DAB Radio Test – De 7 Bedste DAB+ Radioer

I 2017 blev DAB-signalet fjernet. Siden da har man skulle have en ny DAB radio, der har kunnet opfange DAB+ signalet. Der er mange at vælge imellem, men forhåbentlig du nemmere kan finde en du kan lide, i denne DAB radio test.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Philips AE2430 Bærbar radio
TESTVINDER

Philips AE2430 Bærbar radio

Den første radio i denne dab radio test er den transportable Philips AE2430, der leverer DAB+ – modtagelse, hvilket betyder en krystalklar og helt støjfri lydkvalitet, men i et meget klassisk design og med en…

Philips AE2430 Bærbar radio 1
DAB portable radio

Philips AE2430 Bærbar radio

Argon Audio RADIO3 2
DAB-radio

Argon Audio RADIO3

PURE Pop Midi 6

PURE Pop Midi – FM/DAB/DAB+

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Engang sad man klistret til den gamle FM radio uden så mange kanaler. Så kom DAB radioen til verdenen, der udvidede antallet af kanaler, man kunne lytte til, og i stedet for FM signalet, koblede man sig på et DAB signal. I 2017 blev denne så udskiftet med DAB+ signalet. En opgradering der krævede udskiftning af udstyr.

Det er ikke blevet lettere med årene. Der er nemlig kommet både internetradio, radio med Wi-Fi, digital radio og mange andre. Det er kun blevet sværere at finde rundt på markedet. Derfor har vi lavet denne DAB+ radio test, så du kan finde den bedste, men de funktioner du har brug for.

Herunder har vi lavet en sammenligning, af de dab radioer vi mener er bedst i test. Du vil kunne læse om pris, funktionalitet, design og kvalitet, så du bedre kan tage en beslutning og vælge den bedste DAB+ radio. Vi har forsøgt så godt som muligt, at sammenligne både gode og dårlige kvaliteter ved de forskellige DAB radioer, så du får det bedste overblik.

Der er også forskellige slags radioer med i denne DAB radio/internet radio test. Man kan nemlig både få en DAB radio med bluetooth, lille dab radio, en radio der kan afspille internetradio, og meget mere. Vi har taget et kig på mange forskellige, for at finde de bedste DAB radioer.

Philips AE2430 Bærbar radio

DAB portable radio

Philips AE2430 Bærbar radio

Detaljeret gennemgang

Den første radio i denne dab radio test er den transportable Philips AE2430, der leverer DAB+ – modtagelse, hvilket betyder en krystalklar og helt støjfri lydkvalitet, men i et meget klassisk design og med en uforlignelig brugervenlighed, uden alle de overflødige funktioner.

Når det er sagt, så er den nem at betjene. Den kommer med de faste FM- og DAB+ stationer, der kan findes ved hjælp af en hurtig scanning, som gør den til noget nær den perfekte radio.

Selv om denne dab radio er old school, behøver vi ikke helt undvære det moderne indtryk. Der er nemlig LCD-display og baggrundsbelysning i, så den kan betjenes, selv hvis det er mørkt, hvilket indbyder til at du medbringer den på enten telttur eller i campingvognen.

For ikke at tale om at den stort set intet vejer, lige knap 1,3 kilo – og med sine mål på 21.8 cm x 7.6 cm x 14.8 cm., så kan den faktisk uden de store problemer pakkes i en kuffert.

Gem let din yndlingskanal

Hvis du er en af de mennesker, der foretrække at holde fast i den samme radiokanal, eller et par stykker af de velkendte, så stiller du bare ind på den station, du gerne vil lagre, og holder så forudindstillingsknappen inde for at gemme den specifikke frekvens i hukommelsen, og på den måde kan du hurtigt finde tilbage til dine yndlinger uden at skulle kæmpe for at finde dem hver gang. Det er en dab radio, der kan huske dine yndlingskanaler.

Her får du således dab radio testens bud på en god radio med det klassiske bord-design.

De tekniske dimensioner

 • Navn: Philips AE2430 – DAB bærbar radio
 • Dimensioner (B x D x H): 21.8 cm x 7.6 cm x 14.8 cm
 • Vægt: 1,33 kg
 • Lydudgang: Stereo
 • Højttalereffekt: 6 Watt
 • Display: LCD
 • Kræver batteri: 6xC-type

Argon Audio RADIO3

DAB-radio

Argon Audio RADIO3

Detaljeret gennemgang

Her er der virkelig smæk for skillingerne – glem alt om simpel monolyd og kedelig lydkvalitet, det her er den store luksusudgave når vi snakker om DAB-radioer i almindelighed og radioer fra Argon i særdeleshed. En rigtig god dab radio.

Det her er et produkt, der virkelig skiller sig ud i denne dab radio test.

Hvor de mindre DAB-radioer over en bred kam og som standard kommer med monolyd fra en enkelt højttaler, så er denne model konstrueret med to stereohøjtalere, hvilket giver det store og flotte lydbillede.

Den kommer også med Bluetooth, så det kan lade sig gøre at streame dine foretrukne sange direkte fra telefonen, og du styrer dermed selv, hvad der skal spilles, og radioen fungerer dermed som en trådløs Bluetooth-højtaler.

Mange valgmuligheder

Hvis du er blandt dem der foretrækker dine faste radiokanaler, og at holde fast i dem, så er der helt op til 12 faste stationer du kan råde over, 6 på FM signal og 6 på DAB, så du kan fange de DAB kanaler, du gerne vil høre.

Den er til dig, der vil have en universalløsning, hvor der ikke bliver gået på kompromis nogen steder.

Ud over at kunne spille det hele med en flot lyd, så kan RADIO3 også fungere som clockradio dab. Du kan få alarmen til at vække dig om morgenen, med et alarmsignal eller noget blid musik, eller få den til at hjælpe dig med at huske, hvornår stegen er færdig.

Den er uden tvivl blandt de alternativer i denne dab radio test, der har den bedste lyd.

De tekniske dimensioner

 • Navn: Argon Audio Radio 3
 • Dimensioner (B x H x D): 27,2×13,2×13,1 cm.
 • Vægt: 2,1 kg.
 • Lydudgang: Stereo
 • Display: OLED
 • Kræver batteri: Nej, der er strømforsyning

Detaljeret gennemgang

Dit alt-i-et lydsystem, der giver dig mulighed for både at udnytte digital radio, en CD-afspiller og så naturligvis trådløs forbindelse til smartphone eller tablet, der alt i alt giver dig en bred palette at vælge mellem, når du gerne vil have noget lyd.

Således finder du her endnu en universalløsning i dab radio testen, men nu en dab radio med cd.

Det pladsbesparende design med indbyggede højttalere leverer en ultraskarp og ufatteligt klar lyd og ser samtidig ganske dekorativt ud med designets fysiske fremtoning, hvor overfladen ligner træ.

C-D4 giver dig adgang til både DAB-båndet, den klassiske radio FM, CD-afspiller og Bluetooth, så du kan bruge dine playlister fra telefon eller tablet.

Find dine CD’er frem

Selv om downloads af musik sætter den ene rekord efter den anden, så er der stadig noget ved at sætte en CD på, have den fysisk og huske hvornår du købte den, og hvorfor du købte den.

Her har du stadig de klassiske muligheder for at udnytte både shuffle- og repeat-funktionerne fra den gamle CD-afspiller.

DAB er noget helt andet end både CD og radio FM. Det er digital radio, der giver dig musik i stor kvalitet og med et enormt udvalg, der ofte kun kan fås her. Derudover kan den digitale radio selv finde alle stationer, og den lader dig vælge dem ved navn i stedet for en frekvens.

Evoke C-D4 giver dig ikke blot en god oplevelse med lyden, men kan også tages med overalt takket være de beskedne fysiske dimensioner. Dab radio testens kompakte netværksaudioafspiller.

De tekniske dimensioner

 • Navn: PURE – Evoke C-D4
 • Størrelse: 21×22.3×13.6 cm.
 • Vægt: 2,8 kg.
 • Skærm: LCD
 • Farve: træstil
 • Højttaler: indbygget, 10 W

Argon RADIO2

alsidig radio med DAB+

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Detaljeret gennemgang

Den kompakte universalløsning, der kan tages med overalt, i et lækkert og simpelt design, så den kan bruges af alle og passer ind overalt.

Dette er virkelig det alsidige valg i dab radio testen.

Fronten af radioen præsenterer et elegant og klart OLED-display, der indeholder de nødvendige knapper for at kunne betjene radioen, men der er ingen overflødige funktioner til at mudre billedet.

Til gengæld er der en fuldtone-højttaler, som giver dig en glimrende lydkvalitet, specielt i forhold til prisen på radioen. Udover at kunne fungere som en radio, har du også mulighed for at tilslutte en smartphone til radioen, hvis du gerne vil spare batteristrøm på telefonen og samtidig udnytte Bluetooth-muligheden.

Men du kan også koble radioen til et større, stationært anlæg og på den måde få radiolyden i det helt store format, eller det lille hvis du kobler dine høretelefoner til.

Find hurtigt dine favoritkanaler

RADIO2 er en drøm at betjene. Via auto-tune bliver alle de tilgængelige DAB-radiostationer hurtigt indlæst, hvor du på DAB-båndet finder stationerne på deres navne i stedet for en frekvens, hvilket kan være en stor lettelse, hvis du ikke kan huske FM-frekvenserne.

Du kan indkode flere radiokanaler på både FM/DAB, så de altid kan findes igen, og du kan endda se navnet på FM-stationerne, hvis de understøtter funktionen.

Det her er dab radio testens universalløsning, der også kan hjælpe til i køkkenet.

De tekniske dimensioner

 • Navn: Argon RADIO2 – alsidig radio med DAB+
 • Størrelse: 20,5×13,6×10,9 cm.
 • Vægt: 1,4 kg.
 • Display: OLED
 • Farve: Lys ask, sort ask, hvid
 • Batteri: Nej, strømforsyning

Detaljeret gennemgang

Den seneste model i PAL-serien af bærbare radioer med muligheden for at tage digital radio i form af DAB samt med mulighed for at bruge Bluetooth. Den er ikke så stor, og kan derfor betegnes som en kompakt dab radio.

Her ser du et kompakt kvalitetsprodukt i denne dab radio test.

Her er tale om en af de kvalitetsmæssigt allerbedste bærbare radioer, der er på markedet. Man kan endda gå så langt som til at kalde det for et bærbart og kompakt musikanlæg af den årsag, at du kan tilkoble dine øvrige aggregater og på den måde få lyd ud af dem!

Den er lille og kompakt nok til, at du kan medbringe Tivoli Audio PAL+ over alt, men du vil sikkert blive overrasket over, hvor meget lyd den lille 2,5-tommers enhed kan levere i brug, og at du nu kan bruge trådløs teknologi også. Det gør det nemt at spille lige præcis det, du har lyst til at høre, og fra et hvilket som helst mobilt aggregat.

Kan bruges med høretelefoner

Hvis du gerne vil være hensynsfuld og spare dine omgivelser for larmen, så kan du også sætte et kabel i til hovedtelefoner og på den måde være alene med musikken.

Fordelene ved lige præcis denne radio er, at der sidder et lille kontrolhjul oven på den, der giver adgang til at tænde og slukke, styre lyden, hvor du vil have lyd fra, hvilken radiostation du gerne vil høre, hvor fronten giver mulighed for at forvælge kanaler, og den kommer endda med en fjernbetjening – en af de få radioer i denne dab radio test der kommer med det.

De tekniske dimensioner

 • Navn: Tivoli Audio PAL+ BT DAB Radio
 • Bærbar DAB / DAB + / DMB / FM / FM RDS
 • Vægt: 0,840 kg.
 • Skærm: LCD
 • Størrelse: 15.55×9.35×9.25

PURE Pop Midi – FM/DAB/DAB+

PURE Pop Midi

Detaljeret gennemgang

Et aggregat, der kan det hele, og det gælder uanset om det, du søger efter, er en Bluetooth-højttaler eller en rigtig digital radio, så får du med Pop Midi det absolut bedste fra begge verdener. Her kan du holde fast i dine yndlings digitale radiostationer eller via Bluetooth give den gas med favoritsangene, dine afspilningslister eller de radiostationer, der findes på nettet – og fra tablet eller mobil.

Med andre ord en af de mest alsidige radioer i denne dab radio test, en dab radio med bluetooth.

Selve størrelsen er også helt utrolig – kun 17 cm. høj, 9 cm. bred, og 10 cm. dyb. Den passer ind alle steder, om det så skal være i dit køkken til noget stille musik til morgenbordet eller på dit natbord så du kan falde i søvn til havets lyde.

Pure Pop Midi er klar til den dag, hvor der lukkes for FM signal og foretages et permanent skifte til digital radio, men du kan absolut også så længe det varer lytte til FM-båndet.

Gå trådløs

Nyd din musik, helt fri for ledninger, hvor du udnytter DAB radio Bluetooth-funktionen til at lade radioen være en trådløs højttaler. Du vælger bare, hvad du vil afspille fra din telefon og kører løs uden at have ledninger liggende – hvilket absolut også åbner muligheder for at kunne bruge den, når du er på farten.

Man kan kalde Pure Pop Midi for en transportabel internet radio.

Hvis du ønsker at vise ekstra hensyn til miljø og klima, kan du få et genopladeligt batteri CargePAK D1, der fås som ekstraudstyr, så det her er det miljøvenlige valg i dab radio testen.

De tekniske dimensioner

 • Navn: PURE – FM/DAB/DAB+ Pop Midi Bluetooth
 • Størrelse: 17x9x10 cm.
 • Produkt-ID: AF3YB8
 • SKU: 1136708
 • Farve: Silver/Black/White
 • Batteri: Ja, både almindelige og genopladeligt batteri

Detaljeret gennemgang

Den virkelig multifunktionelle løsning i denne dab radio test med en 5-i-en løsning, der giver dig adgang til både Bluetooth-højttaler, DAB+ – radio, almindelig FM-radio, et ur og en clockradio.

Og det måske bedste af det hele er, at det er dansk design og oser af kvalitet og elegance. SACKit WOOFit DAB+ giver dig fantastisk lyd, uanset om det er i dit køkken, i soveværelset, i stuen eller mens du er på farten. Designet gør, at den passer ind overalt.

Den kan enten bruges som en bærbar højttaler eller som en eksklusiv del af dit hjem, hvor du kan få 5 timers musik, når den er ladt helt op.

Du kan vælge at bruge den som en digital radio, hvor du udnytter den nyeste teknologi inden for digital radio, fordi du meget hurtigt og nemt kan vælge dine favoritkanaler på DAB-nettet og gemme dem til senere brug.

Hvis du har dine favoritter på FM-båndet, så kan du også lytte til og finde dem her.

Find din egen musik frem

Skal der lidt mere fest i gaden, så kan du koble den til Bluetooth for at kunne høre din helt egen musik, uden nogen andre, der bestemmer, hvad der skal spilles.

I kraft af den beskedne størrelse er den velegnet at medbringe til alt. Du kan tage den med i parken, hvis du skal ud af huset for at grille eller på en weekendtur til Berlin. Du bestemmer selv, hvor musikken skal spille.

Dab radio testens bærbare løsning.

De tekniske dimensioner

 • Navn: SACKit WOOFit DAB+
 • Bærbar DAB / DAB + / DMB / FM / FM RDS
 • Vægt: 0,400 kg.
 • Materialer: Plastik, stof
 • Størrelse: 12 cm. x 5,2 cm. x 12 cm.

Guide

En DAB radio er per definition et radioapparat, der kan modtage og gengive digitale radiosignaler (fra Den Danske Ordbog).

I modsætning til en FM radio (frekvensmodulation), der er analog, er en DAB radio (Digital Audio Broadcasting) en radio, der modtager digitale radiosignaler. Det betyder også, at der kan udsendes flere kanaler på samme frekvens, hvilket gør det muligt at have flere radiostationer. Hertil kommer så DAB+, hvilket var en udvidelse der blev lavet i 2017. DAB+ er blot en udvidelse af det eksisterende digitale signal, der udvidede kapaciteten og forbedrede kvaliteten.

DAB er et system, der blev skabt i Europa, og er standarden for dansk radio. Det blev brugt første gang af DR i 1995, og er siden blevet forbedret med årene. I første omgang var der plads til 10 kanaler, herefter kom DAB2, hvilket fordoblede antaller til 20 kanaler. I 2006 kom DAB+ til verdenen, dog er det først blevet standard i Danmark i 2017.

En DAB radio er tit nem at have med overalt. De er som regel ret små i størrelsen, hvilket gør dem handy at have både derhjemme eller i bilen. Derfor er der også mange, der bruger DAB radioer som køkken radio, radio til badeværelse eller som bilradio.

Bedste DAB radio mærker

Der er utroligt mange DAB radio mærker at vælge imellem, hvilket kan gøre beslutningsprocessen svær. Du spørger måske dig selv “hvilken dab radio skal jeg købe?”. Umiddelbart er der ikke et mærke, der er bedre end de andre. De enkelte mærker har både gode og dårlige modeller, hvilket er hvorfor, man skal tage et individuelt kig på hver enkelt model, og ikke udvælge sig et specifikt mærke.

Afhængigt at ens eget behov, vil forskellige mærker og modeller være bedre end andre. Har man brug for en kompakt og handy radio, vil det ikke give nogen mening, at vælge en model der har enormt gode specifikationer, fordi det er en større radio – og omvendt.

Nogle af de mærker der dog er rigtige dygtige til konsekvent at lave gode modeller er:

 • IRC dab radio
 • Nordklang dab radio
 • Panasonic
 • Philips
 • Argon Audio
 • Tivoli Audio

Nogle af disse mærker er med på vores liste, hvor andre ikke er blevet taget med.

Lydkvaliteten i din DAB+

Når man udvælger sig sin fremtidige DAB radio, skal man selvfølgelig tænke over prisen, men også over lyden. Som regel hænger kvaliteten og prisen sammen, ligesom den gør på så mange andre varer. I en DAB radio er det vigtigste element lyden. Et rigtig godt produkt vil afspille rigtig god lyd.

Du skal gøre dig nogle tanker over, hvor meget du vil betale for god lyd, og hvor god lyd du egentlig har brug for. Det er ikke altid at man kan gøre forskel på god lyd og rigtig god lyd. Derfor skal du selv vurdere, hvad dit behov er. Hvis du blot leder efter en enhed, der kan afspille helt standard god kvalitet, er det ikke noget du behøver at betale kassen for.

Lydkvalitet og volumen hænger ofte sammen. Skruger man helt op for sin radio, kan det tit have konsekvenser for kvaliteten af den lyd, der kommer ud. Derfor skal du også overveje, hvor og hvornår du vil gøre brug af din DAB radio. Vil det kun være på tidspunkter, hvor der egentlig ikke er så meget larm? No worries. Vil det være når du går og støvsuger, kører i en højlydt bil eller på andre støjende tidspunkter, hvor det vil være nødvendigt at skrue helt op? Så kan det være en ide at opgradere.

Det du skal være opmærksom på er, at hvis man skal opgradere lyden, kan det være nødvendigt at gå lidt på kompromis med størrelsen. De større modeller har det med at kunne spille musik i bedre kvalitet, når man skruer op for lydstyrken, end de små, da der simpelthen er mere plads til bedre udstyr.

DAB eller Internet radio

Som nævnt længere oppe, er en DAB radio en radio, der modtager digitale signaler. Med denne type radio kan man afspille klar og støjfri lyd, og man kan vælge mellem en stor mængde kanaler. Man søger efter navnet på radiostationen i stedet for frekvensen, som man alligevel glemmer hele tiden.

Dette er meget anderledes end internet radio. På nettet kan man finde utallige radiokanaler, både de klassiske som DR P3, men også mange andre hvor man kan høre, lige hvad man har lyst til. Problemet med en internet radio er, at man skal bruge Wi-Fi – eller i hvert fald adgang til internettet. Er man på farten er dette ikke altid muligt.

Hvad er så bedst?

Det bedste er en blanding af de to. Der findes mange “hybrider”, hvor man faktisk får adgang til begge dele. En maskine der både kan gå på nettet men også kan opfange de digitale signaler, så man både kan bruge radioen, når man er derhjemme til er høre internetradio, samt man kan bruge den som en DAB radio, når man er på farten.

Det eneste man skal være opmærksom på, når man hører internet radio er, at maskinen som regel har en lille “buffer” periode, hvor den skal opfange dit internet. Det kan godt tage et lille stykke tid, når man starter den op.

DAB radio med bluetooth, vækkeur og mere

Når man skal tage sin endelige beslutning om et køb, skal man altid huske at opveje de forskellige funktioner, der er ledige på markedet. Når vi snakker om DAB plus radioer, er en af disse bluetooth.

Har din radio bluetooth, betyder det egentlig blot, at du vil have muligheden for at tilslutte din telefon, tablet, computer eller andre enheder til dit produkt, så du selv kan afspille musik direkte fra radioen. Det er en smart feature, som mange leder efter, når de køber produkter lavet til at afspille lyd.

Derefter har vi vækkeur. Mange digitale radioer kommer faktisk med indbygget vækkeur. Det gør telefonen eller andet vækkeur du ejer overflødigt, da det hele vil være samlet et sted. Dette er også en funktion mange søger, men ikke lige så meget som bluetooth.

En anden populær funktion er faktisk også en DAB radio med CD afspiller. Selvom CD’er stille og roligt er ved at uddø, da man kan finde al musik på Spotify, Soundcloud og andre musiktjenester, kan det stadig være rart at eje en CD-afspiller.

Så husk. Opvej funktioner du føler er nødvendige, med funktioner der bare er “nice-to-have” og se derefter på prisen. Er det noget du er villig til at betale for?

Tilslutning til Smartphone

Nogle gange vil man gerne høre radio. Andre gange vil man gerne styre musikken selv. Skal man selv kunne styre musikken, skal man have en radio der kan tilslutte til mobilen, så man kan afspille musikken fra Spotify eller en anden af sine musiktjenester. Dog er det ikke alle DAB radioer, der har muligheden for at tilslutte smartphone via aux eller bluetooth. Derfor kan det være en god ide, at kigge efter dette, hvis det er vigtigt for en, at man kan streame musik via sin DAB radio.

Der er flere måder at kunne tilslutte sin smartphone på. Den første er selvfølgelig med kabel. Nogle modeller kommer med en indbygget indgang til et AUX kabel, så man helt klassisk og nemt kan tilslutte sin smartphone. Med hvad smart er der i det?

Den anden mulighed er nemlig bluetooth. Alle ved hvad det er, så det behøver næppe en introduktion. Mange DAB radioer har muligheden for at tilslutte telefonen trådløst gennem bluetooth, så man ikke skal tænke over at have en ledning hængende.

Det er selvfølgelig en mulighed, at denne funktion påvirker prisen. Derfor skal du overveje, om det er noget du egentlig vil gøre brug af. Er det altafgørende for dig, at du kan styre musikken på din mobil, eller er det egentlig bare en ekstra feature, du aldrig rigtig vil gøre brug af?

Lidt om radiosignalet i Danmark

Som det blev nævnt længere oppe i teksten, er DAB+ relativt nyt i Danmark. DAB signalet blev skiftet ud i oktober 2017 og blev erstattet, af det nye DAB+ signal. DAB+ har flere landsdækkende kanaler, og er en langt mere effektiv måde at kategorisere og levere radiosignaler.

På den anden side har vi FM-signalet. Dette er det ældste radiosignal vi har, hvor man skal finde sin kanal baseret på frekvensen. Måske du har hørt rygter om, at dette signal bliver lukket ned, men bare rolig, der går lidt tid endnu.

Regeringen lavede en aftale om, at når 50% af danske radiolyttere lytter med på DAB+ signalet, i stedet for FM-signalet, vil de begynde at lukke det ned. Dog skal der gå 2 år med 50% af lytterne på DAB+, før de lukker det ned.

Da DAB-signalet blev udskiftet, havde 38% af husstandene i Danmark DAB radioer. Dog skete der det, at mange af disse gik over på FM signalet i stedet for det nye signal, da DAB lavede et skift. Det vides ikke lige nu, hvor mange lyttere der er på de to forskellige signaler.

Ejer du en DAB+ radio, behøver du dog ikke at bekymre dig om noget. Ligemeget om det er FM eller DAB+ signalet, der kommer til at overleve, vil du kunne lytte til begge på din radio. Det fleste modeller har nemlig evnen til at lytte til begge signaler.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×