Aktivitetsur TEST: Bedste fitness trackere på markedet

Kan du godt lide at tracke dine resultater, når du er aktiv? Med et aktivitetsur kan du netop det. Vi har været i fuld gang og fundet frem til de 7 bedste aktivitetsure, som du er velkommen til at gå på opdagelse i her.
Af Frederikke BAdge
Frederikke

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og drømmer om at rejse verden rundt. Motivation er at lave godt content, som hjælper læsere til at træffe et godt valg,...

Samsung Galaxy Fit 2 4
Bedste Samsung Aktivitetsur

Samsung Galaxy Fit 2

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Holder du meget af at løbe? Eller generelt bare at være aktiv? Og er du samtidig lidt af en gadgetnørd, som godt kan lide at tracke puls, distance og meget mere?

Så er et aktivitetsur dit næste kæreste eje.

Med et aktivitetsur kan du ikke bare tracke dine resultater og velbefindende. Du kan også bruge det til at optimere dine resultater og dit helbred.

Så skal vi ikke bare se på det, så vi ikke opholder dig for længe?

Vil du gerne være den bedste løber i dit team, eller den hurtigste i familien, skal du selvfølgelig også klædes på med det bedste aktivitetsur eller fitnesstracker. Intet mindre kan eller skal gøre det!

Vi har været på jagt og fundet frem til 5 forskellige brands og 7 forskellige aktivitetsure, som forhåbentligt kan tracke de tal og resultater, du godt kunne tænke dig – og ikke mindst hjælpe dig til at blive en sundere og stærkere version af dig selv.

Nedenfor har vi uddybet egenskaberne ved hver enkelt ur, så du nemt og hurtigt kan vurdere, hvilket der er det bedste match for dig og dine aktiviteter. Du er med andre ord ikke langt fra at tracke dine daglige skridt, din puls eller dine løberuter.

Xiaomi Mi Band 5

Bedst i test aktivitetsur

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Det tåler vand i en dybde på op til 50 meter
 • pros-icon.svg Det har 11 træningsfunktioner
 • pros-icon.svg Kan bruges til mange træningsformer
 • pros-icon.svg Batteritiden er lang
Ulemper
 • cons-icon.svg Skærmen kan godt virke lidt lille

Detaljeret gennemgang

Med Xiaomi om håndleddet kan du holde styr på din aktivitet med hele 11 træningsindstillinger samt holde øje med dit stressniveau og hjertesekvens for bare at nævne nogle af de mange trackinger, du kan lave.

Hjertefrekvens, søvn, stressniveau og puls er bare nogle af de sundhedsdata, som du får adgang til med det smarte fitness ur fra Xiaomi om håndleddet.

Det er et smart og lille ur, der hjælper dig med at optimere din sundhed og resultater – men ligeledes også giver dig et indblik i dit stressniveau og hvornår, det er tid til at geare ned igen.

Det er nemt at skifte mellem de mange træningsindstillinger og sundhedsdata på den lille AMOLED-farveskærm. Den fungerer med både Android og IOS, da den kan tilknyttes din telefon – dermed kan du også læse beskeder, der kommer herfra.

Lang batteritid og hurtig genopladning

Det er nemt at holde sig i gang med Xiaomi, da det er et ur, der holder i hele 14 dage i almindeligt brug. Det er en meget lang batteritid sammenlignet med andre fitness ure. Holder du den i standbyfunktion, kan den holde strøm i hele 20 dage.

Du kan derfor bare give den maks gas med løbeture, yoga, svømning og hvad ellers, du godt kan lide at være aktiv med og omkring. Uret sørger for at tracke dine resultater og giver lyd, når det er ved at være tid til en opladning.

Du skal ikke være nervøs for at tage uret med dig i poolen eller den lokale sø, da det holder tæt i vand ned til en dybde på 50 meter. Skulle du derfor også være uheldig at tabe uret ned på bunden af poolen, er der ingen skade sket.

Alt i alt er det en meget smart aktivitetsmåler for den meget aktive.

Fitbit Charge 4

Runner Up

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Har en indbygget GPS
 • pros-icon.svg Mange gode grundlæggende funktioner
 • pros-icon.svg Et brugervenligt ur
Ulemper
 • cons-icon.svg Batterilevetiden er ikke særligt lang

Detaljeret gennemgang

Med Fitbit Charge 4 kommer du ikke til at spilde tiden, da den giver dig adgang til et væld af sporingsdata og funktioner, som gør det sjovt og motiverende at være aktiv.

Kan du nærmest ikke vente med at komme i gang med at tracke data?

Så skuffer Fitbit dig ikke, da aktivitetsuret sætter i gang med at måle data, så snart du sætter det om håndleddet og tænder det. Den holder dig løbende opdateret omkring dine daglige aktiviteter og sammen med den smarte app, kan du gå ind og analysere og sammenligne dine resultater og data.

Smart indbygget GPS

Vil du gerne kunne se hastighed og distance? Det kan du sammen med Fitbit Charge 4, da den giver dig overblik over din hastighed og distance, når du løber, går, cykler eller svømmer. Bagefter kan du takket være trackingen se et kort over træningspasset.

Vil du gerne vide mere om træningsintensiteten, kan du i appen også se dine pulszoner i løbet af ruten. Dermed ved du, hvor du giver dig mest – og hvor du måske kan sætte yderligere ind henne.

Forbedr din søvn med Fitbit Charge 4

Søvnen er alfa og omega for din sundhed. Du kan træne nok så meget, men hvis søvnen ikke er på plads, nytter det ikke i længden.

Fitbit Charge 4 registrerer helt automatisk den tid, du tilbringer i søvnstadierne. Efter hver nat giver den dig en Sleep Score, så du kan arbejde på at forbedre den eller vedligeholde den for at få den bedste mulige søvnkvalitet.

Garmin Vivoactive 4s

Bedste premium aktivitetsur

Fordele
 • pros-icon.svg Det er et let og slankt sportsur
 • pros-icon.svg Kan tilknyttes SMS, opkald og sociale medier
 • pros-icon.svg Holder til aktiviteter i vand
Ulemper
 • cons-icon.svg Batterilevetiden er ikke særligt lang

Detaljeret gennemgang

Garmin Vivoactive 4s holder dig aktiv og i gang med de mange forskellige sportsfunktioner. Med Smart Notifications har du altid overblik over dine data og kan dermed nemt og enkelt holde dig sund og aktiv.

Garmin er med helt fremme, når det kommer til sportsure og aktivitetsure. Det skinner også tydeligt igennem med modellen her, som gør det ekstra nemt at komme i gang med at træne. For det giver dig nemlig muligheden for at downloade over 40 workouts til styrketræning, cardio og yoga.

Men det stopper ikke her. For du kan nemlig blive guidet til øvelserne med animationer på displayet.

Hav overblik over din puls og stressniveau

Pulsen er med til at sladre om dit helbred og din tilstand lige nu og her. Derfor lader uret dig også have et konstant overblik over din puls.

Den giver dig tilmed besked, hvis pulsen er for høj eller for lav, når du hviler og slapper af. Vil du gerne have et indblik i, hvordan pulsen er, når du løber, svømmer eller måske bare arbejder, kan du ligeledes få dette med hjælp fra uret.

Smart tracking af kvindedata

Vivoactive 4s er et lækkert ur for både mænd og kvinder. Men det har også en helt særlig funktion for os kvinder, da du med appen faktisk kan spore menstruationscyklus eller graviditet. Du kan logge dine symptomer, få motionsvejledning og med mere. Ja, og så kan du endda også downloade en Pregnanct Tracking app.

Samsung Galaxy Fit 2

Bedste Samsung Aktivitetsur

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Et brugervenligt og simpelt ur
 • pros-icon.svg Har lang batterilevetid
 • pros-icon.svg Har et slankt og let design
Ulemper
 • cons-icon.svg Har ikke mange funktioner eller indstillinger. Egner sig bedst til løb og andre aktiviteter på hobbyplan.

Detaljeret gennemgang

Samsung Galaxy Fit 2 er et godt bud på et aktivitetsur til dig, der gerne vil være mere aktiv og foretage trackinger med et mere simpelt ur. Med tracking af 5 træningstyper kan du komme godt i gang med en sundere livsstil.

Galaxy Fit 2 er et rigtig fint aktivitetsur i et flot og minimalistisk design. Endnu vigtigere er det, at det er behageligt at bære, da tykkelsen blot er 1,1 centimeter. Derudover er uret udstyret med en unik rille, der modvirker at sved ophober sig, når du løber, dyrker yoga eller på anden vis er aktiv.

Du har adgang til aktivitetstrackeren gennem en 1,1″ AMOLED-farveskærm og en touch-knap. Bliver du træt af udseendet, eller vil du gerne tilpasse det dit outfit, kan du vælge mellem hele 70 forskellige urskiver, som du kan tilkøbe.

Er du vild med vandaktiviteter, kan du desuden også tage det med dig her, da det har en 5ATM certificering og vandtæthed ned til 50 meter. Det gør det meget sikkert at have uret på i søen, poolen eller havet.

Få en bedre søvn sammen med Galaxy Fit 2

Du skal være frisk og klar til de mange aktiviteter i løbet af dagen. Derfor er Galaxy Fit 2 også udstyret med søvnanalyse- og stressstyringsfunktioner.

Disse måler alt i forhold til din søvn og kommer ud fra dine data med gode tips til, hvordan du kan forbedre din søvn. For at holde dig sund minder uret dig endda også om at vaske dine hænder – og ikke mindst hvor længe det er siden sidst.

Den gør med andre ord sit for at holde dig frisk og sund!

Vær opdateret med din smartphone

Er du lidt afhængig af din telefon? Eller venter du et opkald, mens du er ude at løbe? Så behøver du ikke slæbe telefonen med dig, da uret lader dig tjekke beskeder og notifikationer direkte fra din smartphone.

Foruden det kan du også få information om kalender, vejret, dine alarmer og ja, rejser du afsted ud i verden, stiller uret sig helt automatisk. Du kan derfor altid være opdateret, selvom du er aktiv og på farten.

Garmin Forerunner 245 Music

Bedste aktivitetsur til løb

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at afspille dine favoritsange
 • pros-icon.svg Mange navigationssystemer
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilkoble til Android og IOS
 • pros-icon.svg Det bedste ur til løb
Ulemper
 • cons-icon.svg Batteriet holder kun 6 timer ved afspilning af musik

Detaljeret gennemgang

Garmin Forerunner 254 Music er et avanceret og lækkert akivitetsur til dig, der er helt pjattet med mange funktioner, at løbe og muligheden for avanceret GPS. Ja, og så kan du også høre musik, mens du løber en tur i skoven eller nabolaget!

Garmin Forerunner 245 bliver med det samme din nye makker, når du skal ud at løbe eller vandre. Den store berøringsskærm og de mange funktioner gør det nemt og enkelt at tilgå det, du har brug for lige nu og her. Om det så er at besvare en mail eller holde øje med din puls.

Du behøver heller ikke være nervøs for dit eget ve og vel, mens du løber eller går alene rundt, da uret er udstyret med en smart sikkerheds- og sporingsfunktion, som gør det ligetil for dig at dele din lokation med venner.

Altså kan du også hurtigt tilkalde hjælp, hvis du ganske enkelt bare er uheldig og står på en mark, hvor selv kragerne vender.

Leder du efter et godt løbeur? Læs vores test om løebure.

Avanceret aktivitetsur med GPS

Det er ikke kun musik, du kan bruge uret fra Garmin til. For det er et aktivitets ur med avancerede og meget præcise navigationssensorer herunder elektronisk kompas, accelerometer og multisatellitfunktion (GPS, GLONASS og Galileo). Kan du derfor godt lide at udfordre dig selv med løb i skoven eller på heden, kan du med uret ved hånden spore i selv krævende omgivelser.

Aktivitetstracker med pulsmåler

Garmin fitness tracker – eller Garmin Forerunner – er naturligvis også udstyret med en smart pulsteknologi. Dermed kan du være helt sikker på, at data fra din træning er helt korrekt. Derudover kan du naturligvis også følge dit helbred og resultater fra din træning – og have overblik over, om du træner sundt eller bør omlægge din træning en smule for at tage hensyn til helbredet.

Apple Watch Series 7

Bedste Smartwatch med aktivitetsmåling

Fordele
 • pros-icon.svg Stor og robust skærm
 • pros-icon.svg Du kan måle iltniveauet i dit blod
 • pros-icon.svg Det har mange funktioner
 • pros-icon.svg Hurtig genopladning (kun 45 minutter)
Ulemper
 • cons-icon.svg Det er et dyrt aktivitetsur (kvaliteten er så også herefter)

Detaljeret gennemgang

Kan du ikke få nok af Apple? Så bliver du glad med Apple Watch Series 7, der tager sundhed og træning på et helt nyt niveau med et lækkert design, større robusthed og funktioner, der ikke fås i mange andre aktivitetsure.

Apple har aldrig været blege for at holde sig tilbage. Det gør de heller ikke med dette lækre aktivitetsarmbånd med pulsmåler, GPS og EKG-måling. Ja, du læste helt rigtigt. Du kan tage et EKG når som helst med uret, da det har en tilknyttet EKG-app samt elektroder, der er i stand til at aflæse elektriske signaler fra dit hjerte.

Det kræver kun, at du rører ved Digital Crown for at generere EKG-bølger. På bare 30 sukunder kan du få en ide om, hvorvidt du har atrieflimren, eller om du har en helt normal hjerterytme.

Opladning på ingen tid

Et aktivitetsur som Apple Watch Series 7 er fristende at bruge hele tiden. Det kræver naturligvis en masse strøm, hvis du gerne vil bruge det meget i dagligdagen.

Men det er der selvfølgelig også tænkt på.

For når du ved, at du gerne vil i gang med at benytte urets aktivitets tracker, men ikke har nok strøm, er det bare at tilslutte et USB-C-kabel. Så tager det kun 45 minutter at oplade til 80%.

Mobil og fitnessur i ét

Det er lige før, du ikke behøver din mobil fra det øjeblik, Apple Watch Series 7 kommer om håndleddet. For ikke alene hjælper det dig med at holde styr på din træning, give dig unik data og motivere dig.

Det sørger også for at holde dig i kontakt med omverdenen fra første skridt til slutspurten. Du kan nemlig besvare SMS’er, mails eller foretage et opkald, hvis det er, hvad du har lyst til. Med et stort bibliotek af sange kan du også altid holdes i gang og holde rytmen, mens du er afsted.

Så leder du efter et aktivitetsarmbånd bedst i test med smartwatch-funktioner er dette et rigtig godt bud på det.

Garmin Vivofit Jr 3

Bedste Aktivitetsur til børn

Fordele
 • pros-icon.svg Behagelig rem, der passer godt om håndleddet
 • pros-icon.svg Muligt at indstille børnenes pligter
 • pros-icon.svg Holder til børns aktiviteter
 • pros-icon.svg Er udstyret med motiverende aktivitetsfunktioner
Ulemper
 • cons-icon.svg Der er ikke noget at komme efter ved dette aktivitetsur til børn

Detaljeret gennemgang

Mangler du et godt fitnessur til familiens mindste? Så er dette det bedste bud, da designet er slidstærkt og vandresistent. Du kan endda indstille og følge børnenes husopgaver – med andre ord: det perfekte fitness armbånd til børn!

Børn elsker at være aktive og med dette ur bliver det kun sjovere. For uret er meget holdbart og indeholder forskellige funktioner, der opfordrer børn til at nå deres mål med skridt og andre aktiviteter.

Den er nemlig udstyret med en Adventure-app, der motiverer til 60 minutters aktivitet.

Når de når deres mål, bliver de belønnet med virtuelle mønter. Så bliver selv ellers kedelig pligter til en sjov leg.

Som forælder kan du nemlig indstille en timer for lektier og pligter eller tildele særlige opgaver, som du kan belønne med mønterne. Børnene kan følge med i fremgangen, så de altid har motivation til at blive ved.

Lang batteritid

Du behøver ikke tænke på batteritiden, da uret er udstyret med et batteri, der kan udskiftes. Det har mere end et års batteritid. Du skal derfor ikke tænke over det i en hverdag, der ellers kan være hektisk nok.

Hav overblik over børnenes søvn

Garmin aktivitetsmåler til børn er ikke bare god til at motivere barnet til at være i gang. Det kan også hjælpe dig som forælder til at holde øje med, om barnet sover godt nok. For det er nemlig udstyret med en integreret søvnmåler, der nøje måler søvnmønsteret.

Er der derfor tankemylder eller andet, der holder barnet vågen, vil du få en indikation på det gennem uret og kunne tage det i opløbet.

Guide

Er det dit første aktivitetsur? Så er der en længere række af overvejelser, du med fordel kan gøre dig, inden du køber det. For der er meget stor forskel på, hvad de enkelte ure kan. Det skal helst gerne matche dit aktivitetsbehov og give dig de muligheder, som du godt kunne tænke dig.

Aktivitetsure er blevet en hel verden for sig, og det er nemt at blive forpustet ved en søgning på nettet eller et besøg i en fysisk forretning.

Selvom du måske godt kan lide at få pulsen op og sveden til at pible, sparer vi dig dog for det her på siden, da vi har fundet frem til de 7 bedste modeller, der er på markedet lige nu.

Du sparer med andre ord en masse tid på at sidde stille og kan hurtigt og nemt komme videre og i gang.

Hvad du bør overveje nærmere, kommer vi ind på herunder. Vi håber, det klæder dig på til at købe det bedste mulige aktivitetsur for netop dig.

Så lad os sætte i gang!

Hvilke funktioner skal du bruge?

Det fantastiske ved teknologien i dag er, at der kan kobles et væld af funktioner ned i et lille aktivitetsur. Men hvad har du egentligt brug for af funktioner? Det bør du først og fremmest gøre dig nogle overvejelser omkring, så du hverken køber et ur med for få eller for mange overflødige funktioner.

Ur med indbygget pulsmåler

Mange fitnessure kommer i dag med indbygget pulsmåler, så der er mulighed for at følge med i pulsen under aktivitet og hvile. Det er en god måde at holde øje med din egen sundhed på, men også hvordan du præsterer. Det er ikke en selvfølge, at det følger med i alle ure. Dog er alle her i testen (undtaget det til børn) fitness armbånd med pulsmåler. Så er det, hvad du godt kunne tænke dig, er der frit valg på alle hylder hvad dette angår.

Ur med indbygget accelerometer

Vil du gerne følge med i dit bevægelsesmønster og generelle aktivitetsniveau? Det er, hvad du kan få med et aktivitetsur med indbygget accelerometer. For det giver mulighed for meget detaljeret måling af dit bevægelsesmønster i løbet af dagen. Det kan give dig et unikt indblik i, hvor du kan sætte ind i forhold til at bevæge dig mere eller mindre for den sags skyld. Du kan med andre ord bruge det til at optimere din sundhed, hvis du går meget højt op i dette.

Forskellige sportsgrene

Nogle ure kan benyttes til samtlige sportsgrene; løb, vandring, svømning, golf, yoga med mere, mens andre er bedst at bruge til typiske sportsgrene såsom løb. Det kan derfor være en god ide at sætte dig ind i, hvilke sportsgrene det enkelte ur er god til at lave målinger og data omkring. Svømmer du meget, er det f.eks. alfa og omega, at uret først og fremmest tåler vand i større mængder.

Skridttæller

Vil du gerne nå dine 10.000 skridt om dagen? Eller have et indblik i hvor meget du egentligt når i løbet af arbejdsdagen? Mange aktivitetsure (også til børn) er udstyret med en skridttæller. Det er dog ikke nødvendigvis en selvfølge. Overvej derfor gerne, om det er en feature, der er nødvendig for, at du kan holde dig godt i gang.

Bedste brands

Det er ikke kun funktioner, du skal gøre dig overvejelser omkring. For er du indstillet på at skulle bruge dit kommende aktivitetsur en del, har brandet og kvaliteten naturligvis også noget at sige. Vi specificerer herunder, hvad du kan forvente dig af nogle af de største brands på området.

Garmin aktivitetsur

Garmin er et af de helt store spillere på markedet. Særligt når det gælder aktivitetsure til løb. De slår sig på rigtig god kvalitet, gode funktioner og ikke mindst god brugervenlighed. Garmin er et rigtig godt brand for dig, der går seriøst op i dit løb eller godt kunne tænke dig at forbedre dig en del. Garmins fitness ure er også repræsenteret i 3 ud af 7 tilfælde i denne bedste fitness tracker test, hvilket bevidner om den meget høje kvalitet og ikke mindst forbrugertilfredshed.

Det er klart et brand og ure, der egner sig godt til dig, der er meget seriøs omkring din sport. Dermed ikke sagt, at det ikke er for dig, der er mere afslappet omkring fysisk aktivitet – det imødekommer blot dine behov, hvis er meget aktiv. Klik dig gerne videre på de enkelte modeller i vores aktivitetsmåler test ovenfor for at sammenligne modellerne.

Samsung aktivitetsur

Samsung vinder stille og roligt ind på markedet for aktivitetsure. Det bevidner deres “Galaxy Fit” også om, som ikke er det billigste ur, men som vil være en rigtig god investering for langt de fleste. Samsung er gode til at kombinere teknologi med et simpelt og ergonomisk design og imødekommer også de flestes behov for standardfunktioner. Samsung er et rigtig godt valg for dig, der løber eller er aktiv på anden vis for at holde dig sund og frisk.

Fitbit ure

Fitbit er klart værd at overveje, hvis du godt kunne tænke dig en fusion af et smartwatch og en fitness tracker. For designet er simpelt, smalt og lækkert og passer godt til sportstøjet og det smarte hverdagsoutfit. Uret i sig selv byder på standardfunktioner såvel som værktøjer til håndtering af stress.

Når du ikke træner, kan du bruge det til opkald og beskeder. Kvalitetsmæssigt er der heller ikke en finger at sætte på Fitbit ure, da det holder til mange former for fysisk aktivitet. Deres fitness ure vinder også mere og mere frem. Særlig på grund af det minimalistiske og smalle design med en skærm, der er tydelig og nem at betjene. Du er velkommen til at klikke dig videre fra den udvalgte model her i vores aktivitetsmåler test, hvis du gerne vil vide mere om uret.

Apple smartwatch

Apple kan godt lide at imponere. Det gør de også med deres seneste smartwatch, som ikke alene byder på standardfunktioner og indstillinger, men som også kan måle hjertefunktionen, koble dig på dit virtuelle liv og meget andet. Den store skærm kan dog godt være mindre praktisk, end hvad den er tiltænkt, hvis du dyrker sport ofte og på meget højt niveau. Designet er nemlig først og fremmest baseret på det æstetiske. Så er du inkarneret løber, triatlet eller på anden vis seriøs omkring din sport, vil vi anbefale Garmin eller Xiaomi.

Er du til gengæld glad for at være aktiv i hverdagen, og vil du lige så gerne bruge det som et smartwatch som en fitness tracker, er det et rigtig godt og ikke mindst smart valg. For det kan virkelig meget og tilbyder hurtig opladning.

Type aktivitetsmåler

Har du gjort dig overvejelser om, hvilken type af akvitetsmåler du godt kunne tænke dig? For dette svinger naturligvis fra ur til ur eller gadget til gadget.

Aktivitetsur/fitness tracker

Et aktivitetsur – eller fitness tracker – er et ur, som giver dig mulighed for at indsamle data om din træning og generelle sundhed. Det kan både benyttes som almindeligt ur såvel som et redskab til at forbedre din træning eller motivere dig til at udføre den. Flere fitness trackere er også udstyret med smartwatch-funktioner, som giver dig mulighed for at foretage et opkald eller sende en SMS på farten.

Skridttæller

Vil du bare gerne tælle din skridt, bør du overveje, om ikke en skridttæller er det rette for dig i stedet. Mange aktivitetsure er også udstyret med skridttæller – men er det den eneste funktion, du ønsker anvendt, er det billigere at investere i en skridttæller.

Pulsur

Et pulsur er også en løsning for dig, hvis du gerne vil målrette din træning og følge med i, hvordan din form forbedrer sig fra løbetur til løbetur. Har du ikke brug for andre funktioner, er det et oplagt valg. Så skal du blot forholde dig til din puls og intet andet.

Smartwatch

Smartwatch er for dig, der bare elsker gadgets og data. For her kan nærmest få det hele i ét ur, hvis du vælger det rette. For det kan ofte måle puls, give dig GPS-tracking, analyse af din søvn og meget andet, mens du samtidig også lige kan lytte til musik, høre en lydbog eller besvare et opkald. Det er en god alt-i-en-løsning, hvis du gerne vil være fri for at skifte ur og ikke nødvendigvis altid have din mobil på dig.

Hvor præcis måling skal du bruge?

Det bør være i dine overvejelser, inden du køber et aktivitetsur – om det så skal være bedst i test eller ej. For skal det være meget præcist, anbefaler vi, at du køber et ur, der er lavet specifikt til at blive brugt under fysisk aktivitet. Skal det gerne være meget præcist, vil et aktivitetsur fra Xiaomi eller Garmin f.eks. være bedre end et Apple Smartwatch, som ikke i samme grad kan give præcise målinger. Så klik dig gerne videre fra de forskellige modeller, så du får et ur, der matcher dine behov så meget som muligt.

FAQ

Hvilket aktivitetsur er bedst?

Xiaomi Mi Band 5 er vores bud på et aktivitetsur, der er bedst i test. Dets mange træningsindstillinger og robusthed egner sig til mange træningsformer. Der er desuden mulighed for at tracke samtlige parametre af din sundhed alt imens, du også kan besvare en mail eller en besked. Vigtigst er dog, at uret er behageligt at bære under aktivitet og hvile.

Hvad kan et aktivitetsur måle?

Aktivitetsure kan måle mange forskellige ting, hvilket blandt andet kan være: Distance Rute Hastighed Puls Søvnrytme Hjerterytme Antal skridt De mest avancerede aktivitetsure kan måle samtlige dele af din sundhed, som du kan bruge som et fingerpeg om din sundhed.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×