Blender test: Se de bedste blendere på markedet

Vil du gerne kunne starte dagen med en god smoothie? Eller vil du gerne i gang med at lave supper? Så læs med videre her i vores blender test, hvor vi tester de bedste blendere, der er på markedet lige nu.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Der er ikke noget så godt som at blende en smoothie om morgenen eller en milkshake, når vejret er solrigt. En suppe er heller ikke af vejen, når efteråret og vinteren rusker udenfor. Det er blot nogle af de fantastiske drikke og retter, du kan komme til at lave med en blender bedst i test.

Der er naturligvis forskel på blendere, og det er med al sandsynlighed også derfor, at du har fundet vejen her til vores test af blendere. For i denne bedst i test har vi nemlig allerede screenet markedet for blendere og udvalgt de bedste af slagsen. Alt sammen for at du og andre undgår at blive forvirrede i jagten på den rette blender samt undgår at få købt en blender, der alligevel ikke lever op til den forventede standard.

Du behøver derfor kun at læse denne blender test igennem, for herefter burde du være kommet nærmere på en beslutning om, hvilken blender der skal være din.

I vores blender test har vi udvalgt ni forskellige blendere fra vidt forskellige mærker. De kan naturligvis alle sammen blende lækre drikke og retter. Men, de skiller sig alligevel ud ved at have forskellig kapacitet og egenskaber. Vi anbefaler derfor, at du læser samtlige beskrivelser igennem, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at vælge den bedste blender.

Vi nævner både fordele og ulemper ved alle modeller, så du fuldstændigt ved, hvad du går ind til ved købet af den enkelte model. Vi håber, det gør din jagt efter en ny og lækker blender meget nemmere – og at du naturligvis får glæde af den, du ender med at vælge.

Fordele
 • pros-icon.svg Har one touch betjening
 • pros-icon.svg Er med støjreducerende teknologi
 • pros-icon.svg Let at rengøre med auto-clean
Ulemper
 • cons-icon.svg  Det er en ret dyr blender

Detaljeret gennemgang

Sage Super Qblender er en smart og lækker blender med en støjreducerende teknologi. Den har hele 6 one-touch instillinger, auto clean og et drikkebæger på hele 700 milliliter. Med denne blender får du derfor alt, hvad du har brug for.

Denne model har en af de mest kraftfulde motorer på markedet og er derfor noget kraftigere sammenlignet med andre blendere. Derfor er det ikke særlig længe, du behøver have den i køkkenet, før den selv har overbevist dig om, at den behøver en fast plads. For det er intet problem at blende frosne grøntsager og frugt eller isterninger for den sags skyld. Den kører derudaf helt uden problemer. Det gælder uanset, om du gerne vil blende med vakuum eller ej.

Rigtig god kapacitet

Med blenderen her kommer du ikke til at mangle kapacitet. For med hele 2 liter er der til mange smoothies eller store portioner supper. Udover en stor kande følger der også et ”to go”-glas med, som også kan benyttes til blenderen. Blenderen genkender selv, om du bruger kanden eller glasset og justerer automatisk efter det.

6 smarte one-touch programmer

Blenderen kommer med flere forskellige one-touch programmer, som gør det muligt at blende frosnse og varme ingredienser. De er nemme at benytte, og gør det noget nemmere for dig at blende det, du godt kunne tænke dig. Derudover har den 12 justerbare hastigheder, så du altid kan skrue op og ned for det, som du gerne vil.

Fordele
 • pros-icon.svg Mange omdrejninger i minuttet
 • pros-icon.svg God kapacitet
Ulemper
 • cons-icon.svg Lidt i den lave ende hvad angår watt

Detaljeret gennemgang

Er du på udkig efter en meget kraftfuld blender, så er det, hvad du får med Wilfa Power Fuel. For med den kan du nå op på en tophastighed på 22.000 omdrejninger pr minut. Plastkanden tåler desuden op til 100 grader og kan derfor blende hvad som helst.

Hvis du ikke har lyst til at blive begrænset i køkkenet, giver det god mening at gå med blenderen her fra Wilfa. For den hedder nemlig ikke ”Power” for ingenting. Den kan nemlig blende alt lige fra frosne frugter til smoothies til grøntsager til supper og puré. Selv hvis du kommer mange frosne ingredienser i blenderen, er det ingen årsag, da den kan køre i 10 minutter helt uden at overophede – det er noget længere sammenlignet med andre blendere. Den er derfor absolut i høj kvalitet.

Smart Power Compensation System

Blenderen her fra Wilfa er også udstyret med det, de selv kalder for Smart Power Compensation System. Det er også et smart system, da det giver dig en stærk og effektiv blender ved alle hastigheder. Systemet går selv ind og tilpasser sig hastigheden og vanskeligheden af de grøntsager, frugter eller andre ingredienser, som du godt kunne tænke dig at blende. Selv ved store portioner.

Mange års garanti

Det fantastiske ved blenderen er også, at der er rigeligt med garanti på den. Skulle motoren derfor sætte ud inden for de første år eller begynder den at drille, kan du stadig få den fikset eller ombyttet. Det er også din garanti for, at du her får en blender i rigtig høj kvalitet.

Fordele
 • pros-icon.svg Mange watt
 • pros-icon.svg Stor kapacitet
 • pros-icon.svg En stærk blender
Ulemper
 • cons-icon.svg En af de dyreste blendere på markedet

Detaljeret gennemgang

KitchenAid kan det der med køkkenmaskiner. Især med blendere. For denne model er en meget robust en af slagsen og faktisk også en af de mest kraftfulde på markedet med hele 3,5 hestekræfter. Den kan derfor uden problemer klare den frosne frugt.

Det smarte med KitchenAid blender er, at den er udstyret med patenterede asymmetriske knivblade. Det betyder, at den kan blende fra hele fire forskellige vinkler. Men det betyder også, at den trækker hver en type af ingrediens ind i blenderhvirvlen. Det giver dig et perfekt og virkelig godt resultat, når du blender til puré, supper og lignende. Har du brug for det, følger der også en Flex Edge tamper med, som gør det muligt for dig at skubbe ingredienserne ned.

Forudindstillede Adapti-Blend programmer

Med blenderen her fra KitchenAid er det ingen årsag at blende dine ingredienser. For den har nemlig flere forudindstillede programmer, som gør det nemt og enkelt at blende smoothies, supper og lignende. Hvert program har nemlig et unikt hastighedsområde, som er helt specielt designet til en specifik konsistens.

Blender i et virkelig flot design

Er der noget, KitchenAid kan, så er det at lave køkkenudstyr i virkelig flot design. Det gælder også for deres blendere som denne, der er i et virkelig flot og moderne design. Det er en af de tungere drenge i klassen, men det sikrer til gengæld også, at den bliver stående, når den kører på de mest kraftfulde programmer. Så går du meget op i design og æstetik, giver det god mening at overveje denne blender.

Fordele
 • pros-icon.svg Multiblender med mange funktioner
 • pros-icon.svg En stærk maskine
 • pros-icon.svg Flere autoprogrammer
Ulemper
 • cons-icon.svg Der er ikke nogen ulemper at finde

Detaljeret gennemgang

Med en Ninja multiblender er der stort set ikke det, du ikke kan lave. For med dens mange funktioner, er det muligt at lave alt lige fra brøddej og snittede grøntsager til supper og smoothies. Den smarte blender kan nemlig både snitte, hakke, ælte og blende.

Hvis du ikke kan nøjes med en blender, men også godt kunne tænke dig nogle andre maskiner og funktioner oven i hatten, bør du gå efter blenderen her. Det er nemlig på alle måder en professionel blender, da den kan lave alt lige fra dyppelse til dine chips fredag aften til dej til bollerne mandag morgen.

Der er en grund til, at maskinen her bliver kaldt for ”Ninja”. For det er i særdeleshed en ninja med alt det, den kan. Derfor følger der også en masse udskiftelige knive og tilbehør med, så du kan lave præcis det, du har brug for.

Der er også rigeligt med plads og stor kapacitet i blenderen, da den har en 2,1 liter stor kande. Her kan der være rigeligt med frosne desserter, iscocktails og andet i. Hvis du vil, kan du også blende direkte ned i en 700 ml serveringskop, som du kan nyde på farten.

Brugervenlig blender

Ninja blender er en meget nem blender at bruge, da du nemt kan vælge fra de automatiske programmer. Dog kan du også vælge at benytte de manuelle indstillinger, hvis det passer bedre, til det du skal lave. Alle programmer, manuelle som automatiske, er designet til at give dig et perfekt resultat, uanset hvad det er, du gerne vil lave.

Knive med høj præcision

Knivene fra Ninja er udviklet med meget høj præcision og er bygget til at holde længe. De er lavet af rustfrit stål i meget høj kvalitet og bukker derfor ikke under, når den står på frosne ingredienser eller hårde ingredienser.

Med en 1200 watts motor der driver knivene, er der også godt med kraft bag. De skaber derfor meget lækre og ensarterede resultater og kan blende selv de mest udfordrende ingredienser på ganske få sekunder. Det er kvalitet, når det er bedst.

Meget af tilbehøret tåler desuden at gå i opvaskemaskinen. Denne blender er derfor let at rengøre.

Sage SBL620BSS The Fresh & Furious blender

Sage SBL620BSS The Fresh & Furious blender
Fordele
 • pros-icon.svg God kapacitet
 • pros-icon.svg Mange watt
 • pros-icon.svg Godt og effektivt knivsystem
Ulemper
 • cons-icon.svg Der er umiddelbart ikke nogen ulemper at finde

Detaljeret gennemgang

Denne smarte Sage blender sørger effektivt for at blende alle dine råvarer ordentligt. For den er nemlig udstyret med Kinetix knivsystem med centrale knive. De trækker derfor ingredienser ned for at hakke og skære dem.

Samtidig er knivene også så brede, at de følger kandens form og tilfører luft til det blendede. Sammen med en god kapacitet og forudindstillede programmer, er det en rigtig god blender (det er især en god blender til is).

Med en kapacitet på 1,5 liter er der gode muligheder for at lave smoothies til dig selv og resten af familien. Det samme gælder, hvis du gerne vil kaste dig ud i at lave supper, puréer og lignende. Udover den gode kapacitet har blenderen også et decideret smoothieprogram samt en unik isknuser, så du altid kan blende kolde og lækre drikke. Med fem hastighedsindstillinger er det desuden også muligt at blende med den hastighed, du har brug for, uanset hvad du blender. Leder du derfor også efter den bedste blender til isterninger, er denne et rigtig fint bud på det.

Brugervenlig blender

Denne model er uden tvivl en af de helt gode blendere. Det er den blandt andet fordi, den er meget nem at benytte. Forrest på blenderen sidder der et panel af knapper, som du kan bruge alt efter, om hastigheden skal op eller ned, eller om du skal benytte en bestemt funktion. Der står klart og tydeligt hvad knapperne er til – nemmere bliver det ikke at bruge en blender.

Flot og moderne design

Regner du med at skulle bruge din blender ofte, kan du sagtens lade denne model stå fremme i køkkenet. Den er nemlig ganske flot og moderne og tager ikke meget opmærksomhed, når den står henne i et hjørne. Den er slankt bygget og kommer i grålige nuancer, som får den til at passe ind i samtlige danske køkkener. Den passer derfor helt sikkert også ind i dit køkken.

Magimix Le Blender Black

Magimix Le Blender Black
Fordele
 • pros-icon.svg Billig
 • pros-icon.svg Minimalistisk
 • pros-icon.svg God value for money
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke super avanceret

Detaljeret gennemgang

Gider du ikke selv længere at stå og mose eller skære ingredienser i små stykker for at koge og senere bruge en stavblender, kan du med fordel anskaffe dig Magimix Le Blender Black. Med en effekt på 1300 watt kan den nemlig blende alt fra kødfars til en læskende milkshake.

Magimix er uden tvivl en meget kraftfuld og strømlinet blender i et flot og kompakt design. Den har flere automatiske programmer, som gør det hurtigt for dig at lave lækre supper, knust is og smoothies. Du kan også indstille hastigheden med den såkaldte ”pulse”-funktion. Med 22.000 omdrejninger i minuttet er det heller ingen årsag at blende dine ingredienser – uanset hvad det er. Den fortjener om noget at være med i vores test af blendere.

Nem rengøring med automatisk rengøringsprogram

Rengøring er noget, vi helst alle sammen gerne vil være fri for. Derfor er det også ganske fantastisk, at denne model har et automatisk rengøringsprogram. Det kan du bruge, hver gang du er færdig med blenderen. Programmet gør det meget nemmere at gøre indmaden ren og at få de rester op, som kan have gemt sig under knivene.

Opskriftsbog medfølger

Har du ikke haft en opskriftsbog før, og er du derfor ikke helt sikker på, hvad du alt kan lave med en blender, følger der noget så smart som en opskriftsbog med i købet af blenderen. Heri kan du få en masse inspiration til, hvad du kan lave, og hvad du kan benytte de forskellige programmer til.

Fordele
 • pros-icon.svg God til smoothies
 • pros-icon.svg To-go kop
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke så meget plads

Detaljeret gennemgang

Nutribullet Pro er en blender til dig, der godt kan lide at tage smoothies, iskaffe og lignende med på farten, når du skal ud ad døren. Den blender nemlig direkte i drikkebægeret, som du kan tage med dig, så snart den er færdig.

Som du måske allerede har opdaget, er denne smoothieblender ikke den mest kraftige af alle de blendere, der er med i testen. Det er den ikke, fordi denne er særligt egnet til smoothies og er designet derefter. Den er derfor primært beregnet til dig, som godt kunne tænke sig nemt at få en smoothie med ud ad døren hver eneste dag. Det er den til gengæld også helt fantastisk til, hvorfor du bestemt ikke bliver skuffet, hvis det er det, du leder efter en blender til.

Krydsklinge får det hele med

Selvom denne er en billigere og mere skrabet blender, er der bestemt ikke gået ned på klingerne. For de er innovative og er såkaldte krydsklinger. Det betyder, at de hakker maden mere fint end en blender – og det er også nødvendigt, hvis du gerne vil have gode smoothies med masser af vitaminer og næringsstoffer.

Nem og enkel rengøring

Denne blender er i virkeligheden nok den blender i vores test, som er nemmest at gøre ren. For det er blot at løsne koppen fra klingen ved at vride den. Herefter er den løs og kan skylles med sæbe og vand. Koppen tåler også opvaskemaskine.

Fordele
 • pros-icon.svg En billig blender
 • pros-icon.svg Mange watt
 • pros-icon.svg God kapacitet
 • pros-icon.svg Flot design
Ulemper
 • cons-icon.svg Drejeknappen kan være forvirrende de første gange i brug.

Detaljeret gennemgang

Klar, parat, blend! Sådan er det i hvert fald at bruge OBH Nordica Blender Hero, der med en kraftfuld motor på hele 1400 watt klarer at blende alt det, du har brug for. Den er nem at bruge, har god kapacitet og kan med 3 forudindstillede programmer hjælpe dig med at blende alt lige fra helt fine supper til smoothies.

Eller sådan næsten da… For der er stort set ikke noget, der kan stoppe denne blender fra OBH Nordica. Det er en af de helt gode blendere, som kan knuse isen i en powersmoothie og hjælpe dig til en fantastisk smagseksplosion i den mest cremede suppe. Går du derfor efter en billigere men rigtig god blender, er det netop, hvad du får med blenderen her.

Betjening via drejeknap

I modsætning til flere af modellerne her i testen, har denne blender betjening via en drejeknap. Den kan ved første blik godt virke en anelse uoverskuelig og besværlig. Men det er den ikke. Herfra kan du bruge de forudindstillede programmer og selv indstille hastigheden, hvis du gerne vil det.

Et simpelt og minimalistisk design

Du kan roligt have denne fine blender til at stå i dit køkken, da den ikke fylder særligt meget og heller ikke gør meget væsen ud af sig. Designet er nemlig ganske fint og lækkert og egner sig rigtig godt til køkkener, hvor den gerne skal kunne stå fremme mere eller mindre hele tiden.

Selve blenderen står desuden også på to fødder, hvilket løfter hele maskinen og giver den et meget lettere look. Det gør en stor forskel for oplevelsen af blenderen, når den bare skal stå og ikke være i brug.

Fordele
 • pros-icon.svg En meget effektiv blender
 • pros-icon.svg God til den mere erfarne hjemmekok
 • pros-icon.svg Er med renseprogram
Ulemper
 • cons-icon.svg Den kan godt virke stor og klodset i køkkenet

Detaljeret gennemgang

Blendtec er måske ikke et mærke, du kender så meget til. Ikke desto mindre er denne blender en rigtig god en af slagsen, da den er designet til brug til hjemmekokken. Kan du derfor rigtig godt lide at stå længe og ofte i køkkenet, er denne et alletiders valg.

Selvom denne blender er en anelse stor, er det ikke noget problem at gøre den ren. For den har nemlig et renseprogram, som kun kræver lidt vand og en enkelt dråbe vaskemiddel. Så kan blenderen helt selv vaske og rense kanden. Du behøver derfor ikke selv at stå og bøvle med kanden, når den skal gøres rent tidligt om morgenen eller lige inden, gæsterne kommer.

Rigeligt med kapacitet

Med mere end 2 liters kapacitet er der alletiders mulighed for at invitere gæster på lækker brunch med smoothie eller på aftensmad med en cremet suppe som forret. Der er nemlig rigeligt med rummelighed – og skal du lave mange portioner, er det nemt og hurtigt at sætte den i gang med det smarte og brugervenlige touch-panel.

En dyr men rigtig god blender

Blenderen er særligt udviklet til dig, som godt kan lide at bruge godt med tid i køkkenet. Det ses især også på funktionerne, detaljerne og knapperne, hvor der ikke er en finger at sætte på noget som helst. Det afspejler sig naturligvis også i prisen, som er en af de dyreste her i vores blender test. Til gengæld får du også meget for pengene og kan være sikker på at få en blender, der starter om og om igen og som giver dig de lækreste supper, milkshakes og smoothies.

Går du derfor generelt efter professionelt udstyr til dit køkken, kan du begynde at glæde dig, hvis du bestiller denne. For den er så absolut professionel.

Meget lydsvag blender

Er du ikke så meget til støj, har blenderen endnu et es i ærmet. For selvom den har en motor med 3,8 hestekræfter, er motorhuset pakket ind i et lydisolerende materiale, som faktisk gør den til en af de mest lydsvage blendere, der er på markedet.

Det betyder med andre ord, at du får en af de stærkeste blendere på markedet, uden det kan høres. Det kommer du hurtigt til at kunne mærke, hvis du før har været vant til en blender, som gerne vil larme, og som kan høres langt væk. Det er en af de eneste blendere her i testen, som er så lydsvag som denne.

Alt i alt er det en rigtig god blender, som om noget fortjener en plads her i vores blender test.

Guide

Vi kan godt forstå, hvis du har meget svært ved at holde igen, når det kommer til købet af din nye blender. Men, hvis du gerne vil ende med at købe den bedste blender, er det nødvendigt, at du tager stilling til nogle ting først. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvad du ender med at vælge, når det blandt andet kommer til kvalitet og kapacitet samt funktioner.

For at hjælpe dig yderligere på vej med at vælge en blandt de bedste blendere, har vi udspecificeret de overvejelser, du bør gøre dig inden købet. Vi håber, det gør det noget nemmere og mere overskueligt for dig, så du får valgt rigtigt første gang – det er både i vores og selvfølgelig også i din interesse.

Kvalitet

Når du skal ud at investere i en ny blender, er det naturligvis vigtigt, at du vælger en i en god kvalitet. Der er ikke meget ved at få en blender, som går i stykker efter ganske få måneder, eller hvor du kan mærke, at den ikke kan holde til det, som du gerne vil bruge den til.

Det er også grunden til, hvorfor vi har valgt at fokusere på de bedste blendere i denne test. For selvom de måske koster lidt mere end andre blendere, kan du til gengæld være sikker på, at du får en blender, der rent faktisk virker. Ikke kun nu men også på længere sigt.

Så overvej gerne kvaliteten en ekstra gang, så du får den perfekte blender til det, du gerne vil bruge den til.

Kapacitet

Selvom det måske ikke lige ligger til højrebenet at overveje kapaciteten som noget af det første, er det en meget relevant overvejelse. Især hvis du planlægger at bruge den ofte. For jo større blenderen er, jo mere kan du naturligvis lave ad gangen. Vælger du en, der er for lille, bliver du hurtigt træt af, at du ikke kan lave portioner, der er store nok, og at du derfor er nødt til at stå og blende ad flere omgange.

Kapacitet er naturligvis lidt mindre vigtigt, hvis du bare gerne en gang imellem vil kunne lave en milkshake, smoothie eller grøntsagssuppe. Dog er det her selvfølgelig stadig vigtigt, at den ikke bliver så lille, at den begrænser dig, når du gerne vil bruge den.

Brug af blenderen

Hvor ofte regner du med at skulle bruge blenderen? Dette er en vigtig del af dine overvejelser, da det kommer til at have indflydelse på, hvor høj en kvalitet du har brug for. Skal du kun bruge den engang imellem, kan du sagtens nøjes med den mest enkle og simple blender her på siden.

Regner du omvendt med, at du kommer til at bruge den mere eller mindre hver dag, kan det godt betale sig at give det tilsvarende mere for maskinen. Særligt hvis du gerne vil blende frosne og hårde ingredienser ofte – for her kan det virkelig godt betale sig med en maskine af en god kvalitet.

En god tommelfingerregel er derfor, at jo hyppigere du skal bruge blenderen, jo bedre en kvalitet skal blenderen gerne være.

Skal du bruge en dedikeret smoothie blender? Så se vores smoothie blender test.

Funktioner

Skal den have automatiske programmer? Kunne andet end at blende? Skal den være med touch-funktion? Dette er bare nogle af de funktioner, du bør overveje, inden du køber dig en blender. For selvom de i bund og grund gør samme arbejde, er det meget forskelligt, hvor nemt det er at bruge dem.

Bare alene i vores test her, er der stor forskel på, hvor mange forudindstillede programmer, der er, og hvor effektive de er ikke mindst.

Du bør derfor kigge nærmere på, hvilke funktioner der er hos de forskellige blendere, og hvad de forskellige funktioner giver dig mulighed for. Det giver dig i sidste ende en blender, som du altid er glad for, og som ikke giver dig frustrationer, fordi den ikke kan det, som du har behov for.

Vi har så vidt muligt forsøgt at liste alle de funktioner, som blenderne har. Skulle der være noget, vi har glemt, kan du altid klikke dig videre til den forhandler, vi har linket til. Så kan du straks få det fulde overblik over alle specifikationer for blenderne.

Blender pris

Selvom det er træls, at penge altid skal være afgørende for, hvad du kan købe eller få, er det selvfølgelig også gældende her. For prisen har selvfølgelig noget at sige og er derfor også en vigtig faktor i forhold til dine overvejelser omkring, hvilken blender du skal have.

For har du råd til at give 5.000 kroner for en blender fra KitchenAid? Eller passer det måske bedre med 1.500 kroner? Begge dele er naturligvis muligt med modellerne i vores test, da vi har udvalgt de bedste blendere i forskellige prisklasser. For vi ved godt, at det ikke er alle, der enten har mulighed for eller lyst til at smide 5.000+ kroner efter en blender, ligesom vi også godt ved, at der sagtens kan være nogle derude, som gerne vil det – simpelthen fordi køkkenet er deres helle.

For at gøre din søgen efter den bedste blender nemmest, anbefaler vi derfor også, at du først bestemmer dig for en prisklasse. For det gør det meget mere enkelt for dig at sortere ud i blenderne. Vi håber, du finder den rette blender til den rette pris!

FAQ

Hvilken blender er bedst i test?

Hvis vi selv skal sige det, så er vi ret vilde med Sage Super Q Blender. For ikke alene er den flot og smart i designet, men den har også støjreducerende teknologi, one-touch indstillinger og et automatisk renseprogram. Den gør det derfor ret godt, og gør det også ret nemt at være i et køkken. Går du derfor efter en blender bedst i test, er denne et ret godt bud på det. Dog anbefaler vi, at du lige kigger nærmere på blenderen, inden du køber den som den første og den bedste, da det kan være, at en af de andre blendere passer bedre til dig og det, du skal bruge den til. For den bedste blender er nemlig en blender, der passer perfekt til dine behov. Så selvom den dyreste måske ser mest fancy ud, vil den kun være den bedste for dig, hvis ikke den ender med at stå i skabet. Læs derfor gerne på livet løs og klik dig gerne videre til forhandleren af de enkelte blendere, så du kan se nærmere på billeder og specifikationer. Så er vi i hvert fald helt sikre på, at du nok skal finde den bedste blender til dig.

Hvad kan man bruge en blender til?

Når du investerer i en blender, skal du naturligvis have mest muligt ud af den. Det kan du også sagtens, hvis du sætter dig ind i, hvad du kan bruge en blender til – for det er faktisk en del. Når du har en blender i høj kvalitet og ikke mindst en kraftfuld blender, kan du faktisk bruge den til: Smoothies Milkshakes Supper Puré Dressinger Juice Fars Melblandinger Som du kan se, er det ikke så lidt endda – smoothies er derfor langt fra det eneste, du kan bruge den til. Er du lidt kreativ i et køkken, kan du helt sikkert også komme på mange andre gode ideer til, hvad du kan bruge din blender til. Når først du er gået i gang med at bruge blenderen, finder du med al sandsynlighed ud af, at du slet ikke kan undvære den igen. Så gå gerne i gang med at eksperimentere, da der kun kan komme noget godt ud af det. Ellers er der også mange gode opskrifter på nettet, som du kan gøre brug af. Blandt andet til lækre drinks hvis du trænger til det i weekenden.

Hvor mange Watt skal en blender have?

Planlægger du at bruge din kommende blender til en del i køkkenet, er det selvfølgelig at foretrække, at du får købt en kraftfuld blender. For jo mere du skal bruge den, jo mere kraftfuld skal den helst gerne være. For det vil være super ærgerligt at få købt en blender i en discountudgave, som ikke engang magter at blende frosne jordbær. Sådan skal det ikke være. Derfor anbefaler vi, at du går efter en blender, der som minimum har 1000 watt. Det gør aldrig noget, at den har mere. Så køber du en med 1500 watt i stedet, er det naturligvis kun en fordel, da det vil dække dig fuldstændigt ind på alle dine behov. Det er vigtigt for os at nævne, at alle blendere i vores test har watt nok til at lave de lækreste smoothies, supper og is, uanset om du bruger friske eller frosne ingredienser. Så find gerne din favorit.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×