Bedste Bærbar PC test: Se de bedste bærbare computere

Er din nuværende bærbare computer brændt sammen? Eller kunne du bare godt tænke dig en bærbar, der kan trække nogle større programmer? Så er du landet det helt rette sted, da vi her tester og gennemgår de 8 bedste bærbare computere på markedet lige nu.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

En bærbar computer er blevet allemandseje. Ligesom telefonen er computeren nærmest blevet vores højre hånd. Det er alt fra betalinger til shopping, underholdning og arbejde foregår fra. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du har en bærbar computer, der fungerer og som kan trække de programmer, du skal bruge.

Hvilken der er bedst til dig og dine behov afhænger helt af, hvad du skal bruge den til. Derfor gennemgår vi her i testen flere forskellige typer af bærbare computere, så du har et godt udgangspunkt for at finde den, der passer til det, du bruger den til. Der er alt lige fra de populære MacBooks til evighedsmaskinerne fra Lenovo.

Er du i tvivl om, hvilken bærbar computer du skal vælge? Det kan vi godt forstå, da der findes mange gode computere på markedet. Vi har dog forsøgt at gøre valget nemmere for dig, da vi på forhånd har screenet markedet for bærbare computere og fundet frem til de bedste af de bedste. Udvalget er blandet og består af alt lige fra Apple til Dell. Så har du også et favoritmærke, bør der være en god chance for, at det er iblandt kandidaterne.

Her kommer vi ind på fordele og ulemper samt specifikationer såsom RAM, CPU og hardware med flere, som er nødvendige informationer at få for at vælge den rette blandt de gode bærbare. Dertil linker vi også til forhandlere med den billigste pris, så du både kan læse mere om computerens specifikationer samt købe den med det samme, hvis det er det, du har lyst til.

Vi håber, du finder den bedste laptop!

Fordele
 • pros-icon.svg Nem at have med på farten
 • pros-icon.svg Meget computer for en rimelig pris
 • pros-icon.svg Hurtigste CPU nogensinde
 • pros-icon.svg Tastaturet er godt
Ulemper
 • cons-icon.svg Den manglende blæser kan være et problem for ydeevnen ved langvarigt brug.

Detaljeret gennemgang

MacBook Air M1 er en af de mest populære laptops på nuværende tidspunkt og kandiderer godt til prisen om bedst i test bærbar. Det er den med god grund, da dens M1-chip forandrer alt og gør den bedre til at køre apps og store programmer. Men, batteritiden og ydeevnen er også fantastisk, ligesom dens optimerede apps imponerer.

Foretrækker du en hurtig computer, er det, hvad du får med Apple MacBook Air M1. For den har den højeste processorhastighed nogensinde i en MacBook. Det betyder, at den godt kan klare meget krævende opgaver såsom redigering i høj, professionel kvalitet og ikke mindst gaming.

For at give dig et indblik i, hvor hurtig computeren er, sikrer M1-chippen og den 8-core CPU, at den er op til 3,5 gange hurtigere end tidligere generationer. Du kommer derfor hurtigt gennem opgaver samtidig med, at der ikke bliver brugt nær så meget batteri som tidligere.

Leder du derfor efter en computer, der er god til kreative projekter, er denne værd at gå efter. For dette er så absolut den bedste MacBook til dato.

Rigtig godt og forbedret tastatur

MacBooks har før fået skæld ud for deres tastaturer. Men, det er der ingen grund til længere, da tastaturet på modellen her nærmest føles helt magisk, når man skriver. Men tastaturet har også forudprogrammerede genveje, som gør det nemt og hurtigt for dig at få adgang til emojis, Siri, tastatursprog og meget andet, som du kan tilgå med bare et enkelt tryk. Tastaturet har naturligvis også baggrundsbelysning, så det også er muligt at skrive, når belysningen er begrænset.

Retina-skærm med god opløsning

Den 13,3” Retina-skærm gør det til en fornøjelse at bruge computeren. Den har en opløsning på 2560×1600, hvilket giver meget realistiske billeder med mange flere detaljer. Når du skriver, står teksten også helt skarpt, ligesom farverne ser noget mere levende ud, end hvad de før har gjort på MacBooks. Designet på skærmen er også helt i top, da glasset går helt ud til kanten af kabinettet.

Er detaljer og en god skærm generelt vigtigt for dit arbejde, giver det god mening at gå efter denne computer.

Fordele
 • pros-icon.svg Høj byggekvalitet
 • pros-icon.svg Hurtig computer
 • pros-icon.svg God skærmopløsning
 • pros-icon.svg Fremragende touchpad
Ulemper
 • cons-icon.svg Computeren mangler tilslutningsmuligheder

Detaljeret gennemgang

Microsoft Surface Laptop 3 er en bærbar computer med touchskærm, der virkelig imponerer. Den byder nemlig på en skøn og velkørende Windows-oplevelse, som man forventer det og er både hurtig og lækker i brug. Den har en skærm med 2K-opløsning, en god batteritid og er en af de bedste touchpads på markedet.

Det er ikke kun Apple, der kan levere et rigtig flot design. Det kan Microsoft også. For med denne model er der ikke overladt noget til tilfældighederne. Den er så stilren, som den overhovedet kan blive og er en absolut smuk maskine i et flot aluminiumsdesign. Den er let at bære rundt på og er generelt en fornøjelse at sidde og arbejde på, da der er godt med plads omkring tastaturet.

Skærm med høj opløsning

Skærmkvaliteten er der ikke en finger at sætte på ved modellen her. For den halter så absolut ikke. Med en 2K-opløsning på skærmen træder tekst og billeder tydeligt frem med mulighed for at se mange detaljer. Det spiller rigtig godt sammen med den store 15” skærm. Den er derfor også velegnet til finere billedredigering. Du behøver derfor ikke en 4k bærbar, da denne gør det næsten lige så godt.

Hurtigere navigation med touchskærm

Kan du godt lide bærbare computere med touchskærm? Det er netop, hvad du får med Microsoft Surface 3. Microsoft har brugt mange kræfter på udviklingen af den og resultatet er, at det er en af de bedste touchskærme på markedet. Den er desuden optimeret med forstærket glas, så du ikke behøver bekymre dig.

Dell XPS 13 9310

Dell XPS 13 9310
Fordele
 • pros-icon.svg Flot design
 • pros-icon.svg Meget god batteritid
 • pros-icon.svg Solid ydelse
Ulemper
 • cons-icon.svg Lyden er ikke helt i top
 • cons-icon.svg En meget dyr bærbar computer

Detaljeret gennemgang

Er du til det luksuriøse, er Dell XPS 13 9310 lige noget for dig. For ikke nok med at den har et fantastisk lækkert design, der næsten intet vejer, så har den også et batteri og en ydelse, der holder hele dagen lang.

Har du brug for en arbejdshest af en computer, så er det Dell, du skal have fingrene i. For med den kan du vitterligt arbejde, spille eller slappe af med underholdning hele dagen. Denne bærbare computer har nemlig en batterikapacitet på helt op til 18 timer. Det er utrolig meget i forhold til andre bærbare.

En lang batteritid er afgørende, hvis du gerne skal bruge den til arbejde, studie eller kreative projekter. Her skuffer Dell i hvert fald ikke.

Stærk nok til andet end underholdning

Modellen her fra Dell er uden tvivl en dyr computer. Men du får også en del for pengene – og det er blandt andet en stærk processor. For med 10th Gen Intet Core-processoren kan du både nyde din favoritunderholdning på nettet uden afbrydelser og skifte over til gaming eller redigering af billeder og video. Er du derfor ikke så meget til Apple og MacBook, har du med denne model stadig mulighed for at være kreativ på arbejde eller derhjemme uden problemer.

En miljøvenlig computer

Selvom det måske ikke siger så meget om computerens kunnen, er det nu alligevel relevant, hvis du går op i miljøet. For 25% af materialerne til modellen er hentet fra kystområder, mens de resterende 75% består af genanvendt plastik. For at det ikke skal være nok, er 90% af materialet i computeren ENERGY STAR-certificeret og kan derfor genbruges.

Hurtig opladning

Bruger du en bærbar computer meget i hverdagen, har opladningstiden en del at sige. Her skuffer Dell heller ikke, da modellen her kun skal bruge 30 minutter på at få 4 timers batterilevetid. Går den derfor død for strøm, skal du ikke vente længe på, at den igen er klar til brug.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Stærk processor
 • pros-icon.svg Lækkert tastatur
 • pros-icon.svg Høj detaljegrad på skærmen
Ulemper
 • cons-icon.svg En dyr bærbar

Detaljeret gennemgang

MacBook Pro M1 er uden tvivl en af de bedste bærbare computere, der fås på markedet lige nu. Samtidig er det også en af de bedste MacBooks du kan få. Med en fremragende batteritid, en fantastisk ydeevne, en kraftig processor og en hurtig responstid, er der ingen tvivl om, at du får en god computer for pengene.

Med Apple MacBook Pro M1 er der ikke noget, der hedder Intel-hardware til processoren og grafikkortet. I stedet er det deres helt egen og revolutionerende chip, M1. Denne giver en bedre ydeevne og batteritid. Men, det gør også modellen meget hurtigere end sine forgængere. Leder du derfor efter en computer, som leverer på både ydeevne og responstid, så er der gode chancer for, at denne model er det perfekte match for dig.

Flot skærm og godt tastatur

Når du er klar, er computeren også klar. For så snart du åbner for låget, er den klar til at komme i gang med arbejdet. Faktisk åbner den fra standby meget hurtigere end mange andre bærbare computere. Det er derfor slut med ventetid – og skærmen er helt klar og tydelig med det samme. Sammen med en skærmopløsning på 2560×1600 pixels får du en skærmoplevelse uden lige. Detaljer og farver står klart frem, og gør det nemt at arbejde og benytte den til kreativ billed- eller videoredigering.

Fantastisk lang batteritid

Processorteknologien er ikke nær så strømslugende sammenlignet med andre. Sådan er det også med batteriet i MacBooken her, som har en ganske imponerende batteritid. På papiret er der 17 timers internetbrug eller 20 timers videoafspilning, hvilket er dobbelt op sammenlignet med tidligere modeller. Det er intet mindre end imponerende, og gør det til en leg at arbejde, studere eller hygge sig derhjemme med god underholdning. Samtidig tager computeren heller ikke lang tid om at lade op, hvilket blot er endnu en gevinst.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg God batteritid
 • pros-icon.svg Prisvenlig bærbar
 • pros-icon.svg Flot design
 • pros-icon.svg God performance
Ulemper
 • cons-icon.svg Tastaturet kan virke lidt lille

Detaljeret gennemgang

Med Acer Chromebook Spin 713 viser Acer, at en bærbar computer ikke behøver være dyr for at være god. Med 128 GB lagerplads, 10 timers batteritid, Intel Core i3 og en touchskærm er dette en helt fantastisk bærbar, som både kan benyttes til arbejde og fritid.

Når du skal arbejde eller være på farten, er det vigtigt med en computer, der kan følge med og give dig det, du har brug for. Det kan denne bærbar computer, da den med en 10. generations Intel Core i7-processor kan vækkes fra standby på mindre end 1 sekund. Sammen med en batterilevetid på op til 10 timer, er der til mange timers fornøjeligt arbejde eller underholdning for den sags skyld.

Det er dejligt med en hurtig computer, og det er virkelig også, hvad du får.

Robust og stilfuld

En bærbar computer skal være god. Men, den må også være flot at se på og kunne holde til at være med på farten. Denne Chromebook fra Acer er både strømlinet og moderne at se på i designet, men har også et forstærket design, som sikrer, at den ikke går i stykker lige med det samme.  Den er ikke lige så flot i designet som MacBook eller Dell, men den er godt på vej dertil.

Smart berøringsskærm

Vil du gerne både kunne bruge en mus og dine fingre til at styre, hvad der sker på skærmen, er dette muligt. For modellen her fra Acer kommer nemlig også med en smart berøringsskærm i Corning Gorilla-glas, der er ekstra stærkt og holdbart.

Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt skærmen kan holde til at blive brugt til touch, da skærmen er af en helt særlig støbning.

Fordele
 • pros-icon.svg Masser af lagerplads
 • pros-icon.svg En kraftfuld og hurtig computer
Ulemper
 • cons-icon.svg Designet er lidt kedeligt

Detaljeret gennemgang

Lenovo er kvalitet, når det er bedst. Det gør sig også gældende med Slim 7, der både er en hurtig computer, en computer med lang batteritid og ikke mindst en computer, der er kraftig nok til, at du kan være i gang hele dagen uden problemer. Med hele 16 GB RAM er der intet, der kan stoppe dig i at være kreativ.

Mange programmer på ét og samme tidspunkt samt enkeltstående, men tunge programmer, er ikke noget problem for Lenovo Slim 7. For den er nemlig bygget til at være hurtig. Det er den takket være 8 responsive ”Zen 2”-kerner, der sammen med processoren og grafikkortet giver den bedste og mest optimale ydelse til den ultratynde og lækre laptop.

Fordi den er bygget til at være hurtig, har de tunge programmer heller ikke stor indflydelse på batteritiden. Du kan derfor arbejde eller studere i ro og mag uden stress.

Klart og skarpt lyd og billede

Søger du en skærm med en god opløsning, får du det med Lenovo Slim 7. For udover de syletynde kanter har den også FDH-opløsning og 100% sRGB, som giver et meget skarpt billede. Sammen med avanceret HDR, får de visuelle elementer på skærmen et ekstra boost, hvilket kun gør det til en større fornøjelse for dig at benytte computeren.

Billede og lyd skal selvfølgelig gerne hænge sammen. Derfor har Lenovo også udstyret computeren her med tredimensioneret lyd fra et frontvendt Dolby Atmos højttalersystem. Mange timers Netflix er derfor ingen problem.

Smartere end smart

Lenovo Yoga Slim 7 er en rigtig smart computer. Ikke kun fordi den er hurtig og har et lækkert design, men også fordi den er udstyret med sensorer, der registrerer, når du er væk fra computeren. Når du vender tilbage igen, genkender computeren dig med ansigtsgenkendelse, og så er du straks i gang igen. Men, du kan også tale med stemmeassistenter, som hjælper dig til at være endnu mere produktiv og

effektiv.

En arbejdshest uden lige

Der er ingen tvivl om, at den fortjener en plads her i vores bedste bærbar test. For den er skabt til at arbejde, og gør det til perfektion. Selvom designet ikke er lige så spændende som hos en MacBook eller en Dell, er den nu alligevel stilren og moderne at bære rundt på. Med en batteritid på op til 16 timer ved surfing på nettet, Word og lignende er det heller ikke den, der stopper dig i at udføre dit arbejde eller blive færdig med projekter.

HP ENVY 13-AH0007NO

HP ENVY 13-AH0007NO
Fordele
 • pros-icon.svg Lang batteritid
 • pros-icon.svg Fantastisk gode højttalere
 • pros-icon.svg God lagerplads
Ulemper
 • cons-icon.svg Ikke helt så hurtig som andre bærbare i testen

Detaljeret gennemgang

HP skal selvfølgelig også nævnes her i testen, da deres ENVY 13 er noget så iøjnefaldende. Den kombinerer et elegant design med en enorm kraft, hvilket gør den til en attraktiv laptop i hverdagen. Derudover har den en hurtig 8. generations Intel processor, et stærkt batteri og selveste B&O højttalere.

Med en tykkelse på kun 1,5 cm og en vægt på bare 1,21 kilo, er det ingen årsag at have computeren fra HP med på farten eller med i tasken. Den er desuden også designet med et skærmhængsel, der løfter bagenden op. Det giver en bedre stabilitet ved skrivning og holder også computeren køligere. Skal din laptop derfor helst ikke fylde for meget, er denne et godt bud på din nye bærbar.

God lyd med Bang&Olufsen

Det er ikke mange computere, der kan prale af at være med højttalere fra selveste Bang&Olufsen. Men det er denne model altså. De leverer en fantastisk og solid stereolyd, som man forventer det og er placeret på hver side af skærmen. Derudover er der to yderligere højttalere, der spiller lyden under computeren. Der er derfor en rigtig god all-round lyd.

Masser af tilslutningsmuligheder

HP Envy er ikke gået ned på tilslutningsmuligheder. Der er derfor en vendbar USB type C-port, 2 USB 3.0 porte, mikro-SD kortlæser, 3,5 mm kombineret port til hovedtelefoner og mikrofon og hurtigt Wi-Fi-ac. Du kommer derfor ikke til at mangle noget, hvis du ender med at vælge denne laptop. De har tænkt på mere eller mindre det hele, hvilket i sidste ende giver dig en rigtig god helhedsoplevelse.

Lenovo Chromebook S340

Lenovo Chromebook S340
Fordele
 • pros-icon.svg God billig bærbar
 • pros-icon.svg Strømlinet design
Ulemper
 • cons-icon.svg Lav hukommelse
 • cons-icon.svg Lidt lagerplads

Detaljeret gennemgang

Lenovo fortjener endnu en plads her i vores test, da denne Chromebook er fantastisk god til dig, der gerne vil have en god computer til fritid og skolebrug. Den bærbare computer er let i designet og vægten, har et ergonomisk tastatur og har en batteritid på hele 10 timer.

Har du mest brug for en god billig computer til at skrive en stil på eller til at surfe på nettet med, så er denne computer fra Lenovo ganske tilstrækkelig. Den kommer nemlig med et lavt antal ram og lagerplads, hvilket ikke gør den anvendelig til store programmer og arbejde, men i stedet gør den rigtig fin til fritid og streaming.

Med en pris på lige under 2.000 kroner er den også til at komme til prismæssigt og leverer, hvad man forventer af en billig bærbar computer. Dog er det alt i alt en rigtig god bærbar computer til trods for, at der er begrænsninger for, hvad den kan bruges til.

Enkel og hurtig bærbar computer

Lenovo S340 er en hurtig og ganske enkel computer, der med sin hurtige Intel-processor, gør den til en fornøjelse at bruge. Med Chrome OS kan den også sagtens køre med mange apps helt uden problemer.

Den er fin i designet med et tastatur i fuld størrelse og en fin størrelses trackpad, der giver dig de optimale betingelser, når du skal arbejde eller studere.

Adgang til millioner af apps

Fordi det er en Chromebook, får du adgang til millioner af apps gennem en genvej til Google Play Butik. Det er bare at klikke en enkelt gang, og så får du adgang til et stort bibliotek af spil, film, bøger og meget andet underholdning. Med denne bærbare computer er du derfor mere end godt underholdt.

Leder du efter den bedste billige bærbar, er denne et rigtig godt bud. For det er både en hurtig, stabil og god bærbar pc, som er konstrueret til at holde længe. Det er ikke den billigste laptop, du kan få, men det er derhen ad.

Guide

Selvom du og de fleste andre danskere benytter sig af en bærbar computer hver eneste dag, er der alligevel en svær beslutning, når der skal købes en ny. For hvilken er bedst? Hvad skal den kunne?

For at du får købt den rette og bedste bærbare computer til arbejde, studie og/eller fritid, giver det god mening, at du gør dig nogle ekstra overvejelser. Der er nemlig mange ting at forholde sig til ved en bærbar – ting, som du måske endda ikke selv er opmærksom på.

Herunder kommer vi derfor med forslag til, hvad du kan gøre dig af overvejelser, og hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ny bærbar computer. Du skal gerne blive glad for den fra første øjeblik! Så spørger du dig selv om, “hvilken laptop skal jeg vælge?”, bliver du her guidet et godt stykke hen ad vejen.

Vi kommer derfor ind på overvejelser om:

 • Hardware
 • CPU (processor)
 • GPU (grafikkort)
 • Skærmen og skærmstørrels
 • RAM
 • Lagerplads
 • Tilslutningsmuligheder

Det er alle meget tekniske specifikationer, som er vigtige at have med i overvejelserne. Designet alene kan ikke gøre det, hvis du skal blive glad for computeren.

Rigtig god læsning!

Hardware

En bærbar computer består af både software og hardware. Det sidstnævnte er så at sige alt det fysiske såsom en processor, et grafikkort, skærm og meget mere. Netop dette vil vi gå i dybden med herunder, så du får et rigtig godt udgangspunkt for ikke kun at vælge den bedste bærbare computer, men også at vælge den bærbar computer eller laptop, der er bedst for dig og det, du skal bruge den til.

CPU (processor)

Processoren er noget af det vigtigste, du skal lægge mærke til og overveje, når du køber en bærbar computer. For den er nemlig computerens maskinrum. Det er derfor den, der bestemmer, hvor hurtigt du kan bruge den og ikke mindst hvor meget, du kan have kørende ad gangen.

Det er derfor også vigtigt, at du får en bærbar computer med en processor, der passer til dine behov. De helt nye MacBooks kører med deres egen M1 processor, som giver mulighed for en del grafisk arbejde og andet tungt arbejde. Ellers er det værd at gå efter en kraftig Intel Core processor, hvilket langt de fleste i denne bærbar computer test også har.

Bruger du en bærbar computer meget, må du endeligt ikke gå ned på processoren! Det er huskeregel nummer 1.

GPU (grafikkort)

Et grafikkort er nødvendigt for, at du kan se, hvad der foregår på skærmen. For hvis ikke der var et grafikkort, ville det ikke være muligt at se, hvad computeren laver. Derfor skal grafikkortet også gerne være af en høj kvalitet og passe til det, som du gerne vil bruge computeren til.

Skal du blot bruge din laptop til hverdagsting såsom shopping, betalinger og underholdning, er grafikkortet ikke lige så vigtigt, som hvis du skal bruge din laptop til billedredigering og arbejde med store programmer.

Tjek derfor gerne hvordan grafikkortet er, inden du køber computeren og spørg eventuelt forhandleren til råds, så du får det helt rette.

Skærmen og skærmstørrelse

Selvom det måske virker som en mindre detalje, er kvaliteten af skærmen og skærmstørrelsen også relativt vigtigt i dit valg af bærbar. For der er stor forskel på, hvad kvaliteten af opløsningen er. Computeren her i testen har en rigtig god og høj opløsning med MacBook som flagskib på det område. Jo bedre kvaliteten af skærmen er, jo bedre er farvegengivelsen og detaljegraden.

Skærmstørrelsen har naturligvis også noget at sige. For 13” eller mere er at foretrække, hvis du bruger computeren hver eneste dag. Det gør det nemmere at se på skærmen, hvilket er langt det mest behagelige, når du skal kigge ind i den i flere timer.

Læs også: Bedste PC skærm test

RAM

Hvor meget skal din computer kunne trække og i hvilken grad? Det er vigtigt at overveje, da computere kommer med forskellig RAM. Computerne her i testen kommer stort set alle med 8 GB RAM, hvilket er det optimale, hvis du gerne vil kunne bruge den til at trække store redigeringsprogrammer og lignende. Går du på kompromis med RAM, ender du derfor også med at gå på kompromis med, hvad du kan bruge din bærbare computer til.

Jo flere RAM jo bedre, da det betyder, at du får en bedre ydeevne og dermed kan bruge computeren til meget mere.

Lagerplads

I hvor høj grad bruger du en bærbar computer? For hvis du bruger den meget til redigering af billeder, tekstdokumenter, videoer og andet, der normalt fylder meget på en computer, er det nødvendigt med meget lagerplads. Her er 256 GB ikke helt ved siden af, da det dækker de flestes behov.

Har du dog ikke brug for at redigere billeder eller gemme dem og lignende, kan du sagtens klare dig med mindre lagerplads. Gå dog ikke ned på mindre end 120 GB, da apps og programmer hurtigt optager plads. I hvert fald ikke, hvis du gerne vil have mulighed for at gemme nogle billeder, dokumenter eller andet løbende på den.

Tilslutningsmuligheder

USB-C, HDMI, Micro-SD… Når du skal have en ny bærbar computer, er det naturligvis også relevant, hvilke tilslutningsmuligheder den har. Jo flere, jo bedre, da det giver dig en højere grad af fleksibilitet i hverdagen. Særligt hvis du bruger din computer meget til præsentationer på studiet eller arbejde.

Det er ikke alle bærbare, der har alle typer af tilslutningsmuligheder. Derfor er det en god ide at være opmærksom på det, så du kan være sikker på at kunne bruge den til det, der er tiltænkt. Det vil være så ærgerligt, hvis du finder ud af, at den bærbare computer har en USB-port for lidt eller ikke kan tilsluttes HDMI, hvis du har brug for det.

Vi har ikke specificeret, hvilke tilslutningsmuligheder bærbarerne i vores test har. Derfor anbefaler vi, at du klikker dig videre til den enkelte forhandler, da der her vil fremgå yderligere specifikationer. Så kan du hurtigt og nemt danne dig det fulde overblik over, hvad der er af tilslutningsmuligheder og dermed også, om den respektive model er det heltrette valg for dig.

Hvad skal du bruge den til?

Slutteligt skal du naturligvis overveje valget af laptop efter, hvad du skal bruge den til. Er det blot til fritid eller brug som studie computer en gang imellem, behøver du ikke den dyreste og den mest avancerede computer. Skal du omvendt ofte bruge den til arbejde, tunge programmer og præsentationer, kan det være en fordel at give lidt mere for computeren for at få den nødvendige kvalitet og funktioner.

Gør dig derfor gerne nogle gode overvejelser omkring dette, så du er helt sikker på at få en laptop, der passer perfekt til dine behov. Det gør fornøjelsen meget bedre og sikrer også, at du ikke hurtigt bliver træt af den, og får lyst til at skifte den ud.

FAQ

Hvad er den bedste bærbar computer?

Dette er et fantastisk spørgsmål, som der findes mange forskellige svar på og til. Hvis vi tager udgangspunkt her i vores bedst i test laptop, er det oplagt at udpege de to modeller fra Apple, modellen fra Dell og den førstnævnte model fra Lenovo. For det er i sandhed computere, der kan levere på hurtighed og lækre detaljer. Det er dog svært at udpege en enkelt som den bedste bærbare computer, da det kommer helt an på, hvad du har brug for, og hvad du er vant til at benytte dig af. En MacBook Air eller Pro er oplagt, hvis du i forvejen benytter dig af Apples produkter og derfor kan tilknytte dine øvrige enheder til den. Men, er du ikke i forvejen bruger af Apple og deres produkter, giver det nok mere mening at se nærmere på modellen fra Dell eller Lenovo, da du her får næsten samme hurtighed, opløsning og funktioner blot pakket ind i et Windows styresystem.

Hvad er den bedste bærbar til prisen?

Leder du efter den bedste computer til prisen, er der ingen tvivl om, at du får rigtig meget for pengene ved at købe en MacBook Air M1 eller en MacBook Pro M1. Der er ikke nogen af dem, der er en billig bærbare computer, men sammenlignet med andre bærbare computere, får du en del ved at købe en af disse to. Det er to meget kraftige maskiner, der er designet til kreative sjæle og store programmer – så er det, hvad du søger, giver det god mening at gå efter en af disse. Men, du får også en ekstremt lang batteritid, et lækkert tastatur og en detaljegrad på skærmen, som er svært at få hos andre computere. Du får derfor det bedste på mange områder for en rigtig god og fair pris. Den bedste bærbar pc til dig kunne derfor vel og mærke være en af dem. Men, det giver selvfølgelig også kun mening at investere i en Apple MacBook, hvis du i forvejen er bekendt med styresystemet. For er dine øvrige apparater ikke fra Apple, giver det langt mere mening at se på Lenovo eller Dell. Så overvej gerne nøje, hvilken du skal vælge fra vores laptop test.

Hvilken computer skal jeg vælge?

Kort sagt skal du vælge den computer, som passer bedst til dine behov. Når du derfor skal vælge en ny bærbar computer, er det vigtigt, at du tænker over, hvad den skal kunne. Skal den kunne bruges til arbejde hver dag? Skal du kunne game på den? Eller skal den holde til at kunne lave grafisk arbejde? Der er ikke noget, vi hellere vil end at fortælle dig, hvilken computer du skal vælge. For det ville være så nemt. Men, det giver dig ikke den rette computer. Læs derfor gerne samtlige beskrivelser igennem og se, om ikke der er en eller flere, der falder ekstra meget ud. Hernæst kan du begynde at se på, hvad du har mulighed for rent budgetmæssigt. Vi kan dog (næsten) garantere, at du finder en computer i testen her, da det er de bedste, der er på markedet lige nu.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×