der registrerer hvornår der er bevægelse.

Her er det også værd at bemærke, at køber du en dørklokke med kamera, skal du muligvis tilkøbe et abonnement oveni.

FAQ

Hvilken dørklokke er bedst i test?

Den bedste dørklokke i test er Honeywell Series 3 DC311N. Det er en god, bærbar dørklokke med bl.a. en god rækkevidde, en smart teknologi og muligheden for at adskille venner og familie fra andre, der banker på. Derfor vinder den vores dørklokke test.

Hvilke parametre skal jeg holde øje med?

Indbygget kamera, bevægelsessensor, rækkevidde, pris og om dørklokken er trådløs er gode parametre at holde øje med, når du skal købe en ny dørklokke.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×