Bedste Moccamaster Kaffemaskiner (Test)

Er kaffe det, der får dine øjne op om morgenen? Men er du ret kvalitetsbevidst? Så læs mere her i vores Moccamaster test, hvor vi tester de 5 bedste kaffemaskiner fra Moccamaster på markedet. Så er du garanteret en god start på morgenen.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Moccamaster KBG962 Antracit 2

Moccamaster KBG962 Antracit

Moccamaster CD-011 AO 3

Moccamaster CD-011 AO

Moccamaster KBGT741 Termo 4

Moccamaster KBGT741 Termo

Moccamaster HB951 AO 5

Moccamaster HB951 AO

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Langt de fleste danskere sætter stor pris på en god og rolig kop kaffe om morgenen.

Er du også en af dem, og vil du helst gerne brygge kaffe i en ordentligt kaffemaskine, som du ved er af høj kvalitet, så er Moccamaster et rigtig godt og solidt valg.

Vi er også selv ret vilde med kaffe, og vil også gerne, at den hver morgen smager fantastisk, og at kaffemaskinen er konstrueret til at brygge den bedste kop kaffe hver eneste dag.

Derfor har vi også gjort en del ud af denne test, så du kan være sikker på, at du får en maskine, der giver dig et smil på læben, bare du ser på den.

Det er bestemt ikke nemt at finde den bedste Moccamaster. Men, vi har givet det et forsøg, og er kommet frem til hele 5 forskellige kaffemaskiner fra Moccamaster, som lever op til vores og mange andre kræsne kaffeforbrugere i Danmark.

For at komme frem til de 5 bedste kaffemaskiner fra Moccamaster, har vi gjort en dyd ud af at sammenligne modeller på kryds og tværs, gennemgå forbrugeranmeldelser samt læst samtlige uvildige tests igennem, så kun de bedste er kommet gennem nåleøjet.

For at give dig det bedste mulige udgangspunkt for at vælge den bedste kaffemaskine til dit behov, fremhæver vi ulemper, fordele og særlige egenskaber i testbeskrivelserne nedenfor. Derudover linker vi også til forhandlere, som ligger inde med yderligere tekniske informationer om det respektive produkt.

Vi håber, at denne sammenligning hjælper dig til at finde den helt rette model, så du både kan stå glad op og gå glad i seng.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Det er en simpel og enkel kaffemaskine fra Moccamaster
 • pros-icon.svg Den har et flot og moderne design
 • pros-icon.svg Den er godkendt af ECBC
Ulemper
 • cons-icon.svg Det er begrænset, hvad den har af funktioner

Detaljeret gennemgang

Moccamaster KBGC982 AO er en klassisk kaffemaskine, som stiller kaffetørsten i hverdagen. Den er meget brugervenlig i designet og kan rumme hele 1,25 liter vand til kaffen. Som en god detalje har den et ekstra varmelegeme, der holder kaffen varm, når den er brygget færdig. Altså kan du med denne kaffemaskine fra Moccamaster glæde dig til mange gode kopper kaffe.

Modellen her er simpel, enkel og pakket ind i et flot og lækkert design og en kvalitet, som kun Moccamaster kan lave det. Det er en premium model, som er yderst holdbart og laver den ene gode kop kaffe efter den anden. Godt nok får du ikke en masse funktioner ved denne kaffemaskine, men den gør det, den skal: brygger en kaffe med en fantastisk aroma.

Få men gode funktioner

Selvom maskinen ikke har mange smarte ekstra funktioner, har den det, der skal til for at brygge en god kande kaffe. For den har automatisk drypstop, der slukker kaffemaskinen efter 40 minutter, et blanderør, der blander kaffen ud i hele kanden og to separate varmelegemer, der sørger for at holde kaffen varm.

Maskinen siger også selv til, når det er ved at være tid til en afkalkning. For her lyser en rød varselslampe op. Det er med til at sikre en helt perfekt kop kaffe.

Moccamaster KBG962 Antracit

Moccamaster KBG962 Antracit
Fordele
 • pros-icon.svg Det er en designmæssigt flot kaffemaskine
 • pros-icon.svg Den kan brygge mange kopper kaffe
 • pros-icon.svg Bryggetiden er kun 6 minutter
Ulemper
 • cons-icon.svg Den har ikke mange ekstra funktioner

Detaljeret gennemgang

Moccamaster KGB962 Antracit er en designmæssigt elegant kaffemaskine. Kabinettet er udført i aluminium, den har drypstop, og så kan den på bare 6 minutter brygge 1,25 liter kaffe. Den er meget holdbar og giver dig en god og stabil maskine i rigtig mange år.

Med denne kaffemaskine, skal du ikke vente længe på din kaffe om morgenen. For med dens effektive bryggeenhed, kan den brygge en kande kaffe på bare 6 minutter. Alt imens spreder den en fantastisk aroma, som kun giver endnu mere lyst til en god kop kaffe. Skulle du have lyst til mindre end en hel kande kaffe, skal du naturligvis vente i kortere tid på, at kaffen bliver færdig.

En flot kaffemaskine

Når nu du gerne skal brygge kaffe mere eller mindre hver dag, er det også nødvendigt, at kaffemaskinen er pæn at se på. Det er denne model. For her er der gjort lidt ekstra ud af det, hvilket giver den et lidt mere råt og moderne udseende – og den passer derfor perfekt ind i et moderne og lækkert dansk køkken.

Moccamaster CD-011 AO

Moccamaster CD-011 AO
Fordele
 • pros-icon.svg Det er en kaffemaskine, der er flot at se på
 • pros-icon.svg Den har de funktioner, der skal til for at brygge god kaffe
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke en Moccamaster med timer

Detaljeret gennemgang

Moccamaster CD-011 AO kan beskrives som elegant. Den kan derfor sagtens stå fremme i køkkenet, mens du ikke bruger den. Sammen med automatisk drypstop, 2 varmelegemer og en bryggetid på 6 minutter, får du en kaffemaskine, du kun kan blive glad for i hverdagen.

Moccamaster er kendt for deres hurtige bryggetid. Det er også gældende ved denne model, som brygger en kande kaffe på bare 6 minutter. Vil du kun have en halv kande eller et par få kopper kaffe, behøver du endda kun vente ganske få minutter på, at kaffen er klar. Uanset hvor stressende din morgen er, vil der dermed altid være tid til at få en tår kaffe ind.

Varmelegemer holder kaffen varm

Du behøver ikke være bekymret for, om din kaffe kan holde sig varm. For det sørger to effektive varmelegemer for. Kan du derfor ikke drikke en kande kaffe på en time, behøver du ikke hælde kaffen ud igen. Den kan sagtens holde sig frisk og lækker i kanden.

Moccamaster KBGT741 Termo

Moccamaster KBGT741 Termo
Fordele
 • pros-icon.svg Den er med termokande
 • pros-icon.svg Den har et flot design
 • pros-icon.svg Den har mange års garanti
Ulemper
 • cons-icon.svg Den har ikke timer

Detaljeret gennemgang

Når du vælger KGBT741’eren, får du en kaffemaskine, der på bedste vis omfavner brugervenlighed, tidsløst design og lang holdbarhed. Kaffen bliver brygget direkte ned i en lækker og smart termokande, som kan holde ekstra længe på både smag og friskhed.

Det er lækkert at kunne brygge kaffe. Men endnu mere lækkert er det, at kaffen kan holdes varm hele dagen. Det er i hvert fald stort set muligt med denne Moccamaster med termokande. For den formår at holde kaffen varm og frisk i rigtig lang tid. Foretrækker du derfor en termokande frem for en almindelig glaskande, er denne model et rigtig godt valg.

En kaffekande, der tiltrækker og fortjener opmærksomhed

Denne kaffemaskine brygger ikke kun god kaffe. Den ser også helt fantastisk ud i køkkenet. Faktisk ser den så godt ud, at den sagtens kan stå helt fremme og shine, uden det gør noget. For som det altid er kendetegnet ved Moccamaster kaffemaskinerne, har denne et stilrent og meget moderne design, som kun giver endnu mere lyst til lækker kaffe.

Moccamaster HB951 AO

Moccamaster HB951 AO
Fordele
 • pros-icon.svg Det er en flot og stilren
 • pros-icon.svg Den brygger hurtigt
Ulemper
 • cons-icon.svg Den har ikke mange ekstra funktioner

Detaljeret gennemgang

Moccamaster HB951Ao er en af de flotteste kaffemaskiner på markedet. Derudover er den også en af de mest effektive af slagsen, hvilket betyder at denne også kan brygge 10 kopper på bare 6 minutter. Det er tilmed også en forholdsvis billig Moccamaster kaffemaskine.

Moccamaster kaffemaskinerne er naturligvis aldrig helt billige. Til gengæld er denne en billigere model end mange af de andre. Det betyder ikke, at du er nødt til at gå på kompromis. For det er en rigtig god og holdbar kaffemaskine på samme højde som andre Moccamaster modeller. Det beviser de 5 års garanti uden registrering også. Så hvis holdbarhed og en god pris er vigtigt for dig, får du begge dele med denne Moccamaster Homeline.

De to varmelegemer sikrer også, at aromaen forbliver rigtig god, også selvom du venter et par timer med at drikke det sidste. Husk da blot at tænde for maskinen eller at hælde det over i en termokande, da den automatisk slukker.

Automatisk sluk og manuelt drypstop

Du behøver ikke være nervøs for, om du glemmer at slukke for kaffemaskinen, når du går ud af døren. For Moccamaster Homeline har automatisk sluk efter 40 minutter. Det gør kaffebrygningen meget mere tryg og sikker. Som med alle andre modeller, er denne håndlavet i Holland og godkendt af European Coffee Brewing Centre. Det er din garanti for en rigtig god kop kaffe og en maskine i høj kvalitet.

Alt i alt er det derfor en rigtig fin kaffemaskine, som du snildt kan få en del glæde af. Med de 5 års garanti (uden registrering på deres hjemmeside) og med de 10, hvis du lader den registrere, skal du ikke tænke på at skulle købe en kaffemaskine de næste mange år. Det synes vi er helt fantastisk!

Guide

FAQ

Hvilken Moccamaster er bedst i test?

Moccamaster er fantastiske til at lave kaffemaskiner, der kan brygge lækker kaffe, der nærmest smager himmelsk. Mange af maskinerne her i testen minder om hinanden – og er som regel kun adskilt fra hinanden i designet. Det har til gengæld også stor betydning for, hvordan oplevelsen af din kaffemaskine er. Vi vil derfor ikke udpege en enkelt, der er dén bedste. For alle modeller er på sin vis de bedste – og hvad der er den bedste for dig, står og falder med al sandsynlighed på designet. Især fordi mange af funktionerne er helt ens. Klik dig derfor eventuelt gerne videre til de respektive forhandlere, så du kan få et yderligere indblik i, hvad der adskiller kaffemaskinerne fra hinanden.

Er Moccamaster et godt mærke?

Vil du gerne være sikker på, at du får en god kaffemaskine, er det oplagt at gå efter Moccamaster. For deres kaffemaskiner er sande “masters”. Det er ikke bare noget, vi siger. For når du køber en Moccamaster kaffemaskine, får du hele 5 års garanti med i prisen. Det er mange års garanti og din sikkerhed for, at du rent faktisk får en kaffemaskine, som kan det, den lover. Moccamasters er også lavet til at brygge kaffe på professionel vis. Altså får du en kaffe med en temperatur, som er helt optimal for aromaen, ligesom du også får flere funktioner, der sikrer den gode aroma. Men du får også en kaffemaskine, der er i en uovertruffen kvalitet – for alle maskiner fra det populære mærke bliver samlet og individuelt testet i hånden. Det er kvalitet, når det er bedst. Du kan derfor være ganske tryg ved Moccamaster som mærke.

Hvilken Moccamaster skal man vælge?

Du skal vælge den kaffemaskine, der passer rigtig godt til dig. Om du så bare ønsker den, der kan brygge den bedste og lækreste kaffe, eller om du også gerne vil have noget pænt at se på, når den ikke er i gang. Vi vil helst ikke påvirke dig for meget til, hvilken af de eventuelt fem kaffemaskiner fra testen her, som du vælger. Gå derfor efter din mavefornemmelse, en god Moccamaster pris, og hvad der opfylder dine behov mest muligt. Så garanterer vi, at du bliver mere end glad for dit valg, og at du inden længe kan se frem til den ene gode kop kaffe efter den anden. Vi tør i hvert fald godt garantere, at de udvalgte kaffemaskiner fra testen her alle er rigtig gode, har en fantastisk holdbarhed og generelt bare brygger virkelig velsmagende kaffe. Præcist som det skal være.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×