hvad er et hotspot

Hvad er et hotspot og hvordan fungerer det? (Internetdeling)

Når du er på farten og ikke har noget internet lige ved hånden, behøver du ikke lade dig nøjes eller at undvære. For med et hotspot kan du nemt og hurtigt forbinde dig med omverdenen. Men hvad er det nu lige, det er? Og hvordan fungerer det i praksis? Det gør vi dig klogere på her i vores guide.

hvad er usb-c

Hvad er USB-C? Din guide til USB-C Stik

USB A. USB 2.0. USB 3.0. USB 3.1. Alle er kabler, der er blevet lige så fast en del af hverdagen, som mobilen er det. Uden gode og funktionelle kabler virker meget af vores elektroniske udstyr ikke. USB-kabler har længe været til, men har de senere år gennemgået en stor udvikling. Et af de nyeste kabler på stammen er et USB-C. Hvad det er, og hvad du kan bruge det til, guider vi dig til her.

hvad er oled

Hvad er OLED og skal du kigge efter det?

Skal du ud og investere i et nyt TV? Og kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om OLED skærme, og hvad du kan forvente dig af dem? Vi bruger mere og mere tid på at kigge ind i en skærm – derfor skal du selvfølgelig også have det helt rette, så det lever op til dine behov!

hvordan tænder man en gasgrill

Guide til brug af gasgrill: Tænding, rens, forbrug og mere

Ingen sommer uden grill. Er det også sådan, du har det? Og er du nu kommet i besiddelse af en lækker gasgrill, som du ikke er helt sikker på, hvordan du bruger korrekt? Vi er grillmestre og er til for at hjælpe dig godt i gang med brugen af din grill, så du kan få sprøde pølser og saftige bøffer sommeren lang.

kamera typer

Hvilket kamera skal du vælge? (8 kamera typer)

Drømmer du om at komme i gang med at tage billeder? Eller optage mere video? Men er du lidt usikker på, hvilket kamera der er det rette at vælge? Det forsøger vi at gøre dig klogere på her, da vi dykker ned i 8 forskellige kameratyper.

dataroaming

Hvad er Roaming? Dette bør du vide

Skal du på ferie, og er du i den forbindelse stødt på ordet “roaming”? Eller er du ved at tegne et nyt abonnement, der gør opmærksom på roaming? Og er du egentligt ikke helt sikker på, hvad det er? Så er det godt, du er landet her, da vi sætter dig ind i alt, der er at vide om roaming.

hvad er wifi 6

Wi-Fi 6: Hvad er det og hvordan fungerer det? (Komplet Guide)

Vi bruger WiFi hele tiden. I takt med at vi bruger det mere og mere, udvikler standarderne inden for WiFi sig også, så teknologien kan følge med til vores stadigt større krav og forventninger. WiFi 6 er således den seneste standard inden for trådløst internet – men hvad betyder det lige? Vi dykker ned i alt, der er at vide om WiFi 6!

access point

Access point: Hvad er det og hvordan fungerer det?

Har du et stort hjem, som du gerne vil have WiFi i? Driver du et stort firma med mange medarbejdere? Og skal det gerne nå hele vejen omkring? Men har du fundet ud af, at en router ikke helt er nok? I den sammenhæng er du måske stødt på begrebet “access point”. Hvad det er, og hvad du kan forvente dig af det, dykker vi ned i her i vores guide.

nfc

Hvad er NFC og hvad gør det godt for? (NFC Guide)

Er du stødt på begrebet NFC nogle gange nu? Men ved du ikke, hvad det er? Har du en smartphone eller bruger kontaktløs betaling, bruger du med al sandsynlighed NFC på nuværende tidspunkt. Vi dykker ned i alt, der er at vide om NFC, så du kan blive fuldt ud oplyst om, hvad det er, og hvorfor det er en smart del af hverdagen.