aktivitetsur

Aktivitetsur TEST: Bedste fitness trackere på markedet

Kan du godt lide at tracke dine resultater, når du er aktiv? Med et aktivitetsur kan du netop det. Vi har været i fuld gang og fundet frem til de 7 bedste aktivitetsure, som du er velkommen til at gå på opdagelse i her.

bedste gps test

GPS Test: Find den bedste GPS til bil

Vil du gerne have lettere ved at finde vej? Så er det perfekt, at du er landet her i vores GPS test, hvor vi har fundet frem til ikke bare dén bedste GPS, men de 5 bedste GPS’er, der er på markedet lige nu.

webcam test

Webcam test: Her er de bedste webcams

Er mange af dine møder eller meget af din undervisning blevet online? Så er det godt, du er landet på siden her, da vi har fundet frem til de 5 bedste webcams. Alle med en god opløsning og billedkvalitet, så du er fuldt ud klar til at gå mere online i din hverdag.

Powerbank test

Bedste Powerbank (Test)

I denne powerbank test tager vi et kig på de bedste modeller. Se hvilke powerbank vi har erklæret “bedst i test”.

Løbeur test

Løbeur Test: Se de Bedste Løbeure

Læs i denne løbeur test om de bedste modeller inden for løbeure. Vi vil gennemgå modeller fra kendte mærker, såsom Garmin, og nogle mærker du måske ikke er så familiær med. Find den model der passer bedst til dig, lige her.

Bedste smartwatch test

Smartwatch Test: De 6 Bedste Smartwatches

Et smartwatch er en lille computer, som man kan tage på håndleddet. Det fungerer som et ur men har en masse ekstra funktioner, der kan være brugbare i løbet af dagen. I denne artikel finder vi frem til det bedste smartwatch.