Bluetooth headset test – Bedste bluetooth headset 2022

Tag et kig på vores praktiske bluetooth headset test, hvor vi giver dig de fem bedste trådløse høretelefoner på markedet lige nu.
Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger pendler ofte mellem Frankrig og Danmark og bruger derudover det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille squash. Hun...

Apple Airpods Pro 4
bedste trådløse in-ear-høretelefoner

Apple AirPods Pro (1st generation) with MagSafe Charging Case 2021

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvis du er på udkig efter nogle nye trådløse høretelefoner, så du kan tage opkald til og fra arbejde, eller hvis du gerne vil kunne høre podcasts og musik uforstyrret, når du sidder i omgivelser med masser af larm, så er du kommet til rette sted.

Vi kigger blandt andet på design, opladningstid, spilletid, justerbarhed, lydkvalitet, om de har indbyggede mikrofoner og støjreduktion.

I vores købsguide har vi samlet al den nyttige viden, du har brug for, når du skal vælge de helt rette trådløse høretelefoner til dig.

Du kan også gå direkte til vores overskuelige sammenligningstabel lige her, der giver dig et lynhurtigt overblik over de fem produkters egenskaber og funktioner.

JBL Tune 510BT

bedst i test

Fordele
 • pros-icon.svg Foldbar
 • pros-icon.svg Lang driftstid på 40 timer
 • pros-icon.svg Hurtig opladning på 2 timer
 • pros-icon.svg Justerbart bånd
 • pros-icon.svg Indbygget mikrofon
Ulemper
 • cons-icon.svg Ingen noise cancelling-egenskaber
 • cons-icon.svg Ikke så behageligt, når man har briller

Detaljeret gennemgang

JBL T510BT hovedtelefoner er til dig, der gerne vil have betjeningsvenlige over-ear-hovedtelefoner med en særdeles god lydkvalitet og trådløs teknologi, men stadig holde prislejet lavt. Du får derudover også en forbedret batteritid på 40 timers spilletid og en kapacitet på 450 mAh. Samtidig er opladningstiden på kun 2 timer, så du hurtigt kan tage hovedtelefonerne i brug igen. Med et maksimalt lydtryk på 95 dB er du sikker på at få den lydstyrke, der passer til dig.

Den har også en integreret mikrofon og skifter automatisk over til din mobil, når du modtager et opkald, uden at du behøver trykke på hverken mobilen eller hovedtelefonerne. De er desuden dejlig behagelige at have på og kan foldes, så du nemt kan tage dem med dig overalt! Og er du ved at købe tør på batteri, kan du på 5 minutters opladning med USB-kabel få 2 timers yderligere driftstid! Smart! de bedste høretelefoner i vores test.

Muse M-278 BT

bedste billige bluetooth headset

Fordele
 • pros-icon.svg Flot læderoverflade
 • pros-icon.svg Driftstid på 30 timer
 • pros-icon.svg Indbygget mikrofon
 • pros-icon.svg Hurtig opladning på 2-3 timer
 • pros-icon.svg Justerbar og foldbar hovedbøjle
Ulemper
 • cons-icon.svg Ingen ANC
 • cons-icon.svg Forholdsvis tung

Detaljeret gennemgang

Et bluetooth headset med mikrofon. Muse-hovedtelefonerne giver en imponerende lyd og håndfri og trådløs teknologi i et uhørt lavt prisleje. Takket være den lange driftstid på 30 timer skal du aldrig være nervøs for at løbe tør, når du hører musik. Og skulle det ske, kan du hurtigt og bekvemt lade dem op på kun 2 til 3 timer. De har også en integreret mikrofon, så du ikke behøver tage dem af for at snakke i telefon. 

Hovedbøjlen kan justeres, så de passer præcis til dig, og så er de desuden foldbare og derfor nemme lige at smide i tasken og tage med på rejser og busture. Du kan også bruge AUX-indgangen og slutte dem til en ekstern enhed som for eksempel en MP-3-afspiller. De kvalificerer sig også som det bedste kontor-headset.

Bose QuietComfort 45

bedste premium bluetooth headset

Fordele
 • pros-icon.svg Noise cancelling-funktion
 • pros-icon.svg USB-C-indgang
 • pros-icon.svg Driftstid på 24 timer
 • pros-icon.svg Hurtig opladning på 2,5 timer
 • pros-icon.svg Lynopladning til ekstra driftstid på 15 minutter
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke vandtæt
 • cons-icon.svg Ingen aptX-bluetooth

Detaljeret gennemgang

Med BOSE QuietComfort 45 trådløse hovedtelefoner behøver du ikke længere lade dig forstyrre af udefrakommende lyde. Et ANC-headset med noise cancelling-funktion til udefrakommende støj ideelle både til brug under transport, hjemme eller på kontoret! De har dog også en praktisk aware-tilstand, hvis du gerne vil beholde lidt af støjen fra omverdenen.

Med den lange driftstid på 24 timer på en enkelt opladning er denne model ideel, til når du hører akustisk musik eller podcasts i lange perioder ad gangen og gerne vil have en afbalanceret lyd! Desuden kan de på ny lades op på små 2,5 timer. En opladning på 15 minutter giver dig desuden yderligere 3 timers spilletid! Og så har Bose-hovedtelefonerne dejligt bløde puder i luksuriøst kunstmuseer, så du nærmest ikke mærker, du har dem på. Også efter mange timers brug! Et headset med mikrofon til mobil og lang batterilevetid.

Apple AirPods Pro (1st generation) with MagSafe Charging Case 2021

bedste trådløse in-ear-høretelefoner

Apple Airpods Pro
Fordele
 • pros-icon.svg Vandtæt
 • pros-icon.svg Tilpasser sig øret
 • pros-icon.svg Aktiv støjreduktion
 • pros-icon.svg Transparent lyd 
 • pros-icon.svg Samlet 24 timers batteritid
Ulemper
 • cons-icon.svg Kortere spilletid pr. opladning
 • cons-icon.svg Høj pris 

Detaljeret gennemgang

Er du ude efter at finde de perfekte par trådløse høretelefoner med bluetooth, er de high-end AirPod Pro oplagte. Udformningen på in-ear-høretelefonerne tilpasser sig dine ører og støjreduktionen justeres derefter 200 gange i sekundet, så du hele tiden får den bedste lydkvalitet. De er har en supereffektiv forstærker, der ikke kun producerer en klar lyd, men også forlænger batteritiden.

En tryksensor giver dig mulighed for at styre både musik og opkald samt skifte mellem aktiv reduktion af støj og transparent lyd. De er vandafvisende og de bedste trådløse høretelefoner til løb eller træning, hvor du takket være det finmaskede trådnet ikke bliver forstyrret af blæsevejr. Når du sætter øretelefonerne i etuiet lader de automatisk op til næste gang, og de kan holde 4,5 timer på én opladning. Etuiets opladning giver en batteritid på 24 timer. 5 minutters opladning giver 1 times batteritid, så du hurtigt kan komme ud ad døren!

Jabra Talk 45

bedste høretelefoner til håndfri opkald

Fordele
 • pros-icon.svg 2 mikrofoner i HD-kvalitet
 • pros-icon.svg Streaming af GPS-anvisninger, musik og podcast
 • pros-icon.svg 8 dages standby
 • pros-icon.svg Rækkevidde på 30 meter
 • pros-icon.svg Nem betjening
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke så behagelige
 • cons-icon.svg Ikke så god til at skelne mellem stemmer i larmende omgivelser

Detaljeret gennemgang

Vælg en trådløs in-ear-høretelefon med bredt frekvensområde og bluetooth, som denne, hvis du gerne kun vil have en øresnegl til mobil, der giver dig flere muligheder via wi-fi-forbindelse samt mulighed for at forbinde til to enheder ad gangen. Den er nemlig udstyret med 2 mikrofoner i HD-kvalitet for en fremragende lydoplevelse under opkald. Denne ene mikrofon er omnidirektionel, mens den anden har HD-Voice.

Høretelefonerne er altså ideelle til opkald, men også til GPS-anvisninger. De er desuden virkelig nemme at betjene. Du kan også forbinde høretelefonerne til både Siri og Google Assistant via høretelefonerne blot med tryk på en enkelt knap. Høretelefonerne har op til 6 timers batteritid og kan stå på stand-by i hele otte dage, så du ikke behøver bekymre dig for at løbe tør. Og så har de en trådløs rækkevidde på op til 30 meter uden at miste den fremragende lyd. Bedste headset til mobil.

Guide

De fleste tænker nok, at gode trådløse høretelefoner skal kunne spille musik i en god lydkvalitet, men vi har efterhånden fået mangfoldige behov og forventninger til trådløse høretelefoner. Nogle vil gerne bruge dem til musik med dyb bas, andre hovedsageligt til podcasts og/eller lydbøger.

Og høretelefoner med bluetooth er ikke bare høretelefoner med bluetooth. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du alt bør vide, inden du anskaffer dig et nyt headset.

Anvendelse

Som nævnt foroven bruger vi ikke alle headsets til samme formål, og det er ikke mere kun lyden, der spiller en vigtig rolle.

Bruger du hovedsageligt høretelefoner med bluetooth til musik, er lydkvaliteten måske det vigtigste aspekt for dig. Vil du gerne kunne lytte til podcasts og lydbøger til og fra arbejde, er det måske en god støjreduktion og fremragende lydkvalitet, du er særlig interesseret i.

Vil du gerne hurtigt kunne skifte mellem at tale til kollegaer og tage opkald fra mobiltelefonen uden at skulle tage høretelefonerne af og på, er det en god idé med en model til kun ét øre.

Bruger du dem mest under træningen, er det vigtigt, at de er vandtætte og ikke for tunge, så de ikke bliver ødelagte af sved (og tårer!) og heller ikke generer dig, når du dyrker motion.

Uanset hvad du gerne vil bruge dem til, så er der overordnet set tre typer at vælge imellem:

 1. Trådløse in-ear-høretelefoner
 2. Trådløse on-ear-høretelefoner
 3. Trådløse around-ear-høretelefoner

Trådløse in-ear-høretelefoner

Trådløse høretelefoner til in-ear minder i deres design om ørepropper. De udvider sig selvfølgelig ikke, men de sættes på lignende måde ind i øret, som for eksempel Apple AirPods Pro i vores test, der netop er in-ear-høretelefoner. Det er vigtigt at finde en model, der sidder godt i dit øre, så de ikke falder ud, når du bevæger dig.

Denne type høretelefoner fylder meget lidt og er meget lette. De er altså nemmere at have med i tasken eller lommen. Batteritiden er dog ikke så lang som ved denne type høretelefoner.

Trådløse on-ear-høretelefoner

Denne type trådløse høretelefoner, sættes som navnet (on-ear) også antyder, på øret. Mange on-ear-høretelefoner kaldes ofte også for over-ear-høretelefoner. De kan ofte ligne around-ear-høretelefoner, der dækker det meste af øret, eller også være små som høretelefoner til in-ear, mens de dog sættes “fast” om øret med en ring eller lignende.

Den første type over-ear-høretelefoner egner sig godt til kontorarbejde, da du ikke afskærmes fra omverdenen på samme måde som ved around-ear-høretelefonerne.

Over-ear høretelefoner er som regel behagelige, da de hviler på øret.

Trådløse around-ear-høretelefoner

Trådløse around-ear-høretelefoner omslutter øret helt og er typisk også udstyret med støjreducerende egenskaber og bedre lyd, så du kan lukke helt af for omverdenen. De hviler også på øret, så du kan holde ud at have dem på i længere tid ad gangen.

De er særlig velegnede til dig, der har god lyd i fokus, og som enten spiller computerspil eller bare gerne vil lukke støj ud, når du sidder i toget og lytter til musik, lydbøger eller podcasts.

Disse funktioner bør du overveje

Du bør som det første selvfølgelig overveje, hvilken type høretelefoner passer bedst til dine behov. Men der er mange funktioner, der er værd at have kendskab til og overveje ved køb af dit nye par høretelefoner.

Behagelig pasform

Gå altid efter behagelig og sikker pasform!

Idéen med et par true wireless høretelefoner er jo netop den behagelige pasform, og at du kan sidde med dem i så lang tid, du ønsker, og hvis du ikke skal få ondt i ørerne, er det essentielt med komfortable høretelefoner.

Vælger du en model med hovedbøjle, er det vigtigt, at høretelefonerne passer optimalt til dit hoved, så de ikke strammer og trykker ind mod ørerne eller øregangen, da dette kan forårsage smerte.

Desuden bør du også undersøge, om de har en sikker pasform, så de ikke falder af.

En god pasform er altså, når sidder fast nok til ikke at falde af, men samtidig uden at stramme, hvilket kan give hovedpine.

Volumestyring

På de forskellige høretelefoner kan du styre lyden, så du bestemmer, hvor meget lyd du skal kunne høre. Tjek, om der er en enkelt volumenknap til at tilpasse lyden, eller om det er kompliceret at finde ud af, hvordan du skruer op og ned uden at skulle kigge på høretelefonerne.

Aktiv støjreducering

Omgivende støj kan genere meget. Aktiv reduktion af støj (ofte angivet på engelsk som active noise cancellation i specifikationer) er blevet en meget populær funktion de seneste år, da funktionen gør, at du simpelthen kan lukke af for al støj, der kommer udefra, og du kan sidde helt uforstyrret og arbejde, mens du lytter til noget. Støjreducerende høretelefoner gør det muligt at arbejde i toget eller på café.

Vandtæthed

Bruger du dine høretelefoner til at motionere, er det en virkelig god idé at vælge en model, der er vandtæt, så de ikke går i stykker, når du sveder, eller det pludselig begynder at regne på din løbetur.

Du kan til nogle modeller få udskiftelige ørepuder, så du kunne have et par til normal brug og et andet par til motion.

Mikrofon

Et bluetooth headset med wireless in-ear-mikrofon er praktisk i mange henseender. Den indbyggede mikrofon er smart, hvis du bruger høretelefonerne til at tage imod opkald eller bruger dem til, når du gamer, og du skal kunne snakke med andre.

Hvor god mikrofonen skal være, afhænger af dine behov. Snakker du meget og måske også, når du er på farten, er det vigtigt, at du stadig får en krystalklar lyd.

Batteritid

Batteriets levetid på et trådløst headset er også en vigtig ting at overveje. Rejser du meget og i længere tid ad gangen, er det virkelig en fordel at have en lang batteritid (og eventuelt også en noise-cancelling-funktionen, som nævnt foroven), så du ikke risikerer at løbe tør undervejs, når du vil høre musik.

Opladningstid

Det er også fordel at vælge et produkt med en kort opladningstid, så du ikke skal vente så længe, før de er klar til brug igen. På modellerne i vores test er den korteste opladningstid på 17 minutter, mens den længste er på tre timer.

Tre timer er naturligvis ikke alverden, men det kan være lang tid, hvis man vil lade dem op i frokostpausen, eller lige glemte at lade dem op inden løbeturen.

Desuden har mange produkter en slags lynopladning, hvor en kort opladning på nogle minutter giver dig ekstra og mere spilletid.

Vægt

De små in-ear-modeller er selvfølgelig lettere og vejer kun nogle få gram. De større høretelefoner, som hviler på ørerne og på hovedet, er dog en del tungere. Vælg derfor en model, der ikke er for tung, hvis du skal kunne holde ud at sidde med dem i længere tid.

FAQ

Hvilket bluetooth headset er bedst i test?

Det bedste bluetooth headset i test er JBL Tune 150BT. De er nemme at betjene, har en god lyd og fås til en overkommelig pris. Opladningstiden er kun på to timer, hvilket giver dig en spilletid på hele 40 timer! De kan desuden foldes og er behagelige at have på. Perfekt til undervejs! De bedste bluetooth høretelefoner!

Hvilket bluetooth headset er bedst til løb og fysiske aktiviteter?

Vælg de høretelefoner, du synes er mest behagelige at bruge, men det er en god idé at vælge nogle, der er vandtætte, og som sidder godt fast, så de ikke falder ud.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×